andreas_ku990 Δημοσιεύτηκε September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 1, 2008 (edited) http://www.gsmarena.com/samsung_d980-pictures-2500.php Αν και σχεδιαστικά θυμίζει πολύ το samsung F480, δεν είναι ο διάδοχος του αλλά ένα νεο μοντέλο της samsung το οποίο μπορεί να λειτουργεί με 2 sim ταυτόχρονα ... Το D980 έχει μια οθόνη αφής 2,6 ιντζών και είναι κατά 5 περίπου χιλιοστά ποιο παχύ από το F480 ... Δεν υποστηρίζει 3G κάτι που θα στενοχωρήσει πολλούς ... έχει θύρα για κάρτες micro SD που υποστηρίζει μέχρι και 2GB (:() ... Έχει bluetooth v2.0 με A2DP και μια κάμερα με 5mp που έχει τη δυνατότητά να τραβάει βίντεο με 15 fp/s σε qvga ανάλυση ... Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ http://www.gsmarena.com/samsung_d980-2500.php Δείκτης SAR: 0.406 W/kg Edited January 10, 2012 by gianpithio Update Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Αρνητικο δυστυχως το οτι δεν θα ειναι 3G!! Eλεος..εν ετη 2008... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georginos Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Και χωρίς Wifi.. Κατα τ'άλλα όμορφο πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. September 5, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Ναι ωραίο αν και προτειμώ το F480. Το είδα προχθες σε ένα κατάστημα του Γερμανού και εντυπωσιάστηκα Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 δεν μου αρεσει. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1007 Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Εντάξει,το θετικό είναι ότι αυξάνονται τα dual sim κινητά...Το αρνητικό είναι ότι το συγκεκριμένο μοντέλο δεν προσφέρει κάτι το αξιόλογο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kawasutra Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 Εντάξει,το θετικό είναι ότι αυξάνονται τα dual sim κινητά...Το αρνητικό είναι ότι το συγκεκριμένο μοντέλο δεν προσφέρει κάτι το αξιόλογο... Και θα είναι και ψιλοτσιμπημένο, λόγω dual sim. Σιγά τη δυνατότητα, που πρέπει να χρεωθεί ακριβά. Ας ελπίσουμε ότι θα ωριμάσει γρήγορα η συγκεκριμένη αγορά, όπως ήδη φαίνεται από τις αυξημένες πωλήσεις, ώστε να δούμε σε αυτά τα χρήματα ανάλογες δυνατότητες.... Παράθεση Αντώνης :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Αναμένεται Σύντομα (μέσα Δεκέμβρη) στο Πλαίσιο => 423 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2008 Εντάξει,το θετικό είναι ότι αυξάνονται τα dual sim κινητά...Το αρνητικό είναι ότι το συγκεκριμένο μοντέλο δεν προσφέρει κάτι το αξιόλογο...αυξανοντε απο μερια samsung,γιατι οι υπολοιπες ειναι ακομα σε ληθαργο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scolopax Δημ. December 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2008 αυξανοντε απο μερια samsung,γιατι οι υπολοιπες ειναι ακομα σε ληθαργο. σκεφτητε ομως οτι τα dual sim cells αναφεροντε σε διαφορετικο κοινο. υποτιθετε οτι ειναι bussiness σειρες οποτε δν ειναι αναγκη να εχουν ενα καρο adds πανω τους...(προς το παρων τουλαχιστον) απλα εξυπηρετουν με τις 2 καρτες. και επειδη ειναι στα σπαργανα αυτη η τεχνολογια .. θα αργισουμε να βλεπουμε μικρα, κομψα, ομορφα, βαρυφορτωμενα dual-sim κινητα. Παρολα αυτα προσωπικα εχω το D880, και αυτο με 2 σιμς, και η αληθεια ειανι οτι μου λειπου τα εξτρα καλουδια που προσφερουν αυτο το καιρο τα single-sim κινητα. Π.χ καλη καμερουλα, 3g, wifi και ενα καρο αλλα. αλλα συμβιβαζομαι γιατι το πηρα για συγκεκριμενη δουλεια. διαφορετικα δν θα επαιρνα ενα τεραστιο - συγκριτικα με τα u-series - και "αδειο" απο πλευρας extras κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. December 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2008 σκεφτητε ομως οτι τα dual sim cells αναφεροντε σε διαφορετικο κοινο. υποτιθετε οτι ειναι bussiness σειρες οποτε δν ειναι αναγκη να εχουν ενα καρο adds πανω τους...(προς το παρων τουλαχιστον) απλα εξυπηρετουν με τις 2 καρτες. και επειδη ειναι στα σπαργανα αυτη η τεχνολογια .. θα αργισουμε να βλεπουμε μικρα, κομψα, ομορφα, βαρυφορτωμενα dual-sim κινητα. Παρολα αυτα προσωπικα εχω το D880, και αυτο με 2 σιμς, και η αληθεια ειανι οτι μου λειπου τα εξτρα καλουδια που προσφερουν αυτο το καιρο τα single-sim κινητα. Π.χ καλη καμερουλα, 3g, wifi και ενα καρο αλλα. αλλα συμβιβαζομαι γιατι το πηρα για συγκεκριμενη δουλεια. διαφορετικα δν θα επαιρνα ενα τεραστιο - συγκριτικα με τα u-series - και "αδειο" απο πλευρας extras κινητο. μαζι σου αλλα εμενα δεν με χαλαει να ειχε και μια πιο καλη καμερα.το ιδιο κινητο εχω .. Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. December 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2008 καλημερα!! το εχει κανεις?? σκεφτομαι να το παρω αλλα πιο πολυ για τις dual sim. αξιζει τα λεφτα του?? εχω ηδη το samsung d880 αλλα οσο να'ναι ειναι αλλιως να εχεις οθονη αφης. ευχαριστω!!:p:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetzas Δημ. January 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2009 Μόλις το παρέλαβα! Δυστυχώς όμως δεν έχω προλάβει ν΄ασχοληθώ πολύ. Εκ πρώτης όψεως είναι πολύ συμπαθητικό και ο τρόπος λειτορυγίας των 2 sims είναι πολύ φιλικός και πολύ καλύτερος απο το αναμενόμενο.. Αυτό που μου φάνηκε λιγο περίεργο είναι ότι το esc υπάρχει μόνο σε πλήκτρο που σημαίνει ότι μαζί με το πενάκι πρέπει να δουλέυεις και δάκτυλο. Επίσης, το scrolling με το πενάκι είναι επίσης λίγο περίεργο και τουλάχιστον στην πρώτη επαφή με το τηλέφωνο χρησιμοποίησα πολύ το πλαίνο πληκτρο.. Προς το παρόν αυτά. Τις επόμενες μέρες που θα έχω καλύτερη άποψη θα σας ενημερώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 καλοριζικο!! απο που το πηρες?? εμεινες ευχαριστημενος για τα λεφτα του?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetzas Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 Ευχαριστώ. Το πήρα από το e-click.gr και μέχρι στιγμής είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Βέβαια 2-3 πραγματάκια θα τα ήθελα λίγο καλύτερα, όμως αυτό που με ενδιέφερε ήταν το dual sim η χρήση του οποίου είναι εξαιρετικά απλή και βολική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 το πηρε κανεις αλλος?? να μας πει εντυπωσεις. παντως το πλαισιο το εφερε.:D:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Illuvatar Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Γεια σας. Ενδιαφέρομαι και εγω να αγοράσω το D980. Μήπως μπορει να μου πει κάποιος πόσο χρόνο αναμονης έχει και πόσες ώρες ομιλίας γιατί δεν το αναφέρει σε κανένα site ή τουλάχιστον δεν το βρίσκω εγώ. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Γεια σας. Ενδιαφέρομαι και εγω να αγοράσω το D980. Μήπως μπορει να μου πει κάποιος πόσο χρόνο αναμονης έχει και πόσες ώρες ομιλίας γιατί δεν το αναφέρει σε κανένα site ή τουλάχιστον δεν το βρίσκω εγώ. Ευχαριστώ! το αγορασα εχθες το εβγαλα απο τον φορτιστη το πρωι στις 7 μεχρι τωρα μετα απο πολυ χρηση ομιλια και κτλ εχουν φυγει 2 απο τις 5 γραμμες.ξεχασα να σου πω οτι εχει 2 μπαταριες στην συσκευασια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koinos123 Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Το έφερε το Πλαίσιο της Θεσσαλονίκης (ανατολικά), αλλά δεν έχουν ενεργοποιημένη συσκευή. Άρα δεν μπορείς να δεις πως δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 το παρελαβα σημερα ειναι τελειο και σε μεγεθος και σαν οθονη. μετα το d880 σαφως πολυ ανωτερο. και 2μπαταριες και θηκη.:D:D αμα ειχε και ενα wifi....:rolleyes::rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koinos123 Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Πόσο εύκολο είναι να κάνεις κλήση ενώ οδηγάς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Πόσο εύκολο είναι να κάνεις κλήση ενώ οδηγάς; πολυ ευκολα. διαλεγεις αμεσως (με την βοηθεια τις οθονης αφης) με ποια καρτα θελεις να κανεις κληση.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koinos123 Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Έχει ξεχωριστό τηλεφωνικό κατάλογο ανά sim; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Έχει ξεχωριστό τηλεφωνικό κατάλογο ανά sim; ναι, εχεις και δυνατοτητα να αποθηκευσεις στο τηλ.και να τα βλεπεις ολα τα τηλ.σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koinos123 Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 live την συσκευή πού μπορούμε να την δούμε; Για Θεσσαλονίκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts