trancer13 Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 [/img] Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 [/img] χμμμ.....πιο πολυ μου αρεσει το αουντι απο τη μπεμπα στη συγκεκριμενη φωτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 χμμμ.....πιο πολυ μου αρεσει το αουντι απο τη μπεμπα στη συγκεκριμενη φωτο. Nαι αλλά με άσπρη τη μπέμπα θα μπορούσες να πεις ποιο προτιμάς? :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 http://www.imageshack.gr/files/s7mon1cccevbnotiugub_thumb.png' alt='s7mon1cccevbnotiugub_thumb.png'> Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Nαι αλλά με άσπρη τη μπέμπα θα μπορούσες να πεις ποιο προτιμάς? :D παλι αουντι :lol::lol: σε στεναχωρω ε;λυπαμαι δε μπορω να κανω κατι :lol: και m3 να ειναι το σενταν δεν αξιζει μια εξωτερικα,πολυ χαλια το 4πορτο.καμια σχεση με το κουπε τι να λεμε τωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 παλι αουντι :lol::lol: σε στεναχωρω ε;λυπαμαι δε μπορω να κανω κατι :lol: Tην παλεύεις ρε?:D Γιατί να με στεναχωρείς? :wacko: Δε θυμάμαι να έχω καταφέρει να πω ποιο μου αρέσει περισσότερο γιατί μου αρέσουν εξίσου.;) Αν ήμουνα πάντως στην ευχάριστη θέση να διαλέξω ανάμεσα στα 2 και γω στο audi μάλλον θα πήγαινα μια που τη μπέμπα τη βλέπω να κυκλοφορεί πολύ περισσότερο από το Α5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Δες εδω τωρα σε καθαρο διαγωνισμο με το ιδιο χρωμαααα λευκαααααα απο πισωωω υποψιν το ενα ειναι Μ3 και το αλλο 1.8T δηλαδη καμια σχεση κι ομως αυτο δεν εχει καμια σημασια,δειτε διαφορα στους κωλους,απαιχτο το αουντι τι να λεμε τωρα. http://www.imageshack.gr/files/j7vuwbfbkojooownsj8m_thumb.jpg http://www.imageshack.gr/files/u73etp6w361vkf91qxb9_thumb.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panikk Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 φοβερα επιχειρηματα μεγαλε.... επισης,η 4πορτη τριαρα ειναι στο φεισλιφτ,το φεισιλφτ για τη κουπε θα ερθει το 2010 οποτε εισαι λαθος.. για τη πισωκινηση,αν δεν εχεις οδηγησει ποτε αμαξι με τον αξονα πισω δε σε παρεξηγω... τελος,βαλε μια 92αρα Μ-Πακ διπλα σε ενα Α5(που ειναι κ αυτο πανεμορφο φυσικα)και μετα κατσε βρες ποια ειναι η κλανια και ποια η πορδη... Τι μας λες ρε φίλε ..... Βάλε και συ την Μ - πακ "σου" με ένα S5 να δουμε ποιο είναι το εργαλείο !!!! Καλή η πισω κίνηση αλλα το quattro δεν παίζεται !!!!;) Πάντα όπως και να το κάνεις η BMW κυνήγαγε την AUDI ..... Αυτή είναι η αλήθεια είτε σου αρέσει είτε όχι !!!!!! Βλέπε το RS4 του 2005 και την Μ3 του 2008 !!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Τι μας λες ρε φίλε ..... Βάλε και συ την Μ - πακ "σου" με ένα S5 να δουμε ποιο είναι το εργαλείο !!!! Καλή η πισω κίνηση αλλα το quattro δεν παίζεται !!!!;) Πάντα όπως και να το κάνεις η BMW κυνήγαγε την AUDI ..... Αυτή είναι η αλήθεια είτε σου αρέσει είτε όχι !!!!!! Βλέπε το RS4 του 2005 και την Μ3 του 2008 !!!;) ωχ ωχ αναψαν τα αιματα :lol: για παμε γερα ετσι ζωντανο το φορουμ,οχι ρε εγω γουσταρω Μ οχι ρε εγω θελω S :lol: παμεεεεεεεε,α ρε 1.8 tfsi τι μου κανεις :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panikk Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 ωχ ωχ αναψαν τα αιματα :lol: για παμε γερα ετσι ζωντανο το φορουμ,οχι ρε εγω γουσταρω Μ οχι ρε εγω θελω S :lol: παμεεεεεεεε,α ρε 1.8 tfsi τι μου κανεις :p Φίλε Κώστα τα αίματα δεν άναψαν αλλα πριν γραψουμε κάτι πρεπει να σκεφτόμαστε λίγο !!! Δεν είπα καλά και χρυσα τα BMW αλλα τα AUDI δεν τα φτανουν .... Οταν η AUDI εβγαλε τον κινητήρα 4,200cc και 420hp για το RS4 το 2005 η BMW εβγαλε τον ίδιο κινητήρα για το Μ3 τώρα το 2008 !!!!;) Απο αυτό καταλαβαινουμε ποια ετερεία ακολουθεί δευτερη !!!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Πάντα όπως και να το κάνεις η BMW κυνήγαγε την AUDI ..... ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΨΕΙ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 Δες εδω τωρα σε καθαρο διαγωνισμο με το ιδιο χρωμαααα λευκαααααα απο πισωωω υποψιν το ενα ειναι Μ3 και το αλλο 1.8T δηλαδη καμια σχεση κι ομως αυτο δεν εχει καμια σημασια,δειτε διαφορα στους κωλους,απαιχτο το αουντι τι να λεμε τωρα. http://www.imageshack.gr/files/j7vuwbfbkojooownsj8m_thumb.jpg http://www.imageshack.gr/files/u73etp6w361vkf91qxb9_thumb.jpg Πραγματικα εδω το Audi φαινεται πολυ καλυτερο!Ασπρο θα το παρω τελειωσε! Γιατι να μην ειναι το ενα πραγματικα καλυτερο απο το αλλο να το παρω και να ησυχασω?Οι φιλοι μου χτες το βραδυ μου ελεγαν οι ποιο πολλοι να παρω το Audi και να μην το σκεφτω ΚΑΝ!Βεβαια ο ενας απο αυτους εχεςι το s3:happy: Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouhou2 Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 αν το παρεις σε ασπρο(οποιοδηποτε απο τα 2) βγαλε και ενα κονδυλι για μαυρες ζαντες γιατι με τις εργοστασιακες ο χρωματικος συνδιασμος ειναι ψιλοξενερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntfsi Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 Στο φιλο που ελεγε οτι τα BMW κυνηγανε τα AUDI, να του πω οτι η M3 (E92) περναει το RS4 (B7) κι ας εχουν την ιδια ιποδυναμη, απλα λογω τετρακινησης υστερει εναντι του βαυαρου στις ρεπριζ! Το προηγουμενο RS4 με τους 380 ιππους (2.7 BiTurbo V6) την ειχε για πρωινο τη M3 με τους 330 ιππους! Την αποτελεσματικοτητα και την ασφαλεια ενος quattro δεν την εχει κανενα πισωκινητο. Φιλε cicilianos μιας και τα λεφτα που εισαι διατιθεμεινος να δωσεις δεν ειναι και λιγα, γιατι δε σκεφτεσαι τη περιπτωση ενoς AUDI TT-S (2.0 TFSI, 272PS & Quattro)! Παράθεση Hello ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 Πραγματικα εδω το Audi φαινεται πολυ καλυτερο!Ασπρο θα το παρω τελειωσε! Γιατι να μην ειναι το ενα πραγματικα καλυτερο απο το αλλο να το παρω και να ησυχασω?Οι φιλοι μου χτες το βραδυ μου ελεγαν οι ποιο πολλοι να παρω το Audi και να μην το σκεφτω ΚΑΝ!Βεβαια ο ενας απο αυτους εχεςι το s3:happy: Στις φωτογραφίες αυτές,εμένα με συγκινεί ο χοντρός λωκός της M3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 Στο φιλο που ελεγε οτι τα BMW κυνηγανε τα AUDI, να του πω οτι η M3 (E92) περναει το RS4 (B7) κι ας εχουν την ιδια ιποδυναμη, απλα λογω τετρακινησης υστερει εναντι του βαυαρου στις ρεπριζ! Το προηγουμενο RS4 με τους 380 ιππους (2.7 BiTurbo V6) την ειχε για πρωινο τη M3 με τους 330 ιππους! Την αποτελεσματικοτητα και την ασφαλεια ενος quattro δεν την εχει κανενα πισωκινητο. Φιλε cicilianos μιας και τα λεφτα που εισαι διατιθεμεινος να δωσεις δεν ειναι και λιγα, γιατι δε σκεφτεσαι τη περιπτωση ενoς AUDI TT-S (2.0 TFSI, 272PS & Quattro)!Βασικα δεν με εξυπηρετει!ΚΑ ΘΟ ΛΟΥ!Πλεον δεν ειμαι 18 να κοιτω την τρελα μου μονο.Θελω και καποια αλλα πραγματα απο το αμαξι μου.Βεβαια μαλλον θα κρατησω και αυτο που εχω για να κανω καθημερινες δουλειες γιατι ολα με το Α5 λιγο ζορι το βλεπω.Με ενα απο αυτα τα 2 θα ειμαι μια χαρουλα,μιας και δεν θα εχω προβλημα χωρου για παρεα και για πραγματα.Λογω δουλειας το καλοκαιρο τρωω τρελη κλησουρα το χειμωνα κανω ταξιδακια οποτε θελω να καταπινει χιλιομετρα ευκολα το αμαξι μου.Οχι οτι το ΤΤ δεν το κανει αυτο αλλα καταλαβαινεις ειναι ο τροπος,που το κανει.:O Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panikk Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 Στο φιλο που ελεγε οτι τα BMW κυνηγανε τα AUDI, να του πω οτι η M3 (E92) περναει το RS4 (B7) κι ας εχουν την ιδια ιποδυναμη, απλα λογω τετρακινησης υστερει εναντι του βαυαρου στις ρεπριζ! Το προηγουμενο RS4 με τους 380 ιππους (2.7 BiTurbo V6) την ειχε για πρωινο τη M3 με τους 330 ιππους! Την αποτελεσματικοτητα και την ασφαλεια ενος quattro δεν την εχει κανενα πισωκινητο. Φιλε cicilianos μιας και τα λεφτα που εισαι διατιθεμεινος να δωσεις δεν ειναι και λιγα, γιατι δε σκεφτεσαι τη περιπτωση ενoς AUDI TT-S (2.0 TFSI, 272PS & Quattro)! Τα πράγματα είναι ετσι όπως τα λές .... Εγώ δεν το ανέρεσα αυτό... Απλά ανέφερα ποια ετερεία εβγαλε πρώτη τον συγκεκριμένο κινητήρα !!!! (Αυτά έτσι πάνε ο ένας ανταγωνίζεται τον άλλο ... δεν κατηγόρισα την BMW ότι δεν βγάζει καλα αυτοκίνητα ..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntfsi Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 Φιλε μου panikk κουβεντα κανουμε! Στο προηγουμενο post μου τα οσα εγραψα δε τα εγραψα για να επιτεθω σε σενα, απλως ειπα την αποψη μου! Οντως στον ανταγωνισμο ετσι ειναι! Φιλικα παντα! Παράθεση Hello ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 Τι μας λες ρε φίλε ..... Βάλε και συ την Μ - πακ "σου" με ένα S5 να δουμε ποιο είναι το εργαλείο !!!! Καλή η πισω κίνηση αλλα το quattro δεν παίζεται !!!!;) Πάντα όπως και να το κάνεις η BMW κυνήγαγε την AUDI ..... Αυτή είναι η αλήθεια είτε σου αρέσει είτε όχι !!!!!! Βλέπε το RS4 του 2005 και την Μ3 του 2008 !!!;) κατ αρχα προσεξε λιγο το υφακι σου,οτι γραφω το γραφω με επιχειρηματα και ουτε που προσπαθω να πεισω καποιον για το ποιο ειναι τ γ"γαμαου" και ποια η "κλανια".. πιο πανω αν εβλεπες καλυτερες, εβαλα φωτογραφιες με Μ αφενως αλλα και με s5 επισης, οποτε ακυρο το σχολιακι σου... τωρα για το rs4,πως γινεται να πιστευεις οτι μια εταιρια ειναι μπροστα απο την αλλη επειδη λανσαρε πρωτη εναν V8 στη γκαμα της...και για να σου λυσω την απορια η Αουντι επελεξε αυτο το δρομο γιατι τοτε δεν υπηρχε περιπτωση να ακολουθησει τη μπεμβε σε πιστα με αντιστοιχο εξακυλινδρο συνολο..εξαλλου η ιστορια γραφτηκε στις πιστες που η M3CSL με πισωκινηση 2 κυλινδρους λιγοτερους και 60 ατια κατω εριξε ξυλο στο αουντι... Η Αουντι εχει κανει τεραστια βηματα και ειναι πανω κατω στα ιδια επιπεδα με τους βαυαρους,ακολουθωντας ομως εντελως διαφορετικη φιλοσοφια...απο κει και περα οποιο και να διαλεξει καποιος δεν προκειτε να τον αφησει ανικανοποιητο... αυτα με επιχειρηματα..αν παλι θες συζητηση δημοτικου του στυλ το δικο μου εργαλεια σε παταειειμαι μπροστα,φαε σκονη και αλλα ωραια,βρες αλλο συνομιλητη.... Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoNiCK Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 Paides geia sas! exw ena golf 1 cabrio! me koukoula! ta palia! nomizw modelo 80-90 einai! an thimamai kala! lew na arxisw na to ftiaxnw aksizei o kopos i mpa? i katastasi einai aristi! euxaristw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 Paides geia sas! exw ena golf 1 cabrio! me koukoula! ta palia! nomizw modelo 80-90 einai! an thimamai kala! lew na arxisw na to ftiaxnw aksizei o kopos i mpa? i katastasi einai aristi! euxaristw προσωπικα θα το εδινα σε καποια μαντρα.αν και δε πιστευω να επιανε κατι ιδιαιτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntfsi Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 φιλε μου δε νομιζω να αξιζει! τι θα κερδισεις? θα πεταξεις τα ωραια σου λεφτα σε ενα παλαιωμενο αυτοκινητο. καλυτερα δωστο και παρε κανα καινουριο, το οποιο δε θα σου βγαλει και προβληματα. Παράθεση Hello ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisarv Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 κατ αρχα προσεξε λιγο το υφακι σου,οτι γραφω το γραφω με επιχειρηματα και ουτε που προσπαθω να πεισω καποιον για το ποιο ειναι τ γ"γαμαου" και ποια η "κλανια".. πιο πανω αν εβλεπες καλυτερες, εβαλα φωτογραφιες με Μ αφενως αλλα και με s5 επισης, οποτε ακυρο το σχολιακι σου... τωρα για το rs4,πως γινεται να πιστευεις οτι μια εταιρια ειναι μπροστα απο την αλλη επειδη λανσαρε πρωτη εναν V8 στη γκαμα της...και για να σου λυσω την απορια η Αουντι επελεξε αυτο το δρομο γιατι τοτε δεν υπηρχε περιπτωση να ακολουθησει τη μπεμβε σε πιστα με αντιστοιχο εξακυλινδρο συνολο..εξαλλου η ιστορια γραφτηκε στις πιστες που η M3CSL με πισωκινηση 2 κυλινδρους λιγοτερους και 60 ατια κατω εριξε ξυλο στο αουντι... Η Αουντι εχει κανει τεραστια βηματα και ειναι πανω κατω στα ιδια επιπεδα με τους βαυαρους,ακολουθωντας ομως εντελως διαφορετικη φιλοσοφια...απο κει και περα οποιο και να διαλεξει καποιος δεν προκειτε να τον αφησει ανικανοποιητο... αυτα με επιχειρηματα..αν παλι θες συζητηση δημοτικου του στυλ το δικο μου εργαλεια σε παταειειμαι μπροστα,φαε σκονη και αλλα ωραια,βρες αλλο συνομιλητη.... +1000!!!! Επίσης να προσθέσω ότι το 8κύλινδρο μοτέρ της Μ3 είναι ατμοσφαιρικό (αν σας λέει κάτι αυτό) κ βγάζει 420 άλογα!!! κ όχι με διπλά κ τριπλά τούρμπο ψηλά. Επίσης, να θυμίσω ότι το μοτέρ της 335i με το διπλό τούρμπο κ 306 άλογα βγήκε το καλύτερο για την προηγούμενη χρονιά κι όχι κάποιο της Audi που χρησιμοποιεί χρόνια τούρμπο. Αυτά επειδή ανα φερθήκαμε λίγο για κινητήρες και ιπποδυνάμεις. Εγώ πάντως θα ήθενα να ξαναπω στον cicilianos να σκεφτεί καλά πριν πορχωρήσει σε οποιαδήποτε αγορά και να σκεφτεί και την παράμετρο τούρμπο-ατμοσφαιρικό μοτέρ. Έχουν μεγάλες διαφορές κ σε συντήρηση κ σε αξιοπιστία. Όταν πρωτοβγήκε το TSi σε αυτές τις τιμές όλοι είπαν πάμε να το πάρουμε, είναι φτηνό για τα άλογα που δίνει αλλά μόλις πήγαν για το πρώτο σέρβις και τους ήρθε καμπάνα στο κεφάλι το ξανασκέφτηκαν. Πρέπει να τα λάβεις όλα αυτά υπόψιν σου. Πάντα φιλικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoNiCK Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 ena antistixo tetoio edw kai dn itan cabrio to zitisan 20 xiliarika! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 ena antistixo tetoio edw kai dn itan cabrio to zitisan 20 xiliarika! εεεε;;:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts