Thoribos Δημοσιεύτηκε November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 1, 2008 Γεια σας παιδιά είμαι καινούριος στο Forum και χαίρομαι πάρα πολύ που μου δίνετε η ευκαιρία να σχολιάσω το πρόβλημα μου μαζί σας.Όπως βλέπετε και στο τίλτο του θέματος μάλλον πρέπει να κάηκε η μητρική μου και χρειάζομαι αλλαγή!Θα ήθελα από εσάς να μου προτείνετε κάποιες καλές αλλά όχι και πολύ ακριβές!!Ευχαριστώ πολύ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 Γεια σας παιδιά είμαι καινούριος στο Forum και χαίρομαι πάρα πολύ που μου δίνετε η ευκαιρία να σχολιάσω το πρόβλημα μου μαζί σας.Όπως βλέπετε και στο τίλτο του θέματος μάλλον πρέπει να κάηκε η μητρική μου και χρειάζομαι αλλαγή!Θα ήθελα από εσάς να μου προτείνετε κάποιες καλές αλλά όχι και πολύ ακριβές!!Ευχαριστώ πολύ! Τι επεξεργαστή έχεις? Χωρίς κανένα στοιχείο τι να σου πούμε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thoribos Δημ. November 3, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 ΑΑΑ ξέχασα να το πω συγνώμη δικό μου λάθος!!Θέλω να΄αλλάξω και επεξεργαστή!!Όλο το πακετο αλλα΄δεν θέλω να μου βγει και πολύ ακριβό!!Σε φυσιολογικά πλαίσια!!Απλά θέλω να είναι καλή η μητρική όσο για μνήμες και κάρτες κ.τ.λ ξλερω πάνω κάτω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 μια καλη τιμη για μητρικη ειναι απο 100 ευρω και πανω.τι μνημες σε ενδιαφερουν?ddr2,ddr3?τι επεξεργαστη σκεφτεσαι να παρεις?πρεπει να μας πεις,για να δουμε αν τον υποστηριζει η μητρικη που θα σου προτεινουμε. και τα δικα σου φυσιολογικα πλαισια ποια ειναι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Πες μας πόσα λεφτά δίνεις για επεξεργαστή και motherboard για να σου προτείνουμε κάτι συγκεκριμένο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Intel core 2 duo 7300 & Asus P5E-VM περίπου στα 170 ευρώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tria12345_ Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Πρέπει ακόμα να μας πεις τι τροφοδοτικό έχεις. Το συγκεκριμένο motherboard που έχεις διαλέξει, αλλά και τα περισσότερα τον τελευταίο καιρό χρειάζονται 24pin φις. Ακόμα τι μνήμες έχεις μιας και πρέπει να βάλεις DDR2. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts