mr_47 Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Σε ποιες περιοχές είστε και έχετε θέματα; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Κιλκίς εγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Κέντρο Πειραιά Δεν ήταν η γραμμή μου εμένα αλλά ηλιθιότητα στο κέντρο Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Ανανεωση με 18,15 για απεριοριστα αστικα υπεραστικα και μεχρι 24αρα ταχυτητα ειναι καλα για 2 χρονια συμβολαιο? Μου ειπαν πως πιο κατω απο 2 χρονια συμβολαιο δε γινεται Τελικα ανανεωσα οπως λεω παραπανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Κιλκίς εγω Κέντρο Πειραιά Δεν ήταν η γραμμή μου εμένα αλλά ηλιθιότητα στο κέντρο Αθήνα, λίγο έξω από το κέντρο, κανένα θέμα. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Βοηθήστε με λίγο οι πιο σχετικοί Όπως είπα έπιανα 16mbps και τώρα κάνει αποσυνδεσεις και πιάνω περί τα 8.5mbps Δηλαδή αν κάνω restart τις περισσότερες φορές πάει στα 12mbps και μετά από κάποιες ώρες από συνδέεται και πάει στα 8 Θέλω να ρωτήσω αν είναι βλάβη που διορθώνεται, αν ξέρετε Να έχω κάτι να απαντήσω σε περίπτωση που μου πούνε ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι Και κάτι ακόμα. Είναι λόγος να καταγγειλω το συμβόλαιο αυτός? Δηλαδή αν δεν το φτιάξουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Βοηθήστε με λίγο οι πιο σχετικοί Όπως είπα έπιανα 16mbps και τώρα κάνει αποσυνδεσεις και πιάνω περί τα 8.5mbps Δηλαδή αν κάνω restart τις περισσότερες φορές πάει στα 12mbps και μετά από κάποιες ώρες από συνδέεται και πάει στα 8 Θέλω να ρωτήσω αν είναι βλάβη που διορθώνεται, αν ξέρετε Να έχω κάτι να απαντήσω σε περίπτωση που μου πούνε ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι Και κάτι ακόμα. Είναι λόγος να καταγγειλω το συμβόλαιο αυτός? Δηλαδή αν δεν το φτιάξουν? το ρούτερ σου! έχει συχνές αποσυνδέσεις λόγω ότι δεν σου έχουν κλειδώσει την ταχύτητα στο ρούτερ καλύτερα να στην κλειδώσουν σε ένα σταθερό νούμερο για μην κάνει σκαμπανευασματα και να μην έχεις αποσυνδέσεις όπως κάνει ο Οτε στις έως 24 συνδέσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 το ρούτερ σου! έχει συχνές αποσυνδέσεις λόγω ότι δεν σου έχουν κλειδώσει την ταχύτητα στο ρούτερ καλύτερα να στην κλειδώσουν σε ένα σταθερό νούμερο για μην κάνει σκαμπανευασματα και να μην έχεις αποσυνδέσεις όπως κάνει ο Οτε στις έως 24 συνδέσεις! Μα δεν είχα τέτοιο θέμα εδώ και 2 μήνες που είμαι στη cyta. Την τελευταία εβδομάδα περίπου έγινε Αυτό που λες μου το είπαν και αυτοί ότι το κλειδωσαν, αλλά φίλε μου αυτοί το κλειδωσαν στο 8.5 Ειναι λύση αυτό? Στο μισό? Δεν νομίζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Μα δεν είχα τέτοιο θέμα εδώ και 2 μήνες που είμαι στη cyta. Την τελευταία εβδομάδα περίπου έγινε Αυτό που λες μου το είπαν και αυτοί ότι το κλειδωσαν, αλλά φίλε μου αυτοί το κλειδωσαν στο 8.5 Ειναι λύση αυτό? Στο μισό? Δεν νομίζω Λογικά το κλείδωσαν μέχρι να επιλυθεί η βλάβη για να μην έχεις αποσυνδέσεις. Έτσι γίνεται πάντα. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Λογικά το κλείδωσαν μέχρι να επιλυθεί η βλάβη για να μην έχεις αποσυνδέσεις. Έτσι γίνεται πάντα. Δεν νομίζω, είχα γράψει και πιο πριν αλλά θα το ξανά γράψω Πριν μέρες δέχτηκα ένα ηχογραφημενο μήνυμα πως η βλάβη μου έχει αποκατασταθει Εγώ συνεχίζω να βλέπω 8.5 ταχύτητα Τους παίρνω και η κοπέλα στην εξυπηρέτηση μου λέει πως σας κατεβασαμε την ταχύτητα σε αυτή τη τιμή και αυτή είναι η λύση Βέβαια δεν το δέχτηκα αυτό και συνεχίζουμε... Άρα για να μην παιδευονται πολύ προτίμησαν αυτή την εύκολη "λυση" και όχι την πραγματική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Πάντως κι εγώ στα 8.7 έχω ταχύτητα, με έως 24. Πρέπει να υπολογίζετε και τι ταχύτητα επιτρέπει ο "καλός" οτε.... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Πάντως κι εγώ στα 8.7 έχω ταχύτητα, με έως 24. Πρέπει να υπολογίζετε και τι ταχύτητα επιτρέπει ο "καλός" οτε.... Μάλλον δεν διάβασες τι έγραψα ;) Τεσπα, 4 χρόνια έχω αυτή τη γραμμή και έχω αλλάξει 2 εταιρείες. Πάντα τόσο είχα Στο παλιό μου σπίτι που ήταν πιο κοντά στο κέντρο έπιανα 19 Οπότε δεν παίζει θέμα ΟΤΕ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Μάλλον δεν διάβασες τι έγραψα ;) Τεσπα, 4 χρόνια έχω αυτή τη γραμμή και έχω αλλάξει 2 εταιρείες. Πάντα τόσο είχα Στο παλιό μου σπίτι που ήταν πιο κοντά στο κέντρο έπιανα 19 Οπότε δεν παίζει θέμα ΟΤΕ Μια χαρά διάβασα. Άρα, αφού στο παλιό, που ήταν πιο κοντά στο κέντρο έπιανες 19, βρήκες το πρόβλημά σου. Η απόσταση. Και πρόβλημα να μην είχες, δε νομίζω να έπιανες παραπάνω. 10 χρόνια είμαι στη cyta, μόνο 1 μέρα δεν είχα internet, γιατί άλλαζαν τις τηλεφωνικές γραμμές και έβαζαν και οπτικές ίνες στην περιοχή. Με το ίδιο router που έχω από το πρώτο συμβόλαιο. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Μια χαρά διάβασα. Άρα, αφού στο παλιό, που ήταν πιο κοντά στο κέντρο έπιανες 19, βρήκες το πρόβλημά σου. Η απόσταση. Και πρόβλημα να μην είχες, δε νομίζω να έπιανες παραπάνω. 10 χρόνια είμαι στη cyta, μόνο 1 μέρα δεν είχα internet, γιατί άλλαζαν τις τηλεφωνικές γραμμές και έβαζαν και οπτικές ίνες στην περιοχή. Με το ίδιο router που έχω από το πρώτο συμβόλαιο. Εννοεί οτι στο σπίτι που μένει τώρα έπιανε την διπλάσια ταχύτητα μέχρι και πριν μια βδομάδα. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Εννοεί οτι στο σπίτι που μένει τώρα έπιανε την διπλάσια ταχύτητα μέχρι και πριν μια βδομάδα. Μήπως κάνουν εργασίες στις γραμμές; Όταν έκαναν εδώ, δεν ειδοποίησαν κανέναν. Όταν πήγαινα στις δουλειές μου, έβλεπα τις εργασίες. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Η αλήθεια ειναι ότι έγιναν εργασίες σε όλο το Κιλκίς και κοντά στο σπίτι μου πριν μια εβδομάδα . Είδα δηλαδή τις γραμμές στους δρόμους Τους το είπα και αυτό αλλά μου είπαν πως δεν έχει αναφερθεί κάτι Υ. Γ. Απλώς ανέφερα και το παλιό μου σπίτι για να δείξω ότι δεν είναι θέμα περιορισμου του ΟΤΕ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Τελικα ανανεωσα οπως λεω παραπανω Οκ, καλό είναι. Εγώ ανανεώνω το ίδιο με 12μηνο στα 20.40€.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 ακομα εχω το ιδιο προβλημα και συνεχιζουν να μου λενε "η γραμμη παρακολουθειται" Λυση ομως δεν δινουν Εχω αγανακτησει μαζι τους. Μακραν η χειροτερη εμπειρια με εταιρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisubi Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Καλησπέρα Έχει κανεις σύνδεση στην Καλλιθέα Αττικής να μου πει άν κάνει συνέχεια διακοπές όπως μαθαίνω γενικά για τα νότια προάστια ; Έληξε η σύνδεση μου με τη wind και η cyta δίνει 21,2€ για 24αρι νετ και χωρις τα 35€ της μεταφοράς Παράθεση Μάκης "ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΥΕΙΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ" "ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣ ΕΧΕΙΝ " Όταν εμείς τα λέγαμε αυτά οι "άλλοι" απλώς δεν υπήρχαν ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emigrant Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Βασικο πακετο Σιτα (18,15 ευρο) εχει απεριοριστο προσ στατερα ελλαδα η μονο προσ στατερα Συτα. Γιατη οταν κανω αιτιση, στο στατερο Ελλαδα γραφι οτι δεν εχι επιλογι Παράθεση #DONBASS #DONETSK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Βασικο πακετο Σιτα (18,15 ευρο) εχει απεριοριστο προσ στατερα ελλαδα η μονο προσ στατερα Συτα. Γιατη οταν κανω αιτιση, στο στατερο Ελλαδα γραφι οτι δεν εχι επιλογι Πήγα να κάνω αίτηση για να δω τι γράφει, για να σε βοηθήσω, λοιπόν, το 18,15€ το έχει προσφορά 17,14, αλλά αν θέλεις σταθερά Ελλάδας, εκτός cyta και το επιλέξεις τότε, αυξάνει το πάγιο κατά 5,04€ και γίνεται 22,18. Γενικά όμως έχει το πιο περίεργο σύστημα στη σελίδα της για να σε δυσκολέψει να γίνεις πελάτης της, ακόμα και εγώ που είμαι πελάτης δυσκολευτηκα αρκετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Βασικο πακετο Σιτα (18,15 ευρο) εχει απεριοριστο προσ στατερα ελλαδα η μονο προσ στατερα Συτα. Γιατη οταν κανω αιτιση, στο στατερο Ελλαδα γραφι οτι δεν εχι επιλογι Έχει τωρα προσφορά 24άρα στα 18,15 και δώρο τα απεριόριστα σταθερά για 2 χρόνια. Αλλιώς στα 21€ 24άρα+ απεριόριστα σταθερά+ 300΄ κινητά. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emigrant Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 (edited) Έχει τωρα προσφορά 24άρα στα 18,15 και δώρο τα απεριόριστα σταθερά για 2 χρόνια. Αλλιώς στα 21€ 24άρα+ απεριόριστα σταθερά+ 300΄ κινητά. στα 18,15 και δώρο τα απεριόριστα σταθερά προσ Cyta-στατερα. Μη μπερδευτείτε:!: Απο facebook: Ερωτιση: Double Play με 18.15ευρω λει οτι εχει Απεριόριστα Σταθερά & Κινητά Cyta, Αυτο Απεριόριστα Σταθερά προσ Στατερα Cyta η προσ στατερα Ελλαδασ. Απανδηση απο Cyta: Είναι απεριόριστα προς σταθερά Cyta. Edited October 21, 2016 by emigrant Παράθεση #DONBASS #DONETSK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 (edited) στα 18,15 και δώρο τα απεριόριστα σταθερά προσ Cyta-στατερα. Μη μπερδευτείτε:!: Απο facebook: Ερωτιση: Double Play με 18.15ευρω λει οτι εχει Απεριόριστα Σταθερά & Κινητά Cyta, Αυτο Απεριόριστα Σταθερά προσ Στατερα Cyta η προσ στατερα Ελλαδασ. Απανδηση απο Cyta: Είναι απεριόριστα προς σταθερά Cyta. Αυτό το πακέτο που λες είναι το κανονικό χωρίς προσφορά. Αυτό που λέω εγώ ειναι ειδικό πακέτο στην ίδια τιμή με απεριόριστα προς ΟΛΑ τα σταθερά Ελλάδος και δώρο το cyta4u για 2 χρόνια. Το πήραν οι γονείς μου σε νέα αίτηση που έκαναν. Edited October 22, 2016 by snapp Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarantis78 Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 (edited) Αυτό το πακέτο που λες είναι το κανονικό χωρίς προσφορά. Αυτό που λέω εγώ ειναι ειδικό πακέτο στην ίδια τιμή με απεριόριστα προς ΟΛΑ τα σταθερά Ελλάδος και δώρο το cyta4u για 2 χρόνια. Το πήραν οι γονείς μου σε νέα αίτηση που έκαναν. Έχει δίκιο είναι προσφορά με 24μηνη δέσμευση. Ανανέωσα και εγώ αλλά έβαλα και cytavision. 24 internet (πραγματικό 14) απεριόριστα σταθερά Ελλάδος και κινητά cyta και δωρεάν το cyta 4u στα 24.81 τελική με όλους τους φόρους. Επίσης έχει μια χρέωση 4.90 για ανανέωση προσφοράς σε ήδη υπάρχοντες συνδρομητές. Edited October 27, 2016 by sarantis78 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts