supernet Δημοσιεύτηκε January 26, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 26, 2004 ΜΠΕΝΩ ΣΤΟ ΖΟΥΜΙ ΑΜΕΣΩΣ: Κάλεσα σήμερα το πρωί το 13800 και μίλησα με το τμήμα λογαριασμών για να ενημερωθώ για τον τελευταίο λογαριασμό που εκδόθηκε πριν λίγες ημέρες και περιλαμβάνει την χρήση των μηνών ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ & ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2003. Τον οποίο δεν έχω παραλάβει ακόμη. Έχω DSL 384/128. Που σημαίνει 34€ x 2 μήνες = 68€ + 17,64€ (ο ΦΠΑ) = 85,64 ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΜΕ ΠΟΣΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΑ 160€ και κάτι λεπτά :cry: :mad: :blink: Καλώ τώρα το απόγευμα. Και λίγο-πολύ η κοπελιά στο τμήμα λογαριασμών με ενημέρωσε ότι προπληρώνω και τους επόμενους 2 μήνες (ΙΑΝ. & ΦΕΒ. 2004) και ότι η πολιτική της προπληρωμής άλλαξε ΠΡΙΝ 1 ΜΗΝΑ!!!!!!!!!!!!!!! Αφού τα άκουσε... μιας και δεν ενημερώνουν τους πελάτες για τέτοιες αλλαγές (μπορούν κάλιστα αύριο μεθαύριο να αποφασίσουν 6μηνες προπληρωμές) ζήτησα να μάθω τον τρόπο με τον οποίο μπορώ να ΑΚΥΡΩΣΩ τον λογαριασμό μου. Με προώθησε στο αντίστοιχο τμήμα (ποιο είναι, δεν ξέρω) αλλά η κοπέλα στο εκεί τμήμα... μου είπε ότι θα ενημερωθεί περισσότερο για το ζήτημα της συγκεκριμένης τιμολόγησης και θα επικοινωνήσει σε λίγο μαζί μου. ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ. :mad: Επιστρέφω σε λίγο με τα νεώτερα :worry: Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. January 26, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2004 ΜΑΓΚΕΣ & ΜΑΓΚΙΣΣΕΣ.... Η ΤΕΛΛΑΣ άλλαξε τον τρόπο χρέωσης. Προπληρωμή (2 μηνών) πλέον!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mad: :cry: Για την προηγούμενη λυπητερή... πάει ως εξής: 34€ x 4 μήνες = 136 € + 24,48€ (ο ΦΠΑ) = 160.48. (Αυτό που μου είπαν και τηλεφωνικά δηλαδή το πρώι!) Μου είπε ότι μπορώ να μην πληρώσω τον λογαριασμό αυτό, και μόλις στείλω το φαξ για λήξη της συνδρομής θα βγάλουν εκκαθαριστικό λογαριασμό. Μπορώ όμως με ταχυπληρωμή (ΕΛΤΑ) να πληρώσω μόνο τους 2 μήνες (Νοε. Δεκ. 2003) εφόσον ζητήσω ακύρωση του account μου. Θα περιμένω ν'ακούσω τις επικείμενες μειώσεις τους.... και θα σκεφτώ πολύ το τι θα κάνω. (Έχετε κάποια καλή ιδέα? :p ) Ακούω σχόλια, για την αλλαγή αυτή που κάνανε, χωρίς να μας ενημερώσουν. ΠΑΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΜΕΝΟ EMAIL ΣΤΟ CRM ΤΟΥΣ. Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. January 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2004 Αγαπητε φιλε Ο τρόπος προπληρωμης κάποιον μηνων όπως σου το ζητάνε είναι κατεμέ παράνομος διότι θα πληρώσεις για υπηρεσία που δεν έγινε ακόμη. Κατά την γνώμη μου να αλλάξεις εξυπηρέτη για dsl και να πας σε καποιον άλλον. Αν υπάρχει κάποιος που είναι αντίθετος αυτής της γνωμης να το πει. Υ.Γ.― κοίτα την σύμβαση και δες αν υπάρχει παράγραφος που μιλάει για τροποποίηση της πληρωμής λογαριασμών ή για αλλαγή του τρόπου χρέωσης χωρίς προειδοποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. January 26, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος chris79 (26 Ιαν. 2004 , 20:03) Υ.Γ.― κοίτα την σύμβαση και δες αν υπάρχει παράγραφος που μιλάει για τροποποίηση της πληρωμής λογαριασμών ή για αλλαγή του τρόπου χρέωσης χωρίς προειδοποίηση. Σωστοοοοοοοοός ;) Πάω να δω! Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. January 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2004 Σπυρο και εγω μαζι σου. Τωρα το απογευμα αγορασα forthnet. 24,9euro+φπα το 384 και οχι 34. Απο αυριο κοβω την τρελλας και να πανε να ...ψοφησουν. Μου εδωσες αλλον εναν λογο για την αποφαση μου. ;) Εχει και αοριστης διαρκειας η φορθ (αρκει να υπαρχει πιστωτικη) και δεν εχει το lag της τελλας στο http. ATM rulez. Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. January 26, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Panagioths (26 Ιαν. 2004 , 21:26) Σπυρο και εγω μαζι σου. Τωρα το απογευμα αγορασα forthnet. 24,9euro+φπα το 384 και οχι 34. Απο αυριο κοβω την τρελλας και να πανε να ...ψοφησουν. Μου εδωσες αλλον εναν λογο για την αποφαση μου. ;) Εχει και αοριστης διαρκειας η φορθ (αρκει να υπαρχει πιστωτικη) και δεν εχει το lag της τελλας στο http. ATM rulez. Παναγιώτη, καλώ σε λίγο την 4Net. Να πάνε να ^%#*&(* :mad: ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΣΕΙΣ? 5.2 Η Εταιρία θα εκδίδει λογαριασμό προς τον Πελάτη κάθε δύο (2) μήνες. Στο λογαριασμό θα χρεώνεται η αξία των Τηλεπικοινωνιακών Υπηρεσιών που αντιστοιχούν στην περίοδο αυτή , πλέον Φ.Π.Α., σύμφωνα με τον εκάστοτε τιμοκατάλογο της Εταιρίας. Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. January 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2004 Απλως δεν διευκρινιζει ποτε 8α γινεται η εκδοση του λογαριασμου. Αν γινεται με στο περας του διμηνου (οπως το κανουν οι εταιρειες κινητης τηλ.). Αλλα αν με το που παει πρωτη ο μηνας ζητανε ΚΑΙ αυτοι προκαταβολικα να προεισπρατουν τοτε ειναι καπως... Η πολτικη αυτη εφαρμοζεται απο τις κινητες αλλα μιλαμε για μικρα παγια και γιαυτο πανε ανα μηνα για να μην αναγκαζεται ο αλλος να πληρωνει μαζι μαζι μεγαλα ποσα. Ο ΟΤΕ που το κανει αυτο εχει παγιο 11ευρω τον μηνα και ο ΟΤΕ ειναι ο ΟΤΕ οπως και να το κανεις. Μεχρι τωρα χρεωναν με τον 2μηνο που περασε. Αφου το αλλαξαν επρεπε να ενημερωσουν καταλληλα πιο πριν! Αλλοιως ειναι καταχρηστικη η αλλαγη αυτη. Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. January 26, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Panagioths (26 Ιαν. 2004 , 21:39) Απλως δεν διευκρινιζει ποτε 8α γινεται η εκδοση του λογαριασμου. Αν γινεται με στο περας του διμηνου (οπως το κανουν οι εταιρειες κινητης τηλ.). Αλλα αν με το που παει πρωτη ο μηνας ζητανε ΚΑΙ αυτοι προκαταβολικα να προεισπρατουν τοτε ειναι καπως... Η πολτικη αυτη εφαρμοζεται απο τις κινητες αλλα μιλαμε για μικρα παγια και γιαυτο πανε ανα μηνα για να μην αναγκαζεται ο αλλος να πληρωνει μαζι μαζι μεγαλα ποσα. Ο ΟΤΕ που το κανει αυτο εχει παγιο 11ευρω τον μηνα και ο ΟΤΕ ειναι ο ΟΤΕ οπως και να το κανεις. Μεχρι τωρα χρεωναν με τον 2μηνο που περασε. Αφου το αλλαξαν επρεπε να ενημερωσουν καταλληλα πιο πριν! Αλλοιως ειναι καταχρηστικη η αλλαγη αυτη. Από το CC τους: To TellasWEB Dsl ήταν η μόνη υπηρεσία που δεν χρεωνόταν advance (προπληρωμή). Αυτό άλλαξε πλέον. ΕΡΩΤΗΣΗ: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ? CC: Έχετε δίκαιο. Αφήστε μας να το εξετάσουμε το θέμα πριν ζητήσετε διακοπή της σύνδεσης. :wacko: Αύριο θα σας απαντήσουμε. Δεν μας αρέσει να χάνουμε πελάτες ;) Βρε που μπλέξαμεεεεε! :p Hint: Τελικά ισχύει ότι πρέπει να μιλάμε με άνδρες στα HelpDesk. ;) Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. January 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2004 Yup se ola ta help desk mono me antres ama 8elete na vgalete kamia akri... Protovoulia rulez! Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. January 27, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2004 Αγαπητά μου μυρμηγκάκια... και το καρπούζι άθικτο και το μυρμήγκι χορτάτο, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. Όταν μια εταιρία παροχής υπηρεσιών, πρόκειται να αναπροσαρμόσει την ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗ πολιτική (και γενικά τους Γενικούς Όρους Παροχής Υπηρεσιών)... οφείλει ένα εύλογο χρονικό διάστημα πριν, να ειδοποιήσει εγγράφως (ή ακόμα και με email) τους άμοιρους αυτούς πελάτες της. Ωστε αυτοί να αποφασίσουν αν θέλουν να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες σας. Δικαιολογίες του στυλ "Είναι ΑΔΥΝΑΤΟ (ε όχι και αδύνατο)... να ειδοποιήσουμε εγγράφως, 50.000 πελάτες" είναι γελοίες. Μήπως λυπάστε τα γραμματόσημα, ή φοβάστε μη σας κατηγορήσουν για spam???? Εδώ, ακόμα και ο ΟΤΕ :whistle: με κάποια ...μύρια πελάτες, φροντίζει να ειδοποιεί 2 μήνες πριν. Εσείς, στους 50.000 αντιμετωπίζετε πρόβλημα? Αύριο μεθαύριο, δηλαδή, με 150.000 πελάτες δεν θα σηκώνετε καν το ακουστικό να απαντάτε? Γι αυτόν κυρίως τον λόγο, και όχι γιατί λυπάμε τα λεφτά που πρόκειται πλέον να δίνω στην Forthnet και όχι σε σας... σας χεραιτώ! Supernet Υ.Γ. Με προπληρωμή θα πληρώνω εκεί. Αλλά είναι πλέον, εις γνώσην μου EΞΑΡΧΗΣ. :D Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. January 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2004 Σε πηραν τηλ? Τι σου ειπαν τελικα? Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. January 27, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2004 ΤΟ ΕΞΗΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ: "Είναι ΑΔΥΝΑΤΟ να ειδοποιήσουμε εγγράφως, 50.000 πελάτες" Και ότι ήταν λάθος της εταιρίας εξ'αρχής και γι αυτό προβήκαν σε διορθωτική κίνηση. Το ίδιο έκανα και γω. ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ. :p Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. January 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2004 ΜΠΡΑΒΟ. ΔΩΣΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΣ! :confused: :p :whistle: :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thaner Δημ. January 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2004 otan eidopoioun eggrafws 50k syndromites gia to posa hrostas den einai kai toso dyskolo e? Παράθεση Dulce et decorum est pro sciencia mori. ---------------------------------------------- milan - kountera : 1 - 0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. January 28, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος thaner (28 Ιαν. 2004 , 14:32) otan eidopoioun eggrafws 50k syndromites gia to posa hrostas den einai kai toso dyskolo e? XAXAXAXAXAXAXA. Καλοοοοοοό :lol: Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Oracle Δημ. January 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2004 Σήμερα το πρωί έστειλα και εγώ με fax αίτηση διακοπής για TellasWeb ADSL. Και ήμουν από τους πιο θερμούς υποστηρικτές της Tellas. Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί έτσι απροειδοποίητα θα πρέπει να γεννήσω 160+ ευρώ να τους δώσω!! Ούτε στο "καλημέρα" του OTE δεν έδωσα τόσα! Προσοχή! : Η διακοπή παίρνει 30 ημέρες από την στιγμή επεξεργασίας της αίτησης!!!! Καλό; Επιβεβαιώστε οπωσδήποτε την παραλαβή του στο 13800. Ξέρετε.. αυτά τα φαξ που αφορούνε διακοπές συνδέσεων... μια φτάνουν ξεθωριασμένα.. μια δε φαίνεται καλά το ΑΦΜ... μια τελειώνει το χαρτί... Άρα κάντε αίτηση στο νέο σας ISP σε περίπου 28-29 μέρες. Μην πληρώνεται άδικα και τα 2. Αυτά τα ολίγα.. :whistle: Παράθεση :tease: ..oh dear! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. January 28, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Oracle (28 Ιαν. 2004 , 18:29) Ξέρετε.. αυτά τα φαξ που αφορούνε διακοπές συνδέσεων... μια φτάνουν ξεθωριασμένα.. μια δε φαίνεται καλά το ΑΦΜ... μια τελειώνει το χαρτί... Ε όχι και το χαρτί! :p Fax server έχουν. Τέλος πάντων... πλάκα κάνω. Πλάκα-πλάκα πήρα τηλέφωνο πριν λίγο και το επιβεβαίωσα. Το λάβανε καλώς. Αν και μου είπανε ότι κάνει (χαχαχα) 2 ημέρες να κατέβει από τον fax server και να εμφανιστεί στην καρτέλα του πελάτη. Στη 1 μέρα το είδανε. :whistle: Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thaner Δημ. January 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2004 e nai, giati mia selida fax einai se ogko dedomenwn merika FevgaBytes, opote me to pswrobandwidth pou ehoun, kai dio meres pou thelei na katebei kala einai... Παράθεση Dulce et decorum est pro sciencia mori. ---------------------------------------------- milan - kountera : 1 - 0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris74 Δημ. January 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2004 στελτους και ενα Link για εδω να να δουνε και τι αλλο θα χασουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Oracle Δημ. January 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2004 Παιδιά έγινε το κουφό! Έστειλα το φαξ και μου το κόψανε σε λιγότερο από 16 ώρες! Απίστευτό!! Μωρε μπράβο!! Παράθεση :tease: ..oh dear! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. January 30, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2004 Xθες μου ήρθε τελικά η λυπητερή τους. 160,48 και οι αθεόφοβοι... ούτε καν στον λογαριασμό δεν αναφέρουν τίποτα για την προπληρωμή. Για τι μας περάσανε? Για πρόβατα? ή μήπως Ευρογεννήτριες? ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΤΑ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ & ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ? :mad: :angry: >>>Οracle: Πέρα από την πρόσβαση στοwebmail τους, πως αλλιώς μπορώ να καταλάβω ότι έχουν κόψει την σύνδεση? (Αφού έχω ξηλώσει ήδη, το Tellas-Account μου, από το pc.). Άντε, γιατί μου φαίνεται ότι θα τους πάρω κανένα τηλέφωνο πάλι... για ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ κλπ κλπ :p Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Oracle Δημ. January 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2004 Supernet: Ο ένας (και πιο σίγουρος) τρόπος είναι να πάρεις στο 13800 και να ρωτήσεις αν έχει διακοπεί. Ο άλλος είναι να κάνεις login στο E-Care με τα στοιχεία σου και πας στο TellasWeb ADSL. Εκεί μέσα θα πρέπει, λογικά, να δεις όλα τα services με την ένδειξη "Terminated". Εμένα μου το κόψαν σε 16 περίπου ώρες και τώρα είμαι με FORTHnet. Παράθεση :tease: ..oh dear! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. January 30, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Oracle (30 Ιαν. 2004 , 14:30) Supernet: Ο ένας (και πιο σίγουρος) τρόπος είναι να πάρεις στο 13800 και να ρωτήσεις αν έχει διακοπεί. Ο άλλος είναι να κάνεις login στο E-Care με τα στοιχεία σου και πας στο TellasWeb ADSL. Εκεί μέσα θα πρέπει, λογικά, να δεις όλα τα services με την ένδειξη "Terminated". Εμένα μου το κόψαν σε 16 περίπου ώρες και τώρα είμαι με FORTHnet. Απαπαπα. Service has been fully activated ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑ. Τους πέρνω τηλέφωνο τώρα :angry: Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratos Δημ. February 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2004 kai egw me tellas eimai kai me provlimatizei poli i sigekrimeni ekseliksi... apo tin alli skeftomai oti eimai ikanopoihmenos apo tin en logo etaireia kai oson afora tin sindesi alla kai tin eksipiretisi apo to customer care tis... auto pou tha eprepe kata tin gnomi mou na kanoun einai na efarmosoune men tin sigekrimeni politiki alla gia tous neous mono sindromites tous mias kai sto simvolaio pou exoume upograpsei emeis oi <<palaioteroi>> den anaferei pouthena oti mporei na ginei i opoiadipote anaprosarmogi xwris tin egrafi sinenesi mas... etsi oute pelates tha exanan oute to opoio kuros exoun apoktisei. en anamoni twn newn timologiwn kai me dedomeno oti antagonsimos metaksi twn isp molis ksekinise, vlepoume kai analogos pratoume... i ataka tou aiwna apo supernet: Για τι μας περάσανε? Για πρόβατα? ή μήπως Ευρογεννήτριες? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. February 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Oracle (29 Ιαν. 2004 , 07:54) Παιδιά έγινε το κουφό! Έστειλα το φαξ και μου το κόψανε σε λιγότερο από 16 ώρες! Απίστευτό!! Μωρε μπράβο!! Η διακοπή έγινε προς το τέλος της χρεωμένης περιόδου ή στην αρχή/ήμισυ; Γιατί αν ισχύει το πρώτο καλώς, αλλιώς θα πρέπει να σου επιστραφεί το ποσό - βάση νομοθεσίας - για το υπόλοιπο διάστημα που ήταν αδύνατο να κάνεις χρήση της υπηρεσίας. Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts