Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic (Pre-Release)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

υπαρχει και μια πιθανοτητα να ερθει και πιο νωρις;)
μακαρι ρε φιλε.αυτη η αναμονη και να το βλεπουμςε μονο σε φωτογραφιες και βιντεο μου εχει σπασει τα νευρα:angry::rocket::chair::shoot:
[sIGPIC][/sIGPIC]AEK FC. FUN

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Να ρωτησω και εγω κατι αν ξερει κανενας να μου απαντησει?Το ζουμ στις φωτογραφιες γινεται με καποιο τροπο αλα iphone ή με τα κουμπια της εντασης της φωνης οπως σε ολα τα νοκια?παντως να σας πω και ενα νεο απο Νοκια κατεχακη μου ειπανε κατι για πριν τις γιορτες οτι θα ερθει!Θα δειξει......

Να ρωτησω και εγω κατι αν ξερει κανενας να μου απαντησει?Το ζουμ στις φωτογραφιες γινεται με καποιο τροπο αλα iphone ή με τα κουμπια της εντασης της φωνης οπως σε ολα τα νοκια?παντως να σας πω και ενα νεο απο Νοκια κατεχακη μου ειπανε κατι για πριν τις γιορτες οτι θα ερθει!Θα δειξει......

δεν έχει multi touch screen αλλα touch screen. οποτε zoom σε photos με τα 2 σου δάχτυλα αποκλείεται

Δεν νομιζω οτι εχει δωθει :

Nokia 5800 user manual - Draft

http://rapidshare.com/files/159580270/5800_manual.pdf.html

Καλη μελετη ! :p (Οχι Ελεωνορα )

The highest SAR value under the

ICNIRP guidelines for use of the device at the ear is 0.99 W/kg.

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Ωραία, πάνω στην ώρα. :) Nα έχω κάτι να μελετάω καθώς θα σου έρχομαι. :D

Καλούτσικος και ο δείκτης sar. Όχι οτι με πείραζε και 2,00 να ήταν. :p

Ωραία, πάνω στην ώρα. :) Nα έχω κάτι να μελετάω καθώς θα σου έρχομαι. :D

Καλούτσικος και ο δείκτης sar. Όχι οτι με πείραζε και 2,00 να ήταν. :p

Ειναι ελλειπες παντως ως draft ,μονο 45 σελιδες .

Μερικα ενδιαφεροντα σημεια

Sensor settings

When you activate the sensors in your device, you can control certain functions by

turning the device.

Select Menu > Ctrl. panel. Select Phone > Sensor settings and from the following:

● Sensors — Activate the sensors.

Turning controlMark Silencing calls and Snoozing alarms to silence calls and

snooze alarms by turning your device so that the display faces down. Mark Autorotate

display to rotate the display content automatically when you turn the device

on its left side or back to a vertical position.

Remove the SIM card

1. Remove the back cover by lifting it

from the bottom end of the device.

2. Remove the battery.

3. Open the SIM card slot door. Place

the tip of the stylus in the opening

under the battery, and push the SIM

card sideways to slide it out of the

slot. Pull the SIM card out.

4. Replace the battery and the back cover.

Profiles

To set the profile to be active until a certain time within the next 24 hours, scroll to the

profile, and select Options > Timed, and set the time. When the time expires, the

profile changes back to the previously active non-timed profile. When the profile is

timed, is displayed in the home screen. The Offline profile cannot be timed.

Video recording

A###To activate the front camera, select Options > Use secondary camera. To

start recording a video, select the red record icon from the toolbar. To zoom in or out,

tap the screen and drag the zoom slider.

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Αυτό με τα χρονικά προφίλ το έχει και το δικό σου και όλα τα fp2.

ναι,βασικα ηθελα να πω οτι συνεχιζει να ισχυει

και στα 5th Edition :O

(Γιατι εχω ικανη την νοκια να κανει τα δικα της:p)

iPhone 5S Space Grey

Ειναι ελλειπες παντως ως draft ,μονο 45 σελιδες .

Μερικα ενδιαφεροντα σημεια

Sensor settings

When you activate the sensors in your device, you can control certain functions by

turning the device.

Select Menu > Ctrl. panel. Select Phone > Sensor settings and from the following:

● Sensors — Activate the sensors.

Turning controlMark Silencing calls and Snoozing alarms to silence calls and

snooze alarms by turning your device so that the display faces down.

αυτό για χρήση του proximity sensor το κόβω.

έτσι να iphοneνιζουμε και λίγο :D

A proximity sensor shuts off the display and touchscreen when the iPhone is brought near the face to save battery power and to prevent inadvertent inputs from the user's face and ears

Turning control — Mark Silencing calls and Snoozing alarms to silence calls and snooze alarms by turning your device so that the display faces down.

Αυτό έχει να κάνει με τον αισθητήρα κίνησης (accelerometer).

Τον proximity sensor τον συναντήσαμε πρώτη φορά στο πρώτο series 60, το 7650 αρκετά χρόνια πριν. ;)

Τον proximity sensor τον συναντήσαμε πρώτη φορά στο πρώτο series 60, το 7650 αρκετά χρόνια πριν. ;)

Σοβαρά μιλάς; Δεν το ήξερα αυτό... :O

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Διάβασα αρχικά αρκετές σελίδες απόψεων, φυσικά θα ήθελα μια απάντηση για το φορτιστή και να το βύσμα ειναι ίδιο με αυτό του Ε51 για παράδεγμα που κάνει και στην σειρά Ε, αλλά και σε ορισμένα άλλα κινητά.. Απο την άλλη διέκρινα μια άποψη για τις λειτουργίες που αφορούν το κινητό και τις εφαρμογές, αν έχει δυνατότητες ανάκτησης δεδομένων θα ειναι μια χαρά. Σε ότι αφορά την κυκλοφορία του ελπίζω να το δούμε πριν τον Δεκέμβριο...

Σοβαρά μιλάς; Δεν το ήξερα αυτό... :O
Ναι, αν άκουγες μουσική ή είχες ανοιχτή συνομιλία και το πλησίαζες στο κεφάλι σου ή στο σώμα σου πέρναγε τον ήχο απο το ακουστικό. Φοβερό, αλλά δεν το ξανάδαμε σε επόμενα μοντέλα.

θα ήθελα μια απάντηση για το φορτιστή και να το βύσμα ειναι ίδιο με αυτό του Ε51 για παράδεγμα που κάνει και στην σειρά Ε, αλλά και σε ορισμένα άλλα κινητά..

Το βύσμα του φορτιστή είναι το ίδιο για όλα τα series 60 των τελευταίων χρόνων (πλήν του Ν85 που φορτίζει μέσω microUSB). Το καλώδιο μεταφοράς δεδομένων του Ε51 αλλάζει απο αυτό των νεότερων Ε και του 5800. Τα τελευταία έχουν microUSB θύρα.

Turning control — Mark Silencing calls and Snoozing alarms to silence calls and snooze alarms by turning your device so that the display faces down.

xm ναι δίκιο έχεις. έτσι όπως το έλεγε νόμιζα ότι face down σε κάποιο αντικείμενο όχι στον αέρα "γιαυτο" είπα proximity...

Ναι, αν άκουγες μουσική ή είχες ανοιχτή συνομιλία και το πλησίαζες στο κεφάλι σου ή στο σώμα σου πέρναγε τον ήχο απο το ακουστικό. Φοβερό, αλλά δεν το ξανάδαμε σε επόμενα μοντέλα.

Φοβερό μεν,αναξιόπιστο δε........Δεν ξέρω το γιατί ,αλλά αντί να παίζει κανονικά ,τα ringtones τότε,τα έπαιζε από το ακουστικό.Δεν θα ήθελα να ξαναδώ τέτοιο σύστημα....;)

Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy:

Δεν ξαναείδες. :D Φαίνεται σε άκουσαν και όλα αυτά τα χρόνια, όλα τα μεταγενέστερα series 60 δεν είχαν τον συγκεκριμένο αισθητήρα. :)

Επιτελους βρεθηκε ενα νοκια μετα απο πολυ καιρο που να μου κανει κλικ(βλέπετε υποστηρικτρια της σονυ ερικσον τα τελευταια χρονια κ δεν μπηκα στο πειρασμο να δοκιμασω καποιο κινητο ουτε της σειρας Ν παρολο που μου αρεσαν τα χαρακτηριστικα τους μου τα χαλαγε η τιμη τους ουτε της σειρας XpressMusic αφου για μουσικο τηλεφωνο προτιμουσα τη σειρα walkman της se).Ανυπομονω τωρα να κυκλοφορήσει το 5800,να ακούσω εντυπώσεις από αυτούς που θα σπευσουν να το αγορασουν και αν πραγματι αξιζει να προβω και εγω στην αγορα του..ελπιζω μονο να μην με απογοητευσει.Κυριως να μην εχει τα κολληματα-προβληματα του παλιου μου κινητου που

με ειχε κουρασει με το λογισμικο του(βλ. se p990i, οσοι το ειχαν θα καταλαβουν)..

Όσα φέρνει ο άνεμος..

iPhone 5S Space Grey

Δεν νομιζω οτι εχει δωθει :

Nokia 5800 user manual - Draft

http://rapidshare.com/files/159580270/5800_manual.pdf.html

Καλη μελετη ! :p (Οχι Ελεωνορα )

The highest SAR value under the

ICNIRP guidelines for use of the device at the ear is 0.99 W/kg.

δεν δουλευει το link Μιχαλη

κατι πρεπει να εχει αλλαξει η Rapid....

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Γι'αυτόν το λόγο δεν δουλεύει:

This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.

This limit is reached.

δεν δουλευει το link Μιχαλη

κατι πρεπει να εχει αλλαξει η Rapid....

Το ανεβασα στο account μου

http://rapidshare.com/files/160095812/5800_manual.pdf

Αλλαξε η τακτικη του rapidshare

Your file has been saved and can now be downloaded 10 times. It will be deleted after 90 days without download.

If you would like to enable more people to download your file, please transfer

it to a free Collector's Account or a Premium Account

iPhone 5S Space Grey

Ένα ακόμα άρθρο για το 5800. Δεν λέει κάτι που δεν γνωρίζουμε ήδη.

Chris’ preview on the Nokia 5800 XpressMusic

http://nds3.nokia.com/pressphotos/public/global/devices/5800xpressmusic/Nokia5800XpressMusic_Lifestyle_1_lowres.jpg

http://symbianworld.org/1019-chris-preview-on-the-nokia-5800-xpressmusic/

Το Proximity sensor δεν λειτουργεί όπως στο iphone δηλαδή όταν πλησιάσεις το ακουστίκο στο αυτί σου κλείνει η οθόνη ωστε να μην πατηθεί κάποιο "πλήκτρο";;;

Το Proximity sensor δεν λειτουργεί όπως στο iphone δηλαδή όταν πλησιάσεις το ακουστίκο στο αυτί σου κλείνει η οθόνη ωστε να μην πατηθεί κάποιο "πλήκτρο";;;

Δεν ξέρω αν γίνεται έτσι στο iPhone, αλλά λειτουργεί όπως ακριβώς περιέγραψες.

Αρκετά χρήσιμο θα έλεγα. Θα έπρεπε να το έχουν τόσα χρόνια και στα υπόλοιπα S60.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

5800 ,26 Νοεμβριου στην Ρωσια

http://www.jaspp.net/2008/11/5800-dal-26-novembre-in-russia/

iPhone 5S Space Grey

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...