OAL Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 Γειά σας, Εχω εγκαταστήσει το ndrive στο pda μου, αλλά ο χάρτης που βλέπω είναι ο απλός, δεν είναι ο δορυφορικός(με real κτήρια) . ,Μήπως κάποια ιδέα? Thank you Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 Πρέπει να βάλεις στην κάρτα σου και τα raster data των πόλεων που σε ενδιαφέρουν. Οι εικόνες του google earth είναι μόνο για ορισμένες πόλεις και όχι παντού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StavrosD Δημ. August 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2009 Πόσο χώρο περίπου χρειάζονται τα raster data; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navibox Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 Πόσο χώρο περίπου χρειάζονται τα raster data; Για το λογισμικο και το χαρτη (μαζι με τις δορυφορικες εικονες) χρειαζεσαι καρτα 8Gb. προκειται για εκπληκτικο λογισμικό, ευκολο στη χρήση και με πολυ αξιόπιστο χαρτη (NaviGreece). Οι δορυφορικες εικόνες δεν καλυπτουν όλη την Ελλαδα αλλά τις μεγαλύτερες πολεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StavrosD Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 Το ξέρω ότι χρειάζεται κάρτα 8GB. Μάλλον δεν έθεσα σωστά την ερώτηση. Στην κάρτα των 8GB με ενδιαφέρει πόσος καινός χώρος μένει για εφαρμογές, τραγούδια, κτλ. Επιπλέον αν αφαιρέσω κάποια πακέτα με εικόνες πόλεων, πχ της Θεσσαλονίκης , πόσο χώρο θα κερδίσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 Το ξέρω ότι χρειάζεται κάρτα 8GB. Μάλλον δεν έθεσα σωστά την ερώτηση. Στην κάρτα των 8GB με ενδιαφέρει πόσος καινός χώρος μένει για εφαρμογές, τραγούδια, κτλ. Επιπλέον αν αφαιρέσω κάποια πακέτα με εικόνες πόλεων, πχ της Θεσσαλονίκης , πόσο χώρο θα κερδίσω; Αν θυμαμαι καλα ολοι οι χαρτες με φωτογραφιες ηταν γυρω στα 5-6 GB. Aν σβησεις καποιες πολεις ειδικα αν ειναι μεγαλες οπως Θεσσαλονικη κερδιζεις αρκετο χωρο. Ειχα την Θεσσαλονικη αλλα το εχω στο αλλο μου pc οποτε δεν μπορω να σου πω ποσο ακριβως ειναι αλλα υπολογιζε πανω απο 1GB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts