Jump to content

Πόσο αθώοι/ες είστε; Έχετε παρακολουθήσει ποτέ το φίλο/η σας ;

antonis_avr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γκάλοπ!Είμαι περίεργος πόσοι από εμάς τους αθώους και ηθικούς το έχουμε κάνει!

Γιατι, εσυ εισαι εξω απο την προσωπικη του ζωη;:p

Ε δεν ειμαι και στην ΠΟΛΥ....προσωπικη του,σε βαθμο που να τον παρακολουθησω κιολας....:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ δεν ήμουν καχύποπτος αλλά έγινα επειδή την πάτησα μια φορά.Αν τωρά υποψιαζόμουν κάτι,θα το έκανα!

Τώρα ξέρω τι θα έκανα, GPS συσκευή εντοπισμού στο αμάξι.

http://www.modushome.gr/gps-tracking-systems/s-911-personal-locator.html

Καλυτερα στην αγνοια μας λεω γω.:worry:

Εδιτ: Μικρη παρακολουθουσα τον Γιωργακη που μου αρεσε στο δημοτικο. Αχου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ανώμαλο, άρρωστο και ψυχοφθόρο. Στην πυρά όσοι από σας το κάνουν :p

Αν υποπτεύομαι το έτερον ήμισυ, τότε πολύ απλά ζητάω εξηγήσεις, δεν κάθομαι να παρακολουθήσω κιόλας. Α στο καλό :p

Destiny found.

Αν υποπτεύομαι το έτερον ήμισυ, τότε πολύ απλά ζητάω εξηγήσεις, δεν κάθομαι να παρακολουθήσω κιόλας. Α στο καλό :p

Kαι υπαρχει περιπτωση να σου πει την αληθεια???

[sIGPIC][/sIGPIC]

Kαι υπαρχει περιπτωση να σου πει την αληθεια???

Βέβαια. Γιατί για να φτάσει στο σημείο να κάνει κάτι που να μου κινήσει την περιέργια, σημαίνει πως κάπου έφταιξα κι εγώ. Άρα, το λογικό είναι να συζητήσει μαζί μου και να βρούμε μια μέση λύση.

Επικοινωνία :p

Destiny found.

Kαι πως εισαι τοσο σιγουρη οτι δεν σου λεει ψεμματα.Αμα εκανε καμια στραβη δε νομιζω να στο πει.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Kαι πως εισαι τοσο σιγουρη οτι δεν σου λεει ψεμματα.Αμα εκανε καμια στραβη δε νομιζω να στο πει.

Είναι λίγοι οι άντρες-κότες και προσωπικά, δεν έτυχε να γνωρίσω τέτοιο κομμάτι.

Destiny found.

Εγώ θα έλεγα το εξής.Πείτε μου ποιός από όλους μας άμα είχε την δυνατότητα να πατήσει ένα κουμπί να μάθει αν τον κερατώνουν δεν θα το έκανε.Εγώ πιστεύω ότι το 95% θα το έκανε.Από αυτούς το 10% θα το παραδέχονταν και οί υπόλοιποι θα έλεγαν ψέματα.

Βέβαια. Γιατί για να φτάσει στο σημείο να κάνει κάτι που να μου κινήσει την περιέργια, σημαίνει πως κάπου έφταιξα κι εγώ. Άρα, το λογικό είναι να συζητήσει μαζί μου και να βρούμε μια μέση λύση.

Επικοινωνία :p

Συμφωνω απολυτα μαζι σου.

Η επικοινωνια ειναι το παν σε μια σχεση.

Κ η συζητηση ο πιο σωστος τροπος να λυθουν τα προβληματα(βασικη προυποθεση οτι κ τα 2 ατομα ειναι προθυμα να συζητησουν ομως;))

τα λετε ολοι σας τοσο ομορφα και ιδυλιακα που ξεχνατε πως στην μερες μας εχει χαθει η εμπιστοσυνη και η επικοινωνια αναμεσα στα ζευγαρια;)
[sIGPIC][/sIGPIC]

τα λετε ολοι σας τοσο ομορφα και ιδυλιακα που ξεχνατε πως στην μερες μας εχει χαθει η εμπιστοσυνη και η επικοινωνια αναμεσα στα ζευγαρια;)

οχι σε ολα τα ζευγαρια ευτυχως. :)

υπαρχουν ακομα ανθρωποι που ξερουν να εμπιστευονται κ που ξερουν να ειναι ειλικρινεις!

Είναι λίγοι οι άντρες-κότες και προσωπικά, δεν έτυχε να γνωρίσω τέτοιο κομμάτι.

Οσο μεγαλωνεις θα αρχισεις να αλλαζεις γνωμη.

Για να απαντησω και γω ποσο αθωος ειμαι(?).Αν οντος συνεβαινε κατι υποπτο και ειχα αμβιβολειες θα την παρακολουθουσα.Νομιζω πως ειναι προτιμοτερο να το κανω αυτο απο το να ειμαι συνεχεια με αμφιβολιες και να ζηταω συνεχεια εξηγησεις και λογαριασμους.Αν και αυτη ειχα αμβιβολειες για μενα ας με παρακολουθουσε δεν θα ειχα κανενα προβλημα.Ας ελεγχε και το κινητο μου.Eφοσον ειμαι καθαρος δεν εχω να φοβηθω τιποτα.Τωρα αν με επιανε θα της εξηγουσα,αν την επιανα θα την καταλαβαινα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

οχι σε ολα τα ζευγαρια ευτυχως.

υπαρχουν ακομα ανθρωποι που ξερουν να εμπιστευονται κ που ξερουν να ειναι ειλικρινεις!

δυστυχως δεν εχω συναντησει ακομη τετοιον ανθρωπο...:( τα λεω λιγο βαρια αλλα χωρισα πριν λιγο και δικαιολογουμαι...:O

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οσο μεγαλωνεις θα αρχισεις να αλλαζεις γνωμη.

Για να απαντησω και γω ποσο αθωος ειμαι(?).Αν οντος συνεβαινε κατι υποπτο και ειχα αμβιβολειες θα την παρακολουθουσα.Νομιζω πως ειναι προτιμοτερο να το κανω αυτο απο το να ειμαι συνεχεια με αμφιβολιες και να ζηταω συνεχεια εξηγησεις και λογαριασμους.Αν και αυτη ειχα αμβιβολειες για μενα ας με παρακολουθουσε δεν θα ειχα κανενα προβλημα.Ας ελεγχε και το κινητο μου.Eφοσον ειμαι καθαρος δεν εχω να φοβηθω τιποτα.Τωρα αν με επιανε θα της εξηγουσα,αν την επιανα θα την καταλαβαινα.

και δε θα σε πειραζε καθολου 1)το γεγονος οτι με αυτη την πραξη θα εδειχνε την ελλειψη εμπιστοσυνης της σε σενα κ 2)την ελλειψη σεβασμου για τα προσωπικα σου αντικειμενα? :worry:

επισης αν εισαι σε μια σχεση και παρα τις συζητησεις κ τις εξηγησεις που ζητας συνεχιζεις να ζεις μεσα στην αμφιβολια,πιστευεις οτι το σωστο κ το καλυτερο για σενα ειναι να την παρακολουθησεις?κ τοτε τι?

αν δεν υπαρχει εμπιστοσυνη,δεν προκειται να βρεθει ετσι.αν μια ξεκαθαρη συζητηση δεν λυσει το προβλημα,τοτε μαλλον η σχεση δεν προχωραει κ δεν αξιζει να προχωρησει,δε συμφωνεις?

Aμα σου μπει κατι στο μυαλο οση εμπιστοσυνη και να δειχνεις στον αλλο θολωνεις καποιες φορες ωστε αμα δεν δεις κατι με τα ιδια σου τα ματια δεν μπορεις να το πιστεψεις.Αμα ειναι να εχει συνεχεια με υποψιες και να ''βασανιζεται'' για το τι κανω εγω νομιζω πως θα ειναι καλυτερο να κανει αυτη την πραξη.Θα καταλαβει το λαθος και θα συνεχισουμε κανονικα.Δε με πειραζει που θα παψει να με εμπιστευται πραγμα που θα αλλαξει οταν θα καταλαβει οτι εχει αδικο.Ουτος η αλλως το κερατο καπως ετσι φυτρωνει.Απο την πληρη εμπιστοσυνη που εχεις στον αλλο/η.

επισης αν εισαι σε μια σχεση και παρα τις συζητησεις κ τις εξηγησεις που ζητας συνεχιζεις να ζεις μεσα στην αμφιβολια,πιστευεις οτι το σωστο κ το καλυτερο για σενα ειναι να την παρακολουθησεις?κ τοτε τι?

αν δεν υπαρχει εμπιστοσυνη,δεν προκειται να βρεθει ετσι.αν μια ξεκαθαρη συζητηση δεν λυσει το προβλημα,τοτε μαλλον η σχεση δεν προχωραει κ δεν αξιζει να προχωρησει,δε συμφωνεις?

τωρα ειδα την τροποποιηση.

τωρα με τα λογια ειναι λιγο δυσκολο να σου απαντησω,στην πραξη ισως ηταν διαφορετικα τα πραγματα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν εχω μπει ποτε στη διαδικασια να παρακολουθησω. Ειναι ανωφελο. Αντε παρακολουθεις, και μετα τι? Θα χωρισεις ή θα αποδειξεις στον εαυτο σου ποσο μ....ας εισαι!

Καλυτερα να "φυγεις" ή να ζητησεις εξηγησεις οταν σου μπουν "ψιλοι στα αυτια"... Γλιτωνεις κοπο και κρατας και την αξιοπρεπεια σου!!! :p

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes.

Aμα σου μπει κατι στο μυαλο οση εμπιστοσυνη και να δειχνεις στον αλλο θολωνεις καποιες φορες ωστε αμα δεν δεις κατι με τα ιδια σου τα ματια δεν μπορεις να το πιστεψεις.Αμα ειναι να εχει συνεχεια με υποψιες και να ''βασανιζεται'' για το τι κανω εγω νομιζω πως θα ειναι καλυτερο να κανει αυτη την πραξη.Θα καταλαβει το λαθος και θα συνεχισουμε κανονικα.Δε με πειραζει που θα παψει να με εμπιστευται πραγμα που θα αλλαξει οταν θα καταλαβει οτι εχει αδικο.Ουτος η αλλως το κερατο καπως ετσι φυτρωνει.Απο την πληρη εμπιστοσυνη που εχεις στον αλλο/η.

εγω σε αυτο πιστευω το αντιθετο..:confused:

πιστευω πως αν η σχεση ειναι σοβαρη πιο ευκολα θα κερατωσει καποιος/α αν βλεπει κ τον αλλο/η να ζηλευει(ειδικα αν γινεται πιεστικοσ/η κ κανει υστεριες)παρα αν υπαρχει εμπιστοσυνη στη σχεση!

για το αλλο που λες,απλα δεν ειμαι σιγουρη αν το αλλο ατομο θα σταματησει να ειναι καχυποπτο(απο τη στιγμη που θα παρακολουθησει κ δε θα βρει ενοχοποιητικα στοιχεια:p)η αν θα συνεχισει να εχει αμφιβολιες στο μελλον.

να παρακολουθησω?οχι

ξερω ομως γνωστο μου ζευγαρι που το αγορι νομιζει πως η δικια του μεσω μσν μπαινει στα αρχεια του και τον κατασκοπευει!

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

ξερω ομως γνωστο μου ζευγαρι που το αγορι νομιζει πως η δικια του μεσω μσν μπαινει στα αρχεια του και τον κατασκοπευει!

τι πραγμα???:lol:

εγω σε αυτο πιστευω το αντιθετο..

πιστευω πως αν η σχεση ειναι σοβαρη πιο ευκολα θα κερατωσει καποιος/α αν βλεπει κ τον αλλο/η να ζηλευει(ειδικα αν γινεται πιεστικοσ/η κ κανει υστεριες)παρα αν υπαρχει εμπιστοσυνη στη σχεση!

αυτο ειναι καθαρα στον ανθρωπο. αμα το εχεις μεσα σου να κερατωνεις, ακομη και μετα τον γαμο σου αυτο θα κανεις...μεχρι να την πατησεις;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

αυτο ειναι καθαρα στον ανθρωπο. αμα το εχεις μεσα σου να κερατωνεις, ακομη και μετα τον γαμο σου αυτο θα κανεις...μεχρι να την πατησεις;)

ε ναι..

δε μιλαω για περιπτωσεις που αλλος κερατωνει συστηματικα κ οποιονδηποτε(:p)αλλα σε περιπτωσεις σοβαρης σχεσης! :)