snapp Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 ημουν σχεδον σιγουρη οτι μπορει να εχει ενα σπιτι 2 τηλ. γραμμες απο διαφορετικες εταιρειες ομως απο την ιδια εταιρεια που εχω εγω το conn-x του οτε δε ειναι εφικτο να συνδεσω 2 ρουτερ σε μια τηλεφωνικη γραμμη! ή μηπως γινεται;;;; επισης, τι εννοεις σε τι ταχυτητα κλειδωνω; εννοεις τι ταχυτητα ειναι η συνδεση μου του conn-x; κοιτα για τη wind ειδα και προηγουμενα σχολια εδω και καταλαβα οτι η υποστηριξη και εξυπηρετηση πελατων ειναι χαλια. ομως αφου δεν εχω και πολλες επιλογες μετα το conn-x οποτε θα το κοιταξω κι αυτο. :worry: Για να έχει κάποιος 2 εταιρίες στο σπίτι του χρειάζεται να έχει 2η κάθετη καλωδίωση στο σπίτι. Αν δεν έχει πως θα συνδέσει την γραμμή από το boxaki κάτω στο σπίτι πάνω;;; Αν δεν έχεις φωνάζει έναν ηλεκτρολόγο και σου περνάει την γραμμή που θέλεις και είναι οκ. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelunico Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 οκ ευχαριστω για την πληροφορια. Πως μπορω να δω αν εχω δευτερη καθετη καλωδιωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelunico Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 οκ ευχαριστω για την πληροφορια. Πως μπορω να δω αν εχω δευτερη καθετη καλωδιωση; βασικα να διρθωσω: τελικα σκεφτομαι να βαλω δευτερη τηλ γραμμη απο τον οτε μονο για ιντερνετ. Μη μου πεις οτι γι αυτο θελει 2η καθετη καλωδιωση! :wacko: :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 βασικα να διρθωσω: τελικα σκεφτομαι να βαλω δευτερη τηλ γραμμη απο τον οτε μονο για ιντερνετ. Μη μου πεις οτι γι αυτο θελει 2η καθετη καλωδιωση! :wacko: :confused: Επειδη πρεπει να εισαι λιγο αρχαριος, δεν ειμαστε στην εποχη οπου οταν εισαι στο Internet δεν εχεις τηλεφωνο (αν αυτο εννοεις και θες δευτερη γραμμη τηλεφωνου). Ακομη το Internet που θα εχεις ειναι adsl που σημαινει απεριοριστο δηλαδη μπορεις να εισαι online ολη μερα και δεν θα χρεωνεσαι κατι παραπανω απο το παγιο. Ολες οι εταιριες αυτο δινουν, απλα ο ΟΤΕ ειναι λιγο πιο ακριβος! Ελπιζω να βοηθησα. :) Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelunico Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Γεια σου. Οχι δεν ειμαι και τοσο αρχαρια. Εχω ιντερνετ απο το 2008 και ξερω πως εχουν τα πραγματα. Θελω να βαλω κι αλλη γραμμη μονο για ιντερνετ για να εχω δικο μου και να μπορω να ανεβαζω και να κατεβαζω ελευθερα. για το απεριοριστο ιντερνετ, το εχω ψαξει και σε διαβεβαιωνω οτι δεν προσφερουν ολες οι εταιρειες απεριοριστο π.χ. η wind προσφερει σχεδον απεριοριστο που ειναι διαφορετικο. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Κοιτα εαν το ιντερνετ το εχεις με αλλο ενα ατομο δεν θα ειναι δα και τοσο αργο να το μοιραζεσαι, εγω το ειχα με αλλα 3 παιδια. Ακομη εξηγησε μου το σχεδον απεριοριστο σε παρακαλω γιατι δεν το καταλαβα.. :) Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Ναι,μονο που εδω ειναι το θεμα της cyta γιατι δεν ανοιγεις ενα νεο να εξηγεις τι ακριβως εχεις απορια; Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelunico Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 (edited) Κατ αρχην εγω για τη cyta ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποιος αν καλυπτει την Αμαλιαδα. Μου απαντησαν αλλα μετα ειχα κι αλλες αποριες και δε σκεφτηκα να ανοιξω αλλο θεμα.. σορρυ που βγηκα εκτος topic... :rolleyes: Για το σχεδον απεριοριστο εννοω οτι, απ' ο,τι ειδα, η vodafone π.χ. προσφερει συγκεκριμενο αριθμο MB και οχι απεριοριστα... Επειτα, εγω εχω αποφασισει να βαλω δικο μου ιντερνετ για τους δικους μου λογους και ο αδερφος μου με τον οποιο μοιραζομαι το ιντερνετ που εχω τωρα δε συμφωνει... Λοιπον, το θεμα ειναι οτι πηρα την απαντηση που ηθελα για το αν η cyta καλυπτει την Αμαλιαδα και ζητω συγγνωμη απο ολους που βγηκα εκτος θεματος οποτε σταματαω τη συζητηση αυτη εδω. :) Για το σχεδον απεριοριστο εννοω οτι, απ' ο,τι ειδα, η vodafone π.χ. προσφερει συγκεκριμενο αριθμο MB και οχι απεριοριστα... Επειτα, εγω εχω αποφασισει να βαλω δικο μου ιντερνετ για τους δικους μου λογους και ο αδερφος μου με τον οποιο μοιραζομαι το ιντερνετ που εχω τωρα δε συμφωνει... Λοιπον, το θεμα ειναι οτι πηρα την απαντηση που ηθελα για το αν η cyta καλυπτει την Αμαλιαδα και ζητω συγγνωμη απο ολους που βγηκα εκτος θεματος οποτε σταματαω τη συζητηση αυτη εδω. :) *GB εννοουσα, οχι MB :lol: Edited September 14, 2012 by mcde Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Κατ αρχην εγω για τη cyta ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποιος αν καλυπτει την Αμαλιαδα. Μου απαντησαν αλλα μετα ειχα κι αλλες αποριες και δε σκεφτηκα να ανοιξω αλλο θεμα.. σορρυ που βγηκα εκτος topic... :rolleyes: Για το σχεδον απεριοριστο εννοω οτι, απ' ο,τι ειδα, η vodafone π.χ. προσφερει συγκεκριμενο αριθμο MB και οχι απεριοριστα... Επειτα, εγω εχω αποφασισει να βαλω δικο μου ιντερνετ για τους δικους μου λογους και ο αδερφος μου με τον οποιο μοιραζομαι το ιντερνετ που εχω τωρα δε συμφωνει... Λοιπον, το θεμα ειναι οτι πηρα την απαντηση που ηθελα για το αν η cyta καλυπτει την Αμαλιαδα και ζητω συγγνωμη απο ολους που βγηκα εκτος θεματος οποτε σταματαω τη συζητηση αυτη εδω. :) *GB εννοουσα, οχι MB :lol: Μάλλον έχεις μπερδέψει το ασύρματο internet της VODAFONE-WIND-COSMOTE το οποίο δεν είναι απεριόριστο με το ADSL που είναι απεριόριστο. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelunico Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Ναι οντως τα εχω μπερδεψει. Ποιες εταιρειες προσφερουν adsl; Τελευταια ερωτηση αυτη γιατι ειμαι ηδη offtopic.. :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 ΟΤΕ,FORTHNET,WIND,CYTA, HOL. Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelunico Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 ωραια :) ευχαριστω και παλι παρα πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 ΟΤΕ,FORTHNET,WIND,CYTA, HOL. οχι μονο οτε και wind καλυπτει την περιοχη σου , δες εδω http://www.adslgr.com/features/map/dslams.php?id=149 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelunico Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 πως λειτουργει αυτο το site γιατι δε βγαζω ακρη; μπορεις να μου στειλεις ενα pm να μου πεις σε παρακαλω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greco99 Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Σκεφτομαι κι εγω να βαλω cyta γιατι απο αυτα που βλεπω οι τιμες της εχουν μεγαλη διαφορα απο ΟΤΕ. Μια ερωτηση ομως επειδη σκεφτομαι να χρησιμοποιω και το skype περισοτερο και ελεγα να παρω μια standalone voip συσκευη. Η cyta σου παρεχει voip router , μπορω εκει πανω να συνδεσω απλη τηλεφωνικη συσκευη για το skype ? (ωστε να αποφυγω την αγορα standalone voip συσκευης) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Σκεφτομαι κι εγω να βαλω cyta γιατι απο αυτα που βλεπω οι τιμες της εχουν μεγαλη διαφορα απο ΟΤΕ. Μια ερωτηση ομως επειδη σκεφτομαι να χρησιμοποιω και το skype περισοτερο και ελεγα να παρω μια standalone voip συσκευη. Η cyta σου παρεχει voip router , μπορω εκει πανω να συνδεσω απλη τηλεφωνικη συσκευη για το skype ? (ωστε να αποφυγω την αγορα standalone voip συσκευης) οχι δυστυχως τα router που δινουν ειναι κλειδωμενα και μη παραμετροποιησημα. :( Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greco99 Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 οχι δυστυχως τα router που δινουν ειναι κλειδωμενα και μη παραμετροποιησημα. :( Μαλλον δεν την γλυτωνω την αγορα μιας standalone voip ........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimp3 Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 οχι δυστυχως τα router που δινουν ειναι κλειδωμενα και μη παραμετροποιησημα. :( μετά από 2 χρόνια ακόμα? τι τραγικοί?! Παράθεση ... and Justice for ... ALL ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 καλησπερα πηρα και ρωτησα την εξυπηρετηση πελατων και μου ειπε οτι για να βαλω μονο γραμμη ιντερνετ το πιο οικονομικο ειναι 16ευρω και το προγραμμα με τα 14 ευρω ειναι μονο για συνδεσεις στο δικτυο αρις μαζι με τον οτε αλλα δεν παρεχονται σε ολες τις περιοχες. τελοσ παντων ειναι η πιο οικονομικη εταιρεια που εχω βρει που σου δινει και προσφορα εικοσι τις εκατο στα προγραμματα επιπλεον χρονου ομιλιας και την δυνατοτητα να αλλαζεισ προγραμμα οποτε θελεις με χρεωση μονο 2 ευρω , ενω οι αλλες εταιριες εχουνε ελαχιστη παραμονη στην υπηρεσια. αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι το εξης εαν θελω να εχω το παγιο μου κανονικα 16 ευρω και τις κλησεις ομιλιας της κανω με χρονοκαρτα ή καποια αλλη καρτα δηλαδη την προπληρωνω και οταν τελειωσει η καρτα πεφτει η γραμμη μπορω να το κανω; ξερω οτι δεν μπορεις να καλεσεις σε αλλα δικτυα αλλα μονο απο τον οτε κλησεις που ξεκινανε απο 800 11... . το εχει δοκιμασει κανενας απο cyta να μου πει; στην εξυπηρετηση πελατων μου ειπανε οτι δεν θα εχω τετοιο προβλημα θα μπορω κανονικα να καλεσω. μπορει καποιος να το τσεκαρει και να μου πει; επισης μπορω να εχω επιλεκτικη αποκρυψη αριθμου; οποιος ξερει ας μου πει ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Μονο για την επιλεκτικη αποκρυψη μπορω να σου επιβεβαιωσω. Δεν το δοκιμασα με χρονοκαρτα ομως. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Μονο για την επιλεκτικη αποκρυψη μπορω να σου επιβεβαιωσω. Δεν το δοκιμασα με χρονοκαρτα ομως. δοκιμασε να καλεις το 8071122 που ειναι δωρεαν ειναι τις χρονο καρτας και επισης υπαρχει και το 8072222 που ειναι τις smile&web παλι του οτε εαν μπορει καποιος να τα δοκιμασει και να μου πει να ξερω . ευχαριστω πολυ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 δοκιμασε να καλεις το 8071122 που ειναι δωρεαν ειναι τις χρονο καρτας και επισης υπαρχει και το 8072222 που ειναι τις smile&web παλι του οτε εαν μπορει καποιος να τα δοκιμασει και να μου πει να ξερω . ευχαριστω πολυ . Καλεί κανονικά και στα 2 νούμερα. Κοίτα στο link κάτω κάτω τα φάσματα που μπορείς να καλείς δωρεάν σε 807....Βάλε CYTA άφοβα. Όλοι οι γνωστοί μου έχουν βάλει σχεδόν σε όλη την Ελλάδα και είναι ευχαριστημένοι. http://www.cyta.gr/el/support/supportMaterial/~/media/Files/CYTA/PDF/support_material/pricelists/timokat_loipon_kliseon.ashx Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Καλεί κανονικά και στα 2 νούμερα. Κοίτα στο link κάτω κάτω τα φάσματα που μπορείς να καλείς δωρεάν σε 807....Βάλε CYTA άφοβα. Όλοι οι γνωστοί μου έχουν βάλει σχεδόν σε όλη την Ελλάδα και είναι ευχαριστημένοι. http://www.cyta.gr/el/support/supportMaterial/~/media/Files/CYTA/PDF/support_material/pricelists/timokat_loipon_kliseon.ashx τελεια οποτε θα καλω με χρονοκαρτα ή καποια αλλη καρτα για να μην χρεωνω το σταθερο μου μια χαρα! αυτο ηθελα. οσο για την επιλεκτικη αποκρυψη θα μπορω να την εχω οταν καλω με χρονοκαρτα; προφανως ναι . αρα τελεια!!. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LifeOfTheMind Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Μήπως θα μπορούσατε παρακαλώ να μου πείτε βολτ και αμπέρ των μόντεμ που χρησιμοποιείτε; Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα ένα netfaster 12v 1A και ανησυχώ μήπως η μπαταρία που το έχω πάνω δε συκώνει τα modem της cyta. Σας ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Μήπως θα μπορούσατε παρακαλώ να μου πείτε βολτ και αμπέρ των μόντεμ που χρησιμοποιείτε; Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα ένα netfaster 12v 1A και ανησυχώ μήπως η μπαταρία που το έχω πάνω δε συκώνει τα modem της cyta. Σας ευχαριστώ. Οταν λες μπαταρια? Πανω σε ups το εχεις? Οπως και να εχει το σηκωνει μην αγχωνεσαι. Οι περισσοτεροι routers παιζουν στα 12V ~1A Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts