antreaslam Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 τι προσφορα σου εκαναν ακριβως? απεριοριστα αστικα + υπεραστικά, 24αρα (καλα, 12,5 πιανω), στα 25 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Από σήμερα τρέχει προσφορά για φοιτητές με δώρο τα τέλη ενεργοποίησης και το πρώτο πάγιο του ίντερνετ.Οπότε μιλάμε για κέρδος από 46€. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Ενεργοποιηση συνδεσης σημερα. Το πακετο με τα 200 λεπτα προς ολους ισχυει αναλογικα η εχω και τα 200 λεπτα διαθεσιμα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Από Ηράκλειο Κρήτης κανείς με εμπειρία από CYTA? Δεν ενδιαφέρομαι τόσο για ταχύτητα, όσο για την αξιοπιστία σε θέμα τηλεφωνίας..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Ενεργοποιηση συνδεσης σημερα. Το πακετο με τα 200 λεπτα προς ολους ισχυει αναλογικα η εχω και τα 200 λεπτα διαθεσιμα; Αναλογικά Από Ηράκλειο Κρήτης κανείς με εμπειρία από CYTA? Δεν ενδιαφέρομαι τόσο για ταχύτητα, όσο για την αξιοπιστία σε θέμα τηλεφωνίας..! Όλο το Ηρακλειο έχει Cyta.Αυτό τα λέει όλα. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 τον τελευταίο καιρό έχω συνέχεια αποσυνδέσεις με την forthnet και έχω εκνευριστεί οπότε τωρα ψάχνω την cyta.. με τις προσφορές που έχει, μου βγαίνει και 6-7 ευρα λιγότερα, με μονη διαφορά ότι δεν εχω απεριοριστα για εξωτερικο, αλλα 65 λεπτα.. κλάιν δηλαδή. 2 ερωτήσεις: *αν δεν εχω ιντερνετ/ρουτερ για καποιον λογο, δεν εχω ουτε τηλέφωνο? κάτι τέτοιο είχα ακούσει παλιά, λόγω ότι η τηλεφωνία ειναι voip (μπορεί να μην τα λεω σωστα, αλλα το νοημα το πιανετε φανταζομαι) *αυτη τη στιγμή έχω 24αρα συνδεση, αλλά με δυσκολία συγχρονίζει το ρούτερ στα 6 παρά κάτι. φαντάζομαι ότι και με την cyta πάνω κάτω οι ίδιες θα είναι οι ταχύτητες, άρα είτε πάω στην 8 είτε στην 24 δεν δω διαφορά, έτσι? ps ανεβάζω και τα στοιχεία της γραμμής μου, μήπως καταλαβαίνετε αν θα εχει νόημα μια αλλαγή παρόχου, ή είμαι καταδικασμένος όπου και αν πάω.. :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 τον τελευταίο καιρό έχω συνέχεια αποσυνδέσεις με την forthnet και έχω εκνευριστεί οπότε τωρα ψάχνω την cyta.. με τις προσφορές που έχει, μου βγαίνει και 6-7 ευρα λιγότερα, με μονη διαφορά ότι δεν εχω απεριοριστα για εξωτερικο, αλλα 65 λεπτα.. κλάιν δηλαδή. 2 ερωτήσεις: *αν δεν εχω ιντερνετ/ρουτερ για καποιον λογο, δεν εχω ουτε τηλέφωνο? κάτι τέτοιο είχα ακούσει παλιά, λόγω ότι η τηλεφωνία ειναι voip (μπορεί να μην τα λεω σωστα, αλλα το νοημα το πιανετε φανταζομαι) *αυτη τη στιγμή έχω 24αρα συνδεση, αλλά με δυσκολία συγχρονίζει το ρούτερ στα 6 παρά κάτι. φαντάζομαι ότι και με την cyta πάνω κάτω οι ίδιες θα είναι οι ταχύτητες, άρα είτε πάω στην 8 είτε στην 24 δεν δω διαφορά, έτσι? ps ανεβάζω και τα στοιχεία της γραμμής μου, μήπως καταλαβαίνετε αν θα εχει νόημα μια αλλαγή παρόχου, ή είμαι καταδικασμένος όπου και αν πάω.. :P και μέσω voip γίνονται οι κλήσεις. Άρα άμα δεν εχεις ρευμα δεν έχεις και σταθερό. Όσο για την ταχυτητα καλύτερa επέλεξε την 8ρα αφου εχεις γύρω στa 6mbs ταχυτητα με τον άλλον παροχο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 [quote=snapp;4241091 Όλο το Ηρακλειο έχει Cyta.Αυτό τα λέει όλα. Δεν νομίζω τα λέει όλα.. Δεν έχει όλο το Ηράκλειο, αλλά και να έχει εγώ ρωτάω για την ποιότητα των γραμμών, αποσυνδέσεις, ποιότητα φωνής, κτλ. Ξέρεις κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maya2011 Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 τον τελευταίο καιρό έχω συνέχεια αποσυνδέσεις με την forthnet και έχω εκνευριστεί οπότε τωρα ψάχνω την cyta.. μήπως δεν φταίει η γραμμή και έχει πρόβλημα το router σου. δοκίμασε κάποιο άλλο router ή βάλω αυτό που έχεις κατευθείαν στη πρίζα μήπως αλλάξει κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 τελικά μου χαμήλωσαν την ταχύτητα προσωρινά(για να έχω και τηλέφωνο όπως είπαν) μέχρι να ρθει ο τεχνικός. άντε να δούμε. απο τις 31 του ιουλη ερχεται ο τεχνικος. κι εγω ειμαι με κατεβασμενη απο τα 6 στα 4 mbps ταχυτητα. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadly01 Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 απο τις 31 του ιουλη ερχεται ο τεχνικος. κι εγω ειμαι με κατεβασμενη απο τα 6 στα 4 mbps ταχυτητα. κάνει διακοπές τώρα η cyta. μόνο έναν τεχνικό θα έχουν αφήσει να δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 κάνει διακοπές τώρα η cyta. μόνο έναν τεχνικό θα έχουν αφήσει να δουλεύει. οπότε αύριο που θα πάρω τηλ στην εξυπηρέτηση θα τους ενημερώσω πως όταν έρθει ο λογαριασμός εγώ θα είμαι διακοπές και δεν θα πληρώσω τίποτα μιας και που οι υπηρεσίες που πληρώνω δεν προσφέρονται. ε;:rolleyes: Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Πηρα στην εξυπηρετηση λοιπον και μου ειπαν πως ειχε ακυρωθει η δηλωση βλαβης γτ ειχε διορθωθει η ταχυτητα μου κ το τηλεφωνο. Ξανα δηλωση βλαβης λοιπον κ περιμενουμε. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Πως ειναι η ποιότητα του δικτύου στη Πάτρα ? Σε τι χρόνο γίνονται οι εγκαταστάσεις ? Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Ειμαι πολυ ευχαριστημενος με τη cyta η γραμμη παιζει στο 1,4-1,5mb/s και μετα την αντικατασταση ρουτερ χωρις να χρεωθω λογω προβληματος με το voip ειμαι οκ με το pirelli,το οποιο συγχρονιζει 1mbps παραπανω απο το thomson,γι αυτο σε νεους πελατες cyta συστηνω pirelli διοτι εχω δουλεψει και τα δυο ρουτερακια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Ειμαι πολυ ευχαριστημενος με τη cyta η γραμμη παιζει στο 1,4-1,5mb/s και μετα την αντικατασταση ρουτερ χωρις να χρεωθω λογω προβληματος με το voip ειμαι οκ με το pirelli,το οποιο συγχρονιζει 1mbps παραπανω απο το thomson,γι αυτο σε νεους πελατες cyta συστηνω pirelli διοτι εχω δουλεψει και τα δυο ρουτερακια... τόσο λίγη ταχυτητα ; Και πληρώνεισ έως 4mbs; δεν περίμενα ότι υπάρχει διάφορα στο modem! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 τόσο λίγη ταχυτητα ; Και πληρώνεισ έως 4mbs; δεν περίμενα ότι υπάρχει διάφορα στο modem! Κατεβαζω με 1,4mb/s δεν ειναι λιγη η ταχυτητα,μπερδευτηκες μαλλον..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Κατεβαζω με 1,4mb/s δεν ειναι λιγη η ταχυτητα,μπερδευτηκες μαλλον..... δεν μπέρδευτηκa διότι εγώ πληρώνω έως 2mbs. Κάτι που απο όσο η cyta δεν έχει έχει έως 4mbs για αυτο το είπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 δεν μπέρδευτηκa διότι εγώ πληρώνω έως 2mbs. Κάτι που απο όσο η cyta δεν έχει έχει έως 4mbs για αυτο το είπα. Πιανω 14mbps και κατεβαζω με 1,4mb/s ειναι αρκετα καλη ταχυτητα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelunico Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Γεια σας. εχω ηδη γραμμη στο οτε με ιντερνετ και τηλεφωνια για την οικογενεια μου αλλα θελω να βαλω αλλη δικη μου γραμμη με τη cyta για να εχω δικο μου ιντερνετ και να μπορω να ανεβοκατεβαζω ο,τι και οποτε θελω. αυτο υπαρχει περιπτωση να μη γινεται; γιατι εχω ακουσει οτι μπορεις να βαλεις δυο διαφορετικες τηλ γραμμες σε ενα σπιτι. επισης ηθελα να ρωτησω αν καποιος ξερει αν υπαρχουν ινες μεχρι την περιοχη της αμαλιαδας στη ηλεια. Για την ακριβεια εγω μενω 3 χλμ εξω απο την αμαλιαδα. Ξερω οτι εχει φτασει στην Πατρα αλλα δεν ξερω τιποτα για Πυργο και Αμαλιαδα. ειναι κριμα να μην υπαρχουν εδω γιατι απ οτι εχω δει η cyta εχει πολυ καλες χρεωσεις στο ιντερνετ. ευχαριστω εκ των προτερων. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 (edited) Δευτερη γραμμή λογικά μπορείς να βάλεις. Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Στον Πύργο μπορείς να βάλεις Cyta γιατί τον καλύπτει. Στην Αμαλιάδα οχι! Θα σου πρότεινα να κοιτάξεις και προς Wind μεριά. Στο πατρικό μου στην Αμαλιάδα λίγο κάτω απο τον σιδηροδρομικό σταθμό κλειδώνω στα 20 Mbits και είμαι αρκετα ικανοποιημένος και στο θέμα ταχύτητας αλλά και όσον αφορά την σταθερότητα της σύνδεσης. Η απόσταση της οικίας πρέπει να είναι λιγότερο απο χιλιόμετρο απο τον Οτε. Στα 3 χλμ. σε τι ταχύτητα κλειδώνεις? Edited September 13, 2012 by stilskin Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelunico Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 ημουν σχεδον σιγουρη οτι μπορει να εχει ενα σπιτι 2 τηλ. γραμμες απο διαφορετικες εταιρειες ομως απο την ιδια εταιρεια που εχω εγω το conn-x του οτε δε ειναι εφικτο να συνδεσω 2 ρουτερ σε μια τηλεφωνικη γραμμη! ή μηπως γινεται;;;; επισης, τι εννοεις σε τι ταχυτητα κλειδωνω; εννοεις τι ταχυτητα ειναι η συνδεση μου του conn-x; κοιτα για τη wind ειδα και προηγουμενα σχολια εδω και καταλαβα οτι η υποστηριξη και εξυπηρετηση πελατων ειναι χαλια. ομως αφου δεν εχω και πολλες επιλογες μετα το conn-x οποτε θα το κοιταξω κι αυτο. :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelunico Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 επισης μπορει καποιος να μου πει ποιες εταιρειες εκτος απο τον οτε προσφερουν απεριοριστο ιντερνετ;;;; γιατι ψαχνω στο google και δε βρισκω ακρη! :worry: :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 (edited) 2 router στην ίδια τηλεφωνική γραμμή δεν παίζει. Αναγκαστικά ζητάς καινούρια γραμμή ή απο τον Οτε ή απο κάποιο άλλο εναλλακτικό πάροχο! Οσον αφορά την ταχύτητα κλειδώματος αναφέρομαι στην ταχύτητα που κλειδώνει το router σου. Παράδειγμα 19200 kbits download και 1024 kbits upload. Δεν σου λεω την ταχύτητα της σύνδεσης του ονομαστικού πακέτου αλλά την πραγματική που δείχνει το router σου. Και ενω μπορεί εσυ να έχεις πακέτο σύνδεσης στα 8 Mbits αλλά λόγω απόστασης και διαφορετικών άλλων παραγόντων να κλειδώνεις σε μικρότερη ταχύτητα! Στην Αθήνα έχω Cyta και είμαι αρκετά ικανοποιημένος όσον αφορά την εταιρεία. Αλλά επειδή είμαστε σε φαση μετακόμισης σκέφτομαι πολύ σοβαρά και την Wind με θετικά οτι δεν έχει Voip τηλεφωνία,(αν και αυτό δεν είναι κακό καθώς η ποιότητα και στην Netone και στην Cyta τώρα είναι απλά άψογη) δεν εχει κλειδωμένο ρούτερ και με ενα NetGear DGN2200 στην Wind και πειράζοντας το snr κερδίζεις τουλάχιστον 2 Mbits σε σχέση με το router της Wind. Για να δείς διαθεσιμότητα εναλλακτικών παρόχων θα μπείς στις σελίδες της Wind, Cyta, Forthnet και Hol για να δείς αν καλύπτουν την Αμαλιάδα. Update. Η Hol μάλλον δεν έχει ιδιόκτητο λόγω οτι παραθέτωντας τηλεφωνικό αριθμό και διευθυνση δεν έβγαλε αποτελεσμα οτι μας καλύπτει. Η Forthnet έχει ιδιοκτητο. η Cyta οχι και η Wind τέλος έχει. Αρα είσαι ανάμεσα σε Οτε, Forthnet και Wind. Edited September 13, 2012 by stilskin Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelunico Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες. Αυριο θα παω στον οτε να ζητησω νεα τηλεφωνικη γραμμη για conn-x και ελπιζω να μου δωσουν. υπαρχει περιπτωση να μου πουν οτι δε γινεται; θα απευθυνθω παλι στον οτε γιατι απ' αυτες τις 3 που ειπες οτι μπορω να βαλω, μονο ο οτε και ισως η forthnet εχουν απεριοριστο αν δεν κανω λαθος. αλλα και για τη forthnet δεν ειμαι σιγουρη. Καλα που μου ειπες οτι μπορεις να ζητησεις νεα τηλ. γραμμη απο τον οτε γιατι αυτο δεν μου ειχε περασει απο το μυαλο και θα ειναι τελειο γιατι εχω ηδη ενα ασυρματο ρουτερ απο τον οτε. Σ ευχαριστω και παλι πολυ!!!! :D :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts