moment_v Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Σου έκανε κανονικά back up και restore δηλαδή? Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nansy_tsita Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 παιδια μολις το πηρα και ειναι απλα τελειο. . . οκ ναι το ηχείο ειναι καπως δυνατο αλλα κατα τα αλλα ειναι παρα πολυ καλο. . . και σας ευχαριστω για τιν βοηθεια. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 παιδια μολις το πηρα και ειναι απλα τελειο. . . οκ ναι το ηχείο ειναι καπως δυνατο αλλα κατα τα αλλα ειναι παρα πολυ καλο. . . και σας ευχαριστω για τιν βοηθεια. :) Μεγειά! :D Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oug Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 Καλορίζικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
altoss Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 Μπορει κανεις να πει τι γινεται με τον ηχο της φωτογραφικης μηχανης? Δεν ειναι ο,τι καλυτερο να ακουγεται ηχος οταν παιρνω μια φωτογραφια... Δεν εχει καποια εμφανη επιλογη. Εχει βρει κανεις καμια λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 Μπορει κανεις να πει τι γινεται με τον ηχο της φωτογραφικης μηχανης? Δεν ειναι ο,τι καλυτερο να ακουγεται ηχος οταν παιρνω μια φωτογραφια... Δεν εχει καποια εμφανη επιλογη. Εχει βρει κανεις καμια λυση? Δυστυχώς όχι!:( Και μία φίλη μας που ήθελε να φωτογραφίζει "ΚΑΤΙ":lol: μέσα στο πούλμαν έχει το ίδιο πρόβλημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 Ακόμα κ στο αθόρυβο ακούγεται; Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 Ακόμα κ στο αθόρυβο ακούγεται; Nαί!!!:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 παιδια μολις το πηρα και ειναι απλα τελειο. . . οκ ναι το ηχείο ειναι καπως δυνατο αλλα κατα τα αλλα ειναι παρα πολυ καλο. . . και σας ευχαριστω για τιν βοηθεια. :) Καλορίζικο. :) Το ηχείο του δεν είναι "κάπως δυνατό", εκνευριστικό όσο δε πάει είναι. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy7 Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 από γρατσουνιές πως πάει η οθόνη του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 από γρατσουνιές πως πάει η οθόνη του? Οπως όλα τα touchscreen. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Didimos Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 παιδια μολις το πηρα και ειναι απλα τελειο. . . οκ ναι το ηχείο ειναι καπως δυνατο αλλα κατα τα αλλα ειναι παρα πολυ καλο. . . και σας ευχαριστω για τιν βοηθεια. :) Επιτέλους..... , με γεια σου !!! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Μεγιά και από εμένα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 Καλησπερα!! Υπαρχει τροπος να μεταφερω μηνυματα sms απο ενα αλλο κινητο (νοκια) στο cookie??..με καποιο προγραμμα μεσω PC εννοω.. Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanelo7777 Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 μολις αγορασα κ εγω το μπισκοτακι....ερωτηση για τα παιχνιδια κ τα θεματα...δεν βρισκω ακρη με τα σαιτ π εχουν δοθει πιο πριν....στα παιχνιδια δεν εμφανιζςται πουθενα το μοντελο τοθ κιν....οποιοσ μπορει ας βοηθησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oug Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Δε πέρνει θέματα δυστυχώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanelo7777 Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 φιλε αν μπορεις στειλε μου εδω γιατι ειμαι καινουριος κ δεν ξερω.....δεν παιρνει θεματα???σιγουρα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 φιλε αν μπορεις στειλε μου εδω γιατι ειμαι καινουριος κ δεν ξερω.....δεν παιρνει θεματα???σιγουρα??? σιγουρα δεν παίρνει θέματα. Ούτε με hackαρισμα όπως στο viewty! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanelo7777 Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 ******* αλλα ενταξει δν θα πεθανουμε κιολας...ο φιλος με τα παιχνιδια αν θελει ας μου πει το λινκ με τα παιχνιδια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 3 ερωτήσεις: πόσο κρατά η μπαταρία με μέτρια χρήση και κλειστό νύχτα; τι προβλήματα έχει παρουσίασει; η αναβάθμιση γίνεται και από το σπίτι όπως στα Νοκια; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 3 ερωτήσεις: πόσο κρατά η μπαταρία με μέτρια χρήση και κλειστό νύχτα; τι προβλήματα έχει παρουσίασει; η αναβάθμιση γίνεται και από το σπίτι όπως στα Νοκια; 1. 2-3 ημερες 2. προβληματα δν εχω παρατηρησει καποιο...μονο το υπερβολικα δυνατο ηχειο θα ελεγα κυριως κατα την αναπαραγωγη βιντεο (με εξαιρεση τα βιντεο που τραβαει το ιδιο τα οποια ειναι οκ) 3. Δεν ξερω...οταν το αγορασα ειχα την τελευταια εκδοση οποτε δν εχω δοκιμασει αναβαθμησεις.. Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 Ευχαριστώ πολύ για τον κόπο σου. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Razorv360 Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 1.Για σας πριν 3 ημερες πηρα το cookie πολυ καλο και μου αρεσε το ηχειο που ειχε το βρισκω εγω πολυ normal μια χαρα αλλα οταν παω μερικες φορες να τραβιξω foto η video δεν με αφηνει και μου λεει κατι προβλημα με την συλογη (νομιζω) 2.και κατι αλλο θελω κανα παιχνιδακι για το κινητο tnx:O Παράθεση : Thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 1.Για σας πριν 3 ημερες πηρα το cookie πολυ καλο και μου αρεσε το ηχειο που ειχε το βρισκω εγω πολυ normal μια χαρα αλλα οταν παω μερικες φορες να τραβιξω foto η video δεν με αφηνει και μου λεει κατι προβλημα με την συλογη (νομιζω) 2.και κατι αλλο θελω κανα παιχνιδακι για το κινητο tnx:O Πατα το μεσαιο πληκτρο και μετα τερματισμο της εφαρμογης ''Συλλογη''..αυτο συμβαινει αν ειναι ανοιχτη η ''Συλλογη'' απ'το μενου ''Ψυχαγωγια'' Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 Θέλω από το Nokia 5700 να μεταφέρω τις επαφές στο cookie... Πώς το κάνω μέσω προγράμματος? Παρακαλώ, απαντήστε, είναι επείγον. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts