aggelopas Δημ. February 2, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2004 @aggelopas&@Trobocop® : Mp3 που δεν είναι στο σκληρό δεν τα ακούς. Τουλάχιστον για μένα αυτό ισχύει....Γιαυτό δίνω λεφτα στην western , στην seagate, στη maxtor.... Kai ego to idio kano...alla kai ena back-up hrisimo einai.. @aggelopas: Θυμάμαι όλα τα mp3 μου και τα 18000, καλλιτέχνες, συγκροτήματα, και χοντρικά και ημερομηνίες. Πωρωση? Μάλλον. Αρρώστια? Σαφώς. Τρόπος ζωής? Σίγουρα. Kapsimo...Episis to idio ishiei kai gia mena sta 11.000... Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. February 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος alfa 156 ( 2 Φεβ. 2004 , 20:52) @aggelopas&@Trobocop® : Mp3 που δεν είναι στο σκληρό δεν τα ακούς. Τουλάχιστον για μένα αυτό ισχύει....Γιαυτό δίνω λεφτα στην western , στην seagate, στη maxtor.... :cry: @aggelopas: Θυμάμαι όλα τα mp3 μου και τα 18000, καλλιτέχνες, συγκροτήματα, και χοντρικά και ημερομηνίες. Πωρωση? Μάλλον. Αρρώστια? Σαφώς. Τρόπος ζωής? Σίγουρα. Music forever.... Συμφωνώ και στα 2 απολύτως! :) Η δική μου συλλογή μετράει 18.500 mp3. Μόλις τώρα το διαπίστωσα και εξεπλάγην! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. February 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2004 Εγώ έχω γύρω στα 1300 (διάφορα είδη) μια που έχω 15GB σκληρό μόνο. Πάντως τώρα που πήρα mp3 player κάποια τα έχω μόνο σε CD. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. February 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aggelopas ( 2 Φεβ. 2004 , 21:47) Kai ego to idio kano...alla kai ena back-up hrisimo einai.. Tώρα που λέμε για backup και καψίματα, το e-shop.gr έχει Toshiba DVDRW με 75 ευρώ.... Ψήνομαι..... Να το τσιμπήσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. February 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος alfa 156 ( 4 Φεβ. 2004 , 03:04) Tώρα που λέμε για backup και καψίματα, το e-shop.gr έχει Toshiba DVDRW με 75 ευρώ.... Ψήνομαι..... Eγώ 80 το θυμάμαι, το έριξε και άλλο; :whistle: Να το τσιμπήσω? λολ, κάνεις και ρητορικές ερωτήσεις... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. February 4, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2004 An kai den tairiazei sto thread,den sou to sistino giati einai simvato mono me to ena protipo (horia pou anamenontai ta 16aria kai ta dual layer...) Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. February 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aggelopas ( 4 Φεβ. 2004 , 03:15) An kai den tairiazei sto thread,den sou to sistino giati einai simvato mono me to ena protipo (horia pou anamenontai ta 16aria kai ta dual layer...) An kai den tairiazei sto thread για back-up είναι ιδανικό.... ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. February 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2004 πότε αναμένονται τα 16άρια και πότε τα dual layer? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. February 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2004 Μήπως είστε λίγο σε λάθος θέμα; :p Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyberbob Δημ. February 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2004 Εγώ που έχω μόλις 474 mp3 τί να πώ ??? :cry: Κάποτε θα βάλω κι εγω ADSL και θα πολλαπλασιαστούν... ΘΕΛΩ ADSL :cry: :cry: :cry: Παράθεση * Ο χώρος ενοικιάζεται * Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. February 4, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2004 Telefteo off topic...!! 16ari ehei parousiastei apo mia etairia (den ti thimamai,an psakseis omos..) kai ta dual layer anamenontai na parousiastoun sto mehri to kalokairi. Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xraysr0x Δημ. February 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Cyberbob ( 4 Φεβ. 2004 , 23:10) Εγώ που έχω μόλις 474 mp3 τί να πώ ??? :cry: Κάποτε θα βάλω κι εγω ADSL και θα πολλαπλασιαστούν... ΘΕΛΩ ADSL :cry: :cry: :cry: Σου το εύχομαι....και πίστεψε με ξέρω τί περνάς! το πέρασα και εγώ για 1 χρόνο μέχρι που κατάφερε και μπήκε! :D Κατα τα άλλα και με 56κ δεν το άφηνα έτσι! είχα το καζαα και κατέβαζα συνεχώς...παραξενεύομαι πώς και δουλεύει ακόμα αυτό το modem! :D Παράθεση Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyr_78 Δημ. February 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2004 Me 160 CD full me mp3 me proxeiro ipologizmo vgainoun kapou sta 16000 tragoudia.Apo ayto polla dipla iparxoun alla mia terastia sillogi pou skopevo na tin kano tora poia se DVD!!! Παράθεση Keep Volleyball Flying Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imela Δημ. February 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2004 15gb mp3 σε 40αρη σκληρο, και τουλάχιστον αλλα 9gb αρχειοθετημένα σε cd's, ειναι ένας πολύ καλός λόγος να αγοράσω έναν x-tra σκληρό μόνο για αυτά....Είναι όλα μουσική που ακούω και παίζω.... Φιλικά, *Imela* Παράθεση http://img299.imageshack.us/img299/9159/dsc004803bs.jpg God is a DJ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trivil Δημ. February 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2004 12.805 - 80 GB και ο αριθμος ανεβαινει διαρκως....! Παράθεση Rules are made to be broken... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phadomas Δημ. February 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2004 Gyro sta 1500 Παράθεση Symbian OS - the mobile operating system Επισκεφτήτε και γίνετε μέλος στο club μου εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_vla Δημ. February 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2004 Ο αριθμός ανέβηκε σε περίπου 5.100 MP3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. February 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2004 τι ειναι το mp3?δεν ξερω εγω απ'αυτα!για την RIAA δεν εχω κανενα! για μενα 2879 + 100 music videos Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfeRCy Δημ. February 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nikos2004dj (10 Φεβ. 2004 , 23:42) τι ειναι το mp3?δεν ξερω εγω απ'αυτα!για την RIAA δεν εχω κανενα! για μενα 2879 + 100 music videos α και δεν εχεις και ιδεα τι ειναι τα mp3??? φαντασου αν χες δηλαδη :p :D Παράθεση http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif SuRf to the EdGe!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranquillity Δημ. February 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2004 ego exo mono 350 cd me full alboums mp3:) posa komatia lete nane???? Παράθεση i am back at last ..... Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daydreamer Δημ. February 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2004 Προτιμώ να 'χω λίγα και καλά. ;) BTW, τέλειωσε η εξεταστική, καλώς σας ξαναβρίσκω! :) Παράθεση I would be crying tears of laughter If I could see me smile again I still reach for the stars, but all I touch is my horizon I still believe my eyes, but all I see is my blindness I still reach for the stars, but all I touch is my horizon I still believe my ears, but all I hear is lasting silence Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hunk Δημ. February 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2004 Wirelessly posted (siemens s55: SIE-S55/20 UP.Browser/6.1.0.5.c.6 (GUI) MMP/1.0) Αρχικό Μήνυμα από Daydreamer Προτιμώ να 'χω λίγα και καλά. ;) BTW, τέλειωσε η εξεταστική, καλώς σας ξαναβρίσκω! :) symfwnw..ti nohma exei na exeis tosa mp3 an den t'akous? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. February 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hunk (17 Φεβ. 2004 , 15:14) Wirelessly posted (siemens s55: SIE-S55/20 UP.Browser/6.1.0.5.c.6 (GUI) MMP/1.0) symfwnw..ti nohma exei na exeis tosa mp3 an den t'akous? Polu απλά για να υπάρχουν! Γιατό όταν θα θέλεις να ακούσεις κάποιο και δεν θα το έχεις θα λες "Κρίμα ρε γμτ, και ήθελα λίγα και καλά"... :p Από την άλλη απόκτηση και η αποθήκευσή τους δεν κοστίζει τίποτα, άρα? :whistle: Πολύ απλά κρατάς στον σκληρό σου αυτά που θέλεις (Τα λίγα και καλά) για άμεση πρόσβαση και όλα τα υπόλοιπα σε CD/DVD... ;) Και για να προλάβω τον Daydreamer και την γνωστή του ατάκα "Εκτός της ποσότητας μετράει και η ποιότητα", θα πω σύμφωνοι, αλλά προτιμώ να έχω ποσότητα ποιοτικών τραγουδιών ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daydreamer Δημ. February 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® (17 Φεβ. 2004 , 15:27) Και για να προλάβω τον Daydreamer και την γνωστή του ατάκα "Εκτός της ποσότητας μετράει και η ποιότητα", θα πω σύμφωνοι, αλλά προτιμώ να έχω ποσότητα ποιοτικών τραγουδιών ;) Τι να κάνω αυτή η ποιότητα είναι για μένα υπεραξία! Με κάλυψες απόλυτα πάντως, δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο Όσο για το: "πολύ απλά για να υπάρχουν. Γιατό όταν θα θέλεις να ακούσεις κάποιο και δεν θα το έχεις θα λες "Κρίμα ρε γμτ, και ήθελα λίγα και καλά"... " δεν ισχύει καθώς πολλοί μαζεύουν μουσικά αρχεία γνωρίζοντας ότι ποτέ δε θα τα ακούσουν! Τέτοιες συλλογές με αφήνουν αδιάφορο.... :whistle: Daydreamer, ο ονειροπόλος της μέρας Παράθεση I would be crying tears of laughter If I could see me smile again I still reach for the stars, but all I touch is my horizon I still believe my eyes, but all I see is my blindness I still reach for the stars, but all I touch is my horizon I still believe my ears, but all I hear is lasting silence Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dread Δημ. February 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Daydreamer (18 Φεβ. 2004 , 22:37) Τι να κάνω αυτή η ποιότητα είναι για μένα υπεραξία! Με κάλυψες απόλυτα πάντως, δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο Όσο για το: "πολύ απλά για να υπάρχουν. Γιατό όταν θα θέλεις να ακούσεις κάποιο και δεν θα το έχεις θα λες "Κρίμα ρε γμτ, και ήθελα λίγα και καλά"... " δεν ισχύει καθώς πολλοί μαζεύουν μουσικά αρχεία γνωρίζοντας ότι ποτέ δε θα τα ακούσουν! Τέτοιες συλλογές με αφήνουν αδιάφορο.... :whistle: Daydreamer, ο ονειροπόλος της μέρας Συμφωνώ, και γω προσπαθώ να έχω στη συλλογή μου μόνο τραγούδια που μου αρέσουν :music: Παράθεση Albert Einstein : "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." :!: :) <-><-><-><-><-> This signature is protected by Norton AntiVirus 2005 :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts