elteo Δημοσιεύτηκε January 26, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 26, 2004 Eχω τον φορητο μου υπολογιστη και θα ηθελα στην οθονη του να παιζω με το ps2 μου. Μπορω να το κανω κ αν ναι τι χρειαζεται? Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. January 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2004 γινεται, (τουλαχιστον σε κανονικη οθονη η/υ) θα χρειαστεις ενα βισμα, αν ρωτησεις σε γερμανο, oneway κτλ θα εχουν Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lospsi Δημ. January 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2004 aneta mpories na to kaneis! kai se kapoies o8ones nomizw oti den xreiazesai kan to bisma... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. January 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2004 Wirelessly posted (:!:!Wireless Power!:!:: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) To Mono pou xriazese einai h karta sou sto u/h na exei TV-OUT Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
engineer Δημ. January 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος killing_you2 (26 Ιαν. 2004 , 20:24) Wirelessly posted (:!:!Wireless Power!:!:: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) To Mono pou xriazese einai h karta sou sto u/h na exei TV-OUT [/quote ti na kanei to TV-OUT? den mporeis na kaneis eisagwgh shmatos apo to TV-OUT. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkantemis Δημ. January 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2004 Ειδικα για φορητο, πρεπει να εχει tv-in η video-in... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 27, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2004 Kαποιος που να γνωριζει σιγουρα...γιατι με μπερδεψατε!:( Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8052 Δημ. January 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2004 Αν μιλάμε για φορητο, εγω σου λέω πως δεν γίνεται. Δεν γνωρίζω κάποιο που να εχει line in. To line out δεν σου κάνει σίγουρα. Μόνο αν υπάρχει κάτι που να μετατρέπει κάποια usb...αλλα δεν το νομίζω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oresti Δημ. January 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2004 line in ρε παίδες είναι για ήχο! Πρέπει η κάρτα γραφικών του laptop να έχει video in. αυτά! Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. January 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2004 Για να γίνει αυτό που ζητάς πρέπει ο φορητός να έχει θύρα video-in. Απ'ότι ξέρω, μέχρι σήμερα δεν έχει κυκλοφορήσει φορητός υπολογιστής με αυτή τη δυνατότητα. Άρα κατά ένα 95% δεν γίνεται. Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 28, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2004 Κριμα... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. January 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος shodanjr_gr (28 Ιαν. 2004 , 14:15) Απ'ότι ξέρω, μέχρι σήμερα δεν έχει κυκλοφορήσει φορητός υπολογιστής με αυτή τη δυνατότητα. Άρα κατά ένα 95% δεν γίνεται. Έχουν κυκλοφορήσει, αλλά είναι λίγα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts