PsyGreg Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 Ποιά είναι (ή καλύτερα ήταν) το/τα αγαπημένο/α σας Cartoon? το δικό μου Top είναι : Transformers, Saber Rider, Silverhawk! α ρε νιάτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 Ποιά είναι (ή καλύτερα ήταν) το/τα αγαπημένο/α σας Cartoon? το δικό μου Top είναι : Transformers, Saber Rider, Silverhawk! α ρε νιάτα! Το δικά μου ήταν: Kabamaru Tom&Jerry μόνο που σε πρόλαβε άλλος :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PsyGreg Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 οοps δεν το είδα.. δηλώνω ένοχος :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Saber Rider (με διαφορά το καλύτερο intro της ιστορίας, όχι μόνο από cartoon) Dragon Ball Ninja Turtles Transformers και αυτό που σου δειχνε τον οργανισμό από μέσα, που σκάγανε μικρόβια και καπάκια λευκά αιμοσφαίρια με διαστημόπλοια και γινότανε της τανας.. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PsyGreg Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Saber Rider (με διαφορά το καλύτερο intro της ιστορίας, όχι μόνο από cartoon) τώρα ανοίγεις τεράστιο θέμα πάνω στα Themes!!! & το Silverhawk είχε φοβερό intro με τον "αετό" να σε ανεβάζει πολύ! και το M.A.S.K. ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts