objectref Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 Εχω μια απορια,καθε φορα που μιλαω στο τηλεφωνο και ενω εχω κανονικα 3G,το 3G εξαφανιζεται και και εμφανιζεται ο κυκλος,γιατι γινεται αυτο?Η σιμ μου ειναι παρα πολυ παλια(απο αυτες που βγηκαν με τα πρωτα καρτοκινητα,με 100 επαφες χωρητικοτητα)μηπως φταιει αυτο? Πιθανον. Κατι τετοια περιεργα ειχα κι εγω παλιοτερα οταν ημουν σε vodafone. Οταν το ανεφερα σε καποιο vodafone-shop, μου την αλλαξαν με μια κανουριας τεχνολογιας και σταματησαν τα προβληματα. Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
starmanwarz Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 Ε τοτε μαλλον θα πρεπει να την αλλαξω,αν και ζητανε 16€ απο Cosmote...Το κανουν επι τοπου η θα πρεπει να περιμενω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 Ε τοτε μαλλον θα πρεπει να την αλλαξω,αν και ζητανε 16€ απο Cosmote...Το κανουν επι τοπου η θα πρεπει να περιμενω? Οταν το ειχα κανει εγω (πριν 4-5 χρονια), στη vodafone τοτε, επρεπε να παω την επομενη μερα να την παρω. Τωρα μπορει να εχουν αλλαξει αυτα και να σου τη δινουν επι τοπου. Νομιζω ομως οτι επιβαλεται να το κανεις... Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 Περίεργο που σου εμφανίζεται ο κύκλος όταν μιλάς... Εγώ όταν είμαι σε περιοχή με GPRS (τον κύκλο) όταν κάνω κληση εξαφανίζεται και δεν υπάρχει τίποτα δίπλα στο σήμα , γιατί δεν υπάρχει κλήση μέσω GPRS.. Όταν βέβαια είμαι σε 3G , το 3G εξακολουθεί να υπάρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
starmanwarz Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 Βασικα τον κυκλο τον βλεπω με το που τελειωνει το τηλεφωνημα,κατα την διαρκεια της κλησης δεν το εχω δει ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 Βασικα τον κυκλο τον βλεπω με το που τελειωνει το τηλεφωνημα,κατα την διαρκεια της κλησης δεν το εχω δει ακομα. Κατά τη διάρκεια της κλήσης δεν πρέπει να εμφανίζεται λογικά ο κύκλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
homo_digital Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 Kανένα κουτσομπολιό για το νέο firmware κανείς? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 Kανένα κουτσομπολιό για το νέο firmware κανείς? :) Κάτι πήρε το αυτί μου στην Τατιάνα, αλλά δεν το συγκράτησα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 Kανένα κουτσομπολιό για το νέο firmware κανείς? :) ακούγονται διάφορα για το 3.2 με μια αναζήτηση στο internet θα βρεις εκτενή άρθρα ;) πχ κάτι σαν αυτό Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 αυτο βιργινια αναφερεται στο ipad..!!και μαλλον το iphone..δεν θα φορα την 3.2....ακομα αγνωστο.!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 Κατά τη διάρκεια της κλήσης δεν πρέπει να εμφανίζεται λογικά ο κύκλος Ο κύκλος σημαίνει ότι είσαι σε δίκτυο GPRS. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 Ο κύκλος σημαίνει ότι είσαι σε δίκτυο GPRS. Το ξέρω αυτό φίλε μου.. Αλλά λέω ότι όταν κάνεις κλήση, ο κύκλος (το GPRS δηλαδή) χάνεται.. δεν πρέπει να εμφανίζεται, γιατί δεν γίνεται κλήση με GPRS.. :happy: Eνώ αν είσαι σε 3G... το σήμα του 3G δεν χάνεται ... συνεχίζει να υπάρχει και όταν κάνεις κλήση, γιατί πραγματοποιούνται και κλήσης μέσω 3G που υποτίθεται έχουν και καλύτερη ποιότητα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 Το ξέρω αυτό φίλε μου.. Αλλά λέω ότι όταν κάνεις κλήση, ο κύκλος (το GPRS δηλαδή) χάνεται.. δεν πρέπει να εμφανίζεται, γιατί δεν γίνεται κλήση με GPRS.. :happy: Eνώ αν είσαι σε 3G... το σήμα του 3G δεν χάνεται ... συνεχίζει να υπάρχει και όταν κάνεις κλήση, γιατί πραγματοποιούνται και κλήσης μέσω 3G που υποτίθεται έχουν και καλύτερη ποιότητα :) Αυτό συμβαίνει σε οριακή κάλυψη και ιδιαίτερα όταν πάει να γίνει μεταγωγή από GPRS σε 3G και το αντίστροφο. Το τσεκάρισα και εγώ στο δικό μου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sharp GX20 Video Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 Παιδια υπαρχει τροπος να βγαινει counter οταν γραφω τα μηνυματα για να βλεπω ποσους χαρακτηρες εχω γραψει, ωστε να μην ξεπερναω τους 160 χαρακτηρες..? Υπαρχει καποια καλη εφαρμογη σχετικα με σμς που να παρεχει καποια εξτρα πραγματα?? Παράθεση Often imitated, never duplicated... ELA MWRI PANATHA! ELA MWRI ARWSTIA!! :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
starmanwarz Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 Παιδια υπαρχει τροπος να βγαινει counter οταν γραφω τα μηνυματα για να βλεπω ποσους χαρακτηρες εχω γραψει, ωστε να μην ξεπερναω τους 160 χαρακτηρες..? Υπαρχει καποια καλη εφαρμογη σχετικα με σμς που να παρεχει καποια εξτρα πραγματα?? Αν εχεις κανει Jailbreak το BiteSMS κανει αυτα που θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sharp GX20 Video Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 Αν εχεις κανει Jailbreak το BiteSMS κανει αυτα που θες. Μπα, εχω το τελευταιο firmware... ;) Παράθεση Often imitated, never duplicated... ELA MWRI PANATHA! ELA MWRI ARWSTIA!! :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
starmanwarz Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 Και εγω εχω το 3.1.2 αλλα εχω κανει JB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sharp GX20 Video Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 Αν μου σβησει η συσκευη θα πρεπει να το ξανακανω jb.. E, και δεν πολυλεει..! Παράθεση Often imitated, never duplicated... ELA MWRI PANATHA! ELA MWRI ARWSTIA!! :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 Αν μου σβησει η συσκευη θα πρεπει να το ξανακανω jb.. E, και δεν πολυλεει..! Ασε το device στην ησυχια του. Ειναι ηδη εκπληκτικο οπως ειναι τωρα. Απολαυσε το...:) Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 Να ρωτήσω κάτι που έχει ξαναγραφτεί , αλλά μπερδεύτηκα λίγο :wacko::wacko: Όταν γράφψ με greeklish δεν έχω πρόβλημα με τα sms, δηλαδή 160 χαρακτήρες = 1 sms? Το πρόβλημα είναι μόνο με τους ελληνικούς χαρακτήρες? Χωρίς jb και τέτοια λέω.. Όπως είναι από τότε που το αγόρασα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 Να ρωτήσω κάτι που έχει ξαναγραφτεί , αλλά μπερδεύτηκα λίγο :wacko::wacko: Όταν γράφψ με greeklish δεν έχω πρόβλημα με τα sms, δηλαδή 160 χαρακτήρες = 1 sms? Το πρόβλημα είναι μόνο με τους ελληνικούς χαρακτήρες? Χωρίς jb και τέτοια λέω.. Όπως είναι από τότε που το αγόρασα . Σωστό είναι αυτό, το πρόβλημα είναι με την κωδικοποίηση των ελληνικών χαρακτήρων που καταναλώνουν 2 "ψηφία" αντί για 1. Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Poet Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 ανάλογα με το σύστημα που χρησιμοποιείς μπορείς να έχεις push (άμεση παραλαβή δηλαδή) Στο Gmail πάντως, δεν είναι και... τόσο push. (Μολονότι το έχω ρυθμίσει.) Πότε λειτουργεί το push (κι αυτό μετά από πολλή ώρα) και πότε όχι. Παράθεση Χρονοροή κινητών (*δευτερεύον): Ericsson GA318, Ericsson GH388, Ericsson GH768, Nokia 6150, Nokia 8210, Siemens C35*, Panasonic GD93*, Ericsson T29*, Nokia 8310, Nokia 5210*, Nokia 7250, NEC N400i, Sony Ericsson S700i, Sony Ericsson K800i, Samsung Omnia, Apple iPhone 3GS, Huawei Ideos X5*, LG Optimus Black*, Apple iPhone 4S*, Apple iPhone 5S, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone SE*, Apple iPhone 6S Plus, Nokia 5*, Apple iPhone X*, Redmi Note 10*, Apple iPhone 13 Pro Max, Redmi Note 11*... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 Στο Gmail πάντως, δεν είναι και... τόσο push. (Μολονότι το έχω ρυθμίσει.) Πότε λειτουργεί το push (κι αυτό μετά από πολλή ώρα) και πότε όχι. Εγώ πάντως που έχω gmail μια χαρά λειτουργεί, δεν έχω κανένα παράπονο... Ίσως κατά περιόδους να υπάρχει ενα πρόβηλαμα, αλλά δεν έχω παράπονο γενικα λειτουργεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 Ασε το device στην ησυχια του. Ειναι ηδη εκπληκτικο οπως ειναι τωρα. Απολαυσε το...:) Σιγά ρε παιδιά κάνετε λες και θα σας φάει όλη την ημέρα. Ούτε 1 λεπτό δεν είναι η διαδικασία !! Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 Σιγά ρε παιδιά κάνετε λες και θα σας φάει όλη την ημέρα. Ούτε 1 λεπτό δεν είναι η διαδικασία !! Εγω δεν το ανεφερα για "την ωρα που θα σου φαει", το ανεφερα για αλλους λογους. Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts