objectref Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 Ναι, για την ακρίβεια, μια φίλη που ρώτησε είναι 499 :p :p Σ'ευχαριστω! Περιμενω μπας και πεσει αλλα δεν το βλεπω...:( Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheWizard Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 Για τα προγραμματα GPS δεν μπορω να σου πω με σιγουρια το τι ακριβως γινεται γιατι δεν εχω χρησιμοποιησει καποιο. Η λογικη μου ομως λεει οτι θα ειναι κατι παρομοιο με το τι συμβαινει στο google maps. Μπορεις να λαβεις κληση και να συνεχισεις να εισαι στο χαρτη. Πιστευω καποιος γενναιος (μη ξεχναμε 75 ευρω ειναι αυτα...) θα μπορεσει να μας πει με περισσοτερη λεπτομερεια. Το Navigon που πήρα απο το appstore κάνει ακριβώς αυτό αν χτυπήσει το τηλέφωνο προβάλει την κλήση και οταν τελειώσεις ξαναγυρνά στον χάρτη. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mand0s Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 Το Navigon που πήρα απο το appstore κάνει ακριβώς αυτό αν χτυπήσει το τηλέφωνο προβάλει την κλήση και οταν τελειώσεις ξαναγυρνά στον χάρτη. συγνώμη αλλά αυτό που είπες δεν είναι "ακριβώς αυτό".Εγω κατάλαβα απο αυτό που είπες ότι αν χτυπήσει το τηλέφωνο προβάλει μυνημα σε καλεί ο ταδε και αρχίζεις και μιλας.Οταν τελειώσεις (δηλ ως τότε τι βλέπεις μαυρη οθόνη?είσαι στο τζι-πι-ες ή οχι?) ΤΟΤΕ μόνο ξαναγυρνάει στον χάρτη του τζι-πι-ες(άρα αν μιλησω 20λεπτά δεν θα εχω τζι-πι-ες για 20 λεπτα?) Εγώ αυτό κατάλαβα αλλά ο συνφορουμίτης είπε άλλο πράγμα(το οποίο μαλιστα είναι και το πιο λογικό),αλλά αν μπορεις ξεκαθάρισε το μιας και είσαι χρήστης του Navigon (εύχομαι να μείνεις ευχαριστημένος) και πές και 2λόγια για το πρόγραμμα για εμάς τους υποψήφιους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 JustMe! δεν ειχα δικο μου 3G ποτε αλλα ρωτηστε στο φορουμ ποσα εστειλα περυσι τετεια εποχη οταν πρωτοβγηκανε εδω Ιταλια... το οτι δεν ειχα δικο μου δεν σημαινει δεν περιεργαστηκα καποιο...ισα ισα που το εχω χρησιμοποιησει και για αρκετες μερες πριν απο 1 εβδομαδα οταν πουλησα το 2G μου για να δω αν αξιζει να παρω το 3GS απλα θεωρησα πως δεν αξιζει τον κοπο απο το 2G να παω στο 3G. τωρα με το 3GS τα πραγματα αλλαζουν. ειναι πολυ πιο γρηγορο εχει καλυτερη μπαταρια καλυτερη καμερα και γενικα ειναι πληρες. ΚΑΙ παλι ομως ειδικα εμενα που εχω μανια με το αλουμινιο με απογοητευσε το πλαστικο και η αισθηση του γι αυτο το λογο και το πηρα τελικα ασπρο. εξαλλου στο ασπρο φαινονται και τυχον ρωγμες που υπαρχουν αν υπαρχουν η αν προκυψουν. και δεν υπαρχουν δαχτυλιες. προσοχη ομως εγω εχω παραγγειλει ενα cover απο ανθρακονηματα γιατι το πλαστικο παραμενει πλαστικο... αυτο εδω ... οπως και να εχει το μαυρο δεν μου αρεσει εχει το ιδιο πλαστικο με το ΝΟΚΙΑ μου 6120 και μου τη σπαει κινητο 620Ε να εχει ιδια κατασκευη με αλλο απο 150Ε. αρα ψηφιζω ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ασπρο μια και το δικο μου το αλλαξα σχεδον μια μερα μετα που το πηρα. λυπηθηκα που πουλησα το EDGE μου και γι αυτο το λογο θα αγορασω ενα αλλο γιατι πραγματικα αξιζει. σαν το 12αρι Powerbook ενα πραγμα... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinouli Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 Και γω ακριβώς γι'αυτό δεν πουλάω το 2G μου...δε μου αρέσει τόσο το πλαστικό όπως το είδα στο 3G... Και αφού φοράει τώρα και την 3.0 είμαστε μια χαρα! Παράθεση "Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheWizard Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 συγνώμη αλλά αυτό που είπες δεν είναι "ακριβώς αυτό".Εγω κατάλαβα απο αυτό που είπες ότι αν χτυπήσει το τηλέφωνο προβάλει μυνημα σε καλεί ο ταδε και αρχίζεις και μιλας.Οταν τελειώσεις (δηλ ως τότε τι βλέπεις μαυρη οθόνη?είσαι στο τζι-πι-ες ή οχι?) ΤΟΤΕ μόνο ξαναγυρνάει στον χάρτη του τζι-πι-ες(άρα αν μιλησω 20λεπτά δεν θα εχω τζι-πι-ες για 20 λεπτα?) Εγώ αυτό κατάλαβα αλλά ο συνφορουμίτης είπε άλλο πράγμα(το οποίο μαλιστα είναι και το πιο λογικό),αλλά αν μπορεις ξεκαθάρισε το μιας και είσαι χρήστης του Navigon (εύχομαι να μείνεις ευχαριστημένος) και πές και 2λόγια για το πρόγραμμα για εμάς τους υποψήφιους... έχεις δίκιο λοιπόν αν χτυπήσει το τηλέφωνο φευγει τελείως απο το gps και πάει στην κλήση. κανονική κλήση όπως όλες οι αλλες (βλέπεις δηλαδη τα κουμπιά που υπάρχουν κατα την διάρκεια της κλήσης) όταν τελειώσει η κλήση γυρίζει στο πρόγραμμα μόνο του.. σαν πρόγραμμα είναι αρκετά ενημερωμένο και εχει πολύ καλά ΡΟΙ π.χ στην κατερίνη που ειμαι εγώ έχει αναλυτικά στα Ελληνικά και τα μαγαζιά στον πεζοδρομο!!(που τα βρηκαν οι φουστιδες...) τωρα αν σε καλύπτει εσένα προσωπικά δεν ξέρω... πάντως για προγραμμα map gps στο iphone (no jailbreak) είναι παραπάνω απο ικανοποιητικό (αν σκεφτείς οτι ειναι και μοναδικό) αυτα Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodin002 Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 έχεις δίκιο λοιπόν αν χτυπήσει το τηλέφωνο φευγει τελείως απο το gps και πάει στην κλήση. κανονική κλήση όπως όλες οι αλλες (βλέπεις δηλαδη τα κουμπιά που υπάρχουν κατα την διάρκεια της κλήσης) όταν τελειώσει η κλήση γυρίζει στο πρόγραμμα μόνο του.. σαν πρόγραμμα είναι αρκετά ενημερωμένο και εχει πολύ καλά ΡΟΙ π.χ στην κατερίνη που ειμαι εγώ έχει αναλυτικά στα Ελληνικά και τα μαγαζιά στον πεζοδρομο!!(που τα βρηκαν οι φουστιδες...) τωρα αν σε καλύπτει εσένα προσωπικά δεν ξέρω... πάντως για προγραμμα map gps στο iphone (no jailbreak) είναι παραπάνω απο ικανοποιητικό (αν σκεφτείς οτι ειναι και μοναδικό) αυτα Οταν είσαι στην κλήση πατα home και μετα το προγραμμα gps που χρησιμοποιεις και πες μας τι γίνεται:) Παράθεση Current Phones: Apple iPhone, Samsung U600 Gold Edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntfsi Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 Στο 3g S εχει αναφορες μυνηματων? Γραφει μυνημα στα ελληνικα με 160 χαρακτηρες? Εχει ραδιόφωνο? Ειμαι κατοχος ενο Ν82 και Ν85 και θα ηθελα να παω σε Apple.... Να παρω 3G S ή να περιμενω αυτο που ακουγεται το 4G ??? Ευχαριστω.... (ειμαι τελειως ασχετος απο iphone) Παράθεση Hello ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallyman Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 Στο 3g S εχει αναφορες μυνηματων? Γραφει μυνημα στα ελληνικα με 160 χαρακτηρες? Εχει ραδιόφωνο? Ειμαι κατοχος ενο Ν82 και Ν85 και θα ηθελα να παω σε Apple.... Να παρω 3G S ή να περιμενω αυτο που ακουγεται το 4G ??? Ευχαριστω.... (ειμαι τελειως ασχετος απο iphone) Φιλε μου το 3Gs σε ενα μηνα ερχεται στην Ελλαδα και συ θελεις το 4G??:pΡαδιοφωνο δεν εχει στανταρ,μηνυμα με καποιες μοντιφες γραφει κανονικα και αναφορες νομιζω δεν εχει αλλα με προγραμματακι για μηνυματα εχεις κανονικα Παράθεση iphone 3G & Nokia N82 owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blu Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 που ακουγεται για 4G ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickzor Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 στα κεφάλια μερικών που ακούνε φωνές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b_bil2 Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 αμα το παρω απο ιταλια απο vodafone η απο tim που λενε οτι βγαινει θα παιζει ελλαδα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 αμα το παρω απο ιταλια απο vodafone η απο tim που λενε οτι βγαινει θα παιζει ελλαδα ? Ναι κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 αμα το παρω απο ιταλια απο vodafone η απο tim που λενε οτι βγαινει θα παιζει ελλαδα ? αν εισαι ιταλια παρε το απο ενα Apple store χωρις ιταλικη καρτα/νουμερο καθαρο να σου ερθει 599 ή 699... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 πήγα σημερα σε κατάστημα βονταφον,για άλλη δουλειά,και επι τη ευκαιρία ρώτησα,και μου είπαν ή τέλη ιουλίου ή αυγουστο Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b_bil2 Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 αν εισαι ιταλια παρε το απο ενα Apple store χωρις ιταλικη καρτα/νουμερο καθαρο να σου ερθει 599 ή 699... εγινε ευχαριστω ,εχω ενα φιλο και μαλλον θα μου το παρει απο εκει ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 παιδιά,θεωρείτε οτι ένα data pack 250ΜΒ είναι αρκετό για "ανετη" χρηση της συσκευής; Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 εγινε ευχαριστω ,εχω ενα φιλο και μαλλον θα μου το παρει απο εκει ! Το σκέφτομαι κ γω αλλά ρε γ***το αν το πάρω κ πάθει κάτι? Πολλά πρώτα μοντέλα είναι ελαττωματικά, αν πάθει κάτι πού θα το πάω πίσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 πήγα σημερα σε κατάστημα βονταφον,για άλλη δουλειά,και επι τη ευκαιρία ρώτησα,και μου είπαν ή τέλη ιουλίου ή αυγουστο Παράξενο το απόγευμα στην Vodafone Βάρης μου είπανε ότι από 15Ιουλιου θα το έχουν. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 τι να πώ; αύριο,που θα πάω σε άλλη vodafone για να αλλάξω πρόγραμμα συμβολαίου,θα ξαναρωτήσω Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b_bil2 Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 Το σκέφτομαι κ γω αλλά ρε γ***το αν το πάρω κ πάθει κάτι? Πολλά πρώτα μοντέλα είναι ελαττωματικά, αν πάθει κάτι πού θα το πάω πίσω? η πρωτη φορα ειναι ετσι και αλιως που περνουμε εμεις το ρισκο ?:) εγω θυμαμαι ειχα παρει και απο τοκυο ενα XDA O2 ,το ειχα πληρωση μαζι με τελωνιο 900 ευρω !!! ιταλια πεταγομαστε και γι αενα καφε που λεει λογος :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 17 ιουλη μου ειπαν εμενα...την πρωτη βδομαδα λετε να βγαλουν προσφορες?πχ σιπλασιο ογκοπ δεδομενων και τετοια??ειχαν κανει τπτ περσυ? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 την πρωτη βδομαδα λετε να βγαλουν προσφορες?πχ σιπλασιο ογκοπ δεδομενων και τετοια??ειχαν κανει τπτ περσυ? Μέχρι και 30 Ιουνίου έχει προσφορά το πρόγραμμα ”iPhone 100 Lite” (Data 1,5GB - 100' λεπτά χρ. ομιλίας και 150 sms). Εγώ το ενεργοποίησα την παρασκευή :D.. Το πάγιο είναι 35 ευρώ + φόρους = 37,38 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 250MB καλα ειναι για χρηση... ειναι μια χαρα εκτος αν δεν εχεις αλλο ιντερνετ οποτε και ειναι λιγα. οσον αφορα αν θα το παρετε απο ιταλια η οχι εγω προτεινω να το παρετε απο Ελλαδα γιατι τα πρωτα εχουν καποια ελαττωματα 1.κουμπακι vibra/silent που παιζει 2.βγαινει φως απο το πλαι στο κινητο δεν εφαπτεται δηλαδη καλα η οθονη και μπορει να μπει μεσα σκονη. 3.ρωγμες που μπορει να ειναι και σε ασπρα αλλα και σε μαυρα απλα σε ασπρα φαινεται αμεσως. 4. wifi/gps δεν δουλευουν. 5.σκονη κατω απο το display 6.χρωματα στην οθονη πολυ κιτρινα. 7.pixel καμμενα... να συνεχισω η σας επεισα...; περιμενετε και ειστε μια χαρα εγω το πηρα γιατι εδω εχω φιλους και αν θελω το στελνουν στην apple για αλλαγη.. ΗΔΗ αλλαξα ενα και πηρα το ασπρο.. αρα...προσοχη... καμμια σχεση σε ποιοτητα με το edge...ακομα και το ipod touch 2 ειναι ανωτερο...αλλα με ολα αυτα το iPhone 3G κανει 599Ε... akis εχει κατι για προπληρωμενο internet η οχι; να το ξερω να το περασω στο παγιο μου... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 akis εχει κατι για προπληρωμενο internet η οχι; να το ξερω να το περασω στο παγιο μου... Όχι δεν έχω προπληρωμένο internet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts