zombietone Δημοσιεύτηκε October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 15, 2008 Εχει βαλει κανεις το συγκεκριμενο προγραμμα σε pna; Φαινεται πολυ ομορφο! Μια εκδοση που εχω στα κερια μου ειναι μαλλον για pda μιας και εχει και εναν φακελο 2577 εκτος του προγραμματος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostapakis Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Εχει βαλει κανεις το συγκεκριμενο προγραμμα σε pna; Φαινεται πολυ ομορφο! Μια εκδοση που εχω στα κερια μου ειναι μαλλον για pda μιας και εχει και εναν φακελο 2577 εκτος του προγραμματος... Οντως είναι για PDA. Γράψε σε τι ΡΝΑ θέλεις να το βάλεις. Κάποιος θα σε βοηθείσει. Εγώ το έχω σε ένα Becker και το τρέχω μέσα από τα Windows. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertz1966 Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 παιδια για destinator υπαρχη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miogps Δημ. October 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2008 περιμενουμε το ΜΝ.7 τις παλιοτερες εκδοσεις τις βρισκεις αν ψαξεις... αλλα πιστευω οτι αξιζει λιγο υπομονη για τη νεα εκδοση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts