hostolis Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 Μόνο αν κάνεις upgrade στην 3.0 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 Είμαι στην version 2.2.1 με baseband 02.30.03 οπότε το κινητό μου είναι κλειδωμένο. Προσπάθησα με προγράμματα Downgrader (Fuzzyband και DownBB) να την κατεβάσω σε 2.28 αλλά μου ζητάνε το bootloader version να είναι 05.08 ενώ εμένα είναι 05.09. Τι μπορώ να κάνω ; Mπορεις να κανεις Update στην 3,0 και μετα jailbreak με redsnow και unlock με ultrasnow(δουλευει σε ολα τα baseband) Να και οι 2 απαραιτητοι οδηγοι Jailbreak Unlock Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi0s Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 Δίκιο έχεις μπέρδεψα τις εκδόσεις. Αν έχει baseband 04.26.08 και bootloader 5.09 γίνεται unlock? κανε τα 2 βηματα που ακολουθουν και θα εχεις 1)http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=4301 2)http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=4253 p.s. θα εχεις OS 3.0 ομως και πολλες εφαρμογες ειναι ακομα ασταθης! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdiamant Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 Σας ευχαριστώ για την βοήθειά σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pperiklis Δημ. June 24, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 Για την έκδοση 3.x συνεχίζουμε σε καινούριο θέμα. Το παρόν θα συνεχίζει να είναι διαθέσιμο σε όσους έχουν στις συσκευές τους τις εκδόσεις 2.x αν και δεν υπάρχει λόγος να παραμένετε στην συγκεκριμένη έκδοση. Μπορείτε να αναβαθμίσετε (και να ξεκλειδώστε -αν χρειάζεται) τις συσκευές σας στην καινούρια έκδοση λειτουργικού. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Z3RatuL Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 Μία ερώτηση παίδες... Ήρθε στα χέρια μου ένα iPhone με την έκδοση 3.0 το οποίο πιστεύω είναι με κάποιο jailbrake. Αυτό γιατί σήμερα μετά από περίπου 2 εβδομάδες χρήση πήγα να ανοίξω τα μηνύματα και όλα είχαν χαθεί. Εκτός από αυτό μετά από λίγα δευτερόλεπτα φεύγει αυτόματα από την οθόνη των μηνυμάτων... Έχει κανείς καμιά ίδεα τι μπορεί να συμβαίνει; Διάβασα σε κάποια forum στο εξωτερικό πως αυτό συμβαίνει σε κάποια jailbrake κινητά και το κάνει περίπου κάθε 2 εβδομάδες. Είχαν και κάποιες πληροφορίες για το πως ίσως το επαναφέρεις αλλά τίποτε δε μου δούλεψε. Ευχαριστώ για το χρόνο σας! Παράθεση Dirty Biker - To Ποδηλατικό Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts