Jump to content

Προσοχή! Απάτη; Δήθεν κλήση από την Tellas για την αποκάλυψη στοιχείων

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με καλεσαν πριν απο μια περιπου ωρα,στο κινητο μου τηλεφωνο απο το ******** (μια που διεγραφη,να πουμε απλα πως ηταν κινητο του...ανεμου)

μου ειπαν πως περνουν εξ ονοματος της tellas και οτι επειδη εχουν καποια βλαβη στο συστημα,θελουν καποια προσωπικα στοιχεια που τα εχουν χασει.

επειδη αρνηθηκα να της τα δωσω μεσω τηλεφωνου και μαλιστα σε μια κοπελα που δεν μου ειπε καν το ονομα της(οχι οτι ειχε καμια σημασια) μου προβαλε σαν επιχειρημα το οτι ξερει το ονοματεπωνυμο μου,το κινητο μου τηλεφωνο και το αφμ μου..οταν ομως της ζητησα να μου πει ημερομηνια γεννησεως(που ειναι δεδομενο το οποιο εχει η τελλας) μου ειπε πως δεν ξερει και πως ειμαι ιδιαιτερα "δυσκολη"

"τι σας ζητησα πια?να μου πειτε καποια νουμερα",ηταν η απαντηση της και φυσικα την παρεπεμψα να τα παρει απο τα κεντρικα της τελλας.

σε αυτο απαντησε πως απο τα κεντρικα της τελλας τους ανεθεσαν να με παρουν τηλεφωνο και να τους τα δωσω η ιδια:blink:

επισης μου ειπε πως δεν ξερουν αν εχω πληρωσει τον λογαριασμο του αυγουστου και απαντησα πολυ απλα,εγω εχω την αποδειξη,αν δεν μπορειτε να την βρειτε εσεις,αυτο ειναι δικο σας προβλημα,συγκεκριμενα της τελλας.πανω σε αυτο μαλιστα δεν γνωριζε καν το ποσο που ειχα πληρωσει(υποτιθεται πως χασανε μονο την αποδειξη πληρωμης,οχι και τα ποσα) και μου ελεγε "ειναι 178,εε?"(καμια σχεση φυσικα και το ποσο)

μου κανει εντυπωση αφενος το γεγονος οτι καλεσαν απο κινητο τηλεφωνο σε κινητο,αφετερου το γεγονος οτι κανεις δεν θα ζητουσε τετοια δεδομενα μεσω τηλεφωνου(αν θελει να λεγεται σοβαρη εταιρεια).επισης το γεγονος οτι ενω μου ανεφερε οτι το προβλημα ειναι γενικο και κανουν αυτη την κινηση με ολους οσους εχουν τελλας, δεν πηραν τηλεφωνο ουτε στον αδερφο μου,ουτε στους γονεις μου ,ουτε σε καποιον απο τους γνωστους μου που επισης εχουν το ιδιο προγραμμα τελλας.

και η ωρα ηταν λιγο ακυρη αλλα αυτο...αντε το αφηνω στην ακρη.

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Μήπως ήταν κάποια που σε ξέρει από κάπου (όνομα και τηλέφωνο τουλάχιστον δηλαδή) και σε ψάρευε για τίποτα? Γενικά πάντως καλά το χειρίστηκες.

And now all I do is sit in my darkened room

And on occasion break my silence to howl at the moon

To curse every nerve and neuron in my brain

That won't stop the pain I'm feeling

And let me stop thinking...

οχι.

το ονομα και το τηλεφωνο μου μπορει να το βρει οποιοσδηποτε περναει π.χ εξω απο το ιατρειο μου

αλλα το οτι εχω τελλας ποιος το ξερει?

και τι να τα κανει η γνωστη μου αυτα που με ρωτουσε?δεν την ενδιαφερει σε τπτ..

οποτε αποκλειεται

εμενα με πηραν τηλεφωνο απο την τελλας για να μπω στο δικτυο τους :confused::confused: ενω ειμαι ηδη εδω και 11 μηνες... οτι ναναι κανουν?:confused::rolleyes:

Το πρώτο είναι κατα πάσα πιθανότητα καμμιά απάτη αλλά το δεύτερο μάλλον μακακία και ανοργανωσιά της tellas. Θα έβαλαν καμμιά κοπελίτσα με κανά τηλ. κατάλογο του ΟΤΕ να πάρει τους πάντες.

περιμενε σε λιγο τηλεφωνημα απο το 2 γραφειο..το οποιο ειναι περισσοτερο αγριο...:lol:..εταιρεια εισπραξης ειναι;)...εαν εχεις την αποδειξη, πες τους οτι θα επικοινωνησει , ο δικηγορος σου μαζι τους.

περιμενε σε λιγο τηλεφωνημα απο το 2 γραφειο..το οποιο ειναι περισσοτερο αγριο...:lol:..εταιρεια εισπραξης ειναι;)...εαν εχεις την αποδειξη, πες τους οτι θα επικοινωνησει , ο δικηγορος σου μαζι τους.
ΣΕ μενα παει αυτο?

τι ανοργανωσια Θεε μου!!!

δεν ξερουν ποιος τους πληρωσε και ποιος οχι?

και αν δεν ξερουν,γιατι δεν ψαχνουν τα κοιταπια τους στα κεντρικα αλλα παιρνουν τηλεφωνα μεσημεριατικα?

ας παρει οποιος θελει τηλεφωνο.

προσωπικα στοιχεια και αριθμους λογαριασμων δεν δινω σε κανεναν.αν θελουν ας περασουν αυτοι απο μενα με τα απαραιτητα πιστοποιητικα(οτι οντως ειναι απο την εταιρεια) ή ας μου στειλουν επιστολη που να με ενημερωνει τι θελουν και γιατι..

και τα λεω ολα αυτα γιατι γνωστος μου ηταν στην τελλας και εν αγνοια του βρεθηκε στην ΗΟL...

Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο την Tellas στο τηλέφωνο 13800(όλη μέρα,κάθε μέρα απο σταθερό τηλέφωνο) ή να στείλεις mail στο crm@tellas.gr ή να περάσεις απο κάποιο κατάστημα Wind και να επαληθεύσεις το τηλεφώνημα που έλαβες.;)Κάντο και πες μας.:)

τοσκεφτηκα,αλλα πες μου εναν λογο για τον οποιο αξιζει να μπω σε κοπο για να κανω κατι τετοιο

τοσκεφτηκα,αλλα πες μου εναν λογο για τον οποιο αξιζει να μπω σε κοπο για να κανω κατι τετοιο

Για να μάθεις άν το τηλεφώνημα που σου έκαναν ήταν γνήσιο και όχι απάτη,:)

πηρα...μου ειπανε ομως πως ουδεποτε με καλεσαν για καποιον απο τους λογους που μου ειπε η κοπελα του αρχικου τηλεφωνηματος(απατης) καθως ειμαι συνεπης στις πληρωμες μου.

Οταν ζητησα διευκρινηση για το αν καλουν απο τηλεφωνικο κεντρο ή απο νουμερο κινητου σε περιπτωση που οντως θελησουν καποια διευκρινηση, μου απαντησε πως παντα καλουν απο σταθερο τηλεφωνο (τηλ.κεντρο) και ΠΟΤΕ δεν καλουν στο κινητο αλλα στο σταθερο τηλεφωνο !!

συνεπως απατη

πηρα...μου ειπανε ομως πως ουδεποτε με καλεσαν για καποιον απο τους λογους που μου ειπε η κοπελα του αρχικου τηλεφωνηματος(απατης) καθως ειμαι συνεπης στις πληρωμες μου.

Οταν ζητησα διευκρινηση για το αν καλουν απο τηλεφωνικο κεντρο ή απο νουμερο κινητου σε περιπτωση που οντως θελησουν καποια διευκρινηση, μου απαντησε πως παντα καλουν απο σταθερο τηλεφωνο (τηλ.κεντρο) και ΠΟΤΕ δεν καλουν στο κινητο αλλα στο σταθερο τηλεφωνο !!

συνεπως απατη

Συνεπώς καλά έκανες και ενημέρωσες την Tellas...άσε ας ενεργήσουν αυτοί...;)

Συνεπώς καλά έκανες και ενημέρωσες την Tellas...άσε ας ενεργήσουν αυτοί...;)

δεν περιμενω να κανουν κατι.

η κοπελα που απαντησε στην κληση μου,ουτε καν το νουμερο που με καλεσε ζητησε...:O