avid Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Εγώ έφτασα σε ένα επίπεδο να μην χρειάζομαι η να μην με ενδιαφέρουν και πολλά από τις ελλείψεις του iPhone και το jb είναι μόνο για δοκιμή και μετά αγορά εφαρμογών... Βαρέθηκα να βάζω κατεβατά από cydia.. Μόνο την αναφορά έχω βάλει και το installous.. Σε όλα τα άλλα που το χρησιμοποιώ με ικανοποιεί στο έπακρον.. O καθένας έχει τις δικές σου ανάγκες και σίγουρα το jb το κάνει άλλο τηλέφωνο!!! Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Ρε παιδιά μόνο κ μόνο η ευκολία του update κ κατευθείαν να είσαι έτοιμος χωρίς να χάσεις τπτ, είναι κάτι που με έβγαλε απ'το δρόμο του jailbrake. Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Ρε παιδιά μόνο κ μόνο η ευκολία του update κ κατευθείαν να είσαι έτοιμος χωρίς να χάσεις τπτ, είναι κάτι που με έβγαλε απ'το δρόμο του jailbrake. ναι, αλλα σου δινει τοσα σωστα και χρήσιμα tweaks το JB που μετα απο 1 εβδομαδα σε 4.3, γύρισα χθες παλι σε 4.2.1 JB... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Δημήτρη εξαρτάται τι θέλει ο καθένας. Ξέρεις καμία φορά χρησιμοποιοντας ifile καθυστερεις περισσότερο για κάποιες απλές δουλειές; Εγω κάνω με το iPad όλα όσα είναι σχετικά με την δουλεια μου χωρίς JB άνετα και γρήγορα. Και επειδή εκανα τα ίδια πέρυσι με το JB iPhone μεσω ifile αφου δεν είχε την δυνατότητα αποθήκευσης συνημενων κλπ, διαπιστώνω ότι τώρα γίνεται πιο άνετα και γρήγορα. Υπάρχουν λύσεις για όλα εκτός αυτα που ανέφερα. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpempoulinos Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Δηλαδή, το iFile, πως ακριβώς το αντικατέστησες? Συγκεκριμένη εφαρμογή, ή με την δυνατότητα που σου δίνουν πολλές μαζί? Θέλω να πω, πως δοκιμάζοντας κάποιες εφαρμογές τέτοιου τύπου, ήταν ένα μπέρδεμα, επειδή άλλες διάβαζαν όλα τα αρχεία, και άλλες πάλι όχι. Κυρίως ενδιαφέρομαι για office docs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Δηλαδή, το iFile, πως ακριβώς το αντικατέστησες? Συγκεκριμένη εφαρμογή, ή με την δυνατότητα που σου δίνουν πολλές μαζί? Θέλω να πω, πως δοκιμάζοντας κάποιες εφαρμογές τέτοιου τύπου, ήταν ένα μπέρδεμα, επειδή άλλες διάβαζαν όλα τα αρχεία, και άλλες πάλι όχι. Κυρίως ενδιαφέρομαι για office docs Πες μου ένα παράδειγμα να σου πω πως το κάνω. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpempoulinos Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Κάτι απλό σαν το DropBox, αλλά χωρίς να χρειάζεται να περνάει μέσω internet, αλλά ούτε και επιπλέον software στο pc, ώστε να συνεργάζεται με οποιοδήποτε pc. Επίσης καλό θα ήταν να ξέρω από που θα βρω όλα αυτά τα αρχεία μέσα στο iOS, και να επιλέξω κατά κάποιο τρόπο με τι πρόγραμμα θα τα ανοίξω. Γνωρίζω για τα office apps, αλλά θα ήταν καλό να μάθουμε πως ακριβώς καταφέρνεις κάποια πράγματα α-jailbreak-τος. Γιατί έχει και τα καλά του το "γνήσιο" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Γλωσσοφαγα τον εαυτό μου με το jailbreak και τώρα πρέπει να μείνω αναγκαστικά με την 4.3 στο iphone:mad: Το είχα βάλει να φορτιζει στο MacBook στο οποίο παρακολουθούσε βίντεο στο YouTube η μικρούλα μου. Προφανώς το iTunes έβγαλε μήνυμα με ερώτηση αν θέλω να ανβαθμισω στην νεοτερη έκδοση και η μικρή πάτησε ναι. Κάποια στιγμη πήγα να το πάρω για να κάνω ένα τηλέφωνο και το βρήκα κολλημένο στα 3/4 του restore.:( Προσπάθησα να ξαναρχισω απο την αρχη αλλα πάλι κολλάει στο ίδιο σημείο. Μου το είχε κάνει πάλι όταν είχα προσπαθήσει να περάσω την 4.2.1 Τότε εκανα το update στο Lenovo της γυναίκας μου γιατί δεν μπόρεσα με τίποτα να τα καταφέρω απο το MacBook. Τώρα όμως δεν υπάρχει lenovo, τα έπαιξε προ ημερών. Δεν ξέρω τι μπορει να φταίει. Το iPad πριν λίγες μέρες δεν είχε κανένα πρόβλημα στην αναβάθμιση της 4.3 Το host είναι σωστο. Κάτι γίνεται με το iPhone και το iTunes. Μάλλον πρέπει να το ξαναεγκαταστησω. Προς το παρών θα δοκιμάσω μέσω virtual Mashona και windows να κάνω το restore. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Αν έχεις κρατήσει τα γνωστά αρχεία γιατί δεν βάζεις πάλι την 4.2.1?? Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Αν έχεις κρατήσει τα γνωστά αρχεία γιατί δεν βάζεις πάλι την 4.2.1?? Αφου έγινε που έγινε ας κάνω το στήσιμο αφου σε λίγες μέρες θα βγει το JB της 4.3 Το θέμα είναι τώρα αν θα γίνει restore απο τα VM windows. Γιατί διαφορετικά θα πρέπει να το κάνω αύριο στο γραφείο. Αν πετύχει και δεν χάσω το χρόνο μου μ αυτο ίσως κάνω downgrade. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoupas Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Αν έχεις κρατήσει τα γνωστά αρχεία γιατί δεν βάζεις πάλι την 4.2.1?? Υπάρχει κάποιος οδηγός πως κρατάμε τα αρχεία από το jb της 4.2.1 για να τα ξαναβάλουμε όταν περάσουμε στην jb της 4.3 όταν βγει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_monster Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 μπορεις να επιλεξεις το app synch with itunes μεσα απο το instalous,αλλα μονο με τον τροπο που γραφω παρακατω θα μπορεσει να γινει.με καθε αλλο τροπο η ενεργοποιηση αυτης της επιλογης στο installous,θα εχει ως αποτελεσμα να σου τις σβηνει το itunes μολις συγχρονισεις το τηλ σου! πρωτα απο ολα ενεργοποιησε την επιλογη στις ρυθμισεις του installous να συγχρονιζει με itunes 1.επελεξε απο το itunes να μην συγχρονιζει αυτοματα,καθε φορα που συνδεεις το τηλ στο pc σου. 2.μεσω του φακελου var/mobile/documents/installous/downloads αντεγραψε στο pc σου ολα τα αρχεια/εφαρμογες που εχεις κατεβασει και εγκαταστσει στο τηλ σου 3.κανε 2πλο κλικ σε καθε μια απο τις εφαρμογες που μολις αντεγραψες απο το τηλ σου στο pc σου και θα περαστουν στα apps του itunes 4.τωρα μπορεις να συγχρονισεις τις εφαρμογες σου αυτος ο τροπος ομως ειναι αχρηστος σε περιπτωση restore του τηλεφωνου σου,μιας και το itunes δεν θα στις περασει παλι στο τηλ σου με οποιο συγχρονισμο! εγω δεν συγχρονιζω τισ εφαρμογες του installous με το itunes...απλα οσες ειναι μεγαλες σε ογκο,τις σωνω στον υπολογιστη απλα για να τις περασω στο τηλ σε περιπτωση upgrade/restore και να τις εγκαταστησω μεσω αυτου (installous)και μονο μεσω τηλ :!: που θα τον βρώ τον φάκελο? var/mobile/documents/installous/downloads έχω mac...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 που θα τον βρώ τον φάκελο? var/mobile/documents/installous/downloads έχω mac...:) μεσω diskaid,iphone browser κλπ file browsers απο το pc σου ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Αφου έγινε που έγινε ας κάνω το στήσιμο αφου σε λίγες μέρες θα βγει το JB της 4.3 Το θέμα είναι τώρα αν θα γίνει restore απο τα VM windows. Γιατί διαφορετικά θα πρέπει να το κάνω αύριο στο γραφείο. Αν πετύχει και δεν χάσω το χρόνο μου μ αυτο ίσως κάνω downgrade. θα βγει σε μερικες μερες ή ετσι λεγεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Τελικά έμεινα χωρίς τηλέφωνο. Δεν μπορω να κάνω με τίποτα restore. Εκανα τα πάντα. Σταματάει στα 3/4. Το θέμα είναι ότι δεν μπορω ότι στο pc του γραφείου γιατί η περιοχή έχει μείνει χωρίς Ίντερνετ αυτές τις μέρες λόγο ζημιάς στα καλώδια. @@mqnwlis77 Ναι ακούστηκε κάτι για το Σαββατοκυριακο θα δούμε. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Τελικά έμεινα χωρίς τηλέφωνο. Δεν μπορω να κάνω με τίποτα restore. Εκανα τα πάντα. Σταματάει στα 3/4. Το θέμα είναι ότι δεν μπορω ότι στο pc του γραφείου γιατί η περιοχή έχει μείνει χωρίς Ίντερνετ αυτές τις μέρες λόγο ζημιάς στα καλώδια. @@mqnwlis77 Ναι ακούστηκε κάτι για το Σαββατοκυριακο θα δούμε. αυτο μου συνέβαινε και εμενα επειδη ειχα στήσει το πρόγραμμα για wireless itunes sync... μηπως το εχεις και εσυ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 αυτο μου συνέβαινε και εμενα επειδη ειχα στήσει το πρόγραμμα για wireless itunes sync... μηπως το εχεις και εσυ? Ναι το απεγκατεστησες και δούλεψε οκ? Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Ναι το απεγκατεστησες και δούλεψε οκ? βγαλτοοοοοοοοοοο!!! και θα εισαι super μετα!!!! θελει και ενα reboot μετα το mac! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Επιβεβαιωνω τα λεγόμενα του φίλου Geovass! Είχα και εγώ αντίστοιχο πρόβλημα στο παρελθόν. ;) Καλά ακόμα να το διορθώσουν οι developers του wifi sync ; Δυστυχώς είναι και αυτός ένας λόγος που αποφεύγω πλέον την διαδικασία του JB. ;) Sent from my iPhone 4 using tapatalk... Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Πως διά..λο φεύγει? δεν το βρίσκω πουθενά Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Πως διά..λο φεύγει? δεν το βρίσκω πουθενά υπαρχει uninstall.zip στο site του developer... download and follow instructions!:) http://getwifisync.com/mac/uninstall.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Πως διά..λο φεύγει? δεν το βρίσκω πουθενά Δεν εμφανίζεται στην μπάρα εργασιών στον υπολογιστή; Κάνε μια αναζήτηση στο Google. Εγώ εάν θυμάμαι καλά έτσι είχα βρει την μέθοδο απεγκαταστασης. ;) Επίσης τι λειτουργικό τρέχεις; Windows ή Mac ; Edit: Με πρόλαβε ο φίλος geovass. Sent from my iPhone 4 using tapatalk... Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 To unistall είναι ένα termina και ζητάει τον κωδικο Πάω να το γράψω αλλα δεν μ αφήνει να γράψω ούτε αν βάλω πριν το # Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpempoulinos Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Κάνοντας και εγώ αναβάθμιση στην 4.3, μου είχε κολλήσει και έδειχνε το σφάλμα 1013. Μετά από την αλλαγή των Hosts, πάλι κολλούσε και έκανε διακοπή. Δοκίμασα το greenpoison jb, και σαν να ξεκόλλησε. Μετά έκανα πάλι κανονικό restore. Κάπως έτσι μου λειτούργησε εμένα. Παίζει να έχω κάνει κάτι άλλο, και να μην το έχω καταλάβει φυσικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 To unistall είναι ένα termina και ζητάει τον κωδικο Πάω να το γράψω αλλα δεν μ αφήνει να γράψω ούτε αν βάλω πριν το # Δοκίμασε να το τρεξεις σαν admin. Αλλιώς άνοιξε το terminal με ένα text editor και δες τις εντολές που πρέπει να τρεξεις. Εάν δεν μπορείς να το κανείς uninstall, δοκίμασε να ξανακανεις restore και εκεί που θα σου κολησει τρεξε το Greenpoison... Δια μαγείας το iTunes ξαναβλεπει το iPhone σου και συνεχίζει το restore! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts