elina28 Δημοσιεύτηκε November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 4, 2008 Έχω ένα προβληματάκι... Ενώ στην αρχή που εγκατέστησα τον εν λόγω browser και όλα πήγαιναν καλά ξαφνικά σταμάτησε να μου φορτώνει gif κλπ... ξέρει κανεις...?:( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 αν πας καπου εργαλεια ή ρυθμισεις μηπως εχει επιλογη να εμφανιζονται? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 Απεγκατάστησε τον,κατέβασε τον απο ΕΔΩ και ξαναεγκατέστησε τον.Μόλις τον ξαναεγκαταστήσεις κάνε restart στον υπολογιστή σου και ξανα προσπάθησε να κάνεις λήψεις μιας εικόνας.:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elina28 Δημ. November 4, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 Τίποτα... :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 Με τον Internet Explorer σου εμφανίζει κανονικά τις εικόνες?:worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elina28 Δημ. November 4, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 Με τον Internet Explorer σου εμφανίζει κανονικά τις εικόνες?:worry:Ναι κανονικα. και με τον ΙΕ και με firefox. Θα μου πειτε τι το θελω το chrome... Απλα το βρισκω πολυ πιο γρηγορο και μ αρεσει το interface.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 εκανες πληρη απεγκατασταση πριν ή κρατησες τις ρυθμισεις? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elina28 Δημ. November 4, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 Πληρη απεγκατασταση restart... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 Συνεχίζουμε στο αρμόδιο topic: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=216943 http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts