Alfista_guru Δημοσιεύτηκε September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 3, 2008 Παιδια θα ηθελα να ρωτησω το εξης.Κατεβασε ο υπολογιστης μου το service pack 3 και εχω ακουσει απο πολλους φιλους μου οτι μολις το εγκατεστησαν ειχαν προβλημα με τον υπολογιστη και δεν τους εμπαινε μετα internet.Ο υπολογιστης μου το κατεβασε αυτοματα αλλα το εχω να μην μου το εγκαθηστα αυτοματα.Να το εγκαταστησω αφοβα? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 φυσικά και να το βάλεις. εκείνοι που είχαν πρόβλημα ήταν εκείνοι που βιάστηκαν να το εγκαταστήσουν ΠΡΙΝ τους εμφανιστεί στο windows update Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obillias Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 εγω το κατεβασα απο microsoft εδω και πολυ καιρο και δεν εχω προβλημα χωρις να εμφανιστει στο windows update τι αλλαζει δηλαδη γνωριζεις? μηπως πρεπει να το βγαλω και να το αφησω να το ζητησει μονο του για εγκαταστση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfista_guru Δημ. September 3, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 To εβαλα παιδια και δεν ειχα κανενα θεμα.Ολα καλα λοιπον.Παντος σε ενα φιλο μου που του ειχε προβλημα με το internet τοτε του το ειχε κατεβασει αυτοματα το pc αλλα στο κεντρικο site της Microsoft δεν ειχε καποιο link οπου μπορουσες να το κατεβασεις μονος σου...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 To κατεβασε μονο του και το εγκατεστησα χθες.Δεν υπαρχει κανενα προβλημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 εγω το κατεβασα απο microsoft εδω και πολυ καιρο και δεν εχω προβλημα χωρις να εμφανιστει στο windows update τι αλλαζει δηλαδη γνωριζεις? μηπως πρεπει να το βγαλω και να το αφησω να το ζητησει μονο του για εγκαταστση? http://www.computerworld.com/action/article.do?command=viewArticleBasic&articleId=9064498 and this http://news.softpedia.com/news/Microsoft-Details-Windows-XP-SP3-Secret-Changes-75673.shtml Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costastsak Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Παιδιά εγώ μόλις κατέβασα το sp3 και μετά το restart με το που ανοιγει το pc βγαίνει το παράθυρα του dos και γράφει κάτι για το system 32 και ο υπολογιστής δεν μπορεί να ανοίξει καμία άλλη εφαρμογή. Δεν μπορώ να ανοίξω ούτε explorer ούτε mozilla ούτε my computer....Και το παράθυρο δεν κλείνει με τίποτα. To pc το έκλεισα με το κουμπί. Γ@μω το κέρατό μου.@#$##$@ Μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Παράθεση I LOVE MY BABIES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 φυσικά και να το βάλεις. εκείνοι που είχαν πρόβλημα ήταν εκείνοι που βιάστηκαν να το εγκαταστήσουν ΠΡΙΝ τους εμφανιστεί στο windows update Και εγώ που εγκατέστησα το Service Pack 3 απο το Windows Update πάλι νερά μου κάνει στον Internet Explorer 7.Δηλαδή μετά την εγκατάσταση του SP 3 έπρεπε ή να κατεβάσω το Mozilla ή να κατεβάσω τον Internet Explorer 8 Beta 2.:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 ..εχω εγκαταστησει το SP3 σε πανω απο 10 υπολογιστες ...ειχα μονο ενα προβλημα με μια ασυρματη PCMCIA καρτα της D-Link σε ενα Laptop...χτυπαγε καποιο αρχειο .dll που ενω στην SP2 ειχε μεγεθος καπου 250κ τωρα εχει μεγεθος καπου 60κ :wacko:....εψαξα στο νετ και βρηκα διαφορες λυσεις... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iRi Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 κ εγω απο το windows update το κατεβασα κ όλα καλά εκτός από ένα πράγμα: Ειχα σαν Theme το Zune και μετα την επανεκκίνηση μ εβγαλε το windows classic theme και δεν εβρισκε το zune ή τα υπόλοιπα. Τελικά κατέβασα το UxTheme_Patcher_1.2_sp3 και τα "καταλαβαίνει" τώρα, εκτός από τα Luna και τα υπόλοιπα χρώματα του Zune (πλην του Default-πορτοκαλί)... Παράθεση Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com spread it out! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 κ εγω απο το windows update το κατεβασα κ όλα καλά εκτός από ένα πράγμα: Ειχα σαν Theme το Zune και μετα την επανεκκίνηση μ εβγαλε το windows classic theme και δεν εβρισκε το zune ή τα υπόλοιπα. Τελικά κατέβασα το UxTheme_Patcher_1.2_sp3 και τα "καταλαβαίνει" τώρα, εκτός από τα Luna και τα υπόλοιπα χρώματα του Zune (πλην του Default-πορτοκαλί)... Λογικό. Αφού σου πέρασε το αυθεντικό uxtheme.dll που δεν αφήνει να βάλεις άλλα visual styles. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iRi Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Λογικό. Αφού σου πέρασε το αυθεντικό uxtheme.dll που δεν αφήνει να βάλεις άλλα visual styles. xμ. και η χαζή ερώτηση τώρα...: μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό? ::worry: Παράθεση Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com spread it out! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 xμ. και η χαζή ερώτηση τώρα...: μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό? ::worry: Ναι και το έκανες ήδη. Να περάσεις το νέο patcher που αντικαθιστά το επίμαχο .dll Δοκίμασε να περάσεις πάλι τα styles. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 Tελικά το κρίνετε απαραίτητο να το βάλεις κάποιος ή να μη ρισκάρει τυχόν προβλήματα και να μείνει με SP2 (σημ. δεν έχω με SP2 κανένα πρόβλημα)??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 Tελικά το κρίνετε απαραίτητο να το βάλεις κάποιος ή να μη ρισκάρει τυχόν προβλήματα και να μείνει με SP2 (σημ. δεν έχω με SP2 κανένα πρόβλημα)??? Απαραίτητο όσο τίποτε άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. September 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2008 Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια και συγγνώμη που επιμένω. Κατέβασα το SP3 αλλά μόλις πήγα να το εγκαταστήσω με ρώτησε αν έχω πάρει backup. Η ερώτηση είναι τυπική ή υπάρχει πιθανότητα σοβαρού προβλήματος? Με restore point σώζεται η κατάσταση αν κάτι παέι στραβά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. September 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2008 ναι υπάρχει. backup κάνουμε τουλάχιστον 1 φορά το μήνα αν και καλύτερα κάθε ΣΚ. το έχουμε πει δεκάδες χιλιάδες φορές. :!: Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts