Angelos1983 Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Παιδιά, ξέρει κανείς αν μπορώ να βρώ το μοντέλο Α1429 στον Καναδά; Μάλλον κανείς. :( Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=33852&dateline=1200936946 Εντάξει,το ξέρω οτι είμαι πολύ ωραίο παιδί.Αλλά ηρεμήστε και εσείς λίγο,κορίτσια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agid Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Μάλλον κανείς. :( Exω την εντυπωση οτι δεν ειναι διαθεσιμο στο Απλ στορ. Γιατι δεν το αγοραζεις απο Ευρωπη; Παράθεση Take five.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angelos1983 Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Μπορώ να έχω σφραγισμένο κινητό από Καναδά, συγκεκριμένα, στα 350€. Για τόσα χρήματα βολεύομαι και με το α1428 προφανώς. Απλά, έλεγα μήπως για ακόμη καλύτερα, μπορεί να βρεθεί και το ..29. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=33852&dateline=1200936946 Εντάξει,το ξέρω οτι είμαι πολύ ωραίο παιδί.Αλλά ηρεμήστε και εσείς λίγο,κορίτσια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agid Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Πως αου βγαινει τοσο χαμηλα; Ο φορος ειναι στα 13% και επισης προσεχε μην παρεις κλειδωμενο. Αποκλειεται να βγαινει τοσο χαμηλα απο απλ στορ. Παράθεση Take five.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marakionetree Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 γεια σας.εχω γνωστο π παει αμερικη.εαν του ζητησω iphone 4s πρεπει να ζητησω καποιο συγκερκιμενο μοντελο ωστε να μην αντιμετωπισω προβλημα με την λειτουργια του στην ελλαδα??πχ να ειναι ξεκλειδωτο??γενικοτερα με τις αναβαθμισεις θα εχω θεματα??ελληνικο μενου κ τ σχετικα θα εχει??ειμαι τελειως ασεχτη γι αυτο σας ρωταω ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 γεια σας.εχω γνωστο π παει αμερικη.εαν του ζητησω iphone 4s πρεπει να ζητησω καποιο συγκερκιμενο μοντελο ωστε να μην αντιμετωπισω προβλημα με την λειτουργια του στην ελλαδα??πχ να ειναι ξεκλειδωτο??γενικοτερα με τις αναβαθμισεις θα εχω θεματα??ελληνικο μενου κ τ σχετικα θα εχει??ειμαι τελειως ασεχτη γι αυτο σας ρωταω ευχαριστω εκ των προτερων θα πρέπει να αγοράσει factory unlocked συσκευή απο apple store. θα εχει κανονικότατα Ελληνικά. και τέλος, θα πρέπει να το φέρει ο ίδιος μαζί του, γιατί αν στο στείλει με κουριερ και περάσει τελωνείο, θα σου βγει πιο ακριβά απ οτι αν το αγόραζες απο εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marakionetree Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 δηλαδη ζηταω αυτο???http://store.apple.com/us/buy/home/shop_iphone/family/iphone4s?product=IPHONE4S .η τιμη π βλεπω ειναι αυτη σωστα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 δηλαδη ζηταω αυτο???http://store.apple.com/us/buy/home/shop_iphone/family/iphone4s?product=IPHONE4S .η τιμη π βλεπω ειναι αυτη σωστα?? αν εννοείς τα 99 δολάρια, η τιμή αυτη αφορά 2ετες συμβόλαιο με αμερικάνικο παροχο (at&t, verizon, sprint) σκέτο χωρίς συμβόλαιο οπως θα δεις και παρακάτω, κοστίζει 549 δολάρια, συν τους φόρους της εκάστοτε πολιτείας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themiltos1994 Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 ενδιαφερομαι και εγω να αγορασω το iphone 5 απο Αμερικη και επειδη θελω να ειμαι 100% σιγουρος ,θελω να σας πω τι εχω καταλαβει απο οσα εχουν ειπωθει στο tread και καποιος που γνωριζει να με επιβεβαιωσει/διορθωσει. για να ειναι 100% συμβατο με τα ελληνικα δικτυα (gsm ,3g, 4g)πρεπει να πω στο ατομο που θα μου το αγορασει να παει σε καταστημα της verizon και να ζητησει το τηλεφωνο σκετο σαν συσκευη,χωρις καποιο συμβολαιο.αυτο θα εχει μεσα καρτα σιμ της εταιρειας αλλα δεν χρειαζεται καποια ενεργοποιηση απο αμερικη,δηλαδη οταν με το καλο ερθει ελλαδα βγαζω αυτη τη σιμ,βαζω τη δικη μου και ενεργοποιειται κανονικοτατα. ερωτηση:αν αγοραστει το τηλεφωνο απο apple store ειναι δεδομενο οτι δεν προκειται να υποστηριζει 4g, σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 ενδιαφερομαι και εγω να αγορασω το iphone 5 απο Αμερικη και επειδη θελω να ειμαι 100% σιγουρος ,θελω να σας πω τι εχω καταλαβει απο οσα εχουν ειπωθει στο tread και καποιος που γνωριζει να με επιβεβαιωσει/διορθωσει. για να ειναι 100% συμβατο με τα ελληνικα δικτυα (gsm ,3g, 4g)πρεπει να πω στο ατομο που θα μου το αγορασει να παει σε καταστημα της verizon και να ζητησει το τηλεφωνο σκετο σαν συσκευη,χωρις καποιο συμβολαιο.αυτο θα εχει μεσα καρτα σιμ της εταιρειας αλλα δεν χρειαζεται καποια ενεργοποιηση απο αμερικη,δηλαδη οταν με το καλο ερθει ελλαδα βγαζω αυτη τη σιμ,βαζω τη δικη μου και ενεργοποιειται κανονικοτατα. ερωτηση:αν αγοραστει το τηλεφωνο απο apple store ειναι δεδομενο οτι δεν προκειται να υποστηριζει 4g, σωστα? πολυ σωστός σε ολα. απλα το άτομό που θα στο αγοράσει, να το ενεργοποιήσει και να το ελέγξει εκει, γιατι αν το ξεσφραγισεις εσυ εδώ και ανακαλύψεις κουσούρι δεν θα μπορείς να το στείλεις για σερβις στην Ελλάδα, πρεπει να σταλεί πισω Αμερική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themiltos1994 Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 πολυ σωστός σε ολα. απλα το άτομό που θα στο αγοράσει, να το ενεργοποιήσει και να το ελέγξει εκει, γιατι αν το ξεσφραγισεις εσυ εδώ και ανακαλύψεις κουσούρι δεν θα μπορείς να το στείλεις για σερβις στην Ελλάδα, πρεπει να σταλεί πισω Αμερική. ok, σε ευχαριστω και για την πολυ συντομη απαντηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthlouk Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Παιδια το ξερω οτι εχει χιλιοειπωθει, εχω διαβασει σχεδον ολο το thread απλα επειδη θελω να ειδοποιησω εναν γνωστο μου να μου φερει το 5 απο Σικαγο, ειμαστε 100% σιγουροι οτι το μοντελο Α1429 CDMA απο Verizon θα δουλευει εδω και φωνη + data ολα κομπλε; Ξερουμε κατι για το ποσο ειναι οι φοροι στο Σικαγο; Επισης, εξηγειστε μου λιγο τι ειναι αυτο που λετε για τους φορους που θα επιστραφουν στο αεροδρομιο με την επιστροφη;! Ευχαριστω παρα πολυ προκαταβολικα, σορρυ αν κουρασα! :) Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Notice to mods!: Γραφω με greeklish MONO οταν ειμαι σε PC χωρις ελληνικα ή για καποιο αλλο σοβαρο λογο. Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agid Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Λογικα θα δουλευει. Φοροι στο κεντρο του Σικαγου ειναι γυρω στο 8.75%, πιο εξω πεφτουν κοντα στο 6%. Δεν τους περνεις πισω. Παράθεση Take five.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agid Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Επισης μπορει να του δωσεις μια Ελληνικη νανο σιμ να την βαλει σε ενα 5 και να το δoκιμασει εκει περα. Παράθεση Take five.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthlouk Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Επισης μπορει να του δωσεις μια Ελληνικη νανο σιμ να την βαλει σε ενα 5 και να το δoκιμασει εκει περα. Ευχαριστω για την απάντηση! Δύσκολο να του δώσω να δοκιμάσει, μένει μόνιμα εκει κι απλα θα έρθει για διακοπές φέτος Ελλάδα! Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Notice to mods!: Γραφω με greeklish MONO οταν ειμαι σε PC χωρις ελληνικα ή για καποιο αλλο σοβαρο λογο. Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xorxhs Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 πρόκειται να αγοράσω ενα iphone 5 απο κατάστημα της Γερμανίας, οπότε θα ήθελα τη γνώμη σας, 1) Θα υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα σε σχέση με τη λειτουργικότητα του στην Ελλάδα? 2) Το δίκτυο 4g της cosmote θα ειναι αξιοποιήσιμο? 3) Επειδή θα αγοραστεί με τιμολογίο μέσω ενός φίλου, θα έχω καποιο πρόβλημα με την εγγύηση? Ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 πρόκειται να αγοράσω ενα iphone 5 απο κατάστημα της Γερμανίας, οπότε θα ήθελα τη γνώμη σας, 1) Θα υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα σε σχέση με τη λειτουργικότητα του στην Ελλάδα? 2) Το δίκτυο 4g της cosmote θα ειναι αξιοποιήσιμο? 3) Επειδή θα αγοραστεί με τιμολογίο μέσω ενός φίλου, θα έχω καποιο πρόβλημα με την εγγύηση? Ευχαριστώ!! 1)δεν θα υπάρχει κανενα πρόβλημα απολύτως, το ιδιο τηλέφωνο ειναι που κυκλοφορεί κι εδώ. απλα να αγοραστεί ως factory unlocked και οχι κλειδωμένο σε παροχο. 2)θα ειναι κανονικότατα. 3)κανένα πρόβλημα, την εγγύηση την βλέπουν με το serial number. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrossaro Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 παιδια αν παρω αυτο θα εχω καποιο προβλημα η ειναι ξεκλειδωτο???και η τιμη του ειναι στα 275 που λεει η εχει και εξτρα φορο???http://www.ebay.com/itm/New-Apple-Iphone-4-16GB-Black-Verizon-Wireless-CDMA-iOS-WiFi-Camera-Smartphone-/181080077857?pt=Cell_Phones&hash=item2a2936b621!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Δεν δουλευει αυτο εδω... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 παιδια αν παρω αυτο θα εχω καποιο προβλημα η ειναι ξεκλειδωτο???και η τιμη του ειναι στα 275 που λεει η εχει και εξτρα φορο???http://www.ebay.com/itm/New-Apple-Iphone-4-16GB-Black-Verizon-Wireless-CDMA-iOS-WiFi-Camera-Smartphone-/181080077857?pt=Cell_Phones&hash=item2a2936b621!!! θα έχεις ενα ακριβό iPod αν το πάρεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrossaro Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 εχεις να μ προτεινεις καποιο ξεκλειδωτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 εχεις να μ προτεινεις καποιο ξεκλειδωτο? σ αυτη την τιμή μπορείς να βρεις ελληνικό 4αρι σε άριστη κατάσταση..ψαξε στις αγγελίες του φορουμ καθώς και σε αλλα site αγγελιών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrossaro Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 σ αυτη την τιμή μπορείς να βρεις ελληνικό 4αρι σε άριστη κατάσταση..ψαξε στις αγγελίες του φορουμ καθώς και σε αλλα site αγγελιών. δεν μπορω να βρω τις αγγελίες στο φορουμ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STROF2 Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 δες εδωδεν μπορω να βρω τις αγγελίες στο φορουμ!!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos_k Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Αυτό θα δουλεύει εδώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts