dimp3 Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Ποια εφαρμογή χρησιμποειται για να βλέπετε duration από κλήσεις και γενικά call logging. Δε μου δουλεύει ούτε το MobileLog ούτε το iCallLog. Έχω την 3.1.2 σε iphone 3g. Κανείς έχει καμία πρόταση? Παράθεση ... and Justice for ... ALL ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Τελικά το iPhonedelivery τρώει αρκετή μπαταρία! iPhone 3GS 4.2.1 j/b Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parex Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Τελικά το iPhonedelivery τρώει αρκετή μπαταρία! iPhone 3GS 4.2.1 j/b εμένα φίλε μου καθόλου θα έλεγα, το χρησιμοποιώ μαζί με άλλες 7 εφαρμογές (αγορασμένες) και δε μου τρώει καθόλου θα έλεγα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Εννοεί το frash από το cydia. Ακριβώς και που δουλεύει ΜΌΝΟ ΣΤΗΝ 4.1 !! Όσοι έχουν την 4.2.1 να ξεχάσουν το frash στην τωρινή του έκδοση (0.02) From the best iPhone 4 32G ,using Tapatalk Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 (edited) εμένα φίλε μου καθόλου θα έλεγα, το χρησιμοποιώ μαζί με άλλες 7 εφαρμογές (αγορασμένες) και δε μου τρώει καθόλου θα έλεγα Συγκεκριμένα, χθες το βράδυ το άφησα κλειδωμένο στο 88% και έπεσα για ύπνο. Σήμερα που ξύπνησα το πρωί ήταν στο 72% χωρίς να το πειράξει κανείς. Είναι φυσιολογικό?:wacko: Να σημειώσω επίσης ότι έχω βάλει και το SBSettings. Και κάτι σχετικά με το SBSettings. Πώς μπορώ να βάλω ένα toggle ώστε να μου σβήνει όλες τις εφαρμογές που υπάρχπυν στο multitasking? Στο Processes του SBSettings ενώ πατάω Free Up Memory, στο multitasking δεν σβήνουν οι εφαρμογές. Any ideas? Edited March 9, 2011 by eatmydust Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Συγκεκριμένα, χθες το βράδυ το άφησα κλειδωμένο στο 88% και έπεσα για ύπνο. Σήμερα που ξύπνησα το πρωί ήταν στο 72% χωρίς να το πειράξει κανείς. Είναι φυσιολογικό?:wacko: Να σημειώσω επίσης ότι έχω βάλει και το SBSettings. Και κάτι σχετικά με το SBSettings. Πώς μπορώ να βάλω ένα toggle ώστε να μου σβήνει όλες τις εφαρμογές που υπάρχπυν στο multitasking? Στο Processes του SBSettings ενώ πατάω Free Up Memory, στο multitasking δεν σβήνουν οι εφαρμογές. Any ideas? διπλο κλικ στο multirasking και πατας παρατεταμενα οποια απο τις εφαρμογες ειναι ανοιχτη και σου βγαζει μια παυλα. μετα μια μια κλεινεις οσες δεν θες! Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 διπλο κλικ στο multirasking και πατας παρατεταμενα οποια απο τις εφαρμογες ειναι ανοιχτη και σου βγαζει μια παυλα. μετα μια μια κλεινεις οσες δεν θες! Εγώ λέω μέσω του SBSettings αν υπάρχει κάποιο toggle που να τις σβήνει όλες με το πάτημα ενός κουμπιού. Την κλασσικά διαδικασία την ξέρω.:) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Εγώ λέω μέσω του SBSettings αν υπάρχει κάποιο toggle που να τις σβήνει όλες με το πάτημα ενός κουμπιού. Την κλασσικά διαδικασία την ξέρω.:) εγω δεν παταω κανενα κουμπι για να κλεισουν :p απλα κουναω το τηλ και κλεινουν ολα αυτοματα :happy: remove background απο cydia. ειναι free και ροκαρει ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 εγω δεν παταω κανενα κουμπι για να κλεισουν :p απλα κουναω το τηλ και κλεινουν ολα αυτοματα :happy: remove background απο cydia. ειναι free και ροκαρει ;) δεν ξερω να σου απαντησω σε αυτο που λες. πια επιλογη ειναι για να το κουναω και εγω κα να κλεινουν αυτοματα; Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimp3 Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 βασικά υπάρχει εφαρμογή remove background που το κάνει και μετά χρησιμοποιείς τον Activator για να του πεις να τρέχει αυτή την εφαρμογή με το κούνημα του κινητού. Υπάρχει και toggle ομως για το sbsettings από όσο βλέπω εδώ->http://www.iphonehacks.com/2010/08/remove-background-sbsettings-toggle-to-free-up-available-memory.html Παράθεση ... and Justice for ... ALL ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parex Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Εγώ λέω μέσω του SBSettings αν υπάρχει κάποιο toggle που να τις σβήνει όλες με το πάτημα ενός κουμπιού. Την κλασσικά διαδικασία την ξέρω.:) υπάρχει φιλέ , είναι το : Remove Background SBSetting (RemoveBG) θα το βρεις στο repo BigBoss και είναι free Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 (edited) βασικά υπάρχει εφαρμογή remove background που το κάνει και μετά χρησιμοποιείς τον Activator για να του πεις να τρέχει αυτή την εφαρμογή με το κούνημα του κινητού. Υπάρχει και toggle ομως για το sbsettings από όσο βλέπω εδώ->http://www.iphonehacks.com/2010/08/remove-background-sbsettings-toggle-to-free-up-available-memory.html υπάρχει φιλέ , είναι το : Remove Background SBSetting (RemoveBG) θα το βρεις στο repo BigBoss και είναι free ευχαριστωωω Edited March 9, 2011 by DjArte Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idovas Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Γειά σας. Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιο tweak να κλειδώνει το iPhone 4 σε 3G? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parex Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 Σας προσθέτω τις εξής σελίδες στο internet ώστε να μη χρειάζεστε να ψάχνετε μέσα από το jailbreak iphone σας παρά να ψάχνετε απευθείας από το PC σας για ότι σας ενδιαφέρει , Με το τρόπο αυτό γλιτώνετε και μπαταριά και να κάνετε ποιο εύκολα τις αναζητήσεις που σας ενδιαφέρουν :O:O Σελίδα για να ψάχνετε το Cydia http://cydia.saurik.com/ Σελίδα για να ψάχνετε πακετα του cydia, μπορειτε να προσθεσετε και δικα σας repo να τους κανει αναζητηση ( εχει και screenshot) http://modmyi.com/cydia/search.php Σελίδα για να ψάχνετε εφαρμογές από Installus http://apptrackr.org/ Ελπίζω να βοήθησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_monster Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 υπάρχει τρόπος να συγχρονίζω με itunes χωρίς να χάνω τις εφαρμογές από installus? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 υπάρχει τρόπος να συγχρονίζω με itunes χωρίς να χάνω τις εφαρμογές από installus? Χωρίς να παίρνω και όρκο (καθότι δεν είμαι πλέον JB χρήστης), το installus παρέχει σχετική επιλογή υποστήριξης του συγχρονισμού των εφαρμογών μέσα από το iTunes. Από εκεί και πέρα, κάθε φορά που συγχρονίζεις την συσκευή σου θα φροντίζεις προηγουμένως να περνάς τις νεοαποκτηθέντες εφαρμογές στον υπολογιστή σου επιλέγοντας "Transfer Purchases" με δεξί κλικ στο όνομα της συσκευής. ;) Σε κάθε περίπτωση, περίμενε μήπως και απαντήσει κάποιος φίλος σχετικότερος με το ζήτημα. Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Χωρίς να παίρνω και όρκο (καθότι δεν είμαι πλέον JB χρήστης), το installus παρέχει σχετική επιλογή υποστήριξης του συγχρονισμού των εφαρμογών μέσα από το iTunes. Από εκεί και πέρα, κάθε φορά που συγχρονίζεις την συσκευή σου θα φροντίζεις προηγουμένως να περνάς τις νεοαποκτηθέντες εφαρμογές στον υπολογιστή σου επιλέγοντας "Transfer Purchases" με δεξί κλικ στο όνομα της συσκευής. ;) Σε κάθε περίπτωση, περίμενε μήπως και απαντήσει κάποιος φίλος σχετικότερος με το ζήτημα. γιατι δεν εισαι j/b τι αρνητικο βρηκες ? μηπως την αυτονομια? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 (edited) υπάρχει τρόπος να συγχρονίζω με itunes χωρίς να χάνω τις εφαρμογές από installus? μπορεις να επιλεξεις το app synch with itunes μεσα απο το instalous,αλλα μονο με τον τροπο που γραφω παρακατω θα μπορεσει να γινει.με καθε αλλο τροπο η ενεργοποιηση αυτης της επιλογης στο installous,θα εχει ως αποτελεσμα να σου τις σβηνει το itunes μολις συγχρονισεις το τηλ σου! πρωτα απο ολα ενεργοποιησε την επιλογη στις ρυθμισεις του installous να συγχρονιζει με itunes 1.επελεξε απο το itunes να μην συγχρονιζει αυτοματα,καθε φορα που συνδεεις το τηλ στο pc σου. 2.μεσω του φακελου var/mobile/documents/installous/downloads αντεγραψε στο pc σου ολα τα αρχεια/εφαρμογες που εχεις κατεβασει και εγκαταστσει στο τηλ σου 3.κανε 2πλο κλικ σε καθε μια απο τις εφαρμογες που μολις αντεγραψες απο το τηλ σου στο pc σου και θα περαστουν στα apps του itunes 4.τωρα μπορεις να συγχρονισεις τις εφαρμογες σου αυτος ο τροπος ομως ειναι αχρηστος σε περιπτωση restore του τηλεφωνου σου,μιας και το itunes δεν θα στις περασει παλι στο τηλ σου με οποιο συγχρονισμο! εγω δεν συγχρονιζω τισ εφαρμογες του installous με το itunes...απλα οσες ειναι μεγαλες σε ογκο,τις σωνω στον υπολογιστη απλα για να τις περασω στο τηλ σε περιπτωση upgrade/restore και να τις εγκαταστησω μεσω αυτου (installous)και μονο μεσω τηλ :!: Edited March 14, 2011 by zaharakis Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 γιατι δεν εισαι j/b τι αρνητικο βρηκες ? μηπως την αυτονομια? Όχι δεν σχετίζεται με την αυτονομία η απόφαση μου αλλά με το γεγονός ότι βαριέμαι σε κάθε update να εκτελώ την ακολουθιακή διαδικασία restore --> set up as new --> recover files. ;) Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Όχι δεν σχετίζεται με την αυτονομία η απόφαση μου αλλά με το γεγονός ότι βαριέμαι σε κάθε update να εκτελώ την ακολουθιακή διαδικασία restore --> set up as new --> recover files. ;) δεν εχεις και αδικο και εγω το ιδιο αλλα ο μονος λογος που με κραταει ειναι το bitesms Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 δεν εχεις και αδικο και εγω το ιδιο αλλα ο μονος λογος που με κραταει ειναι το bitesms Για να είμαι ειλικρινής δεν θεωρώ τον εαυτό μου power user υπό την έννοια της εξάρτησης της εργασίας μου από την παραμετροποίηση της συσκευής. Την συσκευή την χρησιμοποιώ κυρίως για ψυχαγωγία, ενημέρωση και κοινωνική δικτύωση. ;) Μέχρις σήμερα δεν έχω στερηθεί κάποια από το features που παρέχονται μέσω των πακέτων του Cydia στους JB χρήστες. Επίσης το customization δεν ήταν ποτέ το φόρτε μου.. Είμαι της μινιμαλιστικής σχολής (σε αυτό τουλάχιστον ταιριάζουμε με την apple :)). Το μόνο που θα με αναγκάσει να γυρίσω ξανά σε JB είναι η μη-υποστήριξη του HotSPot από την Vodafone. Αλλά προς το παρόν αντιστέκομαι σθεναρά. Η ενδεχομένη αγορά του iPad 2 όμως μπορεί να με οδηγήσει στην κόλαση…. :p Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Σας προσθέτω τις εξής σελίδες στο internet ώστε να μη χρειάζεστε να ψάχνετε μέσα από το jailbreak iphone σας παρά να ψάχνετε απευθείας από το PC σας για ότι σας ενδιαφέρει , Με το τρόπο αυτό γλιτώνετε και μπαταριά και να κάνετε ποιο εύκολα τις αναζητήσεις που σας ενδιαφέρουν :O:O Σελίδα για να ψάχνετε το Cydia http://cydia.saurik.com/ Σελίδα για να ψάχνετε πακετα του cydia, μπορειτε να προσθεσετε και δικα σας repo να τους κανει αναζητηση ( εχει και screenshot) http://modmyi.com/cydia/search.php Σελίδα για να ψάχνετε εφαρμογές από Installus http://apptrackr.org/ Ελπίζω να βοήθησα Ωραιος!Αρκετα χρησιμο θα ελεγα:) Παράθεση Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Για να είμαι ειλικρινής δεν θεωρώ τον εαυτό μου power user υπό την έννοια της εξάρτησης της εργασίας μου από την παραμετροποίηση της συσκευής. Την συσκευή την χρησιμοποιώ κυρίως για ψυχαγωγία, ενημέρωση και κοινωνική δικτύωση. ;) Μέχρις σήμερα δεν έχω στερηθεί κάποια από το features που παρέχονται μέσω των πακέτων του Cydia στους JB χρήστες. Επίσης το customization δεν ήταν ποτέ το φόρτε μου.. Είμαι της μινιμαλιστικής σχολής (σε αυτό τουλάχιστον ταιριάζουμε με την apple :)). Το μόνο που θα με αναγκάσει να γυρίσω ξανά σε JB είναι η μη-υποστήριξη του HotSPot από την Vodafone. Αλλά προς το παρόν αντιστέκομαι σθεναρά. Η ενδεχομένη αγορά του iPad 2 όμως μπορεί να με οδηγήσει στην κόλαση…. :p Ουτε εγώ είμαι power user είμαι στην μέση μερικά προγράμματα απαραίτητα έχω περάσει Αλλά αυτό που ανέφερα με κρατάει στο j/b. Ελπίζω να μην έχουμε βγει οφ τοπικ. Η καταχώρηση έγινε από το iPhone μου, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Δυστυχώς είναι μερικά πραγματάκια που η apple δεν προσθέτει στο iOS και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Για παράδειγμα: Θα έπρεπε να μπορούμε να έχουμε ευκολοτερη και γρηγόρη πρόσβαση στις ρυθμίσεις για ενεργοποίηση απενεργοποιηση wifi, BT, 3G ώστε να μην χρειαζόμαστε το SBS settings. Ειδοποίηση SMS Καλύτερο και πληρέστερη Dialer. Αυτα νομίζω είναι τα βασικότερα που σπρώχνουν σε JB Τώρα η παραμετροποιηση με προσθήκη θεμάτων κλπ είναι κάτι που δεν με συγκινεί στο iPhone, αλλα υπάρχουν πολλοί άλλοι που τους αρέσει. Πολλα αλλα έχουν λυθεί πλέον. Όπως για παράδειγμα η εγκατάσταση αρχείων με διάφορους τρόπους και η μεταφορά τους απο εφαρμογη σε εφαρμογη. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Μακάρι να ήταν μόνο αυτά Κώστα. Μακάρι. Να μην ξεκινήσω να γράφω για τις ελλείψεις του ΜΗ JB iPhone, γιατί θέλω το μισό φόρουμ :p From the best iPhone 4 32G ,using Tapatalk Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts