Jump to content

SOS! Πρόβλημα me Wind ADSM

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα! Μόλις με ειδοποίησαν πως έχω ένα λογαριασμό 700 ευρώ για αυτό το μήνα, χωρίς να το χρησιμοποιώ κιόλας. Ενεργοποίησα τι σύνδεση μου (προσφορά φοιτητικό πακέτο) στην Καρδίτσα, όπου οι πιο άσχετοι υπάλληλοι (δεν γνώριζαν καν το site της Wind, ειχαν μια ώρα να ψάχνουν), με διαβεβαιώσαν γελώντας πως δεν πρόκειται να ξεπεράσω ποτε το όριο, πως έχουν και αυτοί το ίδιο πρόγραμμα και το έχουν όλη μέρα ανοιχτό και δεν το ξεπερνούν ποτε.

Δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένη τις πρώτες μέρες με την ταχύτητα, πήγα ξανά στο κατάστημα να τους το γυρίσω πίσω, και μου έδωσαν άλλο stickάκι λέγοντας μου πως αυτό θα δουλέψει πολύ καλύτερα ("γιατί είναι πιο ακριβό"...) και φυσικά τους ξαναρώτησα αν είναι ακριβώς η απεριόριστη σύνδεση που έκανα και αν θα χρεωθώ παραπάνω και με ξανακαθησύχασαν. Μετα από πολλές δοκιμές και προσπάθειες μήπως και πιάσει σήμα, η σύνδεση ήταν απλά άθλια και άρχισα να πηγαίνω σε internet cafe και να χρησιμοποιώ τη δικη τους σύνδεση. Το stickάκι το είχα στο κουτί του! Έπρεπε να το ανεχτώ για να κάνω τη δουλειά μου και απλά περίμενα να ξανακατεβώ Αθηνα να δω πώς θα τα πάει και εδώ, μήπως και τελικά κρατήσω τη σύνδεση μονο για τα ταξίδια. Ερχόμενη Αθηνα, βλέπω πως η σύνδεση έχει φραγή, τους παίρνω τηλέφωνο και μου λένε πως είναι 700 ευρώ λογαριασμός στην τελευταία ενημέρωση που έχουν. Τι κάνω τώρα???

θα τους πάρεις τηλέφωνο και θα ζητήσεις ανάλυση κίνησης αφού λες ότι δεν το χρησιμοποίησες...μα καλά λογαριασμός δεν σου ερχόταν?
ΤΑ ΚΟΥΡΕΛΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΑΚΟΜΑ - ΚΟΥΑΞ ΚΟΥΑΞ ΟΥΣΤ!

• 3 weeks later...
file mu kai ego sinantisa provlima apo tin arxi me to sima apo tin wind.gia na min polilogo ekana ipomoni meta apo kliseis apo emena stin en logo etairia pou sto kato kato aftoi eprepe na me paroun tilefono kai oxi na xreonomai ki olas kai apotelesma kanena apo koroidia stin koroidia eftase eftixos i stogmi pou teleionei to simvolaio kai tha isixaso kai meta apo ola afta otan ekana proxtes tin aitisi diakopis eixan to thrasos na me paroun kai na mu poun gia na me deleasun oti exo epidotisi 180 evro gia na paro siskevi efxaristo alla den tha paro tous eipa.distixos poulane psema ego prosopika pote den exo mpei me kali taxitita tora pou su milo eida ton pinaka kai eimai me 0.0 sindesi aisxos!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Παιδιά, έχω δοκιμάσει και εγώ το Wind ΑDSM αλλά σε καρτοκινητό και έχω να πώ τα εξής :

1. Η ταχύτητα σύνδεσης δεν ήταν ποτέ σταθερή, κάτι πολύ φυσιολογικό αφού "πατάει" πάνω στο δίκτυο της κινητής με αποτέλεσμα να εξαρτάται από το πόσο φορτωμένο είναι το δίκτυο.

2. Η χαμηλή ταχύτητα σύνδεσης μήπως έχει να κάνει σχέση με το γεγονός ότι έμενες σε περιοχή που δεν υπήρχε 3g/hdspa κάλυψη με αποτέλεσμα να συνδέεσαι με GPRS σύνδεση η οποία πρακτικά είναι στα επίπεδα 56k pstn σύνδεσης (σύνδεση χελώνα)?

3. Πρόσεξες τα ψιλά γράμματα του συμβολαίου σου ? Γιατί αν η σύνδεσή σου είναι αυτή εδώ :

http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageID=1453

το λέει ξεκάθαρα ότι το απεριόριστο είναι ανάμεσα στις 8 το βράδυ έως τις 8 το πρωϊ.

Για τις άλλες ώρες έχει όριο 3 GB το μήνα, που αν το υπερβείς πληρώνεις 0,5 € / ΜΒ, οπότε και μια φορά να το χρησιμοποίησες και κατέβασες τίποτα ταινιούλες και υπερβηκες το όριο την πάτησες και ας μην μπόρεσες να μπεις καμμία άλλη φορά.

Ωστόσο σε κάθε περίπτωση δες τον αναλυτικό λογαριασμό της κίνησής σου και πάρε τις αποφάσεις σου. Το θέμα είναι τι θα κάνεις?Το πιθανότερο είναι να τα πληρώσεις αν και μια φασαρία στο κατάστημα που έκανες τη σύνδεση και σου υποσχέθηκαν ότι θα είσαι συνδεδεμένη όλη τη μέρα χωρίς κόστος και σε καθυσήχασαν κτλ κτλ ίσως έχει αποτέλεσμα.

Δεν ξέρω ίσως κάποιος που έχει παρόμοια εμπειρία να σε βοηθήσει. Επίσης έχω δει εδώ μέσα να postaρουν κάτι παλικάρια που δουλεύουν σε καταστήματα Wind και οι οποίοι έχουν γνώση του αντικειμένου όχι σαν εκείνους τους άσχετους τους καρδιτσιώτες.

• 2 months later...
καλη χρονια σε ολους σας...θελω να κανω μια ερωτηση....δεν ξερω εαν εχετε ακουσει για το διοδος...ειναι για ιντερνετ για φοιτητες...θα ηθελα να βαλω επειδη δεν εχω σταθερο εκει που σπουδαζω...θα ηθελα την βοηθεια σας....αν γινεται...τι να κανω?

http://diodos.gsrt.gr/

Kανονικά βάζεις πρώτα τηλέφωνο εκτός αν βάλεις ασύρματο Internet .