C_Maidis Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 πριν 11 χρόνια ¨οταν ήμουν πρωτοετής οι γονείς μου έδιναν 70.000 (200€) το μήνα (σπίτι-τηλέφωνο-ταπεράκια:D τουλάχιστον τα πρώτα χρόνια) μου ήταν υπεραρκετά πάντως όταν μπήκαμε στην ευρωζώνη χρειάστηκε μία μικρή αναπροσαρμογή γιατί τα πάντα ανέβηκαν αμέσως. πλέον τα 400€ το μήνα συν το σπίτι μου φαίνονται αρκετά...σίγουρα βέβαια η πόλη που σπουδάζεις παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Πάντως με τα ενοίκια για ένα παιδί που σπουδάζει εκτός της πόλης του πρέπει χωρίς να γίνονται υπερβολές να απαιτούνται ΄γύρω στα 800€ το μήνα minimum (εγώ τότε για μία γκαρσονιέρα ήθελα 50.000 δρχ.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 einai arketa giautous pou menoun se esties h me tous goneis k xeroun apo magiriki Δε νομίζω. Ξέρω αρκετά άτομα τα οποία με 400 ευρώ περνούσαν μιά χαρά το μήνα. Εννοείται φυσικά πως αν τρως κάθε μέρα έξω δεν σε φτάνουν, αλλά δεν ξέρεις να φτιάξεις μια μακαρονάδα βρε παιδί μου; :p Πάντως εγώ έπαιρνα περισσότερα. :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B_K_054 Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Παιδια καποιοι εδω περα γραφουν τραγικα πολύ μεγαλα ποσά. Εγώ εχω πληρωμενο απο γονεις καθε μηνα μονο το ενοικιο γκαρσονιερας (200 ευρώ). Από εκει και πέρα δουλευω στο 11888 και λαμβανω καλό μισθό./μαγειρευω σπίτι μου μακαροναδες(παρα πολες ομως χαχα), πατάτες, αυγά, όσπρια,μπριζόλες.Επίσης δουλευω με πολλα ταπερ απο σπιτι, μενω μονιμα σχετικα κοντα στην Πάτρα οπου σπουδαζω.Επίσης πληρωνω ΔΕΗ, νερό,κοινόχρηστα, ΟΤΕΝΕΤ internet, βενζίνη .Συνολο οι λογαριασμοι αυτοί υπολογίζω να μου βγαινουν 100 ευρώ.(50 ευρω βενζινη το μηνα, και 50 ευρώ τα υπολοιπα). τέλος βγαινω για 3 καφεδες περιπου ανα βδομάδα, +κανα μπουζουκι ή ταβερνακι 2 φορες τη βδομαδα.Οπότε 30 ευρώ περιπου ανα βδομαδα * 4 βδομαδες =120 ευρώ. Σουπερ μαρκετ παω μια φορα τη βδομαδα και αν, μονο για οσπρια ψωμι και μακαρονια.(20 ευρώ). Άρα χαλάω περιπου 240 ευρω.+60 ευρώ για τυχον αγορες ρουχων = 300 ευρω συνολο.Με μισθο ΟΤΕ περιπου 600 ευρω μεσο ορο (ας ειναι καλα τα Σαβ/κα και οι αργιες που με βαζουν παντα για δουλεια) μου μενουν καθαρα 300 ευρώ τον μηνα στην τσεπη. Μόνο σωστος προγραμματισμος χρειαζεται...Τα πρώτα χρονια φοιτητης χαλαγα καπως περισσοτερα....(πολύ σουβλάκι και πίτα...και εγινα και σαν βόδι...χαχα) Παράθεση If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlaths Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Εγώ πάντως υπολογίζω περίπου γύρω στα 300-350 ευρώ το μήνα προσωπικά έξοδα (φαγητό, μετακινήσεις, καφέ, καμιά έξοδο κλπ.) και άλλα 400-450 ευρώ πάγια έξοδα (ενοίκιο σπιτιού, λογαριασμοί ΟΤΕ, ΔΕΗ, ίντερνετ κλπ.) Ευτυχώς δεν καπνίζω οπότε γλυτώνω μερικά από αυτό και τα ξοδεύω σε dvd στα seven! Συνολικά, όσο και να μην ξοδεύεις 800 ευρώ το μήνα φεύγουν χωρίς να το καταλάβεις. Αν βάλουμε μέσα και extra έξοδα π.χ. θέρμανση κλπ. φτάνουμε τα 900+ το μήνα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ::Alma Libre - My Blog A blog by an IT student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Ξέρω φοιτητή που τρώει 3500 ευρώ/ μήνα για προσωπικά έξοδα και μόνο :D Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Προς αποφυγή παρεξηγήσεων: δεν είμαι εγώ ;) Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nathaniel Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Ξέρω φοιτητή που τρώει 3500 ευρώ/ μήνα για προσωπικά έξοδα και μόνο :D LOOOOOL!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Παιδια καποιοι εδω περα γραφουν τραγικα πολύ μεγαλα ποσά. Δεν είναι ασυνήθιστο να παίρνει κάποιος πολλά. Κι εγώ όσο σπούδαζα μου έστελναν αρκετά για να περνάω κάτι περισσότερο από άνετα. Ξέρω φοιτητή που τρώει 3500 ευρώ/ μήνα για προσωπικά έξοδα και μόνο :D So? :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Ξέρω φοιτητή που τρώει 3500 ευρώ/ μήνα για προσωπικά έξοδα και μόνο :D Ενταξει...αν ειναι γιος του Λατση....;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Ενταξει...αν ειναι γιος του Λατση....;) Λίγα είναι για το Λάτση. :wink: :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 πω πω πω ποσα λεφτα τρωνε καποιοι ,ειναι περιεργο να ακουω τετοια ποσα για προσωπικα εξοδα αλλα φυσικα αμα τα χεις τι να κανεις να τα βλεπεις? παντως αν καποτε εχω λεφτα δεν θα τους τα αφηνω να τα τρωνε αλογιστα ,το χρημα διαφθειρει και δεν θελω το παιδι μου να το παιζει μουρη ενδεχομενος να του στελλω αρκετα αλλα οχι για να κανει τον ωραιο Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 βασικα ειναι αναλογα και τις αναγκες.Περα απο τα ενοικια,δεη,οτε κλπ για τα προσωπικα εξοδα νομιζω πως 200-300 ευρω ειναι καλα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 βασικα ειναι αναλογα και τις αναγκες.Περα απο τα ενοικια,δεη,οτε κλπ για τα προσωπικα εξοδα νομιζω πως 200-300 ευρω ειναι καλα. Και ανάλογα το που σπουδάζεις... Λονδίνο λ.χ. με τέτοια λεφτά με το ζόρι έβγαζα την εβδομάδα... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Εγω μενω Αθηνα με γονεις, σπουδαζω Αθηνα και μου δινουν καθαρα 300 ευρω το μηνα, τα υπολοιπα (κινητο, ρουχα, βιβλια, εξοπλισμος σχολής κλπ) μου τα δινουν εξτρα... Παντως ολο και κατι παραπανω ψειριζω απο δω κι απο κει γιατι με τα 300 ευρω με το ζορι τη βγαζω :X Ειμαι τρελά σπάταλη... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 αναλογως με το ποσες μερες θα δουλεψω το μηνα αλλαζει και το εισοδημα μου.. νοικι ευτυχως δεν εχω,ενω εχω σταματησει να παιρνω χαρτζιλικι απο τους γονεις εδω και 3 χρονια...γενικα παντως, αν δε κανεις καποιες εκτακτες και συχνα οχι τοσο απαραιτητες αγορες(πχ αγορα αυτοκινητου,ταξιδι-εξωτερικο πσκ,βραδυνες καφριλες)μπορεις να περασεις μια χαρα το μηνα.. Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
C_Maidis Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 γιάτί σπουδάζει τότε το παιδί... :lol::lol::lol: (αναφέρομαι στα 3500 €) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 γιάτί σπουδάζει τότε το παιδί... :lol::lol::lol: (αναφέρομαι στα 3500 €) Έλα ντε! Και δεν τα τρώει σε μπουζούκια..αλλά σε καθημερινές δραστηριότητες (ταβέρνες, καθαριστήρια, φιλιππινέζες κτλ) Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 Πόσα παίρνεις λέγε! :p Εγω παίρνω λίγα συγκριτικά με τους υπόλοιπους φοιτητές εδω... Αρκετά όμως για να περνάω μια λογική ζωη! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 Εγω παίρνω λίγα συγκριτικά με τους υπόλοιπους φοιτητές εδω... Αρκετά όμως για να περνάω μια λογική ζωη! :) Λονδίνο είσαι; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_gates Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 Εντάξει ρε παιδιά 3500 δεν είναι κ τόοοοσα πολλά τελικά αν σκεφτεί κανείς ότι:αν πάει στα μπουζούκια τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα(φυσιολογικό) κ έχει 150 ευρώ το μπουκάλι + τα λουλούδια που θα ρίξει στην τραγουδίστρια πόσα θέλει?1500 ευρώ το μήνα κ λίγα λέω.Το άλλο που το πας?Η βενζίνη έχει ανέβει κατακόρυφα οπότε οπότε αν γεμίζει ανά τετραήμερο βγαίνει 400 ευρώ το μήνα!Εντάξει καίει κ πολύ το αμαξάκι τζιπ μου ήθελε αλλά οι βόλτες βόλτες να ξελαμπικάρει κ λίγο το παιδί!Επίσης 4 καφέδες τη μέρα να μην πάει να πιει?Πώς θα περάσει η μέρα?Να συνέλθουμε λίγο κ από τα ξενύχτια..οπότε 4*5*30=600 μόνο για καφέ!Κανένα ρουχαλάκι να μην πάρουμε?Λοιπόν 250 το ένα παντελόνι +2 μπλουζάκια των 100 ευρώ κανένα παπουτσάκι 300 ευρω οπότε έχουμε 750 ευρώ για ρούχα.Τελευταίο κ καλύτερο το φαγητό.Εδώ ας θεωρήσουμε ότι είναι σχετικά λιτοδίαιτος κ με 25 ευρώ/μέρα θα φάει κάτι καλό.Έχουμε κ λέμε..σύνολο:1500+400+600+750+750=4000 ευρώ.Γι'αυτό σου λέω δεν φτάνουν τα 3500ε κ πάλι λίγα είναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 Λονδίνο είσαι; Outskirts. Δε μένω κέντρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 Εντάξει ρε παιδιά 3500 δεν είναι κ τόοοοσα πολλά τελικά αν σκεφτεί κανείς ότι:αν πάει στα μπουζούκια τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα(φυσιολογικό) κ έχει 150 ευρώ το μπουκάλι + τα λουλούδια που θα ρίξει στην τραγουδίστρια πόσα θέλει?1500 ευρώ το μήνα κ λίγα λέω.Το άλλο που το πας?Η βενζίνη έχει ανέβει κατακόρυφα οπότε οπότε αν γεμίζει ανά τετραήμερο βγαίνει 400 ευρώ το μήνα!Εντάξει καίει κ πολύ το αμαξάκι τζιπ μου ήθελε αλλά οι βόλτες βόλτες να ξελαμπικάρει κ λίγο το παιδί!Επίσης 4 καφέδες τη μέρα να μην πάει να πιει?Πώς θα περάσει η μέρα?Να συνέλθουμε λίγο κ από τα ξενύχτια..οπότε 4*5*30=600 μόνο για καφέ!Κανένα ρουχαλάκι να μην πάρουμε?Λοιπόν 250 το ένα παντελόνι +2 μπλουζάκια των 100 ευρώ κανένα παπουτσάκι 300 ευρω οπότε έχουμε 750 ευρώ για ρούχα.Τελευταίο κ καλύτερο το φαγητό.Εδώ ας θεωρήσουμε ότι είναι σχετικά λιτοδίαιτος κ με 25 ευρώ/μέρα θα φάει κάτι καλό.Έχουμε κ λέμε..σύνολο:1500+400+600+750+750=4000 ευρώ.Γι'αυτό σου λέω δεν φτάνουν τα 3500ε κ πάλι λίγα είναι! Ποιός πάει πλέον μπουζούκια; :p Εγώ τα λεφτά μου τα έτρωγα στα εστιατόρια! :food: Outskirts. Δε μένω κέντρο Πάλι καλά. :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts