Alexakisd Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Καλό είναι να το δηλώνουν εδώ ώστε να υπάρχει καταγεγραμμένη η πρόθεση αγοράς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Για Nexus εγώ. Όχι τύπου pouch όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Πάμε σιγά σιγά να δούμε αν μαζευτούν target groups Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 ΘΗΚΕΣ ΓΙΑ SAMSUNG GALAXY S III Επειδή πολλοί μου το ζητήσατε πλέον έχω ξεκινήσει τα προσχέδια για την κατασκευή των θηκών για το αγαπημένο σας κινητό SAMSUNG GALAXY S III παρακαλώ οι ενδιαφερόμενοι να μου στείλουν πρόθεση αγοράς είτε εδώ μέσα στο τόπικ είτε μέσω πμ ώστε να προγραμματιστεί η κατασκευή τους. Ενημερωτικά και πάλι, η κατασκευή θα πραγματοποιηθεί όταν συμπληρωθούν περίπου 8-10 παραγγελίες για αντίστοιχη θήκη. το κόστος θα είναι το ίδιο και με τις προηγούμενες. 25 ευρώ χωρίς χάραξη, 29 ευρώ με χάραξη πλέον των μεταφορικών. Σας ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 Δημήτρη για το Nexus υπάρχει ενδιαφέρον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 Δημήτρη για το Nexus υπάρχει ενδιαφέρον; Μέχρι στιγμής 1-2 μέλη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και για τις δύο θήκες. Θέλω να ελπίζω πως θα θέλουν και άλλοι ώστε να πραγματοποιηθούν αυτά τα δύο πρότζεκτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heroquest Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 Εγω μεσα για θηκη Galaxy S3 με χαραξη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 Άρα μέχρι στιγμής έχουμε: 1 θήκη για S III 1 θήκη για Nexus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Το δικό μου bumper. http://f.cl.ly/items/3W420a1J3X0W2Z3t1n2p/photo.JPG Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Για ΧΤ910 ούτε λόγος Ε ? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Για ΧΤ910 ούτε λόγος Ε ? Όπως το έχω ξαναπεί, μόνο σε pouch... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nix_ Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Το δικό μου bumper. http://f.cl.ly/items/3W420a1J3X0W2Z3t1n2p/photo.JPG Ωραιο bumperaki, μ΄αρεσε! Το 4s εχεις? Απο που το πηρες αν επιτρεπειται, και ποσο? Παράθεση Quadra 660av Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Ωραιο bumperaki, μ΄αρεσε! Το 4s εχεις? Απο που το πηρες αν επιτρεπειται, και ποσο? 4S :) http://www.ebay.com/itm/110798542061 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 πρεπει να εισαι χαζος για να αγορασεςις θηκη για το κινητο σου απο καταστηματα της Ελλαδας. μιλαμε για κλεψιμο οχι αστεια. την θηκη μου την πηρα 1,69 και γνωστη αλυσιδα την ειχε ακριβως την ιδια 14,90. αν ειναι δυνατον. Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Κανένα giveaway θα έχουμε? :dance::dance: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Ρε παιδια η γνωμη μου ειναι οτι ετσι καταστρεφετε το Design του κινητου ειναι απο την μανα του φτιαγμενο τελειο και το περνατε θηκες και τετοια? και εγω το εχω σε μια θηκη αλλα το αφηνο και ελευθερο να το καμαρωνο http://dealcat.de/bilder/777633/gallerie.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Ρε παιδια η γνωμη μου ειναι οτι ετσι καταστρεφετε το Design του κινητου ειναι απο την μανα του φτιαγμενο τελειο και το περνατε θηκες και τετοια? και εγω το εχω σε μια θηκη αλλα το αφηνο και ελευθερο να το καμαρωνο Δεν διαφωνώ σε αυτό που λες. Αλλά μια γρατσουνιά φίλε μου κοστίζει -50 ευρώ όταν με το καλό το βάλεις σε αγγελία. Γι'αυτό θεωρώ ιδανική την λύση του bumper με μπρος/πισω ζελατίνες. Αν και το bumper θέλει απαλές κινήσεις στο βάλε/βγάλε γιατί μπορεί να προκαλέσει σημάδι στο μεταλικό frame. πρεπει να εισαι χαζος για να αγορασεςις θηκη για το κινητο σου απο καταστηματα της Ελλαδας. μιλαμε για κλεψιμο οχι αστεια. την θηκη μου την πηρα 1,69 και γνωστη αλυσιδα την ειχε ακριβως την ιδια 14,90. αν ειναι δυνατον. E καλά τώρα αυτά είναι γνωστά χρόνια τώρα. Free market έχουμε :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Την παραπανω θηκη εχω σε μαυρο και σε ασπρο βαλε βγαλε δεν κανει καθολου γρατσουνιες το μεσαιο κοματι κοστιζει παντα Original Apple μιλαμε απο Γερμανια 45 ευρω και το καπακι μπαταριας το οποιο ελαβα πριν λιγες ημερες 20 ευρω συμφερει να τα αλλαξη κανεις αν γρατσουνιστη γι αυτο απολαμβανω και μερικες φορες την ομορφια του κινητου μου χωρις θηκες ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 (edited) Ρε παιδια η γνωμη μου ειναι οτι ετσι καταστρεφετε το Design του κινητου ειναι απο την μανα του φτιαγμενο τελειο και το περνατε θηκες και τετοια? και εγω το εχω σε μια θηκη αλλα το αφηνω και ελευθερο να το καμαρώνω Καλά, άμα δεις το δικό μου με την Element Elite που γραφω παραπάνω, θα αναθεωρήσεις. Είναι σα να έχω ήδη στα χέρια μου το iPhone 5 (τοσο διαφορετικό και συνάμα τόσο υπέροχο το έχει κάνει). Απλά φοβάμαι μήπως γρατζουνιστεί η θήκη πλέον. Εϊναι και πανάκριβη (αν και δεν τη λες θήκη αυτἠ)... Edited August 23, 2012 by sakiss Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Νέα κατασκευή: ξύλινη θήκη από ξύλο καρυδιάς με εγχάραξη του λογοτύπου εταιρίας βιολογικών προϊόντων.....: [ATTACH]26599[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Καλά, άμα δεις το δικό μου με την Element Elite που γραφω παραπάνω, θα αναθεωρήσεις. Είναι σα να έχω ήδη στα χέρια μου το iPhone 5 (τοσο διαφορετικό και συνάμα τόσο υπέροχο το έχει κάνει). Απλά φοβάμαι μήπως γρατζουνιστεί η θήκη πλέον. Εϊναι και πανάκριβη (αν και δεν τη λες θήκη αυτἠ)... φωτο δεν εχει να δουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 φωτο δεν εχει να δουμε https://www.elementcase.com/Vapor-Pro-Elite-Nickel-Brown-Edition-p/api4-1119-nn06.htm για το μαύρο μου και https://www.elementcase.com/Vapor-Pro-Elite-Frost-White-Edition-p/api4-1119-ssm3.htm για το λευκό μου. Επίσης έχω και αυτές: http://www.elementcase.com/Vapor-Pro-Black-Ops-iPhone-Case-p/api4-1111-kkmu.htm http://www.elementcase.com/Vapor-Pro-White-Edition-iPhone-Case-p/api4-1113-w3ww.htm αλλά και κάποιες ακόμη που έχουν καταργηθεί πλέον, αλλά είναι και εκείνες άψογες! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Ευχαριστω για τον κοπ σου να ανεβασεις φωτος η δικη μου γνωμη δεν θα εβαζα ποτε κατι τετοιο στο δικο μου iphone η κινητο χαλαει ολο το καλο του ετσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Αγορασα 5€ εναν φορτιστη για το μηλαρακι και ειναι τοσο μουφα που ξεφορτιζει στα μπαμ πλεον, στο e-click λεει για αυθεντικο 3 in 1 με car charger στα 19.9 προσφορα, δε πιστευω να ναι μουφα και αυτος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Μεγάλος Έρωτας..... αποτυπωμένος ανεξίτηλα σε ξύλινο χειροποίητο μπρελόκ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts