elina28 Δημοσιεύτηκε August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 30, 2008 Εχω ένα παλιό pc με κάποια προγράμματα μέσα τα οποία όμως είναι απλά περασμένα χωρίς να έχω φυλάξει τα exe. τους. Υπάρχει τρόπος να τα περάσω σε άλλο pc και να δουλέψουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Δε νομιζω Πρεπει να γινει εγκατασταση για να δουλεψουν, οποτε χρειαζεσαι το installer(.exe). Γιατι δεν προσπαθεις να βρεις αυτα τα προγραμματα και να τα ξανακατεβασεις???? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Βαλε το σκληρο μαζι με το λειτουργικο του στο νεο ΠιΣι. Ελπιζω να πιασει!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elina28 Δημ. August 30, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 με το norton ghost μπορει να γινει κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Να φτιαξεις ενα partition στο σκληρου του νεου πισιου και να περασεις εκει το image του παλιου σκληρου. Αλλα να ξερεις οτι τα προγραμματα θα τρεχουν μονο απο το παλιο λειτουργικο. Αληθεια τι λειτουργικο εχει το παλιο πισι? Γιατι δεν βαζεις τα ονοματα των προγραμματων στο google να τα βρεις οπως ειπε και ο zyp3r ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Αν βάλεις δίσκο με εγκατάσταση λειτουργικού από παλιό μηχάνημα σε ένα καινούργιο (ή αν μεταφέρεις το λειτουργικό με image), πας γυρεύοντας για μπελάδες ή το λιγότερο για να χάσεις τον χρόνο σου. Οι διαφορές στο hardware και επομένως στους drivers είναι τέτοιες που το πιθανότερο είναι πως το λειτουργικό δεν θα εκκινήσει καν, ή θα αντιμετωπίσεις μπλε οθόνες και διάφορα άλλα. Εφόσον δεν έχεις installers για προγράμματα που χρειάζονται, τότε η μόνη -ασφαλής- λύση είναι να τα ξαναβρεις και να τα εγκαταστήσεις από την αρχή στο νέο λειτουργικό. Οτιδήποτε άλλο, μόνο προβλήματα θα σου προκαλέσει. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 υπαρχουν διαφορα utilities που κανουν μεταφορα applications επισης μαζι με τα αρχεια σου. Κανε ενα μικρο search στο google και θα βρεις πολλα. Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Εχω ένα παλιό pc με κάποια προγράμματα μέσα τα οποία όμως είναι απλά περασμένα χωρίς να έχω φυλάξει τα exe. τους. Υπάρχει τρόπος να τα περάσω σε άλλο pc και να δουλέψουν? Οπως αναφερει και ο mcde μπαινεις σε μεγαλη διαδικασια :wacko: , αν θες και μπορ(ω)ουμε να βοηθησουμε για τα προγραμματα που ειχες ισως σε βοηθουσε ποιο πολυ :D:rolleyes::happy: υπαρχουν διαφορα utilities που κανουν μεταφορα applications επισης μαζι με τα αρχεια σου. Κανε ενα μικρο search στο google και θα βρεις πολλα. Αν γνωριζεις και εχεις καποιο υπ οψιν σου προτεινε το θα ειναι χρησιμο και για αλλους :rolleyes: Αν και στο παρελθον εχω αναζητησει κατι τετοιο δεν εχω βρει :O Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts