tiffany Δημοσιεύτηκε September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 19, 2008 Έχω ένα κινητό Symbian s60 v9.2 Nokia 6120classic. Έχει μια λειτουργία που διαβάζει μόνο του τον κατάλογο με τα τηλέφωνα και εκφωνεί τον καλούντα. Επειδή έχω σταμπάρει ένα νέο Samsung i740 και τρέχει τα τελευταία Windows Mobile pro 6.1 ρωτάω αν έχει την ίδια λειτουργία. Δεν με νοιάζει αν είναι εξωτερικό πρόγραμμα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maik_d Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Έχω ένα κινητό Symbian s60 v9.2 Nokia 6120classic. Έχει μια λειτουργία που διαβάζει μόνο του τον κατάλογο με τα τηλέφωνα και εκφωνεί τον καλούντα. Επειδή έχω σταμπάρει ένα νέο Samsung i740 και τρέχει τα τελευταία Windows Mobile pro 6.1 ρωτάω αν έχει την ίδια λειτουργία. Δεν με νοιάζει αν είναι εξωτερικό πρόγραμμα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Τουλάχιστον τα W.M. 6, δεν έχουν αυτή την λειτουργία, οπότε και το εν λόγω samsung δεν θα την έχει. Αυτά συνήθως είναι παιχνιδάκια της Νοκia, που τελευταία εξοπλίζει τα κινητά της με προηγμένες φωνητικές δυνατότητες του τύπου που ανέφερες (οι οποίες δεν χρειάζονται κατά κόρον). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. September 19, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Προσωπικά μου είναι αρκετά χρήσημη δίότι είμαι αρκετές ώρες στο τιμόνι τη μέρα και δέν μπορώ κάθε λίγο και λιγάκι να κοιτάω το κινητό. Αλλα και στο σπίτι σου μιλάει και ανάλογα με τη δουλειά κρίνεις αν θα απαντήσεις. Άσε που δεν χρειάζετε να το κουβαλάς μαζί σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maik_d Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Προσωπικά μου είναι αρκετά χρήσημη δίότι είμαι αρκετές ώρες στο τιμόνι τη μέρα και δέν μπορώ κάθε λίγο και λιγάκι να κοιτάω το κινητό. Αλλα και στο σπίτι σου μιλάει και ανάλογα με τη δουλειά κρίνεις αν θα απαντήσεις. Άσε που δεν χρειάζετε να το κουβαλάς μαζί σου. Λοιπόν η συγκεκριμένη λειτουργία ονομάζεται Text To Speech (TTS) και δουλεύει σε πλατφόρμες Symvian & Windows mobile για καλή σου τύχη!!! Ξεκίνησε κυρίως για τον τομέα που αφορά άτομα με ειδικές ανάγκες (τυφλούς). Πρόσφατα τροποποιήθηκε ευρέως για να υποστηρίξει και την ελληνική γλώσσα. Χρήσιμα links: http://www.e-rhetor.com/gr/news%5C2005_06_14_mspeak.html http://speech.di.uoa.gr/libaccess/Material/LogismikoPhonAesthisia.pdf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. September 19, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Σωστός. Ευχαριστώ. Δυστυχώς η Nokia αποφάσισε να κόψει τα κάτω των 300e symbian κινητά. Έτσι στρέφομαι στο συγκεκριμένο samsung που κοστίζει γύρω στα 280. Εδώ όλοι στρέφονται στα φτηνά κινητά και η Nokia όλο αυξάνει τις τιμές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maik_d Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 Σωστός. Ευχαριστώ. Δυστυχώς η Nokia αποφάσισε να κόψει τα κάτω των 300e symbian κινητά. Έτσι στρέφομαι στο συγκεκριμένο samsung που κοστίζει γύρω στα 280. Εδώ όλοι στρέφονται στα φτηνά κινητά και η Nokia όλο αυξάνει τις τιμές. Me th Nokia gia na vgaleis akrh 'h trelos prepei na eisai, 'h na exeis faei to diavathrio sou se periodo maniokatathlipsis... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. September 20, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 Έχεις δίκιο. Το Symbian είναι φιβερό λειτουργικό απο πολλές απόψεις. Καί αντί να καταργήσει το S40 συνεχίζει να το παρέχει στις συσκευές της. Ελπίζω πάντως και ενα απο τα HTC που υπάρχουν στην πρώτη σελίδα να έχει κάτω απο 300 για να ζωντανέψει η αγορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wap4u Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 Για όσους έχεις στις επαφές σου μπορείς εύκολα να ηχογραφήσεις το όνομά τους και να το βάλεις ήχο κλήσης για τον καθένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 20, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 Το Symbian είναι φιβερό λειτουργικό απο πολλές απόψεις. Για κινητό όμως και μέχρι εκεί. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kattt Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 Αυτό που θέλεις το κάνει το Voice2go αλλά θα τα ακούς στα Αγγλικά Παράθεση http://img201.imageshack.us/img201/9307/98052800.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 21, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 Για όσους έχεις στις επαφές σου μπορείς εύκολα να ηχογραφήσεις το όνομά τους και να το βάλεις ήχο κλήσης για τον καθένα. Και εγώ συμφωνώ ότι το Cyberon Voice Speed Dial είναι το καλύτερο για αυτή τη δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts