bill_viper Δημοσιεύτηκε January 24, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 24, 2004 Καλησπέρα σας,έχω μία ταινία divx η οποία είναι χωρισμένη σε 2 cd.Πώς μπορώ να ενώσω τα .avi για να γράψω την ταινία σε dvd και να παίζει συνεχόμενα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. January 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2004 Είτε με το Peck's Power Join (εύκολα) είτε με το VirtualDub σε Direct Stream Copy. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. January 24, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2004 Νομίζω ότι θα ήταν καλύτερα με το Peck's Power Join μιας και είναι ευκολότερο!Να φανταστώ ότι το ψωνίζω από τα γνωστά μαγαζιά ή μήπως είναι freeware? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. January 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2004 freeware, freeware! Θα το βρεις στο http://www.digital-digest.com νομίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. January 25, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2004 Thanks a lot eLeKtriK EyE! Άμα αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα ξέρω που θα απευθυνθώ! :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. January 25, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2004 Και ναι...αντιμετώπισα πρόβλημα με το Peck's Power Join!Όταν πάω να περάσω τα .avi στην segment list μου βγάζει error ότι δεν υποστηρίζει αυτού του είδους αρχεία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts