nickvog Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Γι΄αυτο.... ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΑΝΕΤΑ LINKS !!!!!!!! ΑΪΝΤΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!! :mad::mad::mad::mad: Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Γι΄αυτο.... ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΑΝΕΤΑ LINKS !!!!!!!! ΑΪΝΤΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!! :mad::mad::mad::mad: Όσο δεν τα ξέρουμε τα λινκς, «για πείτε για πείτε κανά λινκ»... Όταν τα έχουμε μάθει, «μην τα δημοσιεύετε...» Άτιμε, εγωισταρά κλασικέ Ελληνάρα... (δεν αναφέρομαι προσωπικά σε σένα, αλλά σε όλους,γιατί όλοι τα ίδια μυαλά έχουμε) :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Όσο δεν τα ξέρουμε τα λινκς, «για πείτε για πείτε κανά λινκ»... Όταν τα έχουμε μάθει, «μην τα δημοσιεύετε...» Άτιμε, εγωισταρά κλασικέ Ελληνάρα... (δεν αναφέρομαι προσωπικά σε σένα, αλλά σε όλους,γιατί όλοι τα ίδια μυαλά έχουμε) :down: Φίλε minovg, δεν θα έγραφα το παραπάνω αν δεν ήμουν συνέχεια πολέμιος των direct links. Αν ψάξεις τα posts μου θα δεις ότι ΠΟΛΛΕΣ ΕΩΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ έχω απαντήσει σε πολλούς και έχω ζητήσει να διορθώσουν τα posts τους γιατί δίνουν στεγνά τις σελίδες, και, μάλιστα, έχω κατηγορηθεί από κάποιους ότι σπέρνω πανικό και ότι ένα link "δεν είναι και σπουδαίο πράγμα" (τουλάχιστον όμως τα κάνουν edit). ΠΟΤΕ δε δεν έχω ζητήσει σελίδα, γιατί απλά έχω τις πηγές μου.. Γι' αυτό, αν και σε καταλαβαίνω, ας μην είσαι τόσο βιαστικά αφοριστικός ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ γιατί υπάρχουν και μερικοί που το κατέχουν το θέμα και μάλιστα φωνάζουν προς τη σωστή κατεύθυνση... ;) Φιλικά πάντα. Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Έχω ένα καταλογάκι με σάιτ που δεν έχουν κλείσει ακόμα. Όποιος θέλει ας πει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts