gatokefalo Δημ. March 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 Tο εφερε ο γερμανος με 289ευρω .Eπισης το multirama θα φερει το G705 με 285ευρω και με 295ευρω το W705. Διαλεχτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 9, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 Σχετικά καλές τιμές,αν και για να τα αξίζουν πραγματικά τα λεφτά τους καλό θα ήταν να πέσει η τιμή τους κοντά στα 250! :) Είναι καλές επιλογές πάντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. March 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 Πιστευω πως στους δυο μηνες εκει θα κυμαινεται η τιμη τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_petrucci198 Δημ. March 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 Μάνο,είναι ακριβώς ίδια τα τηλέφωνα,απλά έχουν διαφορετική κάμερα!Κατά τα άλλα,αν εξαιρέσεις την κάμερα,είναι ένα και το αυτό,καρμπόν! :) Όσον αφορά το φίλο μας που ρωτάει για το GPS,να του πω ότι το Ίντερνετ το χρειάζεται για να κατεβάσει τους χάρτες για την πλοήγηση επειδή δεν είναι ενσωματωμένοι!Όχι για να κλειδώσει ή για να εντοπίσει θέση,υψόμετρο κλπ!Αυτά όλα τα βρισκει χωρίς Ίντερνετ!Μόνο αν ασχοληθείς με πλοήγηση χρειάζεται σύνδεση με Ίντερνετ! Αν υπάρχει πάντως πακετάκι με δωρεάν data(έστω τα Wind Plus,My Web'n' View και Surf & Mail),γίνεται μια χαρά η πλοήγηση,χωρίς πονοκεφάλους για χρεώσεις! Οι χάρτες τέλος είναι πολύ λεπτομερείς! Μάνο,δοκίμασες το νέο Wayfinder στο C905?Έγινε ακόμη καλύτερο σε δυνατότητες!Το ίδιο έχει και η νέα έκδοση λογισμικού για το G705! Thanx για τις πληροφορίες φίλε μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. March 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 γινεται να φλασαριστεί το κινητο?? να βάλουμε το λογισμικο του Walkman ??? του W705?? :S και αν ναι πώς?? Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. March 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2009 Στα διάφορα online καταστήματα κυμαίνεται στα 267-270 Ευρώ. Αν και προσωπικά έχω πάψει να παρακολουθώ. Μάλλον πάμε για xperia... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. March 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2009 γινεται να φλασαριστεί το κινητο?? να βάλουμε το λογισμικο του Walkman ??? του W705?? :S και αν ναι πώς?? http://davinciteam.eu/W705_en_index.html http://davinciteam.eu/G705_en_index.html 10 € κόστος και μετατρέπεις το ένα στο άλλο και αντίστροφα....:);) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. March 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2009 πιστευω πως αυτο το κινητο εχει την πιο ψευτικη κατασκευη που εχω δει ποτε.Ουτε για 100ευρω δεν αξιζει.τα υλικα του ειναι σαν να ειναι παιδικο παιχνιδι.ετοιμο να διαλυθει ,τη να τα κανω τα gps και wi-fi.αισχος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2009 πιστευω πως αυτο το κινητο εχει την πιο ψευτικη κατασκευη που εχω δει ποτε.Ουτε για 100ευρω δεν αξιζει.τα υλικα του ειναι σαν να ειναι παιδικο παιχνιδι.ετοιμο να διαλυθει ,τη να τα κανω τα gps και wi-fi.αισχος Tοτε μην το παιρνεις!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. March 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2009 Πραγματικα το ειδα απο κοντα χθες σε 1 φιλο και δε μπορω να πω οτι με εντυπωσιασε! Περιμενα κατι καλυτερο απ τη SE;) Ισως σε αλλα χρωματα να δειξη πιο ωραιο(εγω το ειδα σε μαυρο) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. March 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2009 Tοτε μην το παιρνεις!! Σιγα μην τον παρω.Παρτο εσυ να μας πεις λεπτομερειες:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triviz Δημ. March 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2009 παιδιά έχετε κάνει εσεις update?to seus δεν μου βρίσκει τίποτα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 15, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2009 Η πιο πρόσφατη έκδοση είναι η R1DA034! Αν έχει αυτήν την έκδοση το δικό σου,τότε λογικό είναι να μη βρίσκει άλλη,νεότερη! Μπορείς να πας:Ρυθμίσεις,Υπηρεσία αναβάθμισης,Έκδοση λογισμικου και να δεις ποια εκδοση έχεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babispaplarisa Δημ. March 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2009 Δηλαδη οσες φορες θα θελω να κανω πλοηγηση,με απενεργοποιημενο το a-gps,θα χρειαζεται να μπαινει στο ιντερνετ και θα χρεωνομαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. March 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2009 πιστευω πως αυτο το κινητο εχει την πιο ψευτικη κατασκευη που εχω δει ποτε.Ουτε για 100ευρω δεν αξιζει.τα υλικα του ειναι σαν να ειναι παιδικο παιχνιδι.ετοιμο να διαλυθει ,τη να τα κανω τα gps και wi-fi.αισχος thanx rostropol θα το κοιτάξω ;) όπως τα λες ειναι φιλε gatokefalo....οσο πάει με τις μερες με εχει απαγοητευση η ποιότητα του κινητου,τις πρώτες μερες ητανε μια χαρα οσο περνουσε ο καιρος λες και γκρεμιστικε.. :( ...εκτος του οτι κουνιεται ολοκληρο και τριζει σαν χαλσμενο κρεβατι...καμια φορα δεν πιάνει και το slide οταν πάω να τερματίσω την κλήση και ενω το εχω ενεργοποιημενο κιόλας ελεως..αλλα να λεμε την αλήθεια εχει οθονάρα πάντως και το wi-fi του παιζει μια χάρα.Το μονο καλο ειναι οτι εφτιαξε με την αναβάθμιση το κουμπή τις συντόμευσεις δεν χάνεται πλέον.Ψήθηκα και πολυ άσχημα για το X-peria το είδα απο κοντα ειναι τέλειο...δουλεύει ο αδερφος μου σε μια εταιρια και μ ειπε μπορει να το πάρουμε στι μισι τιμή στα μισα κοτα στα 300 το παιρνω χαλαρα χωρις 2η σκέψει!! :rolleyes: Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haaris Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 γεια σας παιδια .κ γω σκεφτομαι να παρω το g705 αλλα με αυτα που άκουσα για την ποιοτητα κατασκευης μαλλον θα κάνω στροφή προς το nokia 5800..εσεις τι λέτε ? έχει και άλλος παρόμοια κακή εντυπωση για το g705?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 γεια σας παιδια .κ γω σκεφτομαι να παρω το g705 αλλα με αυτα που άκουσα για την ποιοτητα κατασκευης μαλλον θα κάνω στροφή προς το nokia 5800..εσεις τι λέτε ? έχει και άλλος παρόμοια κακή εντυπωση για το g705?? To Nokia 5800 δεν ειναι και η ποιοτητα :lol: επειδη παρακολουθω την ενοτητα για το 5800 το κινητο δεν εχει καθολου σταθερη αποδοση! τωρα πηγαινε σε ενα καταστημα και δες απο κοντα τα 2 τηλεφωνα και αποφασισε.αναλογως τι ψαχνεις απο ενα κινητο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haaris Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 απλα ψαχνω ενα αξιοπιστο κινητο με wi-fi ισως και gps γυρω στα 300 ευρω. έχω ψιλοχαθει ..συγγνώμη που γράφω γενικα για συσκευες στο θέμα εδώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triviz Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 έχω την R1BA034 αλλα δεν μου κάνει update to seus γιατι ρε παιδιά ? ενώ Sony Ericsson G705 software update - new firmware Firmware: R1BA038=>R1DA032=> R1DA034=> R1DE001 Filesystem: ADRIATIC, C-ASIA, CENTRAL-EUROPE, FRANCE, M-EAST-N-AFR, RUSSIA, WESTERN-EUROPE, HONG-KONG, APAC-ANZ, TAIWAN Generic Trade Taiwan Generic Trade Hong Kong Generic Trade Singapore Generic Trade Turkey Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 γεια σας παιδια .κ γω σκεφτομαι να παρω το g705 αλλα με αυτα που άκουσα για την ποιοτητα κατασκευης μαλλον θα κάνω στροφή προς το nokia 5800..εσεις τι λέτε ? έχει και άλλος παρόμοια κακή εντυπωση για το g705?? Επειδη ειχα το συγκεκριμενο να σου πω ενημερωτικα οτι αν ψαχνεις να βρεις ποιοτητα απ το 5800..εδεσες!!:) Πιστευω πως παρ ολο που δεν ειναι και κορυφη το 705 θα σε καλυψει καλυτερα για καθημερινη χρηση Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgus Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 λίγες μέρες κάτοχος του 705 και δηλώνω 100% ευχαριστημένος μέχρι στιγμής. Δεν έχουν περάσει και λίγα κινητά από τα χέρια μου οπότε δεν μπορώ να πω ότι με έχει απογοητεύσει κάτι. Το τι χρειάζεται ο κάθε ένας από εμάς είναι υποκειμενικό αλλά για ποιότητα ίσως τα κριτήρια να είναι πιο αντικειμενικά...και έτσι δεν θα έκρινα την ποιότητα τόσο χάλια όσο ακούγεται... Μια ικανοποιητική κατασκευή μου φαίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haaris Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 εντάξει παιδιά ευχαριστώ πολύ ..μαλλον θα επιστρέψω στο g705.. ελπίζω να πράττω σωστά...:luck: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantsag1 Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 Το τι χρειάζεται ο κάθε ένας από εμάς είναι υποκειμενικό αλλά για ποιότητα ίσως τα κριτήρια να είναι πιο αντικειμενικά...και έτσι δεν θα έκρινα την ποιότητα τόσο χάλια όσο ακούγεται... Συμφωνώ και εγώ μαζί σου οτι είναι υποκειμενικό το θέμα.. Εμένα πχ μου αρέσει το κινητό να έχει σκληρά πλαστικά ώστε να σου δίνει την αίσθηση οτι κρατάς μια στιβαρή κατασκευή και όχι ένα κινέζικο φτηνό παιχνιδάκι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haaris Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 sirgus ειπες οτι εισαι ικανοποιημενος απο ποιοτητα. όμως κ ο maiden τις πρωτες μέρες δεν είχε πρόβλημα..στη συνέχεια όπως λέει 'γκρεμίστηκε'... αν παρουσιάσει κατι παρακαλώ ανάφερέ το..να ξέρουμε που πηγαίνουμε τουλ/τον...ευχαριστώ προκαταβολικά..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Σαν desing το W705 ειναι μακραν πιο ωραιο απο το G705.Αποψη μου βεβαια,διοτι το w705 το εχω και το g705 to εχω δει.κατα τα αλλα οι συσκευες ειναι πανω κατω σχεδον ιδιες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts