petros_dl Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Αλλαγές στο μάθημα της Έκθεσης. Από φέτος,η εκθεσή θα πιάνει 40 από τα 50 μόρια που ήταν μέχρι πέρσι,η περίληψη παραμένει στα 25 μόρια ενώ οι ασκήσεις από 25,θα πιάνουν 35 μονάδες! Επιπλέον,από φέτος θα υπάρχει η δυνατότητα οι υποψήφιοι να βλέπουν τα γραπτά τους. Τέλος,το αναλυτικό πρόγραμμα των πανελληνίων θα ανακοινωθεί αρχές με μέσα Μαρτίου. Όλα αυτά τα άκουσα πριν από λίγο στην τηλεόραση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 επιπλεον κατι που αφορα τους καθηγητες ειναι πως απο φετος δεν θα μπορουν να σημειωνουν πανω στα γραπτα μας. με χαντακωσε αυτο στην εκθεση...στις ασκησεις δεν την παλευω. αντιθετα στην αναπτυξη της εκθεσης ενα 42 μεσο ορο ειχα σε ολες τις εκθεσεις.:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 Οι 8+1 αλλαγές στις Πανελλήνιες: http://www.kalimera.gr/_NEA/cat_news/preview_news_KALIMERA.asp?category_id=59&NEWS_DATA_ID=176956 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Ειδικα το οτι θα βλεπετε τα γραπτα σας ειναι πολυυυυυυυυυ καλο!!! Ολοι ειχαν σε καποιο μαθημα κολλημα να δουν το γραπτο τους κ δε γινοταν ποτε!!! Τυχεροι!!! (Λετε να ισχυσει και αναδρομικα?:rolleyes:) Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jerryg799 Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Αφού δεν θα σημειώνουν οι καθηγητές το ότι θα βλέπουν τα γραπτά δεν είναι και τόσο σημαντικό. Έτσι και αλλιώς δεν θα βλέπουν από που έχασαν τις μονάδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilianna Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 Εγώ ΑΟΔΕ τώρα τελειώνω..Έχω ακόμα 4 σελιδούλες!! Μαθηματικά Κατ, Φυσική Κατ, Βιολογία έχω τελειώσει...ΑΕΠΠ είμαστε στα τελευταία και Έκθεση ένας Θεός ξέρει!!:lol: Εσείς;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 Το αοδε το διαβάζω μόνος μου για αθτό είμαι μπροστα...Στο σχολεέιο ακόμαστο 2ο κεφάλαιο είμαστε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foreverfreak Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 Χαιρετω ολους τους συνυποψηφιους!!Ειμαι ο Κωνσταντινος,μαθητης τριτης λυκειου και εγω και εχω επιλεξει την θεωρητικη κατευθυνση...Απο οτι βλεπω βεβαια,δεν ειμαστε πολυ οι θεωρητικαριοι(μεχρι στιγμης μονο τον petros_dl προλαβα να τσεκαρω)!!Ο μεγαλος μου(και απο οτι φοβαμαι απιαστος)στοχος ειναι το παιδαγωγικο και δευτερη επιλογη η εκπαιδευτικη και κοινωνικη πολιτικη...Την υλη λιγο πολυ την τελειωνω τις επομενες μερες-βδομαδες και σιγα-σιγα αρχιζει η επαναληψη!!Ευχομαι σε ολους καλη επιτυχια και λιγοτερο αγχος,γιατι δυστυχως εγω εχω πολυ...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 Χαιρετω ολους τους συνυποψηφιους!!Ειμαι ο Κωνσταντινος,μαθητης τριτης λυκειου και εγω και εχω επιλεξει την θεωρητικη κατευθυνση...Απο οτι βλεπω βεβαια,δεν ειμαστε πολυ οι θεωρητικαριοι(μεχρι στιγμης μονο τον petros_dl προλαβα να τσεκαρω)!!Ο μεγαλος μου(και απο οτι φοβαμαι απιαστος)στοχος ειναι το παιδαγωγικο και δευτερη επιλογη η εκπαιδευτικη και κοινωνικη πολιτικη...Την υλη λιγο πολυ την τελειωνω τις επομενες μερες-βδομαδες και σιγα-σιγα αρχιζει η επαναληψη!!Ευχομαι σε ολους καλη επιτυχια και λιγοτερο αγχος,γιατι δυστυχως εγω εχω πολυ...:( Να και ένας της θεωρητικής!Και εγώ παιδαγωγικό θέλω αλλά μου φαίνεται με το όνειρο θα μείνω... Καλή επιτυχία να έχουμε και καλό κουράγιο!Τίποτα δεν έμεινε πλέον! Και όχι άγχος...(είμαι πολύ αγχώδης τύπος και το κακό είναι ότι δεν μπορώ να το αποβάλλώ!Είναι στη φύση μου...). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 κι εγώ δικιά σας,της θεωρητικής είμαι!:happy: για πρώτη επιλογή θέλω μμε! παιδιά,μην έχετε άγχος,με συγκέντρωση και λίγη παραπάνω πίεση θα τα καταφέρουμε! :D (κι εγώ που το λέω βέβαια είμαι τρομερά αγχώδης αλλά προσπαθώ να μην το αφήνω να με καταβάλλει κ να το βλέπω θετικά;)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 κι εγώ δικιά σας,της θεωρητικής είμαι!:happy: για πρώτη επιλογή θέλω μμε! παιδιά,μην έχετε άγχος,με συγκέντρωση και λίγη παραπάνω πίεση θα τα καταφέρουμε! :D (κι εγώ που το λέω βέβαια είμαι τρομερά αγχώδης αλλά προσπαθώ να μην το αφήνω να με καταβάλλει κ να το βλέπω θετικά;)) Αχ...αυτό το άγχος θα με φάει! Εντωμεταξύ,σε όλους λέω ότι δεν είναι τίποτα,να μην έχουν άγχος,ότι είναι σαν να γράφουμε ένα διαγώνισμα κτλ. αλλά εγώ έχω πάντα πολυυύ άγχος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 χαχα κι εγώ το ίδιο! ρε όμως αν θες πραγματικά να περάσεις,θα προσπαθήσεις κ θα τα καταφέρεις! στην ύλη πού είστε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 χαχα κι εγώ το ίδιο! ρε όμως αν θες πραγματικά να περάσεις,θα προσπαθήσεις κ θα τα καταφέρεις! στην ύλη πού είστε? Μακάρι να τα καταφέρουμε! Στα Λατινικά έχουμε τελειώσει εδώ και 3 εβδομάδες και κάνουμε επαναλήψεις. Στο Γνωστό την έχουμε τελειώσει πριν από 2 βδομάδες και κάνουμε επίσης επαναλήψεις! Κείμενα τελειώσαμε εχθές. Έκθεση την άλλη εβδομάδα. Ιστορία τελειώσαμε πριν από 3 εβδομάδες και κάνουμε επαναλήψεις! Μαθηματικά γενικής μπαίνουμε στο 3ο κεφάλαιο και ΑΟΘ μπαίνουμε στο 6ο! Εσείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 Μακάρι να τα καταφέρουμε! Στα Λατινικά έχουμε τελειώσει εδώ και 3 εβδομάδες και κάνουμε επαναλήψεις. Στο Γνωστό την έχουμε τελειώσει πριν από 2 βδομάδες και κάνουμε επίσης επαναλήψεις! Κείμενα τελειώσαμε εχθές. Έκθεση την άλλη εβδομάδα. Ιστορία τελειώσαμε πριν από 3 εβδομάδες και κάνουμε επαναλήψεις! Μαθηματικά γενικής μπαίνουμε στο 3ο κεφάλαιο και ΑΟΘ μπαίνουμε στο 6ο! Εσείς? Είμαι λιγάκι πιο πίσω.. Λατινικά μόλις τελείωσα κ αρχίζω επαναλήψεις! Αρχαία έχω ήδη αρχίσει επαναλήψεις καναδυο βδομάδες τώρα! Κείμενα είμαι στο τελευταίο(Σονάτα) Έκθεση την τελειώνω νομίζω. Ιστορία..τώρα θα μπω στον Παρευξείνιο :cry: και Βιολογία την τελειώνω!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavraina Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 Εγω μολις αρχισα το διάβασμα μόνη μου... προλαβαίνω? :lol: :cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 Εγω μολις αρχισα το διάβασμα μόνη μου... προλαβαίνω? :lol: :cry::cry: Τι κατεύθυνση είσαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 Εγω μολις αρχισα το διάβασμα μόνη μου... προλαβαίνω? :lol: :cry::cry: Προλαβαινεις..αλλα τι κατευθυνση εισαι;;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavraina Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 Προλαβαινεις..αλλα τι κατευθυνση εισαι;;; Θεωρητική... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 Θεωρητική... Αν είσαι αποφασισμένη να κάνεις ΥΠΕΡπροσπάθεια,προλαβαίνεις. Αλλιώς...δύσκολα τα πράγματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 Αν είσαι αποφασισμένη να κάνεις ΥΠΕΡπροσπάθεια,προλαβαίνεις. Αλλιώς...δύσκολα τα πράγματα! Δεν θα ελεγα υπερπροσπαθεια,(αν και δεν ξερω τι διαβασμα εχει η θεωρητικη) σκεψου οτι αυτη αντι για να παει 6-7 ωρες σχολειο θα μπορουσε να κατσει και να διαβαζει τα 6 μαθηματα. βεβαια αν θελει και πολλα μορια θα πρεπει να διαβαζει και τα απογευματα και τα πρωινα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 Θεωρητική... Ιστορια και μεταφρασεις αρχαια και λατινικα προλαβαινεις,γραμματικη ομως οχι. Υ.Γ Και γω τοτε περιμπου αρχισα να διαβαζω(μη σου πω ποιο μετα:p) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 Δεν θα ελεγα υπερπροσπαθεια,(αν και δεν ξερω τι διαβασμα εχει η θεωρητικη) σκεψου οτι αυτη αντι για να παει 6-7 ωρες σχολειο θα μπορουσε να κατσει και να διαβαζει τα 6 μαθηματα. βεβαια αν θελει και πολλα μορια θα πρεπει να διαβαζει και τα απογευματα και τα πρωινα Upps!Δεν πρόσεξα την ηλικία της... Τότε αφού δεν έχει το σχολείο,προλαβαίνει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavraina Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 Δεν ξέρω... σε μια εβδομάδα διάβασα μόνο αρχαία κι έβγαλα τον Πρωταγόρα, και Ιστορία έφτασα μόνο μέχρι τη Χειραφετηση κι αναμόρφωση. Με 2-3 ώρες την ημέρα. Από την επόμενη εβδομάδα εννοείται ότι θα αρχισω να διαβάζω παραπάνω. Ο κατωτερος στοχος με τον οποίο θα ήμουν και πάλι ευχαριστημένη είναι Ισπανική φιλολογία, οπότε δε θέλω πολλά μόρια. Αν δεν καταφερω βεβαια κάτι καλύτερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. March 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2009 Ναι,είναι γεγονός... Σάββατο 16 Μαίου ξεκινάνε οι πανελλήνιες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros4u Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 επισημα ανακοινωθηκε? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts