bomber21 Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Κοιτα ειχα ενα αμαξακι του VAG αλλα πανε χρονια τωρα αυτο ηταν το Corado G60;)Οτι αλλο ειχα-ειχαμε σπιτι ηταν opel daihatsu και τετοια.Οποτε δε με λες φανατικο καμιας εταιρειας! Αρχιζω να βλεπω ομως τη ζυγαρια να γερνει προς το Α5;) ότι και να διαλέξεις,παραπονεμένος δε θα μείνεις.Δεν μου αρέσει αν το λέω αυτό επειδή είμαι BMWάκιας αλλά ...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vangel161 Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Η καρδια λεει BMW αλλα η λογικη λεει Α5 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 το ξερω ειμαι προβοκατορας.... [/img] στο ψητο τωρα,το Α5 ειναι γκαζι...η μεγαλη διαφορα με το Ε92 ειναι στις ρεπριζ οπου ο σαλλιγγαρος ειναι στα φορτε του..απο την αλλη το 3αρι εχει πολυ μικροτερη καταναλωση(γυρω στο 9 ειμαι,με μπολικο σκισιμο...)... οτι και να επιλεξεις δε θα το μετανιωσεις... Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 την ατιμη παντως,της ταιριαξε πολυ το λευκο(ειδικα με την μαυρη ζαντα ειναι κολλαση!!!!!!) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 η μπεμπα παντα εβγαζε τα πιο ομορφα κουπε,αυτο ειναι ενα δεδομενο,το Α5 ειναι κατι εντελως καινουργιο,εγω δε θα μπορουσα να διαλεξω κατι απο τα δυο,ειλικρινα οσο μου αρεσει το ενα μου αρεσει και τ'αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisarv Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 καλησπέρα κι από μένα. Είμαι κάτοχος μιας μπέμπας, παλιάς βέβαια (2003) αλλά μπέμπας 2λιτρης. Αν είναι κοντά στα οικονομικά θα σου πρότεινα με κλειστά το Ε92 μιας και αν στο μέλλον θελήσεις (σαν γνήσιος ΄'Ελληνας) να το βελτιώσεις μπορείς κάλλιστα να βάλεις ψηλά ένα ωραιότατο τροπέτο Μ3 Ε92 από Γερμανία (V8 4λιτρο 420 άλογα ατμοσφαιρικά!!!) και μετά να ανησυχείς μόνο για RS6 & Porsche. Αυτά όσον αφορά το γκάζι που λίγο πολύ όλους μας τσιμπάει λίγο και θέλουμε να το έχουμε. Από την άλλη αν το δεις και τα 2 είναι πανέμορφα. Αλλά όπως θα γνωρίζετε οι περισσότεροι υπάρχουν πάρα πολλά βελτιωτικά "κοστουμιά" για την μπέμπα. Όχι πως δεν υπάρχουν για το Α5 αλλά η μπέμπα ανέκαθεν είχε περισσότερους οίκους να την προσέχουν εξωτερικά. Και τρίτον, την οδηγική συμπεριφορά που θα σου προσφέρει το 320 με τα 170 ατμοσφαιρικά κ την πίσω κίνηση λίγα αυτοκίνητα μπορούν να δυο την προσφέρουν κι αυτά είναι υπεραυτοκίνητα. Τέλος, το τούρμπο πρέπει να το σκεφτείς καλά πριν το βάλεις στο σπίτι σου. Δεν είναι το διπλό των TSi αλλά είναι ένα απλό τούρμπο σε έναν FSi κινητήρα που σημαίνει ότι συμπεριφέρεται όπως όλα τα τούρμπο. υπερθέρμανση τα καλοκαίρια, προσοχή στις στροφές του κινητήρα μη ζοριστεί και ραγίσει καμιά τουρμπίνα (το έχω δει σε VAG) κτλ. ενώ το άλλο ατμόσφαιρα και το κεφάλι σου ήσυχο. Υ.Γ.: Τα TSi δε λειτουργούν έτσι. Η λειτουργία των τούρμπο τους αν και βενζίνη είναι σαν αυτή των πετρελαιοκίνητων γι' αυτό και είναι τόσοσ χαμηλά η ροπή και στα ψηλά είναι ψόφια. Ακριβώς το αντίθετο από τα απλά ατμοσφαιρικά βενζινοκίνητα. Απλά να ενημερώσω ότι ενός φίλου μου το TSi με τα 140 άλογα του ράγισε η τουρμπίνα πριν κλείσει χρόνο!!!!!!!! Και δεν είναι το μόνο που έχω ακόυσει να το παθαίνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Υ.Γ.: Τα TSi δε λειτουργούν έτσι. Η λειτουργία των τούρμπο τους αν και βενζίνη είναι σαν αυτή των πετρελαιοκίνητων γι' αυτό και είναι τόσοσ χαμηλά η ροπή και στα ψηλά είναι ψόφια. Ακριβώς το αντίθετο από τα απλά ατμοσφαιρικά βενζινοκίνητα. Απλά να ενημερώσω ότι ενός φίλου μου το TSi με τα 140 άλογα του ράγισε η τουρμπίνα πριν κλείσει χρόνο!!!!!!!! Και δεν είναι το μόνο που έχω ακόυσει να το παθαίνει... Εδω να πω πως αμα δεν ξερεις να οδηγας αυτοκινητο τουρμο αυτα παθαινεις.Δεν το λεω για τον φιλο σου αλλα και γω το εχω ακουσει πολλες φορες και ισχυει αυτο που λεω.Ο ξαδερφος μου εχει Rover 620Τi με 145000 χλμ και η τουρμπινα δεν εχει παθει το παραμικρο γιατι απλα ξερει να την λειτουργει.Δεν ξερω αλλο τουρμπισιο αυτοκινητο(ακομα και το ιδιο μοντελο) που να μην εχει αλλαξει τουρμπινα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 οσες φορες εβαλα,ειχα θεματα και ειδοποιησεις απο το bc...και δεν ηταν απο ενα μονο πρατηριο να πεις για νοθεια...επισης σημαντικο ρολο παιζει και η πολυ υψηλη συμπιεση που εχει το εν λογω μοτερ(12)..ακομη ειναι κατι παραπανω απο αισθητη η διαφορα του αυτοκινητου σε επιδοσεις με 95αρα απ οτι με 100αρα... Δεν εισαι καθολου προβοκατορας ισα ισα!Αυτο το κουκλι ειναι δικο σου??:love::love::love:Και τα 2 τα θελω σε ασπρο!!Αυτο ειναι το ΜΟΝΟ βεβαιο για την ωρα!Πες μου λιγα για την συμπερυφορα του για το κρατημα για το κοψιμο του τιμονιου!Για την ροπη που και ποση?!! Σαββατο ξεκινω τεστ drive για ολο το week end!!Και εν συνεχεια βλεπουμε με το Α5;) Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 BMW χωρίς δεύτερη συζήτηση... ...ξυπνησε και η AUDI και έβγαλε κουπε!. Η BMW εχει χρονια το προβάδισμα με την σειρά 3 να είναι η πιο εξυνη αγορα για καποιον που ξερει.:D άλλωστε η υπογραφή μου τα λέει όλα!!! BMW Rulezzzzzzzzzz !:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Αν τα οικονομικα σου ειναι τσιμα τσιμα για το ενα ή το αλλο, τοτε μην παρεις κανενα απο τα δυο. Διαλεξε αλλο αμαξι. Θα με θυμηθεις και δεν θα ζοριστεις. ;) Υπαρχουν και αλλα πραγματα στην ζωη που θα σε κανουν να χαρεις περισσοτερο απο ενα αυτοκινητο, Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Αν τα οικονομικα σου ειναι τσιμα τσιμα για το ενα ή το αλλο, τοτε μην παρεις κανενα απο τα δυο. Διαλεξε αλλο αμαξι. Θα με θυμηθεις και δεν θα ζοριστεις. ;) Υπαρχουν και αλλα πραγματα στην ζωη που θα σε κανουν να χαρεις περισσοτερο απο ενα αυτοκινητο, Μπα καμια σχεση.Απλα εχω βαλει ενα οριο στο αμαξι και δε θελω να παω ποιο πανω;) Ουτε ειναι ονειρο ζωης το αμαξι:OΗδη χαιρομαι αλλα πραγματα:) Θενκς για την συμβουλη! Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cosco Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 http://imageshack.gr/files/o0hgrkjk3i5e0lusj8qs_thumb.jpg Τα λόγια είναι περιττά. Παράθεση Buy, Sell or Rent Properties Around The World! - Real Estate Listings Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoMel Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Οντως ειναι παρα πολυ δυσκολη επιλογη.. Εγω θα σου ελεγα να παρεις την μπεμπα.. Κατι αντικειμενικο δεν μπορω να σου πω για το λογο που σου την προτεινω αφου ουσιαστικα μιλαμε για 2 κορυφαια μοντελα.. Ειναι πανεμορφα κ τα 2 κ σχεδον ισοδυναμα σε επιδοσεις.. Οι διαφορες ειναι απο τη μια ο πιο ροπατος κινητηρας του AUDI(25.5kgm εναντι 21.6kgm) που δεν εχει κ πολυ μεγαλη διαφορα στην τελικη, η πισω κινηση της BMW που ειναι πολυ πιο διασκεδαστικη,κ τελευταιο ειναι οτι με την BMW θα περασεις σε 2λιτρο μοτερ.. Απλα εμενα το AUDI μου βγαζει προς τα εξω εναν πιο ουδετερο χαρακτηρα, οχι τοσο σπορ οσο η BMW για coupe μοντελο! Ωστοσο πηγαινε κ οδηγησε κ τα 2 κ παρε αυτο που σου ταιριαζει περισσοτερο.. Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα παρεις ενα πολυ καλο αυτοκινητο, οποιο κ να ειναι αυτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Δεν εισαι καθολου προβοκατορας ισα ισα!Αυτο το κουκλι ειναι δικο σου??:love::love::love:Και τα 2 τα θελω σε ασπρο!!Αυτο ειναι το ΜΟΝΟ βεβαιο για την ωρα!Πες μου λιγα για την συμπερυφορα του για το κρατημα για το κοψιμο του τιμονιου!Για την ροπη που και ποση?!! Σαββατο ξεκινω τεστ drive για ολο το week end!!Και εν συνεχεια βλεπουμε με το Α5;) η ροπη ειναι κατι παραπανω απο 21 κιλα...το αμαξι μεχρι τις 3.000στροφες κινειται απλα αξιοπρεπως,ενω απο τις 4500 και μεχρι το κοφτη(6700)δινει συνεχεια...φυσικα δεν εχει ουτε το ευρος,ουτε και το μεγεθος ροπης του TFSI...Εγω το προτιμησα απο το αουντι γιατι για μενα ηταν καλυτερα σε καποιους συγκεκριμενους τομεις οπως το τιμονι(του αουντι ειναι χαλια),θεση οδηγησης,εμφανιση,και φυσικα τη μεταδοση της κινησης....σε θεμα κρατηματος το αυτοκινητο ειναι αλλου,μη ξεχναμε οτι αυτο το πλαισιο εχει σχεδιαστει για να περναει στο δρομο ακομα και τα διπλασια αλογα... στη φωτο δεν ειναι το δικο μ,αν και εμενα ειναι επισης alpine white,δεν εχω 4 εξατμισεις αλλα μια διπλη schnitzer... ενα αρνητικο ειναι τα ραν-φλατ..προσωπικη αποψη με το που το παραλαβεις με το καλο,αλλαξε τα...αν ενδιαφερεσαι να το κλεισεις συντομα πιεσε για δωρακια γιατι στο συγκεκριμενο τομεα οι περισσοτεροι dealers της φιρμας ειναι τρελοι ματζιρηδες... Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. September 18, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Να ξαναυπενθυμίσω πως πλέον τα νέα θέματα για αγορές αυτοκινήτου θα γράφονται αποκλειστικά και μόνο στα 7 υπάρχοντα θέματα αγορών.Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες εδώ Επίσης όσα λιγότερα off topic posts τόσο μεγαλύτερη η βοήθεια προς αυτόν που ενδιαφέρεται για την αγορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 η ροπη ειναι κατι παραπανω απο 21 κιλα...το αμαξι μεχρι τις 3.000στροφες κινειται απλα αξιοπρεπως,ενω απο τις 4500 και μεχρι το κοφτη(6700)δινει συνεχεια...φυσικα δεν εχει ουτε το ευρος,ουτε και το μεγεθος ροπης του TFSI...Εγω το προτιμησα απο το αουντι γιατι για μενα ηταν καλυτερα σε καποιους συγκεκριμενους τομεις οπως το τιμονι(του αουντι ειναι χαλια),θεση οδηγησης,εμφανιση,και φυσικα τη μεταδοση της κινησης....σε θεμα κρατηματος το αυτοκινητο ειναι αλλου,μη ξεχναμε οτι αυτο το πλαισιο εχει σχεδιαστει για να περναει στο δρομο ακομα και τα διπλασια αλογα... στη φωτο δεν ειναι το δικο μ,αν και εμενα ειναι επισης alpine white,δεν εχω 4 εξατμισεις αλλα μια διπλη schnitzer... ενα αρνητικο ειναι τα ραν-φλατ..προσωπικη αποψη με το που το παραλαβεις με το καλο,αλλαξε τα...αν ενδιαφερεσαι να το κλεισεις συντομα πιεσε για δωρακια γιατι στο συγκεκριμενο τομεα οι περισσοτεροι dealers της φιρμας ειναι τρελοι ματζιρηδες...Alpine white ειναι το χρωματακι που εδωσες τη φωτο?Τα ραν φλατ τι ειναι?:wacko: Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cosco Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Τα ραν φλατ τι ειναι?:wacko: Run Flat είναι τα ελαστικά που και ξεφούσκωτα μπορείς να κινηθείς μέχρι 90km/h για μια απόσταση έως 300km http://www.youtube.com/watch?v=vGwKDXAx86c http://www.runflat-system.com/benefit_en/index.html Παράθεση Buy, Sell or Rent Properties Around The World! - Real Estate Listings Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 μαλιστα,ευχαριστω. Τι βλακας τα ηξερα...δε θυμομουν οτι λεγονται ετσι:) Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntfsi Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Γεια σου και απο μενα φιλε μου! Οντως ειναι μια πολυ δυσκολη επιλογη! Απο το 1996-2005 ο πατερας ειχε ενα Α4 1.8Τ προσθιοκινητο βελτιωμενο (απο τα 150) στα 220! Αυτο που θα σου πω ειναι οτι αμα σου φυγει στη στροφη απλα δε μαζευεται καθολου ευκολα! Τωρα για ραγισμα Turbo και τετοια δεν ειχε παθει το παραμικρο, μεχρι τα 130000χλμ (οπου πουληθηκε) και ο πατερας μου το σκιζε και δεν εχει ιδεα απο συντηρηση και τροπο λειτουργιας του σαλιγκαρου! Το επομενο αμαξι (το οποιο εχει και μεχρι σημερα) ειναι ενα Α4 2.0 TFSI Quattro Avant στα 245 αλογα με προγραμμα! Ενα θα σου πω πισωκινητα και τα συναφη στο δρομο δε σε πιανουν! Ειναι πολυ ευκολο στην οδηγηση (δεν ειναι αγωνιστικο), πολυ αποτελεσματικο στις στροφες και χαμηλη καταναλωση βενζινης για τα αλογα του (καιει γυρω στο 12-13)! Πολυ σκισμο δε χρειαζεται γτ με 33κιλα ροπης δε παιζεις συνεχεια με το κιβωτιο (εδω κερδιζει απο πλευρας καταναλωσης)! Γνωμη μου παρε το Α5 αλλα με το 2.0 κινητηρα και τη τετρακινηση! Ψαχτο ως μεταχειρισμενο απο το εξωτερικο! Τωρα η AUDI απο τιμονι ειναι τραγικη, μη περιμενεις πληροφορηση και τετοια! Αλλο μεγαλο πλην της συγκεκριμενης εταιρειας ειναι τα service που ειναι πολυ ακριβα (δε ξερω τι γινεται με τη BMW)! Αν θέλεις γκαζι δε θα παρεις το βαυαρο, γτ με το Α5 με σχετικα λιγα χρηματα θα αποκτησεις παραπανω δυναμη ο κινητηρας (για πηγαινε να βελτιωσεις ατμοσφαιρικο...!!). Θεμα με το Turbo δε θα εχεις ουτε με την αξιοπιστια της μηχανης! Το BMW ειναι ενα πολυ καλο αυτοκινητο και αξιοπιστο, αλλα δε μπορω να εκφερω γνωμη γτ δε το εχω οδηγησει ποτε μου! Συγνωμη αν σε κουρασα, ελπίζω να σε βοηθησα! Υ.Γ.: Μηχανικός απο μεγαλη αντιπροσωπεια AUDI μας εχει πει οτι οι κινητηρες 2.0 TFSI και 1.8 TSI ειναι πολυ πιο αξιοπιστοι απο ολους τους αλλους μικρους TSI. Και κανε λιγο υπομονη να δεις τι θα γινει με τα τεκμηρια! Παράθεση Hello ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Thanks filos;) Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 σωστος ο φιλος πιο πανω... οπως καταλαβαινεις,η επιλογη εχει να κανει με το τι σου αρεσει ΕΣΕΝΑ καλυτερα! ωραια προβληματα...:D Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouhou2 Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 ως ουδετερος γιαπωνεζοφιλος μπορω να πω οτι εμφανισιακα το bmw ειναι μια κλανια μπροστα στο audi... επισης να θυμασαι οτι η 3αρα ειναι πανω στο facelift....και κυριως βελτιωθηκε το i-drive επισης τα περι πισω κινησης τα ακουω βερεσε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 ως ουδετερος γιαπωνεζοφιλος μπορω να πω οτι εμφανισιακα το bmw ειναι μια κλανια μπροστα στο audi... επισης να θυμασαι οτι η 3αρα ειναι πανω στο facelift....και κυριως βελτιωθηκε το i-drive επισης τα περι πισω κινησης τα ακουω βερεσε Απλα το αουντι ειναι φαρδυ και δειχνει περισσοτερο,το Α5 ειναι σε στυλ φερραρι,φαρδυ τουμπανιασμενο απο ολες τις πλευρες.ισως εμφανισιακα να υπερεχει εναντι της μπεμπας,τωρα για επιδοσεις στησιμο κτλ κτλ δεν εχω ιδεα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 ως ουδετερος γιαπωνεζοφιλος μπορω να πω οτι εμφανισιακα το bmw ειναι μια κλανια μπροστα στο audi... επισης να θυμασαι οτι η 3αρα ειναι πανω στο facelift....και κυριως βελτιωθηκε το i-drive επισης τα περι πισω κινησης τα ακουω βερεσε φοβερα επιχειρηματα μεγαλε.... επισης,η 4πορτη τριαρα ειναι στο φεισλιφτ,το φεισιλφτ για τη κουπε θα ερθει το 2010 οποτε εισαι λαθος.. για τη πισωκινηση,αν δεν εχεις οδηγησει ποτε αμαξι με τον αξονα πισω δε σε παρεξηγω... τελος,βαλε μια 92αρα Μ-Πακ διπλα σε ενα Α5(που ειναι κ αυτο πανεμορφο φυσικα)και μετα κατσε βρες ποια ειναι η κλανια και ποια η πορδη... Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 ας βαλει καποιος το κωλο της μπεμπας να κανουμε μια συγκριση απο πισω :D http://www.imageshack.gr/files/f1nwewlos9ce9do6nhcq_thumb.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts