esykas Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Παίζουν;; μπορείς να τα χειριστείς με touch λειτουργία; Γειά σου θα σου πω τι έκανα και βγάλε εσύ το συμπέρασμα. Έχω αγοράσει το mobile7 για S60 από την εποχή του Ν70,στο Ε90 και στο Ε51 που έχω τώρα τα πέρασα με ένα προγραμματάκι που κατέβασα από το site τους και δουλεύουν κανονικά.Πάμε τώρα στο 5800,έκανα την ίδια ακριβός διαδικασία και πέρασα το route66 κανονικά στην κάρτα της συσκευής χωρίς κανένα πρόβλημα όπως στα προηγούμενα S60.Έλα που όμως είναι για τρεις ενεργοποιήσεις και δεν μπορώ να ενεργοποιήσω την εφαρμογή!!! για να αγοράσω ξανά δεν πρόκειται την καινούργια έκδοση,αλλά όποιος την έχει ᾽᾽ἀγορασμένη᾽᾽ἀπό μαγαζί την δουλειά του την κάνει άνετα.Άλλωστε πολλές εφαρμογές από τα προηγούμενα s60 τρέχει όπως task manager κλπ κλπ. Αν σε μπέρδεψα συγνώμη αλλά κοντά είναι να το περάσει κάποιος άλλος που έχει route66 αφού άρχισαν και κυκλοφορούν αρκετά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eudel Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 τι γίνεται με τα gps προγραμματα, garmin, sygic κλπ παίζουν σωστά στο 5800; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Χρόνια πολλά σε όλους!:) Είδα και εγώ σήμερα το dammy από κοντά. Η ποιότητα κατασκευής είναι πολύ καλή. Το περιεργάστηκα ζουπώντας το, βάζοντας λίγη δύναμη για να δω αν τρίζει ή παίζει το καπάκι της μπαταρίας και το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό! Ούτε ένας τριγμός δεν υπήρχε. Το μέγεθος πιστεύω πως είναι ιδανικό για μια τέτοια οθόνη. Θα το χαρακτήριζα αρκετά μαζεμένο και σε καμία περίπτωση γκουμούτσα. Πλέον και εγώ το περιμένω πως και πως! Για τιμή ή ημερομηνία κυκλοφορίας ούτε λόγος. Απλά μου είπε να το περιμένω μετά τις γιορτές. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 με το "ουτε λογος" εννοεις οτι δεν ειχε ιδεα για την ημερομηνια αφιξης του στην αγορα,ή οτι ηταν βεβαιος πως θα ρθει μετα στις γιορτες δλδ μεσα στο μηνα? "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Από τα λεγόμενά του μου έδωσε να καταλάβω πως θα εμφανιστεί λίγο μετά τις γιορτές, δηλαδή μέσα Ιανουαρίου ή αρχές Φεβρουαρίου αλλά για ακριβή ημερομηνία δεν είχε ιδέα. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Πηρα την Αλφα Κοπυ σημερα και ρωτησα ποτε επιτελους θα ερθει. Μου ειπς μια ευγενεστατη υπαλληλος οτι δε το περιμενουν πριν το Φλεβαρη. Της ειπα οτι ηδη κυκλοφορη Ελλαδα(παραεισαγωγης βεβαια) και ειναι πολυ χρονικο διαστημα μεχρι το Φλεβαρη,και μου ειπε οτι αυτη την ενημερωση εχει...:confused: Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manouel_exlsv Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 kai egw to idio ekana kai phra kai mou eipan konta ena mhna eleossss.. re paidia elliniko menou tha exei??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Φυσικά και θα έχει! Δες εδώ. Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα greeklish και να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 αμα δεν ειχε ελληνικα δεν θα το περιμεναμε... θα το περναμε απο εξω(παραεισαγωγης δλδ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manouel_exlsv Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 οκ... γτ δεν παιζουν greeklish εδω ??? ειναι πιο ευκολα σε χρηση..! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 αυτο ειναι αλλο θεμα... κατα κυριο λογο ειναι δυσνοητα! και μην ξεχνιομαστε: βρισκομαστε σε ελληνικο φορουμ. διαβασε τους ορους χρησης για να δεις αν μπορεις να συμβιβαστεις με το myphone! sorry για το off-topic... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manouel_exlsv Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 καλα οκ.... αλλα δεν νομιζω οτι ειναι προβλημα αυτο..! ξερεις να μου πεις τελικα ημ/νια κυκλοφοριας? εχω επιδοτηση η κοσμοτε θα το εχει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 29, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Ακριβή ημερομηνία δεν ξέρει κανένας ακόμα. Μέσα Ιανουαριου με αρχές Φεβρ λένε οι τελευταίες πληροφορίες. Για cosmote υπολόγισε τέλη Φεβρ για να είσαι μέσα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manouel_exlsv Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 μα αν ειναι δυνατον πια... τοσο πισω? ? ? ελεος... ααα ρε ελλαδαρα...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harley5 Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Χρόνια πολλά σε όλους!:) Είδα και εγώ σήμερα το dammy από κοντά. Η ποιότητα κατασκευής είναι πολύ καλή. Το περιεργάστηκα ζουπώντας το, βάζοντας λίγη δύναμη για να δω αν τρίζει ή παίζει το καπάκι της μπαταρίας και το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό! Ούτε ένας τριγμός δεν υπήρχε. Το μέγεθος πιστεύω πως είναι ιδανικό για μια τέτοια οθόνη. Θα το χαρακτήριζα αρκετά μαζεμένο και σε καμία περίπτωση γκουμούτσα. Πλέον και εγώ το περιμένω πως και πως! Για τιμή ή ημερομηνία κυκλοφορίας ούτε λόγος. Απλά μου είπε να το περιμένω μετά τις γιορτές. @Itchrist86 εχεις δικιο σε ολα, το πηρα σημερα και εγω απο Καιζερ, η ποιοτητα κατασκευης ειναι πολυ καλη, ολα οσα μας εγραψε ο @mirrorofsorrow ειναι ακριβεστατα.Δεν το περιμενα να ειναι τοσο καλο... Υ.Γ. Ο καιζερ εχει αλλα τρια σε κοκκινο...:) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
interseptoras Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 να ρωτησω κατι.η συσκευες απο καιζερ καινουργιες ειναι η ελαφρως μεταχειρισμενες?και απο ποια χωρα προελευσης ειναι τα 5800 που εχει? [sIGPIC][/sIGPIC]AEK FC. FUN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 μα αν ειναι δυνατον πια... τοσο πισω? ? ? ελεος... ααα ρε ελλαδαρα...! Η nokia ειχε πει εξαρχης οτι θα κυκλοφορησει σε μερικες επιλεγμενες χωρες και στην συνεχεια το πρωτο τρημηνο στις υπολοιπες συμπεριλαμανομενης και της Ελλαδας! Αρα καλα υπολογιζω Φεβ- Μαρτιο για να το εχει και ο cosmote (που θα εχω και επιδοτησουλα!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harley5 Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 να ρωτησω κατι.η συσκευες απο καιζερ καινουργιες ειναι η ελαφρως μεταχειρισμενες?και απο ποια χωρα προελευσης ειναι τα 5800 που εχει? Ειναι made in Hungary, αλλα τα εισαγουν νομιζω απο Γερμανια.Ειναι καινουργιες, μονο που τις ανοιγουν για να περασουν τα Ελληνικα. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
interseptoras Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Ειναι made in Hungary, αλλα τα εισαγουν νομιζω απο Γερμανια.Ειναι καινουργιες, μονο που τις ανοιγουν για να περασουν τα Ελληνικα. οκ φιλε μου σε ευχαριστω και καλες γιορτες να εχεις. [sIGPIC][/sIGPIC]AEK FC. FUN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alvi Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Ειναι made in Hungary, αλλα τα εισαγουν νομιζω απο Γερμανια.Ειναι καινουργιες, μονο που τις ανοιγουν για να περασουν τα Ελληνικα. Επειδη το πηρα κι εγω απο ΚΑΙΖΕΡ το κουτι κ εμενα εγραφε made in Hungary αλλα μεσα ειχε 2 manual ενα στα Αγγλικα και ενα στα Ρωσικα,οποτε μαλλον απο Ρωσια τα φερνουν.Πολυ χαίρομαι που αυξανομαστε οι χρηστες του 5800,ειναι ενα καταπληκτικο smart phone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 @Itchrist86 εχεις δικιο σε ολα, το πηρα σημερα και εγω απο Καιζερ, η ποιοτητα κατασκευης ειναι πολυ καλη, ολα οσα μας εγραψε ο @mirrorofsorrow ειναι ακριβεστατα.Δεν το περιμενα να ειναι τοσο καλο... Υ.Γ. Ο καιζερ εχει αλλα τρια σε κοκκινο... Καλορίζικο φίλε.:) Σε τι τιμή το πήρες; [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alvi Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Καλορίζικο φίλε.:) Σε τι τιμή το πήρες; 450ε το πουλαει φιλε μου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harley5 Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Ναι τοσο το πουλαει,βεβαια εγω εδωσα ανταλλαγη και το Ν82 μου...οσο το ψαχνω τοσο και πιο απιθανο το βρισκω...ειναι πολυ καλο! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Thanks φίλε.:) [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my7650 Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 θεσσαλονικη υπαρχει κανενα καταστημα που να το εχει φερει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts