Jump to content

Need for Speed Undercover

tsintsIgnis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

mix most wanted και carbon ε? μμμ,νομιζω ναι.αλλα λειπει το drift;)

τελικα αρχισα και το παιζω αρκετα!εχθες ειδικα το ελιωσα!πηρα και το evo x και δεν με πιανει τιποτα!

αλλα επιμενω οτι δεν ειναι σαν τα underground.

και κατι αλλο, πως βαζουμε στο κοντερ χλμ/ωρα? εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι.

• Απαντήσεις 79
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μου άρεσε περισσότερο απο το προηγούμενο.

Περίμενα όμως με αγωνία να οδηγήσω τη bugatti veyron και όταν μου δώθηκε η ευκαιρία σε μια αποστολή να την πατήσω 380+χλμ/ω, ξενέρωσα όταν με προσπερνούσαν τα τζιπάκια της αστυνομίας σαν σταματημένο... :wacko:

Λίγο ρεαλισμό ζητάω όχι πολύ, λίγο!

Θα συνεχίσω πάντως να το παίζω, θα την πειράξω κιόλας να πάει με 400+χλμ/ω για να βλέπω πάλι τα τζιπάκια να με περνάνε :lol: πόσο πάνε αυτά; 500-600χλμ/ω; :lol:

...

Μου άρεσε περισσότερο απο το προηγούμενο.

Περίμενα όμως με αγωνία να οδηγήσω τη bugatti veyron και όταν μου δώθηκε η ευκαιρία σε μια αποστολή να την πατήσω 380+χλμ/ω, ξενέρωσα όταν με προσπερνούσαν τα τζιπάκια της αστυνομίας σαν σταματημένο... :wacko:

Λίγο ρεαλισμό ζητάω όχι πολύ, λίγο!

Θα συνεχίσω πάντως να το παίζω, θα την πειράξω κιόλας να πάει με 400+χλμ/ω για να βλέπω πάλι τα τζιπάκια να με περνάνε :lol: πόσο πάνε αυτά; 500-600χλμ/ω; :lol:

Ναι αυτό είναι η μαμακία. Και που να δεις όταν θα σκάνε οι Porsche... Σπάνε τις ταχύτητες του φωτός...

Το τερματησα σημερα,σχεδον μιαμιση βδομαδα το επαιξα.Δεν τρελαθηκα κιολας απλα το επαιξα επειδη δεν ειχα ιντερνετ και καπως επρεπε να σκοτωσω την ωρα μου.Μου θυμησε μια μιξη underground και most wanted αλλα ρεαλισμος 0,ειδικα τα τζιπ της αστυνομιας.Εβαλα τα πακετα βελτιωσης στην veyron την εφτασα με nitro στα 401 χαω και τα τζιπ ηταν διπλα μου.:dizzy:
[sIGPIC][/sIGPIC]

εγω το βαρεθηκα. βρηκα ενα saved game 100% και το εβαλα μονο και μονο για τα δω τα αυτοκινητα κλπ.

τελικα γινεται να βαλουμε στο κοντερ χλμ/ωρα?

Για τα χλμ πηγαινε στα options και ψαξε εκει που λεει units (αν θυμαμαι καλα ειναι στην επιλογη Gameplay) και αλλαξε το απο metric σε imperial,η το αντιθετο.
[sIGPIC][/sIGPIC]

οντως δεν ηταν ωραιο ουτε ρεαλιστικο το underground...κριμα η σειρα need for speed δειχνει να εχει παρει την κατηφορα...

οντως δεν ηταν ωραιο ουτε ρεαλιστικο το underground...κριμα η σειρα need for speed δειχνει να εχει παρει την κατηφορα...

μηπως ηθλες να πεις undercover?:happy:

Εγω σκεφτομαι να παρω το Undercover ή το Fifa 9 ποιο λετε;Θελω να παρω undercoves αλλα λενε οτι ειναι μαπα αληθευει;

• 2 weeks later...
Ρε παιδιά,σχεδόν όλοι το κράζεται το παιχνιδάκι...Επηδή δεν το έχω ακόμα,αλλά είχα όλα τα προηγούμενα και τα έχω τερματίσει,μπορείτε να μου πείτε ένα αντίστοιχο παιχνίδι στο ίδιο style(με πείραγμα αυτικινήτων,διάφορα supercars κτλ)που να είναι καλύτερο και να με κάνει να το προτιμήσω?
[sIGPIC][/sIGPIC]

teo_vaf , ναι είναι πολύ μάπα παιχνίδι ... Χθες το δοκίμασα και το διέγραψα αμέσως
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Ρε παιδιά,σχεδόν όλοι το κράζεται το παιχνιδάκι...Επηδή δεν το έχω ακόμα,αλλά είχα όλα τα προηγούμενα και τα έχω τερματίσει,μπορείτε να μου πείτε ένα αντίστοιχο παιχνίδι στο ίδιο style(με πείραγμα αυτικινήτων,διάφορα supercars κτλ)που να είναι καλύτερο και να με κάνει να το προτιμήσω?

αν θελεις δες το juiced 2!;) δεν ξερω αν εχει supercars ομως...:O

Ρε παιδία σας παίζει κανονικά στον υπολογιστή??? Χωρίς κολλήματα και τέτοια. Εμένα όλο κολλάει. Να πεις έχω και κάνα παλιο pc καινούργιο είναι και μάλιστα πολύ καλό. Και η Fifa 2009 μου κολλάει. Ίσως θέλει κάνα formatακι να στρώσει. Ίσως αυτές τις μέρες το κάνω..

Πάντως ούτε αυτό αλλά ούτε και η Fifa φαίνονται ωραία παιχνίδια. Προτειμώ πιο παλιές εκδόσεις. Μάλλον πάει για κλείσιμο η EA. Δεν με εντυπωσιάζουν πια τα παιχνίδα της .

~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

εμενα ψιλοκολλαει. οχι τραγικα πραματα.που και που κολλαει για στιγμες.δεν σε προβληματιζει οταν παιζεις δλδ. και παιζω σε λαπ-τοπ με ati x1600 256mb, 2gb ram και core2duo T5600@1.83ghz

Ok ... Παω για format τότε. Εγώ έχω 9800GT , 4GB RAM και διπλό επεξεργαστή 2,66Ghz

Τέρας ??? Που να δεις το άλλο μου pc! Εκεί δεν το δοκίμασα να δω πως παίζει. Πάντως δεν μου αρέσει όσο τα προηγούμενα αυτό το παιχνίδι. Άλλαξαν πολλά πράγματα. Θα προτειμούσα κάτι άλλο. Δεν λεω ωραία γραφικά αλλά δεν μου κάνει το κλικ...

Τι δεν σ αρέσει?Απ'ότι έχω δεί έχει πολλά και καλά αμαξάκια...Πρέπει να το αποκτήσω...
[sIGPIC][/sIGPIC]

βασικά δεν μου αρέσει ο τρόπος που ξεκινά. Ανοίγεις την εφαρμογή (παιχνίδι) και αμέσως σε παίρνει εκεί που λες Load, new game και τέτοια. Δεν είναι όπως τα άλλα που είχες τις επιλογές σε διαφορετικές περιοχές-tabs.

Δες εδώ . Έτσι είναι η πρώτη οθόνη , δηλαδή μόλις μπεις στο παιχνίδι στο NFS Carbon... Sto Undercover δεν είναι έτσι

Αν είναι μόνο αυτό που δεν σου άρεσε τότε δεν υπάρχει πρόβλημα!Βασικά εγώ πρέπει να ήμουν από τοτς λίγους που μου άρεσε το Pro Street!Βέβαια είχε και αυτό διάφορες ελλείψεις,αλλά δεν το έκραξα ποτέ...Ενώ το Most Wanted δεν μου άρεσε...Θεωρώ αποτυχία αυτό που προσπάθησαν να κάνουν...Ελπίζω στο Undercover να το έχουν βελτιώσει και να μην μείνουμε μόνο στο ότι έχει ωραία αυτοκίνητα...
[sIGPIC][/sIGPIC]

To most wanted και το carbon είναι (ήταν) τα αγαπημένα μου.

Θυμάμαι ακόμα τις πιο παλιές εκδόσεις από το NFS underground και πιο πίσω. Αξέχαστες εποχές-χάλια γραφικά :p .

Στο ps3 νομιζω οταν το ανοιξα δεν με ρωτησε καν να δημιουργησω λογαριασμο..παρεπιπτοντως μηπως ξερετε πως μπορω να αλλαξω το PLAYER κ να βαλω αλλο ονομα?επισης γινεται να παιξει καποιος online,ο ενας απο ps κ αλλος απο pc??
:w00t:

• 4 weeks later...
Kάπου διάβασα ότι ετοιμάζονται νέοι τίτλοι need for speed,γτ πολύ απλά το undercover πέρασε αδιάφορο.

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."