Jump to content

Software για radio

beton
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω την Pinnacle PC TV Pro. Υπάρχει κάποιο άλλο software για το ραδιόφωνο που μπορώ να το χρησιμοποιήσω με την κάρτα μου; (όπως πχ το dscaler για την TV)

Αυτό το link εμφανίζει μια σελίδα με ένα Index που όμως δεν περιέχει τίποτα :confused:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eLeKtriK EyE (24 Ιαν. 2004 , 02:39)

Δοκίμασε το Borg Radio. http://www.borgtech.org/

Βρήκα το πρόγραμμα (από άλλη σελίδα) αλλά δεν κατάφερα να το κάνω να δουλέψει. Το μόνο που κάνει είναι να ακούγεται ο ήχος του τελευταίου καναλιού (TV ή Radio) που άκουγα από το πρόγραμμα της Pinnacle πρίν την κλείσω. Κάνω κάποιο λάθος στις ρυθμίσεις;

Τις έχω δοκιμάσει όλες αλλά τίποτα. Άλλες δε δουλεύουν καθόλου και άλλες κάνουν αυτό που είπα παραπάνω.

Εσένα έχει δουλέψει με Pinnacle PC TV Pro;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος beton (27 Ιαν. 2004 , 21:08)

Τις έχω δοκιμάσει όλες αλλά τίποτα. Άλλες δε δουλεύουν καθόλου και άλλες κάνουν αυτό που είπα παραπάνω.

Εσένα έχει δουλέψει με Pinnacle PC TV Pro;

Έχω κι εγώ το ίδο ακριβώς πρόβλημα. Κανένα prog δεν έχει δουλέψει σωστά. Mάλλον γιατί είναι φτιαγμένα πριν αρκετά χρόνια. :worry:

Εκεί που διαλέγεις τι κάρτα εχεις, βάλε miro PCTV (ή κάπως έτσι). Έτσι λέγονταν παλιά οι κάρτες της pinnacle, αν και δε νομίζω να κάνεις τπτ..

Μάλλον θα πρέπει να περιοριστείς στο PCTV Vision που έρχεται μαζί με την κάρτα (sux). :(