pik. Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 ισα ισα η Apple αν εχει κατι το μεμπτο το κινητο στο αλλαζει αρα εισαι καλυμενος... δεν υπαρχει aftersales ομοιο... αρα παρα να δωσεις 600Ε σε Νοκια/klp γιατι οχι εδω που ξερεις πως εισαι καλυμενος και υπαρχει και Apple care αν θες... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 Για την ακριβεια ειναι vodafone care αλλα οχι πως κ στις αλλες εταιρειες δεν υπαρχει....care.. Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Το κουμπι σιγασησ στο κινητό μου ειναι αρκετα χαλαρο... Συμβαινει σε κανέναν άλλο αυτό? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 κάπου πήρε το μάτι μου εδώ μέσα,οτι σε κάποιον έσπασε στα καλά καθουμενα Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 καλά,αυτό που κάνει η voda είναι απαράδεκτο..Ακόμα λέει και εκείνη τη στιγμή,να το δεις ελλατωματικό δε στο αλλάζει..πρέπει να το στείλεις στο σέρβις,ακόμα δε το πήρες Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Για την ακριβεια ειναι vodafone care αλλα οχι πως κ στις αλλες εταιρειες δεν υπαρχει....care.. αναλογα... :D http://img7.imageshack.us/img7/1257/picture1hxr.png virginia το κανουν γιατι το serial number ειναι προσωπικο και καλα... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don Karlos Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 ισα ισα η Apple αν εχει κατι το μεμπτο το κινητο στο αλλαζει αρα εισαι καλυμενος... δεν υπαρχει aftersales ομοιο... αρα παρα να δωσεις 600Ε σε Νοκια/klp γιατι οχι εδω που ξερεις πως εισαι καλυμενος και υπαρχει και Apple care αν θες... Στο αλλάζει μεν, με refubrished δε... Δηλαδή μπαίνεις σε ένα κατάστημα, πληρώνεις τόσα χρήματα για το καινούργιο "λαχταριστό" iphone σου και... ξαφνικά ανακαλύπτεις ότι έχει κάποιο πρόβλημα (καμμένα pixels, διάχυση φωτός, ελατωμματικό κουμπί κτλ). Το επισημαίνεις και σε λίγες μέρες σου δίνουν ευγενικότατα ένα... μεταχειρισμένο κ' refubrished τηλέφωνο!!! Παράθεση Device(s): iPhone 7 Plus 128GB JET BLACK Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 :whistle:..... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neove_1 Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Στο αλλάζει μεν, με refubrished δε... Δηλαδή μπαίνεις σε ένα κατάστημα, πληρώνεις τόσα χρήματα για το καινούργιο "λαχταριστό" iphone σου και... ξαφνικά ανακαλύπτεις ότι έχει κάποιο πρόβλημα (καμμένα pixels, διάχυση φωτός, ελατωμματικό κουμπί κτλ). Το επισημαίνεις και σε λίγες μέρες σου δίνουν ευγενικότατα ένα... μεταχειρισμένο κ' refubrished τηλέφωνο!!! ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ !!! Υποθετω οτι θα μας πουνε σιγα σιγα οτι η παραπανω τακτικη εντασσεται στα πλαισια προστασιας του περιβαλλοντος :lol:, "ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΠΑΝΤΟΥ". Την δικη σου την ελαττωματικη την συσκευη την ψιλοσυμαζευουν και την παιρνω εγω, την δικη μου την ελαττωματικη την παιρνει ο pik. και ου τω καθεξεις ... ετσι κανεις δεν εχει το ελαττωμα που ειχε αρχικα και τον "ενοχλουσε" (τωρα αν υπαρχει αλλο ελαττωμα και αν ποτε το προσεξει ο πελατης αυτο ειναι αλλης ταξεως ζητημα το οποιο σε καθε περιπτωση μπορει να ξεπεραστει και με "νεα" :p αντικατασταση) και ολοι ειμαστε ικανοποιημενοι :lol: και ο πελατης και η εταιρια αλλα "ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ KAI ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ"... Ετσι ανεβαινει και το Green Rating της εταιριας, παιρνει και τα σχετικα GREEN awards/environmental certifications και ετσι εχει και μια "σοβαρη" ;) δικαιολογια η εταιρια για να αυξησει κι αλλο τις τιμες της αφου μεταχειριζεται φιλικες προς το περιβαλλον μεθοδους end to end :lol: παραγωγης που "ως γνωστον" κοστιζουν και περισσοτερο :p :whistle:..... :lol: I feel you ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Στο αλλάζει μεν, με refubrished δε... Δηλαδή μπαίνεις σε ένα κατάστημα, πληρώνεις τόσα χρήματα για το καινούργιο "λαχταριστό" iphone σου και... ξαφνικά ανακαλύπτεις ότι έχει κάποιο πρόβλημα (καμμένα pixels, διάχυση φωτός, ελατωμματικό κουμπί κτλ). Το επισημαίνεις και σε λίγες μέρες σου δίνουν ευγενικότατα ένα... μεταχειρισμένο κ' refubrished τηλέφωνο!!! Mεταχειρισμενο????????δεν σου δινουν καινουριο??? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 αναλογα... :D http://img7.imageshack.us/img7/1257/picture1hxr.png virginia το κανουν γιατι το serial number ειναι προσωπικο και καλα... συμφωνοι,αλλά αν εγώ το δω στο κατάστημα,ας μου δωσει άλλη συσκευή,και εξ`αρχής ας περαστεί το άλλο serial number Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neove_1 Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Mεταχειρισμενο????????δεν σου δινουν καινουριο??? Οπως το ειπε το παληκαρι ειναι ! Refurbished = ανακαινισμενο = καποιο μεταχειρισμενο που ειχε καποιο προβληματακι, επεστραφει, "επισκευαστηκε", "πιστοποιηθηκε" συμφωνα με τις προυποθεσεις καλης λειτουργιας που εχει θεσει η εταιρια ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ σου παραδιδεται για την αντικατασταση της ελαττωματικης σου συσκευης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Πωωωω, ρε, έλεος. Μια καμμένα πίξελ, μια αυτό... Δε πάνε στο διάολο.. Υπάρχει τίποτα έτσι ώστε να γυρνώ σε αθόρυβο μέσω του λειτουργικού? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 είναι εντός εγγύησης το τηλέφωνο; Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pperiklis Δημ. June 29, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Έχετε κάποια ενημέρωση γι' αυτό που λέτε ή είναι δικές σας εκτιμήσεις; Ψάχνοντας στο support της Apple, αυτό που είδα είναι ότι η συσκευή μπορεί να αντικατασταθεί με καινούρια ή refurbished. Will the replacement iPhone be the same model as the one I purchased? Yes, Apple will send you the same model with the same specifications as the iPhone you originally purchased. The replacement iPhone may be new or refurbished. Ισχύουν οι παρακάτω χρεώσεις: http://img141.imageshack.us/img141/4041/picture2ijo.png Οι οποίες εξηγούνται ως ακολούθως: How much will it cost me to set up Advance Replacement Service? When you request service, you pay the ARS Charge shown in the table above. This charge is waived if your iPhone is covered by the AppleCare Protection Plan. Also, when you request service, Apple will place a reserve on your credit card for the Replacement Value of a new iPhone. This covers any damage to or loss of your iPhone that is not covered by Apple’s warranty or the AppleCare Protection Plan, or other payments that may be due. When does Apple release the Replacement Value reserve from my credit card? Apple will release the Replacement Value reserve from your credit card if Apple receives your original iPhone within 10 days of shipping the replacement to you AND if Apple determines that your original iPhone is eligible for service under the warranty or the AppleCare Protection Plan. Under what circumstances would Apple charge me the Replacement Value? Apple will charge you the Replacement Value either if Apple does not receive your original iPhone within 10 days of shipping the replacement to you, OR if Apple receives your original, determines that is ineligible for service under the warranty or the AppleCare Protection Plan AND it is ineligible for Out-of-Warranty (OOW) service. For example, an iPhone that has failed due to damage or liquid damage is eligible for OOW service. However, certain damage is ineligible for OOW service, including catastrophic damage, such as the device separating into multiple pieces, and inoperability caused by unauthorized modifications. Under what circumstances would Apple charge me the Out-of-Warranty Service Fee? Apple will charge you the Out-of-Warranty Service Fee if Apple receives your original iPhone and determines that is not eligible for service under the warranty or the AppleCare Protection Plan, but is eligible for Out-of-Warranty service. Επίσης, δεν ξέρω πως γίνεται η ανατροφοδότηση των συσκευών που αντικαθιστούν τις ελαττωματικές στην Ελλάδα αλλά σίγουρα όταν πρωτοκυκλοφορήσουν οι συσκευές μαζί έρχεται και ειδικό απόθεμα από καινούριες οι οποίες θα χρησιμοποιηθούν για αντικατάσταση. Ενδεχομένως στη συνέχεια το απόθεμα να καλύπτεται και από refurbished συσκευές. iPhone Service: Frequently Asked Questions iPhone AppleCare Advance Replacement Service Frequently Asked Questions Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny69 Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Καλά.. μου φαίνεται θα σταματήσω να παρακολουθώ το νήμα γιατί στο τέλος θα με κάνετε να μην πάρω τίποτα... όλα μαύρα και άραχνα τα βλέπω:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neove_1 Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Έχετε κάποια ενημέρωση γι' αυτό που λέτε ή είναι δικές σας εκτιμήσεις; Ψάχνοντας στο support της Apple, αυτό που είδα είναι ότι η συσκευή μπορεί να αντικατασταθεί με καινούρια ή refurbished. Επίσης, δεν ξέρω πως γίνεται η ανατροφοδότηση των συσκευών που αντικαθιστούν τις ελαττωματικές στην Ελλάδα αλλά σίγουρα όταν πρωτοκυκλοφορήσουν οι συσκευές μαζί έρχεται και ειδικό απόθεμα από καινούριες οι οποίες θα χρησιμοποιηθούν για αντικατάσταση. Ενδεχομένως στη συνέχεια το απόθεμα να καλύπτεται και από refurbished συσκευές. Νομίζω εχείς ήδη ο ίδιος απαντήσει στην ερώτηση σου «η συσκευή μπορεί να αντικατασταθεί με καινούρια ή refurbished». Eσύ αυτά: «σίγουρα όταν πρωτοκυκλοφορήσουν οι συσκευές μαζί έρχεται και ειδικό απόθεμα από καινούριες οι οποίες θα χρησιμοποιηθούν για αντικατάσταση. Ενδεχομένως στη συνέχεια το απόθεμα να καλύπτεται και από refurbished συσκευές.» πως είσαι σίγουρος ότι είναι όπως τα λες; Άρα όλοι από ένα σημείο και έπειτα το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να υποθέσουμε με βάση τη λογική. Δυστυχώς όμως τις περισσότερες φορές η πραγματικότητα και η εφαρμοζόμενη πρακτική των εταιριών(άσχετα αν είναι αντίθετη με τις υποσχέσεις τους) διαψεύδουν αυτά που λογικά έχουμε υποθέσει. Άλλο το τι θα έπρεπε να γίνεται και άλλο το τι γίνεται στην πράξη και ειδικά στην Ελλάδα που δυστυχώς παντού αυτό που θα έπρεπε να αποτελεί εξαίρεση έχει σχεδόν θεσμοθετηθεί ως κανόνας !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pperiklis Δημ. June 29, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Το λέω γιατί πολύ απλά όταν κυκλοφορεί τους πρώτους μήνες μία συσκευή δεν είναι δυνατόν το εργοστάσιο να κατασκευάζει καινούριες και refurbished. Οι refurbished προκύπτουν μετά την επιστροφή των πρώτων ελαττωματικών συσκευών και επισκευής τους. Στην ερώτηση μου εγώ παρέθεσα αυτά που κατάφερα να βρω στο support της Apple και ζήτησα να παραθέσετε τις δικές σας πηγές από τις οποίες αποκομίσατε την βεβαιότητα ότι όλες οι συσκευές που αντικαθίστανται είναι refurbished. Δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικό η κινδυνολογία. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Καλά.. μου φαίνεται θα σταματήσω να παρακολουθώ το νήμα γιατί στο τέλος θα με κάνετε να μην πάρω τίποτα... όλα μαύρα και άραχνα τα βλέπω:lol: να σου πω,εινι λογικό κάποιος που δίνει 600-700 ευρώ,με το παραμικρό να "φωνάζει"...θεμιτό είναι αυτό..Αυτός που είναι ευχαριστημένος,δε έχει λόγο να το γράψει εδώ..(σε γενικές γραμμές πάντα,και μιλώντας για τα προβλήματα που αναφέρονται).. και εγώ έχω ένα C905 SE,και αν δείς στο αντίστοιχο νήμα,παρουσιάζεται το πιο προβληματικό τηλέφωνο της χιλιετίας..με τίποτα να μην δουλεύει σωστά..εμένα μου έχει βγει ΑΨΟΓΟ..το ίδιο και για το παλιό μου,Κ850... είναι όλα σχετικά τελικά.. όσο για τις αντικαταστάσεις,εν μέρει ναι γίνεται..σκέψου πάλι,στο προηγούμενο παράδειγμα που σ0ου ειπα για το SE...εδώ αντικαθίσταται τουλάχιστον.. το SE,βγάζει πρόβλημα,το στέλνεις 2 μήνες στο σερβις,δεν εχουν ανταλλακτικό,κ μένεις κ γω δε ξέρω ποσο καιρό,να περιμένεις ένα πληκτρολόγιο πχ... το ξέρω,παρηγοριά δε είναι,αλλά δες οτι όλες οι εταιρίες έχουν τετοια προβλήματα..και η apple,έχει τα λιγότερα σε σχέση με άλλες Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Ναι, και είναι αποαντικατάσταση.. Δε θέλω να μπλέκω πάλι.. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 αλλο ενα προβληματακι ειναι ᾽᾽η επιδραση του χεριου᾽᾽ οταν πιανεις το κινητο επειδη η κεραια ειναι κατω αυτο χανει σημα εως και 40%. πολλοι το εχουν παρατηρησει αυτο με το Ε71 Νοκια. να γιατι μιλαω να τονισω κατι εδω... το οτι αναφερω τα προβληματακια ειναι αποκλειστικα καλοπροαιρετο και χωρις εμπαθεια. εξαλλου ειχα 5 iPhones και εχω τωρα 2 ενα απο τα οποια ειναι το 3GS. ο σκοπος ειναι ομως να ενημερωνουμε τους φιλους του φορουμ για οτιδηποτε πεφτει στην αντιληψη μας. πχ να αναφερω επισης οτι η μπαταρια του 3GS με εχει εκπληξει!!! 3 μερες με νορμαλ χρηση και ιντερνετ ΑΝΕΤΑ... για να μην μιλησω για video/camera απλα κορυφαια. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 η ποιότητα της φωτογραφίας πως είναι στο 3GS?Το σήμα τελικά είναι τόσο χάλια όσο λένε; Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 μα δεν ειναι θέμα να μπλέξεις..εφόσον ΕΧΕΙ πρόβλημα,και έδωσες τόσα λεφτά γιατί να το κρατήσεις προβληματικό; Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 ποιοτητα καταπληκτικη και σημα καλο. το πραγματικο τεστ ομως θα γινει οταν παω Κερκυρα... εκει μενω σε ενα σπιτι μακρια απο το κεντρο με τοιχους απο 1 μετρο... εκει μεσα ΜΟΝΟ το 6120 επιανε ...το EDGE μου ΠΟΤΕ! αν πιανει και εκει το 3GS τοτε εχει καλο.. ο καθενας εχει τα προσωπικα του τεστ! Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tkap Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Μια ερωτηση μονο. Αν το παρω απο Ιταλια, θα εχω την δυνατοτητα να αλλαξω γλωσσα ευκολα (μενου κλπ. στα Ελληνικα)? Εχω αγνοια απο iphone, καθοτι χρηστης windows mobile χρονια. Παράθεση Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula... Tάκης Ping!, Messi.im> tak1s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts