esykas Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 ευχαριστώ καταρχήν όλου σας για τα καλορίζικα το τηλέφωνο το πήρα από ebay και πήγε με τη μεταφορά 450 με dhl είναι από Ισπανία και έκανε 355 ευρώ από las palmas Τώρα σαν συσκευή φοράει την V10.0.010 04/11/08 RM-356 language set 09 Από ποιότητα κατασκευής είναι πολύ καλό και όπως όλα τα τηλέφωνα δεν είναι για να πέφτει κάτω!!! ούτε τρίζει ούτε μπουνπουνίζει. Πέρασα το Nokia ovi suite με το οποίο συνεργάζετε και έκανα δοκιμή ~update on line με την συσκευή από την οποία είδα ότι δεν έχει βγεί κάποια άλλη έκδοση. Η αίσθηση που σου δίνει για την αφή είναι πολύ καλή και ο τρόπος που συμπεριφέρεται είναι άμεσως αλλά ο τρόπος δεν θυμίζει την apple με το OS δηλαδή πιέζοντας την οθόνη καταλαβαίνεις ότι έχει διπλή λειτουργία και αφής και πίεσης Γλώσσα γραφής έχει Αγγλικά Γαλλικά Γεμανικά Ισπανικά Πορτογαλικά το ίδιο και η Γλώσσες στο μενού. Υπάρχει sensor setting on off και touch input setting με παραμετροποίση ταχύτητας γραφής γλώσσας χρώματος κ.α. σε λίγες ώρες θα ξέρουμε και για την μπαταρία Η σύνδεση με το ~wi fi στο σπίτι ήταν άμεση Το τηλέφωνο δεν είναι iPhone killer αλλά από τη στιγμή που έχει radio και εγραφή video εμένα μου κάνει :) μαζί έχει και μια κάρτα εγγραφής στο Νόκια music store με 100ευρώ αγοράς τραγουδιών αυτά πρός το παρόν :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 Μια χαρα δηλαδη...αντε ψαξτο κ περιμενουμε λεπτομεριες... :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 το σαρ του ποιο ειναι μπορεις ν δεις στο βιβλιαρακι? Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 Η υψηλότερη τιμή ΣΕΑ σύμφωνα με τις οδηγίες του ICNIRP για τη χρήση της συσκευής στο αφτί είναι 0,99 W/kg. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobody4 Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 Φίλε esykas κατ'αρχήν καλορίζο το κινητάκι!!! Βασικά επειδή λογικά θα ξέρεις πάνω κάτω τι ερωτήσεις σε περιμένουν, καλό θα είναι να ξεκινάς να απαντάς από μόνο σου, γιατί αλλιώς άμα περιμένεις ερωτήσεις θα πρέπει να είσαι άσος στο τυφλό σύστημα για να προλαβαίνεις να απαντάς. :D Αναμένουμε εντυπώσεις και σχολιασμούς για τα βασικά εξ αρχής! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 Καλορίζικο φίλε. Με το δάχτυλο δουλεύεται το κινητό η θέλει πένα-γραφίδα? Δώσε info στο λαό. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 oraios o filos,kaloriziko noris irthe o santa claus ;) 2 erotiseis mpataria na mas peis avrio methavrio poso tha soy kratisei ktl? telika DEN ehei to touch screen toy iphone etsi?diladi amesi apokrisi? Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 Καλορίζικο φίλε. Με το δάχτυλο δουλεύεται το κινητό η θέλει πένα-γραφίδα? Δώσε info στο λαό. :D thelei syndiasmo kai ton dyo alla pistevo einai kai thema synithiasmou oraios o filos,kaloriziko noris irthe o santa claus ;) 2 erotiseis mpataria na mas peis avrio methavrio poso tha soy kratisei ktl? telika DEN ehei to touch screen toy iphone etsi?diladi amesi apokrisi? h mpataria apo tis 4 pm einai full den eInai iphone dioti den exei tzami gia na einai ameso to tuchapo hxo einai fantstiko O EPEXERGASTIS PAEI SFERA POIO GRIGORO APOTO E51 POU EXO DEN KOLAEI MEXRI STIGMIS POUTHENA DEN CRASHARI O BROWSER KAI TELOS THELEI NA TO MATHO G@MTO MOU DIOTI META APO KAPOIA GRAPSIMATA PAEI STA KEFALAIA THELEI RYTHMISEIS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 22, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 Καλορίζικο φίλε esykas. :) Ποιο nokia maps έχει εγκαεστημένο; Το 2 ή το 3; Και η περίοδος δωρεάν πλοήγησης είναι 3 μήνες ή παραπάνω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 καλοριζικο φιλε μου. ο συνδιασμος με κολλαει λιγο στο θεμα της οθονης,θα ηθελα και με τα δαχτυλα να λειτουργουν οι περισσοτερες ρυθμισεις. απο χρωματα στην οθονη τι λεει? ηχος απο το ηχειο? μεγεθος? Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. December 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 Η αίσθηση που σου δίνει για την αφή είναι πολύ καλή και ο τρόπος που συμπεριφέρεται είναι άμεσως αλλά ο τρόπος δεν θυμίζει την apple με το OS δηλαδή πιέζοντας την οθόνη καταλαβαίνεις ότι έχει διπλή λειτουργία και αφής και πίεσης Tι εννοείς με αυτό γιατί δε το έπιασα. Όταν λες γραφίδα; σε ποιες λειτουργίες χρησιμεύει και τα δάχτυλα δυσκολεύουν τοσο; Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. December 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 Κ τι εννοεις εχειδιπλή λειτουργία και αφής και πίεσης?? :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alvi Δημ. December 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 να το παρω απο το online shop nokia γερμανιας που το εχει 395ευρω? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. December 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 Στα κανονικα καταστηματα ξερει κανεις ποσο εχει??(στη Γερμανια) :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alvi Δημ. December 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 πηρα σημερα τηλεφωνο την κινητομανια να τους ρωτησω ποτε επιτελουσ 8α το φερουν και μου ειπαν μετα τισ γιορτες κ οταν τουσ ρωτησα γιατι τοσο αργα μου ειπαν οτι δεν μπορουν να το βρουν σε μια καλη τιμη για να το φερουν κ οτι το βρισκουν 550 ευρω κ πανω.οποτε η οποια ελπιδα για να το δουμε πιο νωρις απο καποιο ηλεκτρονικο καταστημα χα8ηκε.τρανταχτο παραδειγμα το e-click kai to mobile-center τα οποια τα απεσυραν απο την δια8εσιμοτητα που τα ειχαν με τιμη 469Ε.:( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. December 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 πηρα σημερα τηλεφωνο την κινητομανια να τους ρωτησω ποτε επιτελουσ 8α το φερουν και μου ειπαν μετα τισ γιορτες κ οταν τουσ ρωτησα γιατι τοσο αργα μου ειπαν οτι δεν μπορουν να το βρουν σε μια καλη τιμη για να το φερουν κ οτι το βρισκουν 550 ευρω κ πανω.οποτε η οποια ελπιδα για να το δουμε πιο νωρις απο καποιο ηλεκτρονικο καταστημα χα8ηκε.τρανταχτο παραδειγμα το e-click kai to mobile-center τα οποια τα απεσυραν απο την δια8εσιμοτητα που τα ειχαν με τιμη 469Ε.:( Σωστά σου είπανε διότι όταν πάνε να αγοράσουν πάνε για ποσότητα και καλή τιμή για να έχουν και καλή τιμή και το κέρδος τους Κ τι εννοεις εχειδιπλή λειτουργία και αφής και πίεσης?? όταν πατάς για πρώτη φορά την οθόνη επειδή έχει και κραδασμό ο οποίος ρυθμίζετε από τα settings αισθάνεσαι ότι η οθόνη είναι κάτι ξεχωριστό από την συσκευή,σίγουρα θα είναι η ιδέα αμου αλλά αυτό αποκομίζεις στην πρώτη επαφή να το παρω απο το online shop nokia γερμανιας που το εχει 395ευρω? να το πάρεις αν το θέλεις πολύ και μην κολάς στα 10 20 ευρώ αν θα κάνει λιγότερα στην Ελλάδα.....................αν γίνει ποτέ αυτό!!!!!!!!!!!!! το πρόβλημα σου θα είναι τα manual που θα είναι Γερμανικά όπως σε εμένα Ισπανικά αλλά τα κατεβάζεις από την Νόκια στα Αγγλικά το cd από το ovi suite υποστιρίζει Ελληνικά οπότε δεν έχεις πρόβλημα Tι εννοείς με αυτό γιατί δε το έπιασα. Όταν λες γραφίδα; σε ποιες λειτουργίες χρησιμεύει και τα δάχτυλα δυσκολεύουν τοσο; Στην αφή όταν θέλεις να κάνεις scroll σε ένα κατεβατό εφαρμογές εμένα δεν με βοηθάει ίσως λόγο iPhone οπότε για να πάω γρήγορα την χρησημοποιώ καλοριζικο φιλε μου. ο συνδιασμος με κολλαει λιγο στο θεμα της οθονης,θα ηθελα και με τα δαχτυλα να λειτουργουν οι περισσοτερες ρυθμισεις. απο χρωματα στην οθονη τι λεει? ηχος απο το ηχειο? μεγεθος? Το μέγεθος είναι ένα Ε51 με φούλ οθόνη :) θα ανεβάσω φωτογραφία Ο συνδιασμός ίσως σε χαλάσει αλλά τις ρυθμίσεις τις κάνεις και χωρίς γραφίδα σίγουρα εγώ ίσως είμαι πολύ απαιτητικός,από την στιγμή που το iPhone δεν έχει flash camera & video + radio είναι μονόδρομος,ακόμη δεν κολάει πουθενά ούτε κάθετα ούτε οριζόντια και είναι πάρα πολύ γρήγορο,καμία σχέση με τα πρώτα Ν και Ε για μένα που είχα σαν γρήγορο το Ε51 είδα ότι το 5800 είναι πύραυλος Χρώματα πολύ ζωντανά βλέποντας demo τον batman από ήχο όπως ανέφερα δεν έχω ακούσει καλύτερο σε τηλέφωνο διότι ότι είχα μέχρι τώρα ήταν μονοφωνικά και τσιρίζανε έτσι αυτό μου φαίνεται hifi πάντως τα τραγούδια τα παίζει τέρμα χωρίς να τσιρίζει και να μπουκόνει Καλορίζικο φίλε esykas. :) Ποιο nokia maps έχει εγκαεστημένο; Το 2 ή το 3; Και η περίοδος δωρεάν πλοήγησης είναι 3 μήνες ή παραπάνω. δείχνει 10 λεπτά διαθέσημο για Αθήνα και μετά γορά με 7 ευρώ και κάτι ψιλά δενν ξέρω αν έχει σχέση η χώρα προέλευσης που είναι Ισπανία και εδώ έχω αλλάξει την θέση σε Ελλάδα δεν δίνει διαθέσημο κατέβασμα αδείας για πλοήγηση ,αν δεν το χρησημοποιώ σωστά δεν γνωρίζω συνδέθηκα βέβαια μέσω GPS και έκανε κλείδωμα της θέσης μου αμέσως μόλις του έβαλα στις ρυθμίσεις πάντα να ρωτάει με ποιό δίκτυο να συνδεθεί,και του έβαλα το wifi του σπιτιού Από αυτά που διάβασα στον Nokia map loader που είναι version 2.0.2 λέει χάρτης (map version 0.0.13h) Υ.Γ.Από μπαταρία με την χρήση που κάνω,(internet) βασικά,τραγούδια και πλοήγηση,σήμερα το φορτίζω από χθές στις 4 το απόγευμα που τελείωσε η πλήρης φόρτηση. Ξανά λέω ότι η ποιότητα του είναι πολύ καλή και το πακέτο πλήρες τα πλαστικά μπροστά και στα πλάγια είναι γυαλιστερά όπως το Ν96 και η πλάτη μάτ με ανεπαίσθητες κυκλικές ραβδώσεις που είναι ίδιες με την έναρξη της συσκευής για να μην γλυστράει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmarkoulis Δημ. December 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 http://www.mselectro.it/Shop/Scheda.aspx?prodotto=NKCEL570 στην Ιταλία το περιμένουν με τιμή 432 ευρώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. December 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 ειχα την ευκαιρια σημερα να περιεργαστψ ενα dummy του 5800 σε Nokia Shop και οριστε οι εντυπωσεις μου Ποιοτητα υλικων:Α-ΠΑ-ΡΑ-ΔΕ-ΚΤΗ.Τα υλικα που εχουν επιλεγει ειναι πλαστικα πολυ χαμηλης ποιοτητας(ουτε καν fisher price που λενε fora του εξωτερικου) και για φινιρισμα ειχε μια μεμβρανη που ειχε ηδη αρχισει να ξεφλουδιζει.Ενδεικτικα ηταν μακραν το χειροτερο σε αισθηση απο ολα τα dummies της Nokia στο stand. Συναρμογη υλικων:Εδω οι εντυπωσεις ηταν αναμικτες.Το κυριως σωμα φαινοταν στιβαρο χωρις τριγμους σε αντιθεση με το καπακι της μπαταριας που ειχε λιγο αλλα αντιληπτο τζογο.Τα 3 πληκτρα της εμπροσθιας οψης ηταν ξεχαρβαλωμενα και κουνιονταν μονα τους,ενω τα πληκτρα της εντασης στο πλαι παραηταν σκληρα.Χειροτερη ηταν η οθονη της οποιας το πλαστικο καλυμμα δεν ηταν χοντρο και σταθερο οπως π.χ στο Diamond ή το iPhone αλλα λεπτο και λυγιζε με την πιεση οπως π.χ το LG Viewty,με οτι παραμορφωτικες επιπτωσεις στην αποδοση της εικονας αυτο συνεπαγεται( ανηταν λειτουργικο μοντελο) Μεγεθος-Βαρος:Ιδανικα και τα δυο.Παναλαφρο στο χερι και μικροτερο σε ογκο απο οτι περιμενα ενω η μεγαλη αναλογικα οθονη σε αποζημιωνει.Κανενα παραπονο εδω περτα Να τονισω παντως οτι οι εντυπωσεις μου αφορουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο "ψευτικο" μοντελο επιδειξης που επιασα στα χερια μου,και ευχομαι πραγματικα να μην εχουν καμμια σχεση με τα μοντελα παραγωγης που θα αγορασουμε Ο υπευθυνος μου ειπε για τελη Γεναρη με τιμη που θα παιζει κοντα στα 350 ευρω.Αυτα συμφωνα με προχθεσινη ενημερωση που τους εγινε απο Alpha Copy "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barret Δημ. December 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 Μια ερώτηση και εγώ προς τον ευτυχή κάτοχο. Καταρχήν μεγειά! Απο κάμερα πώς τα πάει? Εχω δεί αρκετά δείγματα απο φωτογραφίες και μου φαίνονται αρκετά ικανοποιητικές. Αυτό που με απογοήτευσε είναι η ποιότητα βίντεο που είναι αδικαιολόγητα χαμηλή σε σχέση με τα υπόλοιπα κινητά της σειράς N. Πραγματικά δέν μπορώ να καταλάβω το γιατί! Ελπίζω να διορθωθεί κάπως τον βίντεο με καινούριο firmware. Είναι αλήθεια το βίντεο τόσο blocky? Αν μπορείς ανέβασε σε rapidshare κανα δείγμα απο εξωτερικό χώρο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. December 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 Πρεπει δηλαδη να συνδεθεις σο ιντερνετ για να χρεισημοποιησεις το gps?? :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 Nokia 5800 XpressMusic - An Alternative Review http://img244.imageshack.us/img244/7879/photo2su8.th.jpg http://www.allaboutsymbian.com/reviews/item/Nokia_5800_XpressMusic-a_view_from_The_Phones_Show.php [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paris Δημ. December 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 ειχα την ευκαιρια σημερα να περιεργαστψ ενα dummy του 5800 σε Nokia Shop και οριστε οι εντυπωσεις μου Ποιοτητα υλικων:Α-ΠΑ-ΡΑ-ΔΕ-ΚΤΗ.Τα υλικα που εχουν επιλεγει ειναι πλαστικα πολυ χαμηλης ποιοτητας(ουτε καν fisher price που λενε fora του εξωτερικου) και για φινιρισμα ειχε μια μεμβρανη που ειχε ηδη αρχισει να ξεφλουδιζει.Ενδεικτικα ηταν μακραν το χειροτερο σε αισθηση απο ολα τα dummies της Nokia στο stand. Συναρμογη υλικων:Εδω οι εντυπωσεις ηταν αναμικτες.Το κυριως σωμα φαινοταν στιβαρο χωρις τριγμους σε αντιθεση με το καπακι της μπαταριας που ειχε λιγο αλλα αντιληπτο τζογο.Τα 3 πληκτρα της εμπροσθιας οψης ηταν ξεχαρβαλωμενα και κουνιονταν μονα τους,ενω τα πληκτρα της εντασης στο πλαι παραηταν σκληρα.Χειροτερη ηταν η οθονη της οποιας το πλαστικο καλυμμα δεν ηταν χοντρο και σταθερο οπως π.χ στο Diamond ή το iPhone αλλα λεπτο και λυγιζε με την πιεση οπως π.χ το LG Viewty,με οτι παραμορφωτικες επιπτωσεις στην αποδοση της εικονας αυτο συνεπαγεται( ανηταν λειτουργικο μοντελο) Μεγεθος-Βαρος:Ιδανικα και τα δυο.Παναλαφρο στο χερι και μικροτερο σε ογκο απο οτι περιμενα ενω η μεγαλη αναλογικα οθονη σε αποζημιωνει.Κανενα παραπονο εδω περτα Να τονισω παντως οτι οι εντυπωσεις μου αφορουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο "ψευτικο" μοντελο επιδειξης που επιασα στα χερια μου,και ευχομαι πραγματικα να μην εχουν καμμια σχεση με τα μοντελα παραγωγης που θα αγορασουμε Ο υπευθυνος μου ειπε για τελη Γεναρη με τιμη που θα παιζει κοντα στα 350 ευρω.Αυτα συμφωνα με προχθεσινη ενημερωση που τους εγινε απο Alpha Copy Δυσαρεστα αυτα που διαβαζω αλλα στεκομαι στο γεγονος οτι ειναι dummy αυτο που ειδες. Επισης να τονισω κατι που λιγο πολυ ολοι εχουμε δει σε πολλα video review ειναι οτι ο χρηστης κλικαρει και ξανακλικαρει για να μπει καπου με αποτελεσμα να φαινεται οτι η καθυστερηση ειναι αδυναμια της οθονης. Αυτο εξηγειται ως εξης: η ΝΟΚΙΑ εχει επιλεξει σε μερικα σημεια να αρκει το απλο κλικ ενω σε αλλα να χρειαζεται διπλο κλικ. O reviewer που μολις εχει παρει το κινητο στα χερια του δεν το εχει μαθει καλα και περιμενει αδικα σε πολλα σημεια να "μπει" με απλο κλικ. My soul is painted like the wings of butterflies, Fairy tales of yesterday, will grow but never die, I can fly, my friends! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 Nokia 5800 XpressMusic new Firmware V11.0.08 http://s60inside.wordpress.com/2008/12/23/nokia-5800-xpressmusic-neue-firmware-v11008/ [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. December 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 Μια ερώτηση και εγώ προς τον ευτυχή κάτοχο. Καταρχήν μεγειά! Απο κάμερα πώς τα πάει? Εχω δεί αρκετά δείγματα απο φωτογραφίες και μου φαίνονται αρκετά ικανοποιητικές. Αυτό που με απογοήτευσε είναι η ποιότητα βίντεο που είναι αδικαιολόγητα χαμηλή σε σχέση με τα υπόλοιπα κινητά της σειράς N. Πραγματικά δέν μπορώ να καταλάβω το γιατί! Ελπίζω να διορθωθεί κάπως τον βίντεο με καινούριο firmware. Είναι αλήθεια το βίντεο τόσο blocky? Αν μπορείς ανέβασε σε rapidshare κανα δείγμα απο εξωτερικό χώρο. αυτο λογικα οφειλεται στην μικρη επιφανεια του αισθητηρα της καμερας αλλα και στο βαθμο συμπιεσης του βιντεο.Το 1ο δεν αλλαζει και παιζει καθοριστικο ρολο.Π.χ το Samsung innοv8 καταγραφει βιντεο με υψηλοτεξη ποιοτητα εξ'αιτιας του μεγαλου αισθητηρα του. Το 2ο ευτυχως μπορει ν'αλλαξει. "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barret Δημ. December 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 Αυτό που μου φαινεται περίεργο είναι η μεγάλη διαφορά στο βίντεο σε σχέση με το αντίστοιχο των N82, 95 ,79 κτλ. Στο κάτω κάτω υποτίθεται πως είναι ίδιας ανάλυσης! Ο αισθητήρας που είναι 3mp δέν θα επηρέαζε ιδιάιτερα την βιντεοσκόπηση (ενός 0.3 mp video) και ο καλύτερος φακός επίσης ελάχιστη επίδραση θα είχε. Επομένως όπως είπες και εσύ είναι μάλλον θέμα χαμηλής συμπίεσης... τραγικό λάθος για την Nokia που σηκώνει πολύ κράξιμο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts