Panagioths Δημ. February 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2004 Και σε εμενα το κοψανε αμεσως οταν τους εστειλα το φαξ :devil::devil: Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. February 13, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Panagioths (13 Φεβ. 2004 , 20:48) Και σε εμενα το κοψανε αμεσως οταν τους εστειλα το φαξ :devil::devil: Τους είχες στείλει υπογεγραμμένη την σύμβαση??? Αυτό μετράει, αν κώβουν αμέσως ή όχι την σύνδεση. :blink: Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. February 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος supernet (13 Φεβ. 2004 , 20:56) Τους είχες στείλει υπογεγραμμένη την σύμβαση??? Αυτό μετράει, αν κώβουν αμέσως ή όχι την σύνδεση. :blink: Οχι δεν ειχα στειλει ποτε συμβαση αφου ειχαμε ανοιξει τον λογαριασμο τηλεφωνικως. Ημουν απο τους πρωτους με dsl στην τελλας απο τον σεπτεμβρη που ηταν και δωρεαν αμα θυμασαι... Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. February 13, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Panagioths (13 Φεβ. 2004 , 21:01) Οχι δεν ειχα στειλει ποτε συμβαση αφου ειχαμε ανοιξει τον λογαριασμο τηλεφωνικως. Ε ναι, οκ. Και γω τηλεφωνικά άνοιξα τον λογαριασμό. Αλλά μετά από μερικές βδομάδες μου στείλανε να υπογράψω την σύμβαση. :o ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ: Την πατήσαμε. Απενεργοποίηση γίνεται 30 ημέρες μετά το αίτημα του πελάτη. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ: Η διακοπή γίνεται άμεσα. Για τους νέους να μαθαίνουν, και τους παλιούς να θυμούνται (τι *%$&^$% κάνανε) :D :lol: Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. February 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2004 Για τους νέους να μαθαίνουν, και τους παλιούς να θυμούνται (τι *%$&^$% κάνανε) :D :lol: Ναι αλλα τωρα πηγαμε σε κατι καλυτερο ετσιι! 4νετ rulez :devil: Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. February 13, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Panagioths (13 Φεβ. 2004 , 21:10) Ναι αλλα τωρα πηγαμε σε κατι καλυτερο ετσιι! 4νετ rulez :devil: Oh yeah, oh yeahhh!!! Μπορεί να μας τα πήραν με τον τρόπο τους. Αλλά θα μας δουν με τα κυάλια. :happy: Over! Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. February 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος supernet (13 Φεβ. 2004 , 21:06) Ε ναι, οκ. Και γω τηλεφωνικά άνοιξα τον λογαριασμό. Αλλά μετά από μερικές βδομάδες μου στείλανε να υπογράψω την σύμβαση. :o ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ: Την πατήσαμε. Απενεργοποίηση γίνεται 30 ημέρες μετά το αίτημα του πελάτη. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ: Η διακοπή γίνεται άμεσα. Για τους νέους να μαθαίνουν, και τους παλιούς να θυμούνται (τι *%$&^$% κάνανε) :D :lol: Άμεση διακοπή και τί πληρώνεις μετά; Φαντάζομαι μόνο τις μέρες που το χρησιμοποίησες ή δεν είναι έτσι. Αν αυτό ισχύει, θέλω να δοκιμάσω ξανά 4thnet (έχει κάποιο demo 3 ημερών;) για να δω. Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. February 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2004 Α αυτά δεν τα λένε και μας στενοχωρούν! Και πάνω που είμαι στο ψήσιμο, όλο και κάτι συμβαίνει!!! :evil: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. February 13, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gmo (13 Φεβ. 2004 , 22:27) Α αυτά δεν τα λένε και μας στενοχωρούν! Και πάνω που είμαι στο ψήσιμο, όλο και κάτι συμβαίνει!!! :evil: Έχει κι αλλού ψησταριές :devil: :lol: Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. February 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2004 Δεν φεύγω από Tellas αν δεν δω και 4thnet. Πριν από λίγο μίλησα πάντως με cc και μου είπαν ότι πληρώνεις κάθε δίμηνο. Αν κατάλαβα καλά, όλοι όσοι τους ήρθε λογαριασμός 160 Ευρώ ήταν τουλάχιστον 3 μήνες συνδρομητές, όχι ότι με ένα μήνα θα σου έρθουν τα μισά πριν την λήξη τους. Μάλλον επειδή άργησαν να βγάλουν εγκαίρως το λογαριασμό δημιουργήθηκε το πρόβλημα (λέω). Δεν ξέρω, έχω ανάμεικτα συναισθήματα για την Tellas. Έχοντας δοκιμάσει πριν το demo της 4thnet (Χίο), η Tellas μου δίνει την εντύπωση ότι είναι πιο γρήγορη. Έχω μπερδευτεί :( Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guru Δημ. February 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2004 Εμένα πάντως ο πρώτος λογαριασμός ήρθε 3,94 €!!! http://www.adslgr.com/forum/viewtopic.php?p=57504#57504 Και είμαι συνδρομητής ανελλιπώς από τις 28 Νοεμβρίου... Σοβαρά τώρα: θα περιμένω να δω αν θα κάνει σοβαρές μειώσεις η Tellas μέχρι το τέλος του μήνα. Αν δε γίνουν ή δεν είναι κοντά στις τιμές της Forthnet, θα πάω στην τελευταία. Επειδή όμως δεν έχουμε πιστωτική κάρτα, θα καταφύγω σε τρίμηνες συνδέσεις (η μηνιαία τιμή βγαίνει η ίδια). Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/guru7/36824/444282/0/logo_mini.jpg ● Γιάννης Πετρίδης (Δευτέρα – Παρασκευή, 16:00–17:00, ΝΕΤ 105,8, 17:10–18:10+ Τρίτο Πρόγραμμα) ● Πάνος Χρυσοστόμου (Δευτέρα – Πέμπτη, 21:00–22:00, Δεύτερο Πρόγραμμα) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts