Jump to content

Fringe (Fox)

YpNoS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 651
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ποσα επισοδεια εχουν παιχτει?και καθε ποτε παιζονται?

ευχαριστω

6 επεισοδια εχουν "παιξει" ,το 7ο παει για Tuesday November 11th, 2008

http://www.tvrage.com/Fringe/

http://www.tvrage.com/Fringe/episode_list

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Την είχα ψιλοπαρατήσει μετά το preair επεισόδιο αλλά τώρα τα είδα όλα (πλήν του 6ου) μαζεμένα. Πολύ ενδιαφέρουσα σειρά. Τα επεισόδια είναι κατά κάποιον τρόπο αυτοτελή και αυτό είναι σίγουρα στα συν.

Ελπίζω όσο προχωράει να μας δίνει έξτρα στοιχεία για το Μοτίβο αλλά να μας δείξει περισσότερα για την εταιρία Massive Dynamics γιατί, ενώ στα πρώτα 2 φάνηκε οτι εμπλέκεται με όλα, στα επόμενα, ψιλοξαχάστηκε το όλο θέμα.

Πολύ ωραίος χαρακτήρας ο καραφλός/άφρυδος και ο Γουόλτερ Μπίσοπ σε κάθε επεισόδιο με κερδίζει.

Τώρα πάω για το 6ο.

• 2 weeks later...
τι εγινε με την σειρα;; εχο δει το 6 και εδο και τορα δευτερη εβδομαδα δεν βρισκο το 7. την προηγουμενη εβδομαδα ηταν οι εκλογες εκει για αυτο αλλα τορα;;
Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

τι εγινε με την σειρα;; εχο δει το 6 και εδο και τορα δευτερη εβδομαδα δεν βρισκο το 7. την προηγουμενη εβδομαδα ηταν οι εκλογες εκει για αυτο αλλα τορα;;

Προβλήθηκε χθες (11/11) και είναι διαθέσιμο σήμερα: 1x07 In Which We Meet Mr. Jones

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

• 2 weeks later...

Στο 1χ08 εκπληκτικος ο Walter.. αλλα το επεισοδιο ηταν καθαρα JJ... Τι στην ευχη εγινε με το μηλο? παλι ερωτηματα...

Λετε να το κανει για να μας θυμησει οτι ο καιρος του Lost πλησιαζει? :|

(post number: 666 lol)

Dream big and dare to fail..

Eγώ ακόμα δεν έχω συμπαθήσει τη σειρά. To τελευταίο επεισόδιο μ'άρεσε αλλά δεν είναι αρκετό ακόμα

• 2 weeks later...

Παιδιά, δεν ξέρω τί λέτε αλλά εγώ έχω μείνει κάγκελο με τη δράση των τριών τελευταίων επεισοδίων !!!!!

Ιδίως το τελευταίο το 10 είναι ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟ !!!!!! Ο λόγος που προτιμώ την αμερικάνικη tv στις σειρές δράσης και μυστηρίου !!!!!! :respect:

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

Συμφωνώ απολύτως Νίκο. Η σειρά με τα τελευταία επεισόδια έχει απογειωθεί. Πολύ δεμένα, με πολύ καλή εξέλιξη και ένα στόρι που επιτέλους έχει συνέχεια μεταξύ των επεισοδίων. Υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα ακόμα, ιδίως μετά την κατάληξη του 10, αλλά η σειρά φαίνεται πως, επιτέλους, έχει βρει τον δρόμο της. :)

To 11 θα προβληθεί 20 Ιανουαρίου και θα έχει τον τίτλο Bound.

http://www.fox.com/fringe/index.htm?src=carousel_on_fringe

• 1 month later...
Χτες έπαιξε το επεισόδιο 11. Κυκλοφορεί στα γνωστά μαγαζιά και σε rapidshare! Αργούν οι υπότιτλοι mirrorofsorrow??? :rolleyes:
[sIGPIC][/sIGPIC]

Δε θα το μεταφράσω εγώ γιατί είμαι φαντάρος. :) Ξέρω όμως ότι τα παιδιά το έχουν σχεδόν τελειώσει. Ίσως ανεβεί και σήμερα στο subs.gr.

Χτες έπαιξε το επεισόδιο 1χ12. Κυκλοφορεί στα μαγαζιά κ με ελληνικούς υπότιτλους... Εντυπώσεις αφού το δω. Το προηγούμενο πάντως ήταν πολύ δυνατό!
[sIGPIC][/sIGPIC]

Filler επεισόδιο το τελευταίο (η σειρά δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια), αρκετά ενδιαφέρον αν και όχι τόσο δυνατό όσο το 11, αλλά με την γνωστή υψηλή ποιότητα που διακρίνει όλη τη σειρά. :)

YOUTUBE TRAILER LINK

Ο κόσμος περιμένει την νέα έκρηξη στην εξέλιξη και δεν νομίζω ότι θ' αργήσει....

Ο Mr Jones θα ξανακτυπήσει στο μεθεπόμενο επεισόδιο....

;)

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

Ενδιαφερον filler... Να σας δω τωρα ποσο κοντα θα καθεστε μπροστα απο την αγαπημενη οθονη του υπολογιστη σας :p

• 2 weeks later...

Το 14 ειναι μακραν το πιο ενδιαφερον επεισοδιο της σαιζον.. τουλαχιστον μαθαμε λιγακι για το τι (νομιζουν οτι) συμβαινει, γεννωντας φυσικα αλλες τοσες ερωτησεις περι αυτου.. :rolleyes:

για να δουμε πως θα το συνεχισουν ;)