virginia285 Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 katy,μήπως είστε λίγο πίσω στην ύλη; όσο για την Δημουλά,στο παρελθόν έλεγε δε θελει τα ποιηματα της να μπαινουν,αλλα τωρα νομιζβ το αναιρεσε..οσο για τη σονατα,επεσε..πιστευω,πεζό κείμενο φέτος,ποίημα έπεσε συνεχόμενες πολλές φορές.. αμάρτημα πιστέυω κ εγώ..αν και απο όλα τα κείμενα μου άρεσε πιο πολύ η σονάτα και το γας ομφαλός..πέραν απο το κλασσικο γυναικείο "πληθυντικός αριθμός" :p Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 Εκθεση τι λετε να πεσει??επιστημη λεω εγω.. Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ivan Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 Και γω για sos λογοτεχνια και γνωστο αυτα ξερω...λατινικα παιζουνε πολλα...εκθεση με τα σημερινα δεδομενα πιστευω πως ενα ειναι για οικονομια γενικα και το αλλο για τεχνολογια και το πιο κλασσικο που το λενε καθε χρονο ειναι για το περιβαλλον... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2586coollogo_com_2530885.gif MyPhOnE--->ThE--->UnWiReD--->ReVoLuTiOn---> Subaru Impreza WRX STi http://www.myspace.com/hacksti_edessa Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 μπορεί να με νεημερώσει κάποιος φέτος τι σύστημα θα έχουν οι πανελλήνιες? ευχαριαστώ... εγώ έχω μείνει στις εξετάσεις με 6 μαθήματα... αν και εγώ έδωσα 9...χαχα Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 katy,μήπως είστε λίγο πίσω στην ύλη; όσο για την Δημουλά,στο παρελθόν έλεγε δε θελει τα ποιηματα της να μπαινουν,αλλα τωρα νομιζβ το αναιρεσε..οσο για τη σονατα,επεσε..πιστευω,πεζό κείμενο φέτος,ποίημα έπεσε συνεχόμενες πολλές φορές.. αμάρτημα πιστέυω κ εγώ..αν και απο όλα τα κείμενα μου άρεσε πιο πολύ η σονάτα και το γας ομφαλός..πέραν απο το κλασσικο γυναικείο "πληθυντικός αριθμός" :p μμμ δεν νομίζω να είμαι πολύ πίσω!βασικά μου έχουν μείνει σονάτα κ δημουλά! (στο ιδιαίτερο,γιατί στο σχολείο είμαστε ΠΟΛΥ πίσω:p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 Εκθεση τι λετε να πεσει??επιστημη λεω εγω.. Εγώ πιστεύω Ευρωπαική Ένωση... Αλήθεια με την ύλη πως τα πάτε?Που είστε?Οι της θεωρητικής κυρίως + ΑΟΘ,Μαθηματικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 μπορεί να με νεημερώσει κάποιος φέτος τι σύστημα θα έχουν οι πανελλήνιες? ευχαριαστώ... εγώ έχω μείνει στις εξετάσεις με 6 μαθήματα... αν και εγώ έδωσα 9...χαχα 6 μαθήματα δίνεις(+ ΑΟΘ αν πάρεις 5ο πεδίο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 Εγώ πιστεύω Ευρωπαική Ένωση... Αλήθεια με την ύλη πως τα πάτε?Που είστε?Οι της θεωρητικής κυρίως + ΑΟΘ,Μαθηματικά Aοθ ειμαστε στο 4ο κεφαλαιο εμεις... Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 Μαθηματικα κατ: Θεωρημα Ρολ Μαθηματικα Γεν: μπαινω τωρα στο 3ο κεφαλαιο Φυσικη: Στερεο Εκθεση: τεχνολογια διοικηση: τελειωμενη υλη, 1η επαναληψη βρισκομαι στο πρωτο κεφαλαιο προγραμματισμο: πινακες οικονομια: 7ο κεφαλαιο ΑΕΠ :) πλεον εχω κατασταλαξει εντελως και -εκτος τρομερου απροοπτου- θα δηλωσω μονο οικονομικες σχολες. μηπως καποιος μπορει να μου δωσει πληροφοριες σχετικα με τις σχολες της ασοεε? γιατι ειδα πως αλλη βαση εχουν πχ. τα χρηματοοικομομικα και αλλη βαση εχει το marketing (και τα δυο του οικονομικου πανεπιστημιου αθηνων) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros4u Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 ρε θηριο...μεχρι τον αυγουστο θα χεις κανει και επαναληψη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 πλεον εχω κατασταλαξει εντελως και -εκτος τρομερου απροοπτου- θα δηλωσω μονο οικονομικες σχολες. μηπως καποιος μπορει να μου δωσει πληροφοριες σχετικα με τις σχολες της ασοεε? γιατι ειδα πως αλλη βαση εχουν πχ. τα χρηματοοικομομικα και αλλη βαση εχει το marketing (και τα δυο του οικονομικου πανεπιστημιου αθηνων) Μπες εδω και θα μαθεις οτι χρειαζεσαι νομιζω! Αν χρειαζεσαι κατι παραπανω ρωτα με κ ελπιζω να μπορω να βοηθησω... Τα χρηματοοικονομικα εχουν πιο μεγαλη ζητηση, γι'αυτο και η υψηλη βαση! Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sia_x Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 αύριο λέω να πάω στο σχολείο μου να δηλώσω ότι θα ξαναδώσω πανελλήνιες με το 90%...μήπως ξέρει κανείς τα δικαιολογητικά που πρέπει να πάω για να μην κουβαλιέμαι συνέχεια στον ηλίθιο τον γραμματέα που απο εξυπηρέτηση...αφόδευσε μέσα...και έξω...?:chair: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 paidia stin logotexnia kathe xrono einai sos o krhtikos alla pisteuw oti mallon tha pesei tou karywtaki..latinika me tpt dn to provlepeis gt prp na eisai kai oligo kolofardos gia na peseis mesa..ekthesi twra tha symfonisw me enan filo pou eipe pio prin gia tin oikonomia alla tha dyskolepsei pollous pisteuo.. Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Λογκο το βρισκω να ακουγεται το θεμα της οικονομιας.... Αλλα η αναλυση του χρειαζεται γνωσεις οικονομιας κ το θεωρω λιγο απιθανο να πεσει.... Εκτος ισως αν το χρησιμοποιησουν ως αφορμη για να μιλησουν για ανεργια, φτωχεια ή κατι τετοιο... Αλλα να μιλησετε για την υφεση ή τα αιτια νομιζω ειναι λιγο τραβηγμενο.... Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 paidia stin logotexnia kathe xrono einai sos o krhtikos alla pisteuw oti mallon tha pesei tou karywtaki.. Εγώ πάλι πιστεύω ότι ήρθε η σειρά του ''Κρητικού''!Δεν ξέρω μου έχει κολλήσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 ρε θηριο...μεχρι τον αυγουστο θα χεις κανει και επαναληψη πιστευεις πως ειμαι πισω στην υλη?:blink: Μπες εδω και θα μαθεις οτι χρειαζεσαι νομιζω! Αν χρειαζεσαι κατι παραπανω ρωτα με κ ελπιζω να μπορω να βοηθησω... Τα χρηματοοικονομικα εχουν πιο μεγαλη ζητηση, γι'αυτο και η υψηλη βαση! σ ευχαριστω φιλε. θα το κοιταξω μια απο αυτες τις μερες με την ησυχια μου και θα σ πω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Μαθηματικά εφαπτομένες Φυσική Στερεό Αοδε 3η επανάληψη Προγραμματισμός 1η επανάληψη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Οι της θεωρητικής που βρίσκεστε στην ύλη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 και γω θελω να ρωτησω κατι γενικο. το προγραμμα των πανελληνιων ειναι καθε χρονο σταθερο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 Μαθηματικά εφαπτομένες Φυσική Στερεό Αοδε 3η επανάληψη Προγραμματισμός 1η επανάληψη Τι εννοεις αοδε 3η επαναληψη κ Προγραμματισμός 1η επανάληψη?? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 και γω θελω να ρωτησω κατι γενικο. το προγραμμα των πανελληνιων ειναι καθε χρονο σταθερο? Κοιτα τα δυο τελευταια χρονια ειναι πανομοιοτυπο αν δεν κανω λαθος με την αποψη οτι τα μαθηματα πεφτουν με την ιδια σειρα και αντιστοιχες μερες.... Αλλα δεν υπαρχει κατι που να λεει οτι αυτο ειναι σιγουρο.... Αν και δε νομιζω να αλλαξει... Κοιτωντας το ημερολογιο πιστευω πως Τριτη 19 Μαιου ειναι πολυ βολικη μερα να αρχισουν.... Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 Τι εννοεις αοδε 3η επαναληψη κ Προγραμματισμός 1η επανάληψη?? Λογικά εννοεί ότι έχει βγάλει την ύλη στα συγκεκριμένα μαθήματα και βρίσκεται στην 1η/3η επανάληψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Eιναι δυνατον???στο αοδε 3η επαναληψη??στο σχολειο ειμαστε ακομα στην αρχη του 2ου κεφαλαιου.... Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 δεν ειναι κατι αδυνατο:p. εγω ειμαι στην πρωτη, αλλα ενα αλλο παιδι που κανουμε στην ιδια καθηγητρια μαθημα, βρισκεται στη αρχη της τριτης επαναληψης...παιζει ρολο ποσο διαβαζεις. παντως ολοι οι καθηγητες λενε οτι η διοικηση πρεπει να βγει τουλαχιστον 3 φορες επαναληψη μεχρι τον μαιο.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Ε δε νομιζω οτι καποιος καθηγητης σχολειου κανει 3 επαναληψεις!!! Στο φροντιστηριο ειναι αλλη η φαση.... Και το παιδι που ειπε οτι ειναι στην 3η επαναληψη φανταζομαι στο φροντιστηριο εννοουσε.... Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts