mplip Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 μετα απο jailbreak, σταματησε να ειναι τηλεφωνο! ολες οι λειτουργιεσ που αφορουσαν το τηλεφωνο ηταν εκτος ! Μονο να δεχτω κλησεις μπορουσα, το μενου του τηλεφωνου απλα δεν αποκρινοταν με ενα ριστορ και ολα φτιαξαν Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Πρέπει πριν το κάνεις j/b να το κάνεις πρώτα activate όταν στο ζητάει την πρώτη φορά που bootάρει μετά από restore. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Επειδη ψιλοχαθηκα... ποια μεθοδος ειναι καλυτερη για jailbrake σε αγορασμενο voda απο Ελλάδα.. Εχω την αισθηση οτι καλύτερη λυση ειναι το quickpwn η κανω λαθος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Ναι με quickpwn κάντο που είναι και πιο απλό.. Πριν το ξεκινήσεις όμως να σιγουρευτείς ότι μετά το update/restore το έχεις κάνεις και activate (θα έχει σήμα αν είναι activated). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Ναι με quickpwn κάντο που είναι και πιο απλό.. Πριν το ξεκινήσεις όμως να σιγουρευτείς ότι μετά το update/restore το έχεις κάνεις και activate (θα έχει σήμα αν είναι activated). Thanks m8... 5 και σημερα για να το παρω στα χερια μου.... (ατιμη φοριτοτητα) μετα το j/b τι θα προτεινες ως must have για να του βαλω επανω .... απο εφαρμογες και games για να εχω τα βασικα 160 sms greek keyboard sortarisma επαφων κλπ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Mino φαίνεσαι τόσο n00bas στο iphone forum. :D Για να ζηλέψεις εγώ πάω τώρα για quickpwn!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Mino φαίνεσαι τόσο n00bas στο iphone forum. :D Για να ζηλέψεις εγώ πάω τώρα για quickpwn!:p Αντε ρε αμπαλε :p που εχεις το iPhone τοσες ημερες και φοβασαι να το πειραξεις μηπως και το χαλασεις.... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 To itunes μου έβγαλε error 2001 και του quickpwn λέει is about to run in my iphone 3G. Tι έπαθε;:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 To itunes μου έβγαλε error 2001 και του quickpwn λέει is about to run in my iphone 3G. Tι έπαθε;:cry: :lol::lol::lol::lol: τι νομιζες οτι ειναι wm κατσε και διαβασε να ξεστραβωθεις... περαν της πλακας μην πανικοβάλλεσαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Ασ'το να κάνει τα κουμάντα του... :p Αποκλείεται να μπορέσεις να το κάνεις brick, don't worry :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Βασικά δεν έκανε τίποτα και του έβγαλα το καλώδιο. Τότε έγινε brick. Δεν άνοιγε. Όταν ξαναέβαλα το καλώδιο ανοιξε. Λέτε να το ξαναεπιχειρήσω;:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Βασικά δεν έκανε τίποτα και του έβγαλα το καλώδιο. Τότε έγινε brick. Δεν άνοιγε. Όταν ξαναέβαλα το καλώδιο ανοιξε. Λέτε να το ξαναεπιχειρήσω;:p κανε ενα googleing Try to plug/unplug 4 or 5 times at the problem will be solve. Or much better, just next time don't try to upgrade as soon as the new release of iTunes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Ναι λέμε :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Τώρα δεν ανοίγει καθόλου.:cry: edit: Άνοιξε. Παίζει ρόλο που έχω mac os 10.5.6; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Σου είπα δεν γίνεται brick :p Ναι παίζει ρόλο για το DFU Mode... Δες στο blog της DevTeam! edit: Για την ιστορία: είναι bug του Mac OS X και όχι του QuickPwn :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kospilot1 Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 και εγω το ιδιο προβλημα ειχα με το δικο μου mac αλλα αυτο το fix το ειδα αφου εκανα το παιχνιδι τελικα σε windows...σιγουρα ομως ειναι αυτο???ρωταω γιατι σε dfu εμπαινε, απλα το quickpwn κολλαγε στο σημειο που γραφει "sending..............." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Σου είπα δεν γίνεται brick :p Ναι παίζει ρόλο για το DFU Mode... Δες στο blog της DevTeam! edit: Για την ιστορία: είναι bug του Mac OS X και όχι του QuickPwn :p Πολυ μανούρα έχει. Θα παίξει bootcamp μάλλον.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kospilot1 Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Πολυ μανούρα έχει. Θα παίξει bootcamp μάλλον.:p αυτο ειπα και εγω πιο πανω...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Καλά ξηγήθηκες κι'εσύ!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NKG Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 ρε παιδια συγνωμη που σας πρηζω παλι , κολλαω συνεχως στο dfu και κολαει το quickpwn και μενει λευκη οθονη στο iphone...παρολο που εχω κανει την αναβαθμιση που καθιστα αδυνατο το dfu, χρησιμοποιησα πριν ενα μηνα ενα usb hub και εκανα pwn μια χαρα!!! τωρα που προσπαθω ξανα μου κολλαει!!!! λετε να παιζει ρολο που παλιοτερα το εκανα με αλλη sim vodafone??? οποιος μπορει ας βοηθησει... ευχαριστω!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Εμένα παρόλο που είναι hanckint0sh 10.5.6 δεν έχει κανένα πρόβλημα :p οπότε δεν ξέρω τι άλλο να προτείνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Στο bootcamp δε μου δουλεύει το internet, σε ένα άλλο netbook δε μου τρέχει το quickpwn...:knife: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kospilot1 Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 και γιατι σκας και τοσο να πας 2.2.1??δε χανεις και τιποτα..εγω που "φορεσα" στο 2g μου τη 2.2.1 δεν ειδα καμια διαφορα...οποτε για τα 3g θα περιμενω να βγει κανενα update που να αξιζει τον κοπο...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Μα έχω πάει ήδη στη 2.2.1 και θέλω να κάνω jailbreak για να βάλω ελληνικά. Κάνω λάθος διαδικασία;:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Το QuickPwn θέλει .net framework 3.5 για να δουλέψει σε windows... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts