starmanwarz Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Εβαλα το iBluetooth αλλα δεν δουλευει και θελω να το διαγραψω αλλα οταν κραταω πατημενο ενα εικονιδιο μου βγαζει χ για ολα τα εικονιδια εκτος απο αυτο,πως μπορω να το σβησω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 να φανταστώ είναι απο cydia? Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
starmanwarz Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 να φανταστώ είναι απο cydia? Nαι.Προσπαθω να ανοιξω το Cydia μηπως μπορεσω να το βγαλω απο εκει αλλα φορτωνει μερικα δευτερολεπτα κα μετα κλεινει μονο του.Πως θα το φτιαξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Mόνο από Cydia dιαγράφεται. Θα περιμένεις να φτιάξει το σάιτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniskyr Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το voice control. ενω του λέω dial....δεν βρίσκει αντίστοιχο όνομα λέει. φταίει που έχω τις επαφές στα ελληνικά(συνχρόνος και στα λατινικά)? χρειάζεται κάτι άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
starmanwarz Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Mόνο από Cydia dιαγράφεται. Θα περιμένεις να φτιάξει το σάιτ. Υπαρχει προβλημα με Cydia?Γιαυτο δεν ανοιγει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 μπορείς να κατεβάσεις και το cydelete για να διαγράφονται αο το κινητό με το γνωστό τρόπο οι εφαρμογές απο cydia ;) Δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το voice control. ενω του λέω dial....δεν βρίσκει αντίστοιχο όνομα λέει. φταίει που έχω τις επαφές στα ελληνικά(συνχρόνος και στα λατινικά)? χρειάζεται κάτι άλλο? ναι λειτουργεί μόνο στα αγγλικά Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Υπαρχει προβλημα με Cydia?Γιαυτο δεν ανοιγει? Θέμα: [FIX] Cydia Crashes 28Dec 09!;) Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Είμαι και εγώ πλέον κάτοχος ενός iphone. Άρχισα το διάβασμα (ούτε εξετάσεις να έδινα). Έχω πελαγώσει αλλά πιστεύω να αρχίσω σιγά σιγά να μπαίνω στο νόημα. Μια ερώτηση έχω. Θέλω να κάνω εγγραφή στο itunes store αλλά όταν μου βγάζει την security ερώτηση και απάντηση δεν μπορώ να γράψω στα αγγλικά και δεν καταλαβαίνει τα ελληνικά (μου βγάζει μήνυμα). Τί κάνω? Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 δε μπορείς να γράψεις καθόλου αγγλικά; δύσκολα τα πράγματα...παλεύεις υποθέτω στο google να βρεις τα γράμματα που χρειάζεσαι :p Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Είμαι και εγώ πλέον κάτοχος ενός iphone. Άρχισα το διάβασμα (ούτε εξετάσεις να έδινα). Έχω πελαγώσει αλλά πιστεύω να αρχίσω σιγά σιγά να μπαίνω στο νόημα. Μια ερώτηση έχω. Θέλω να κάνω εγγραφή στο itunes store αλλά όταν μου βγάζει την security ερώτηση και απάντηση δεν μπορώ να γράψω στα αγγλικά και δεν καταλαβαίνει τα ελληνικά (μου βγάζει μήνυμα). Τί κάνω? Για το pc σου εννοείς αν κατάλαβα? Αν είναι έτσι μπορείς να γράψεις μέσω character map. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Είμαι και εγώ πλέον κάτοχος ενός iphone. Άρχισα το διάβασμα (ούτε εξετάσεις να έδινα). Έχω πελαγώσει αλλά πιστεύω να αρχίσω σιγά σιγά να μπαίνω στο νόημα. Μια ερώτηση έχω. Θέλω να κάνω εγγραφή στο itunes store αλλά όταν μου βγάζει την security ερώτηση και απάντηση δεν μπορώ να γράψω στα αγγλικά και δεν καταλαβαίνει τα ελληνικά (μου βγάζει μήνυμα). Τί κάνω? Καλημέρα :) Ούτε απάντηση με Greeklish μπορείς να γράψεις; :rolleyes: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Λοιπον σας ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σας. Ήταν κάτι πιο απλό. Απλά έπρεπε να βάλω στις ρυθμίσεις του πληκτρολογίου και την αγγλική γλώσσα.:p Τεσπα, έχω και άλλες ερωτήσεις όπως ηταν αναμενόμενο. 1) Θέλω από το nokia 5800 μου να περάσω όλες τις επαφές μου στο μηλόφωνο. Πως το κάνω? 2) Γιατί αργεί να συνδεθεί στο internet? (Τουλάχιστον σε σύγκριση με το 5800). Ακόμα και στην αναζήτηση ασύρματου δικτύου αργεί αρκετά. 3) Πως μπαίνω στο internet? Εννοώ χωρίς την χρήση των έτοιμων εφαρμογών που έχει(πχ youtube κτλ). Θέλω πχ να πληκτρολογήσω μια διεύθυνση πού πάω? 4) το rotation δεν λειτουργεί παντού? 5) Τελικά αφού έκανα την εγγραφή μου στο itunes store μου λέει ότι το email μου χρησιμοποιείται. Γιατί ? Μήπως επειδή έκανα εγγραφή και στο pc μου με το ιδιο email νωρίτερα ?? ΑΑΑ!!! Μου ζητάει και πιστωτική. Εγώ θέλω δωρεάν εφαρμογές τουλάχιστον προς το παρόν. Μπορώ να αποφύγω να βάλω τα στοιχεία της πιστωτικής μου??? Ευχαριστώ και θα επανέλθω. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Λοιπον σας ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σας. Ήταν κάτι πιο απλό. Απλά έπρεπε να βάλω στις ρυθμίσεις του πληκτρολογίου και την αγγλική γλώσσα.:p Τεσπα, έχω και άλλες ερωτήσεις όπως ηταν αναμενόμενο. 1) Θέλω από το nokia 5800 μου να περάσω όλες τις επαφές μου στο μηλόφωνο. Πως το κάνω? 2) Γιατί αργεί να συνδεθεί στο internet? (Τουλάχιστον σε σύγκριση με το 5800). Ακόμα και στην αναζήτηση ασύρματου δικτύου αργεί αρκετά. 3) Πως μπαίνω στο internet? Εννοώ χωρίς την χρήση των έτοιμων εφαρμογών που έχει(πχ youtube κτλ). Θέλω πχ να πληκτρολογήσω μια διεύθυνση πού πάω? 4) το rotation δεν λειτουργεί παντού? 5) Τελικά αφού έκανα την εγγραφή μου στο itunes store μου λέει ότι το email μου χρησιμοποιείται. Γιατί ? Μήπως επειδή έκανα εγγραφή και στο pc μου με το ιδιο email νωρίτερα ?? ΑΑΑ!!! Μου ζητάει και πιστωτική. Εγώ θέλω δωρεάν εφαρμογές τουλάχιστον προς το παρόν. Μπορώ να αποφύγω να βάλω τα στοιχεία της πιστωτικής μου??? Ευχαριστώ και θα επανέλθω. 1) Ο καλύτερος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσεις το Outlook (PC έχεις έτσι;) σαν "γέφυρα". 2) Κανονικά δεν πρέπει να αργεί να συνδεθεί ειδικά για δίκτυα που του είναι ήδη γνωστά (μιλάμε για διάστημα της τάξης του 1-2 δευτερολέπτων από τη στιγμή που βγαίνει από stand-by) 3) Με τον καλύτερο browser που υπάρχει αυτή τη στιγμή για κινητό, τον safari! (είναι το εικονίδιο με την μπλε πυξίδα στην σταθερή μπάρα των εφαρμογών στο κάτω μέρος της οθόνης) 4) Rotation δεν υποστηρίζουν όλες οι εφαρμογές αλλά δε νομίζω ότι είναι πολλές πια που το χρειάζονται και δεν το υποστηρίζουν. 5) Μάλλον για αυτό γίνεται. Σε ότι αφορά την πιστωτική μπορείς για δωρεάν εφαρμογές να "γραφτείς" και χωρίς πιστωτική, υπάρχουν οδηγίες σε αυτό το site στην ενότητα των οδηγών (Guides) την οποία σου συνιστώ έτσι και αλλιώς να διαβάσεις αναλυτικά γιατί θα σου λύσει πάρα πολλές απορίες, καθώς και θα σου αναδείξει και θέματα που μπορεί καν να μην σου έχουν ακόμη γίνει απορίες! Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 1) Ο καλύτερος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσεις το Outlook (PC έχεις έτσι;) σαν "γέφυρα". 2) Κανονικά δεν πρέπει να αργεί να συνδεθεί ειδικά για δίκτυα που του είναι ήδη γνωστά (μιλάμε για διάστημα της τάξης του 1-2 δευτερολέπτων από τη στιγμή που βγαίνει από stand-by) 3) Με τον καλύτερο browser που υπάρχει αυτή τη στιγμή για κινητό, τον safari! (είναι το εικονίδιο με την μπλε πυξίδα στην σταθερή μπάρα των εφαρμογών στο κάτω μέρος της οθόνης) 4) Rotation δεν υποστηρίζουν όλες οι εφαρμογές αλλά δε νομίζω ότι είναι πολλές πια που το χρειάζονται και δεν το υποστηρίζουν. 5) Μάλλον για αυτό γίνεται. Σε ότι αφορά την πιστωτική μπορείς για δωρεάν εφαρμογές να "γραφτείς" και χωρίς πιστωτική, υπάρχουν οδηγίες σε αυτό το site στην ενότητα των οδηγών (Guides) την οποία σου συνιστώ έτσι και αλλιώς να διαβάσεις αναλυτικά γιατί θα σου λύσει πάρα πολλές απορίες, καθώς και θα σου αναδείξει και θέματα που μπορεί καν να μην σου έχουν ακόμη γίνει απορίες! Τον οδηγό έχω ξεκινήσει να τον διαβάζω και αυτό που μου λες το είχα διαβάσει αλλά για χωρίς πιστωτική αναφέρει μόνο για pc και όχι για εγγραφή μέσω κινητού. Ή δεν κατάλαβα καλά??? Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Τον οδηγό έχω ξεκινήσει να τον διαβάζω και αυτό που μου λες το είχα διαβάσει αλλά για χωρίς πιστωτική αναφέρει μόνο για pc και όχι για εγγραφή μέσω κινητού. Ή δεν κατάλαβα καλά??? Αν και δεν το έχω κάνει χωρίς χρήση πιστωτικής (η αλήθεια είναι ότι κάποια στιγμή κάτι θα θελήσεις να αγοράσεις, και μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια prepaid κάρτα με μικρή αξία αν θέλεις να είσαι απόλυτα ασφαλής) καταλαβαίνω και εγώ ότι μόνο από pc γίνεται και όχι από το τηλέφωνο. Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
usernamedoesntfi Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Γεια σε όλους, πρώτο post! Σύντομα θα είμαι και εγώ κάτοχος ενός 3GS. Αν και δεν είμαι πολύ των κινητών ( έχω ένα προιστορικό κινητό πενταετίας ) , δε μπόρεσα να αντισταθώ στο iphone κυρίως λόγω του appstore. Είμαι gamer και καταλαβαίνω ότι αν το gaming στα κινητά έχει μέλλον , αυτό βρίσκεται στο iphone και μόνο εκεί. Δύο ερωτήσεις. -Έχω κατατρομάξει απο τα topics με τα προβλήματα (κιτρινισμένες οθόνες κλπ). Τώρα που έχουν περάσει αρκετοί μήνες απ'την κυκλοφορία του, πως είναι τα πράγματα? -Επειδη θα το πάρω σκέτο , που θα το βρω σχετικά εύκολα? Σκέφτομαι oteshop για να το περάσω στο λογαριασμό (αλήθεια μέχρι πόσες δόσεις μπορώ να βάλω?). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Γεια σε όλους, πρώτο post! Σύντομα θα είμαι και εγώ κάτοχος ενός 3GS. Αν και δεν είμαι πολύ των κινητών ( έχω ένα προιστορικό κινητό πενταετίας ) , δε μπόρεσα να αντισταθώ στο iphone κυρίως λόγω του appstore. Είμαι gamer και καταλαβαίνω ότι αν το gaming στα κινητά έχει μέλλον , αυτό βρίσκεται στο iphone και μόνο εκεί. Δύο ερωτήσεις. -Έχω κατατρομάξει απο τα topics με τα προβλήματα (κιτρινισμένες οθόνες κλπ). Τώρα που έχουν περάσει αρκετοί μήνες απ'την κυκλοφορία του, πως είναι τα πράγματα? -Επειδη θα το πάρω σκέτο , που θα το βρω σχετικά εύκολα? Σκέφτομαι oteshop για να το περάσω στο λογαριασμό (αλήθεια μέχρι πόσες δόσεις μπορώ να βάλω?). Καλώς ήλθες! Το πρόβλημα της κιτρινισμένης οθόνης είχε εμφανιστεί σε παρτίδες όταν πρωτοκυκλοφόρησε το τηλέφωνο στη μέση του καλοκαιριού. Τώρα από ότι βλέπω και εδώ στο forum έχει πάψει να αναφέρεται συστηματικά σαν πρόβλημα και λογικά συσκευή που θα πάρεις τώρα δεν υπάρχει περίπτωση να προέρχεται από στοκ εκείνης της περιόδου. Πάντως αν θέλεις να βεβαιωθείς για το χρόνο παραγωγής της συσκευής, το 4ο και 5ο ψηφίο του σειριακού αριθμού δείχνουν την εβδομάδα εντός του 2009 που έγινε η παραγωγή του τηλεφώνου. Αριθμοί μετά το 40 δεν πρέπει να περιμένεις ότι θα έχουν πρόβλημα τέτοιο. Γενικά πρέπει να έχεις υπόψη γι αυτή αλλά και για όλες τις άλλες συσκευές ότι στα fora γράφονται κυρίως τα προβλήματα και όχι οι θετικές απόψεις (δηλαδή κανείς δεν θα κάτσει να γράψει ότι πήρα μια συσκευή που δεν έχει κανένα πρόβλημα, ενώ αντίθετα και λογικά θα γράψει αυτός που αντιμετωπίζει πρόβλημα και θέλει τη γνώμη άλλων η τη "διαπόμπευση" του προμηθευτή), επομένως η πραγματικότητα δεν είναι τόσο τραγική όσο φαίνεται από αυτά που διαβάζουμε. Μάλλον το oteshop είναι η καλύτερη πηγή για σκέτη συσκευή, αλλά επειδή εκτιμώ ότι η ζήτηση αρχίζει πια να πέφτει μετά τον ενθουσιασμό των πρώτων εβδομάδων, δεν είναι απίθανο να το βρεις και αλλού. Επίσης δεν έχω καθόλου εικόνα για το τι δόσεις μπορούν να δοθούν αυτή την περίοδο. Κάτι που όμως θα πρέπει να έχεις υπόψη σου αφού προέρχεσαι από χρήση "κλασικού" τηλεφώνου είναι ότι πρόκειται για συσκευή που είναι φτιαγμένη με φιλοσοφία στενής συνεργασίας με υπολογιστή (Windows ή Mac) και μεγάλης κλίμακας χρήση internet. Επομένως θα πρέπει να προετοιμαστείς και γι αυτές τις διαστάσεις. Για παράδειγμα η ενεργοποίηση για πρώτη χρήση της συσκευής προϋποθέτει σύνδεση με υπολογιστή και χρήση της εφαρμογής iTunes, ενώ πολλές από τις εφαρμογές και παιχνίδια χρειάζονται το internet. Σε ότι αφορά το internet σίγουρα μπορείς να συνδέεσαι μέσω wi-fi στο σπίτι / εργασία / ή σε άλλα δημόσια δίκτυα, αλλά καλό είναι να έχεις και ένα data plan στη σύνδεσή σου με τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας. Αν τα παραπάνω σου είναι ήδη γνωστά οκ, αλλιώς πρέπει να ερευνήσεις λίγο και αυτές τις 2 διαστάσεις πριν κάνεις μια αγορά που στη συνέχεια θα σε προβληματίσει. Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 γεια σας μήπως ξέρει κανείς να μου πει ποιο app τύπου msn/google talk... είναι ελαφρύ? και με ποια εφαρμογή μπορώ να βλέπω ποια προγράμματα είναι ακόμα ανοιχτά ακόμα και αν έχω πατήσει το home ώστε να τα κλείνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Πρέπει να το κάνω jailbreak?? Αξίζει? Όταν λέμε να συνδεθούμε μέσω ssh πρέπει να είναι jailbroken το κινητό ή είναι άσχετο? Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Πρέπει να το κάνω jailbreak?? Αξίζει? Όταν λέμε να συνδεθούμε μέσω ssh πρέπει να είναι jailbroken το κινητό ή είναι άσχετο? Μπορείς να κάνεις και σύνδεση μέσω ssh και με εφαρμογές από το app store χωρίς jb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makismas Δημ. December 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2009 καλημερα κ χρονια πολλα!!! εχοντας φτασει αισιως στην 40 σελ διαβασματος εδω, δε σας προλαβαινω!! μια ερωτηση την οποια δε ξερω αν εχει απαντηθει αργοτερα. οταν γινεται αναβαθμιση στο firmware, τα στοιχεια του τηλεγωνου, πχ σμσ, φωτο κλπ χανονται? να ριξω μια ιδεα για του πιο σχετικους απο μενα. μηπως θα ηθελε καποιος να ποσταρει υλικο και apps για καποιον που δε θελει να κανει το τηλ του jb? δλδ αυτο που λεμε τις essential apps ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. December 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2009 καλημερα κ χρονια πολλα!!! εχοντας φτασει αισιως στην 40 σελ διαβασματος εδω, δε σας προλαβαινω!! μια ερωτηση την οποια δε ξερω αν εχει απαντηθει αργοτερα. οταν γινεται αναβαθμιση στο firmware, τα στοιχεια του τηλεγωνου, πχ σμσ, φωτο κλπ χανονται? να ριξω μια ιδεα για του πιο σχετικους απο μενα. μηπως θα ηθελε καποιος να ποσταρει υλικο και apps για καποιον που δε θελει να κανει το τηλ του jb? δλδ αυτο που λεμε τις essential apps ?? Κάθε φορά που το συνδέεις στο iTunes κάνει backup. Όταν κάνεις αναβάθμηση λογισμικού σβήνονται όλα, και τελειώνοντας η αναβάθμηση επαναφέρει το backup και όλα είναι στην θέση τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. December 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2009 καλημερα κ χρονια πολλα!!! να ριξω μια ιδεα για του πιο σχετικους απο μενα. μηπως θα ηθελε καποιος να ποσταρει υλικο και apps για καποιον που δε θελει να κανει το τηλ του jb? δλδ αυτο που λεμε τις essential apps ?? Χρόνια πολλά! Υπάρχει ειδική ενότητα γι αυτό εδώ! Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makismas Δημ. December 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2009 ε λοιπον οσο πιο πολυ διαβαζω για το τηλ αυτο..τοσο το λατρευω! κ ακομα δεν τοχω παρει!οταν ειχε φερει η βοντα το 3g ειχα παρει το try before buy κομματι, καθοτι δουλευα σε καταστημα τοτε κ δυο μερες κ τοχα λιωσει με ειχε καταενθουσιασει, αλλα το κολλημα με το Ε90 τοτε ηταν καταλυτικο!αλλα πλεον...κανω τον ερανο μου να κανω το δικο μου unboxing στο 3gs!τελειο! απλα! ευχαριστω κ εκτιμω την αμεση απαντηση!! καλη i-χρονια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts