mix22 Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Υπάρχει μια εφαρμογή, δεν την έχω χρησιμοποιήσει όμως, δοκίμασε την και πες μας Λέγεται Data Quota http://3.bp.blogspot.com/_mvQ1_wW4jrA/SmDdew3ZeUI/AAAAAAAACdU/96ybxXq_S4c/s400/dataquota.jpg http://code.google.com/p/dataquota/ Download απλά τέλεια,δουλεύει μια χαρά να σε καλά:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axilleaslarisa Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 κατοχος και εγω του κινητου ...ξερετε πως μεταφερω απο κ800 στο ν79 τα τηλέφωνα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Μέσω συγχρονισμού με το Outlook. Πρώτα συγχρονίζεις το K800 με το Outlook μέσω του SE PC Suite και μετά το Outlook με το N79 μέσω του Nokia PC Suite. Το Nokia PC Suite μπορείς να μάθεις πως θα το βρεις αν διαβάσεις το FAQ που υπάρχει στην ενότητα, εδώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axilleaslarisa Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 για να καταλάβω δηλαδή απο το κ800 τα πάω στον υπολογιστή...το έκανα μετά βρίσκω το pc suite nokia.....το έκανα μετα τι κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 για να καταλάβω δηλαδή απο το κ800 τα πάω στον υπολογιστή...το έκανα μετά βρίσκω το pc suite nokia.....το έκανα μετα τι κάνω? συγχρονισμο του outlook μεσω pc suite με το Ν79 .Βρες το εικονιδιο για συγχρονισμο http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/3/33/PC_Sync.png Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axilleaslarisa Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Καλό απογευμα ΄΄εχω μπερδευτεί πως να μεταφέρω απο κ800 σε Ν79 κάποιος να μου το εξηγήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Καλό απογευμα ΄΄εχω μπερδευτεί πως να μεταφέρω απο κ800 σε Ν79 κάποιος να μου το εξηγήσει? Σου απάντησαν λίγο ποιο πάνω, τι δε κατάλαβες; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2867339#post2867339 Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axilleaslarisa Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Ολα τα έχω τα προγραμματα ....αλλα τίποτα...γιατι?μπορεισ να μου τα πεις αναλυτικα?ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Ολα τα έχω τα προγραμματα ....αλλα τίποτα...γιατι?μπορεισ να μου τα πεις αναλυτικα?ευχαριστω Πέρασες τις επαφές από το K800 στον υπολογιστή; πως το έκανες; το έκανες μέσω του SE PC Suite; (από εκεί πρέπει να κάνεις συγχρονισμό με το outlook) Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axilleaslarisa Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 ναι το εκανα με SE PC Suite μετα πως το κανω με το outlook Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 ναι το εκανα με SE PC Suite μετα πως το κανω με το outlook Μέσα από το SE PC Suite θα κάνεις το συγχρονισμό με το outlook Διάβασε προσεκτικά αυτό το άρθρο, έχει και εικόνες Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmi Δημ. July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 Τακτικά το Ν79 εμφανίζει μόνο του διαθέσιμα δίκτυα wifi παρότι έχω απενεργοποιημένη την αναζήτηση. Αντιμετωπίζει κανείς το ίδιο πρόβλημα; Έχει να κάνει με κάποιες εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες και τρέχουν στο παρασκήνιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. July 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2009 Τακτικά το Ν79 εμφανίζει μόνο του διαθέσιμα δίκτυα wifi παρότι έχω απενεργοποιημένη την αναζήτηση. Αντιμετωπίζει κανείς το ίδιο πρόβλημα; Έχει να κάνει με κάποιες εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες και τρέχουν στο παρασκήνιο; Ποιες εφαρμογες εχεις εγκαταστησει ? Καποια απο αυτες χρειαζεται δικτυο .. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StavRosA Δημ. July 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2009 Τακτικά το Ν79 εμφανίζει μόνο του διαθέσιμα δίκτυα wifi παρότι έχω απενεργοποιημένη την αναζήτηση. Αντιμετωπίζει κανείς το ίδιο πρόβλημα; Έχει να κάνει με κάποιες εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες και τρέχουν στο παρασκήνιο; και εμενα μου το κανει αυτο και η μοναδικη αφαρμογη που εχω βαλει ειναι το ebuddy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. July 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2009 και εμενα μου το κανει αυτο και η μοναδικη αφαρμογη που εχω βαλει ειναι το ebuddy Το κάνει κ σε εμένα, έχει αρκετή πλάκα το θέμα, ίσως να είναι κάποιο αυτοματοποιημένο scan και να τρώει λιγότερη μπαταρία από το "κανονικό". Πάντως όπου έχει WiFi βγάζει τα "κενά" τετραγωνάκια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samichri Δημ. July 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2009 Το κάνει κ σε εμένα, έχει αρκετή πλάκα το θέμα, ίσως να είναι κάποιο αυτοματοποιημένο scan και να τρώει λιγότερη μπαταρία από το "κανονικό". Πάντως όπου έχει WiFi βγάζει τα "κενά" τετραγωνάκια. Μήπως είναι ενεργοποιημένη η αυτόματη λήψη ενημερώσεων των εφαρμογών? γιατί αν είναι ενεργοποιημένη σε τακτά χρονικά διαστήματα το τηλέφωνο ψάχνει με ποιόν τρόπο να συνδεθεί για να κατεβάσει τις ενημερώσεις (αν υπάρχουν φυσικά). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 Εργαλεία-Ρυθμίσεις-Σύνδεση-Ασύρματο LAN βάλε το προβολή διαθέσιμου LAN στο "ποτέ" και τέλος τα τετραγωνάκια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iGNiTEd Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 Εγώ προσπαθώ εδώ και μέρες να κάνω την αναβάαθμιση στο κινητο και μου λέει πως δεν υπάρχουν ενημερώσεις. Έχω ελληνικό Ν79, με ελληνικα γράμματα κτλ, αγορασμένο από τον ΟΤΕ. Μήπως πρέπει να κάνω κάποια ρυθμιση; Την προηγούμρνη αναβάθμιση την έκανε μια χαρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exelix Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 Εγώ προσπαθώ εδώ και μέρες να κάνω την αναβάαθμιση στο κινητο και μου λέει πως δεν υπάρχουν ενημερώσεις. Έχω ελληνικό Ν79, με ελληνικα γράμματα κτλ, αγορασμένο από τον ΟΤΕ. Μήπως πρέπει να κάνω κάποια ρυθμιση; Την προηγούμρνη αναβάθμιση την έκανε μια χαρα.. Την ίδια ρύθμιση που έχουμε κάνει όλοι μας, αλλά όχι στο κινητό, σε εμάς... δηλαδή υπομονή. Όσες φορές κι αν έχω δει γραμμένο ότι βγήκε δεν υπάρχει ακόμα, τουλάχιστον μέσω FOTA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagemm Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 Σ' εμενα βγαζει πως υπαρχει διαθεσιμη ενημερωση που μπορει να γινει μεσω pc. Υποθετω χωρις να το εχω ψαξει πως θα γινεται με το software updater, μπορει όμως να κανω και λαθος. θα περιμενω την αναβαθμιση μεσω fota Παράθεση Βαγγέλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axilleaslarisa Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 Να ρωτήσω...ενώ συνδεομαι με wifi μερικές φορές...πάει να συνδεθεί μέσω 3g..τι κάνω και πως το απενεργοποιώ για να μην χρεώνομε?>Εσάς όταν είστε με wifi στην οθόνη πάνω δεξιά μετράει τα kb που κατεβαίνουν? ή τα δίχνει μονο όταν μπένει μεσω 3g? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 Εφόσον όπως λες ενώ είσαι συνδεδεμένος με WiFi και ξαφνικά αποσυνδέεσαι με αποτέλεσμα να περνάς σε σύνδεση πακέτων δεδομένων 3G μάλλον δεν έχεις καλό σήμα και σε πετά. Κάνε αυτό. Πήγαινε στα Settings > Connection > Destinations και πάτα Options > Default connection και επέλεξε Always ask. Επίσης και πάλι στο Settings > Connection > Destinations > Internet επέλεξε το σημείο πρόσβασης που αντιστοιχεί το WiFi που θέλεις και θέσε το σε προτεραιότητα 1. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeRDe Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 μεσω nokia updater εγω την εκανα κανονικα. αντιθετως απο το FOTA δεν μπορουσα. οποτε μπορειτε να την κανετε απο κει. το θεμα ειναι οτι δε θα δειτε καμια διαφορα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axilleaslarisa Δημ. July 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2009 Εφόσον όπως λες ενώ είσαι συνδεδεμένος με WiFi και ξαφνικά αποσυνδέεσαι με αποτέλεσμα να περνάς σε σύνδεση πακέτων δεδομένων 3G μάλλον δεν έχεις καλό σήμα και σε πετά. Κάνε αυτό. Πήγαινε στα Settings > Connection > Destinations και πάτα Options > Default connection και επέλεξε Always ask. Επίσης και πάλι στο Settings > Connection > Destinations > Internet επέλεξε το σημείο πρόσβασης που αντιστοιχεί το WiFi που θέλεις και θέσε το σε προτεραιότητα 1. στα ελληνικά μπορείς να μου τα πεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exelix Δημ. July 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2009 στα ελληνικά μπορείς να μου τα πεις? Εργαλεία->Ρυθμίσεις->Σύνδεση->Προορισμοί και πάτα Επιλογές->Προεπιλεγμένη Σύνδεση και πάτα ερώτηση πάντα. Επίσης και πάλι στο Εργαλεία->Ρυθμίσεις->Σύνδεση->Προορισμοί->Διαδίκτυο επίλεξε το σημείο πρόσβασης που αντιστοιχεί το WiFi που θέλεις και θέσε το σε προτεραιότητα 1. Υ.Γ.:Copyright by Itchrist86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts