Jump to content

ενοχλητικά e-mails

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα. Έχω λογαριασμό στο yahoo εδώ και κάτι χρόνια και έχω το εξής πρόβλημα. Κάθε μέρα μου έρχονται διάφορα mails απο μια σελίδα που είχα κάνει εγγραφή πριν αρκετό καιρό.... Συνήθως μου έρχονται 6-7 mails τη μέρα, αλλα μερικές φορές και παραπάνω, πχ σήμερα είχα 34!!! Δεν έχουν κάποιο ιο, αλλά πλέον τα σβήνω κατευθειαν χωρίς να τα ανοίξω.

Πώς γίνετε να μπλοκάρω τα συγκεκριμένα mails? Όπως έγραψα και παραπάνω έχω λογαριασμό στο yahoo. Αν κάποιος ξέρει και μπορεί, ας μου πει την διαδικασία! :)

Παιδιά και εγώ έχω πρόβλημα αλλά με το Hotmail.Εδώ και 1 μήνα λαμβάνω ειδοποίηση ότι έχω στείλει mails σε άγνωστους για μένα προορισμούς και όλοι έχουν λογαριασμό mail στο Hotmail.com.Έχω βάλει το Windows Live Mail Beta για να μπορώ να κάνω ''Delete and Block'' και ενώ το κάνω συνεχίζονται και μου έρχονται.Τι μπορώ να κάνω γιατί το email μου είναι πολύ εύκολο και έτσι και πάω και φτιάξω καινούργιο με το ίδιο username που έχω τώρα θα μου λέει ότι υπάρχει αυτό το username και θα μου δείχνει άλλα mails που έχουν στοιχεία απο αυτά που έβαλα.:(Plz Help!.

τα ενοχλητικα μηνυματα που θα δεχεστε εξαρτωνται κ απο το γραμμα που αρχιζει το email σας

πχ περισσοτερα junk email θα εχετε με ενα m....@ παρα με ενα ο....@

^ Γιατί αυτό?

And now all I do is sit in my darkened room

And on occasion break my silence to howl at the moon

To curse every nerve and neuron in my brain

That won't stop the pain I'm feeling

And let me stop thinking...

Μην τα σβήνεις κατευθείαν πατώντας το delete. Πάτα το πλήκτρο του Spam για να μπλοκαριστεί το συγκεκριμένο mail address.

Εναλλακτικά πας στα Options->Spam και περνάς manually τη διεύθυνση.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Spam είναι όλα αυτά. Οι περισσότεροι email providers έχουν φίλτρα γι'αυτή τη δουλειά, χρησιμοποιείστε τα. Δεν υπάρχει εκ των υστέρων λύση για το spam. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να προσέχετε πολύ που δίνετε την διευθυνση email σας.

Μπήκα σε ένα απο τα links που είχαν τα mails, μπήκα σε κάτι ρυθμίσεις και πάτησα να διαγραφώ από μέλος. Ελπίζω να ήταν αυτό η λύση και να μην χρειαστεί τίποτα παραπάνω! Θα δείξει σε 1-2 μέρες το πολύ.

Εξαρτάται. Μερικές φορές αυτά τα links υπάρχουν ώστε να καταλαβαίνουν αν είναι όντως ενεργό το συγκεκριμένο email και να συνεχιστεί το spamming. Άλλες φορές κάνουν απλά κάνουν αυτό που λένε και σε βγάζουν από τη λίστα.

Spam είναι όλα αυτά. Οι περισσότεροι email providers έχουν φίλτρα γι'αυτή τη δουλειά, χρησιμοποιείστε τα.

Ο Hotmail έχει φίλτρα για τα spam mails??:confused:

Σήμερα πάντως δεν μου ήρθε κάποιο mail από την συγκεκριμένη σελίδα (ακόμα τουλάχιστον).

Το θέμα είναι οτι δέχομαι και από ένα άλλο πρόγραμμα mails, από το rocket (παρόμοιο πρόγραμμα με το limewire) στο οποίο είχα βάλει το mail μου όταν το είχα κάνει εγκατάσταση, αλλά μου έρχονται συνέχεια mails (νομίζω τα στέλνει κάθε φορά που συνδέομαι). Έψαξα όλες τις ρυθμίσεις του προγράμματος, αλλά δεν βρήκα τίποτα για να το σταματήσω..

Καμία λύση για αυτό? :O

Εδω και 1 βδομαδα μου ερχονται την μερα περι τα 30 mail που εχουν θεμα delivery status notification failure σε αγνωστα mail !!

Τι να κανω ρε παιδια για να γλυτωσω??

My PreciousSs!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg

GwgosSs...

Εδω και 1 βδομαδα μου ερχονται την μερα περι τα 30 mail που εχουν θεμα delivery status notification failure σε αγνωστα mail !!

Τι να κανω ρε παιδια για να γλυτωσω??

Το ίδιο μήνυμα μου ερχόταν και εμένα αλλά το άνοιγα με το Windows Live Mail και πάταγα το ''Delete and Block'' και απο τότε δεν μου έχει ξανάρθει τέτοιο μήνυμα.:)

Ξαναλέω, χρησιμοποιείστε τα spam filters που έχουν οι providers. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος αντιμετώπισης.