lebron15 Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 Με χαροποιει αυτο που ειπες πως παιρνει μεχρι 4gb,παντως στο fnac στο mall μου παν πως παιρνει μεχρι 2gb,θα παω να ρωτησω και σε κανα Γερμανο να σιγουρευτω,παντως 2gb ειναι πολυ λιγο,ελπιζω να μην ισχυει αυτο που μου ειπαν! Παράθεση Sony Ericsson T630 - Nokia 5300 - Samsung M3510 - Samsung Monte S5620 - Nokia Lumia 620 - Huawei G620s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lebron15 Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 ''Samsung M3510 Beat Samsung M3510 Beat Memory Cards (Micro SD) & Accessories The Samsung M3510 Beat mobile phone uses memory cards. We stock memory cards from SanDisk, Kingston & MyMemory. Every mobile phone memory card we offer is manufactured to the highest standard and carries a 2 year minimum warranty.Your Samsung M3510 Beat accepts Micro SD cards.The largest Micro SD card you can use in your Samsung M3510 Beat is 2GB'' Σωστα πληροφορηθηκα μου φαινεται! http://www.mymemory.co.uk/compatible-memory/Mobile_Phones/Samsung/Samsung+M3510+Beat_Memory_Cards?prodid=15719 Παράθεση Sony Ericsson T630 - Nokia 5300 - Samsung M3510 - Samsung Monte S5620 - Nokia Lumia 620 - Huawei G620s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cloudNo5 Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 Το αγόρασα προχθες από το ΠΛΑΙΣΙΟ. Αψογο πληκτρολόγιο (που ήταν και ο κύριος λόγος της αγοράς), τέλειος ήχος, καλή μπαταρία, απλό στη χρήση. Το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ όμως bug που βρήκα, μου χάλασε την πολύ καλή εικόνα που είχα σχηματίσει. Δεν μπορείς να γράψεις το τελικό σίγμα. Για να γράψεις π.χ. σε μία επαφή "Πύρρος Δήμας" θα πρέπει να γραψεις είτε "Πύρροσ Δήμασ" είτε "Πύρροs Δήμαs" χρησιμοποιώντας το αγγλικό "s". Η πλάκα είναι ότι το ελληνικό τελικό σίγμα ΥΠΑΡΧΕΙ στη ROM αφού εμφανίζεται κανονικά στις επαφές που του κατέβασα από το Outlook. Χρησιμοποιώ κινητό περίπου 15 χρόνια και έχω χρησιμοποιήσει πάνω από 10 συσκευές. Πίστευα ότι τέτοια ηλίθια λάθη θα είχαν απαλειφθεί προ πολλού, αλλά ...:mad::mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B_K_054 Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 Έχεις δικιο φιλε να εκνευριζεσαι.Και εγω ξενερωσα λίγο οταν το ανακάλυψα. (Πχ στο εορτολογιο που του περασα πανευκολα με bluetooth, για το Γεωργιος αναγκαστικα εγραψα Γεωργιο στην αναζητηση αλλα μια χαρα το βρηκς). Εμενα μ αρεσει πολύ η οθόνη του και η γρηγορη περιηγηση στην καρτα μνημης, πλέον και στην καρτα μνημης.Επίσης ενεργοποιησε αν θελεις την "κλίση" κανει οτι και ο αισθητηρας κινησης περιπου...Πολύ καλό. Πάντως εγω νομιζω ότι δεχεται 4gbyte...(Προς το παρον μου φτάνει το 1 gbyte,αλλά και τα 2 μια χαρά θα μου φαίνονταν). Φοβερη δυνατοτητα η ηχογραφηση απο ραδιο, όπως και η 3.5 υποδοχη ακουστικων...Επίσης ευχρηστος ο document viewer.Τελος 3 μερες τωρα κανενα απολύτων κόλλημα...κλασσικη samsung....!!! Γενικα πολυ ευχαριστημενος, το προτιμησα απο το αντιστοιχο περιπου νοκια 6300 και νομιζω καλά εκανα... Παράθεση If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B_K_054 Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Αυτο κανω,εχω δοκιμασει να βαλω το παιχνιδι συμπιεσμενο οπως ειναι,εχω προσπαθησει να το αποσυμπιεσω και να το περασω τιποτα,απλα το κινητο δεν αναγνωριζει τιποτα! Aν και καπως αργά. νομιζω πως μπορω να σε βοηθησω φίλε.Εγω παιχνιδια και εφαρμογες του τα εγκαθιστώ ως εξής: Aποσυμπιεζω αρχικα τον rar φάκελο, και στον φακελο που προκυπτει θα πρεπει να υπαρχουν 2 αρχεια, το paixnidi.jar και το paixnidi.jad. Περνας και τα 2 αυτα αρχεια στο τηλεφωνο σου, (εγω συνηθως με bluetooth το κανω, γινεται ομως και με καλωδιο) και αυτα πανε στο "other files" ειτε της μνημης τηλεφωνου ειτε της καρτας μνημης.Τα βρισκεις, και στο jad πατας options-> install και μετα ειναι ετοιμο προς χρηση το παιχνιδι σου.Το βρισκεις στο εφαρμογες-> παιχνιδια και αλλα. ελπίζω να βοήθησα.. επισης να πω οτι τελικα η καμερουλα του ειναι καλυτερη απ οτι περιμενα...δειτε εδω καποιες φωτογραφιες σημερινες, ολα στο αυτοματο στα 2mgpixel..Μια χαρα ικανοποιητικες μου φαινονται.... http://rapidshare.com/files/191933844/samsung_gt_M3510_photos.rar.html Παράθεση If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 Οσοι το εχουν μετα απο τοσο καιρο οι εντυπωσεις σας παραμενουν καλες?? Σκεφτομαι να το παρω γιατι και εγω θελω επιγοντος αποτοξινωση απο τα ακριβα βαρια φορτωμενα κινητα! Ειχα παρει το SE T700 αλλα δεν ακουγοταν καλα το ηχειο του σε εξωτερικους χωρους οποτε το εδωσα! Αυτο πως τα παει ακουγετε? Επισεις ποσα sms χωρητικοτητα εχει? Και απο restart και τετοια ελπιζω να του ειναι αγνωστα σα κλασικο samsung! Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp14 Δημ. April 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2009 Σήμερα είδα ότι το Μ3510 έπεσε στα 99 ευρώ και το απέκτησα με συνοπτικές διαδικασίες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B_K_054 Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 Εγω το εχω αρκετο καιρο και θα το κρατησω γτ ειναι ενα πολυ καλο και απλο κινητο. κανενα restart η κολλημα. Ομως στο ημερολογιο του, την τριτη την εμφανιζει με αρχικο γράμμα Π. Απιστευτη χαζομαρα, και το ιδιο χαζο bug εχει και το bresson της samsung με τα 8 mpixels. Δεν εχω δοκιμασει βεβαια αν περvωντας του καποια σημειωση/υπενθυμιση για Τριτη αν χτυπαει η περιμενει την Πεμπτη. Παράθεση If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick10 Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 και εμενα την τριτη την εμφανιζει με το αρχικο γραμμα Π, αλλα δεν νομιζω οτι αμα του βαλεις σημειωση π.χ θα σε ειδοποιησει τη Πεμπτη. Και εγω ειμαι ικανοποιημενος με το Samsung m3510. Ουτε κολληματα ουτε τιποτα αλλο σοβαρο Παράθεση IPHONE X,NOKIA 8800,BLACKBERRY P9983,IPHONE 8 PLUS,NOKIA 808 PV,HTC 10,IPHONE 6S,SONY Z5 PREMIUM,NOKIA 8800 CARBON ARTE,SONY Z5, SAMSUNG NOTE 5, SAMSUNG NOTE 3,HTC ONE M9,SONY Z2,NOKIA LUMIA 930,IPHONE 5S,BLACKBERRY Q10,HTC ONE M7,BLACKBERRY Z30,BLACKBERRY Z10,SONY XPERIA Z1,NOKIA LUMIA 925,NOKIA N9,NOKIA E7, NOKIA N96,NOKIA 5250, SAMSUNG M3510, NOKIA N900, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B_K_054 Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Αν δεν ειχα το lg renoir και την τρελα να φωτογραφίζω συνεχεια, θα το χρησιμοποιουσα σιγουρα ως πρωτο και καλό κινητό το Μ3510.Βασικα μονο autofocus και ενα υποτυπωδες εστω φλας θα ήθελα.Προς το παρόν το φυλάω, για το στρατό σε κανα χρόνο.(αν και δυστυχως εχασα τα handsfree του.Ξερει κανεις που και ποσα ευρώ μπορω να τα βρώ? Παλι καλα που εχει και 3.5 mm jack και ακουω τραγουδια/ραδιο από εκεί, αλλά όχι και τις κλήσεις) Το ενεργοποιησα ομως πριν λιγο το κινητό, και ειδα πως του εχω περασει μπόλικα παιχνίδια.Δυστυχως δε θυμαμαι απο ποια σελιδα τα κατεβασα.Ίσως απο το esato.com. Το μοναδικο που πρεπει να προσεξεις φίλε, ειναι να εχεις και το αρχειο .jad και το .jar.Τα περνας και τα 2 αρχεια ας πουμε με bluetooth στο κινητό, μπαινουν αυτα στον φακελο Άλλα,(η του κινητου η της καρτας μνημης) και μετα, πολυ απλά πατας πανω στο .jar και μετα επιλογές, εγκατασταση , και είσαι ετοιμος.Θα εγκατασταθουν στα παιχνιδια. αν δε καταφερεις να βρεις, πες μου να ανεβασω καπου όσα εχω εγώ. (περιπου 5 ή 6 δημοφιλη, οπως packman, alphawing, kingkong, golg, eortologio). Παράθεση If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 Ποιο απο τα 2 ειναι καλυτερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 Το samsung M3200 δεχεται μεχρι 8gb μνημη. Το αλλο γιατι επεσε τοσο πολυ η τιμη του; 95 ευρω το εχουν μονο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 παιδιά το είδα αυτό το κινητό σήμερα στο multirama και πραγματικά έμεινα γιατί έψαχνα ένα φθηνό κινητό, με δυνατό ήχο, υποδοχή 3.5 για το handsfree - αυτό ισχύει έτσι δεν είναι; μπορείς να μιλάς και από εκεί και από την υποδοχή του φορτιστή αν έχεις άλλο handsfree ε; με ενδιαφέρει πολύ αυτό, καθώς και από μπαταρία, πώς τα πάει; αν κάποιος που το έχει μπορεί να με διαφωτίσει ευχαριστώ πολύ Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B_K_054 Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 παιδιά το είδα αυτό το κινητό σήμερα στο multirama και πραγματικά έμεινα γιατί έψαχνα ένα φθηνό κινητό, με δυνατό ήχο, υποδοχή 3.5 για το handsfree - αυτό ισχύει έτσι δεν είναι; μπορείς να μιλάς και από εκεί και από την υποδοχή του φορτιστή αν έχεις άλλο handsfree ε; με ενδιαφέρει πολύ αυτό, καθώς και από μπαταρία, πώς τα πάει; αν κάποιος που το έχει μπορεί να με διαφωτίσει ευχαριστώ πολύ Ναι , εχοντας το 3.5 jack συνδεδεμενο ακους μουσικη απο τα ακουστικα.(και ραδιοφωνο εννοειται).Ταυτοχρονα μπορεις να εχεις συνδεδεμενο και το κανονικο hands free του κινητου.το εχω κανα 6μηνο κ ειμαι πολυ ευχαριστημενος.μοναδικο - για μενα, η ελλειψη autofocus στην καμερα του. Εντυπωσιακη, η δυνατοτητα ηχογρφησης απο το ραδιοφωνο σε mp3. Η μπαταρια του παρα πολυ καλή, στα ιδια επιπεδα με του Κ800 που έχω.. Παράθεση If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 στάσου, για να δω αν κατάλαβα, δεν μπορώ να βάλω hands free στην υποδοχή 3.5 που έχει και να μιλάω από κει? Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B_K_054 Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 στάσου, για να δω αν κατάλαβα, δεν μπορώ να βάλω hands free στην υποδοχή 3.5 που έχει και να μιλάω από κει? ναι καλα κατάλαβες, τουλαχ.στο σικο μου αυτο δεν γινεται.στην υποδοχη 3.5 jack, συνδεοντας ακουστικο ακους μονο mp3 kai radio.Δεν λειτουργει ως handsfree.. Παράθεση If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 έχεις δοκιμάσει με κανένα handsfree άλλης εταιρείας; πχ νοκια, ερικσον; σ'ευχαριστώ πολύ που μου απαντάς, συγγνώμη που ρωτάω τόσο, αλλά για τον άνθρωπο που το θέλει αυτό το κινητό έχει σημασία ίσως ν απάω σε κάποιο μαγαζί και να δοκιμάσω Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B_K_054 Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 έχεις δοκιμάσει με κανένα handsfree άλλης εταιρείας; πχ νοκια, ερικσον; σ'ευχαριστώ πολύ που μου απαντάς, συγγνώμη που ρωτάω τόσο, αλλά για τον άνθρωπο που το θέλει αυτό το κινητό έχει σημασία ίσως ν απάω σε κάποιο μαγαζί και να δοκιμάσω Κοιτα, στην υποδοχη αυτη μπαινουν οποιαδηποτε ακουστικα 3.5.ειχα δοκιμασει αρχικα με αυτα που δινει το κινητο (ειναι "αποσπωμενο " το τμημα με την το καρφι 3.5, σκεψου καπως οπως το στυλ των ακουστικων για τα σονυ ericsson walkman κινητά. Εχω δοκιμασει και με ανωνυμες μαρκες ακουστικων 3.5 κ παλι δεν λειτουργουσε ως handsfree.Ισως ετσι γινεται γενικα και σε αλλα κινητα με την υποδοχη αυτη.handsfree υπαρχει μονο αν συνδεσει καποιος το ακουστικο της samsung που παρεχεται στην συσκευασια.. Καλο βραδυ.. Παράθεση If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 ευχαριστώ πολύ, επίσης! Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 γεια σας παιδιά, τελικά το αγόρασα το τήλέφωνο και μπορώ να πω ότι σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένη. έχω την εξής απορία μόνο. Θέλω να το συνδέσω με ένα κιτ αυτοκινήτου, σάμσουνγκ κι αυτό αλλά δυσκολεύομαι. Το κιτ το είχα συνδεδεμένο με το παλιό σόνυ έρικσον τηλέφωνό μου και τώρα όσες φορές προσπάθησα να το ανιχνεύσω με το τηλέφωνο μου λέι ότι δε βρέθηκαν συσκευές. Τι μπορεί να φταίει; μήπως το κιτ του αυτοκινήτου θέλει κανένα reset και μετά θα μου το βρίσκει λέτε; γιατί δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει. παίζει να είναι κι ασύμβατα; μου κάνει εντύπωση γιατί με το σόνυ τηλέφωνο έπιασε αμέσως. τώρα δε θυμάμαι πώς λέγετο το μοντέλο του κιτ, έχω χάσει και το βιβλιαράκι του, αλλά είναι πολύ γνωστό, ένα τετραγωνισμένο , και δε θυμάμαι πώς κάνει και reset το άτιμο. Αν έχει κανείς καμιά ιδέα πολύ ευχαριστώ, γιατί θέλω να ταξιδέψω και το χρειάζομαι Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egopiosallos Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 Επειδή είναι κλειδωμένο το επίσημο θέμα για το Samsung M3510 ανοίγω καινούριο. Μου έχει δημιουργηθεί η εξής απορία: το επίσημο site της samsung δινει 0,197mw/g (10g SAR), ενώ πχ το gsmarena και το phonearena δίνουν 0,52 (head) 0,31 (body). Ποιά τιμή είναι η πιο αξιόπιστη. Οι μετρήσεις απο ότι είδα ειναι και στα δυο sites με EU standards. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lebron15 Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 Γεια σας παιδια,εχω ενα προβλημα με το Μ3510 που με παραξενεψε πολυ,προ ημερων το κινητο μου πιθανον επαθε βραχυκυκλωμα αφου για πρωτη φορα μου παρουσιασε προβλημα μετα απο αμετρητες πτωσεις(πολυ ανθεκτικο) οταν το εβαλα στο μαγιο μου τη στιγμη που αυτο ηταν πολυ ελαφρα υγρο.Το πηγα σημερα στο Γερμανο για σερβις αλλα μου ειπαν οτι αν τα samsung παθουν βραχυκυκλωμα δεν φτιαχνονται,τι λετε εσεις για αυτο; Οποιος μπορει ας με βοηθησει γιατι μεσα στη συσκευη και εχω ολες τις επαφες μου που δεν τις ειχα περασει στην σιμ και αντιμετωπιζω προβλημα με την επικοινωνια μου! Ευχαριστω! Παράθεση Sony Ericsson T630 - Nokia 5300 - Samsung M3510 - Samsung Monte S5620 - Nokia Lumia 620 - Huawei G620s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Το stockware του Πλαισίου διαθέτει το εν λόγω κινητό στην τιμή των 48,19€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts