exelix Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 αυτη η επιλογη "ηρεμια" (που αναβοσβηνει το κουμπι navi) τι ακριβως κανει ρε παιδια ; Αναβοσβήνει το κουμπί navi!:p Για να το βλέπεις στο σκοτάδι, για φιγούρα και επίσης όταν έχεις αναπάντητη ή μήνυμα αναβοσβήνει διπλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 Αυτό είναι το συμπέρασμα. Μπορεί να έχει κάποια μειονεκτήματα (το τέλειο κινητό άλλωστε δεν υπάρχει) αλλά σαν σύνολο, κατά την άποψή μου, είναι το καλύτερο s60v3 αυτή την στιγμή. ΥΓ. Τα ονόματα τα σκότωσες λίγο. :p :lol: Γιωργο εδω σκοτωνο τα κινητακια μου καθε εβδομαδα για τα ονοματα σκαζεις!!!:lol::p Ε,δε τα εκοψα και πολυ,λιγο τα εφαγα!!:ninja::X:spam: Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobody4 Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 Κι εμένα μου κρατάει τόσο με νορμάλ χρήφίλε ση, αλλά δεν μιλάω για αυτό. Λέω για το πόση σου δείχνει ότι μένει και πόση μένει πραγματικά. Έχει επισημανθεί πολλές φορές εδώ μέσα. Συγνώμη φίλε μου! Δεν κατάλαβα τι εννοούσες ακριβώς! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daskdan Δημ. April 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2009 Γεια σας παιδες την Τριτη θα παραλαβω και γω το ν79 μου και αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν ξερει κανεις αν δουλευει χαρτες mls ή garmin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2009 Δουλεύει MLS Destinator και Garmin. Δες τα αντίστοιχα θέματα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobody4 Δημ. April 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2009 Μήπως γνωρίζει κανείς γιατί όταν με το Ν79 τραβάς βίντεο και το μεταφέρεις μετά στον υπολογιστή μέσω USB το βίντεο παίζει γρήγορα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
photosnipper Δημ. April 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2009 Καλησπέρα σε όλους. Μηπως ξέρει κάποιος φίλος πως ενεργοποιήται στο τηλέφωνό μας η φωνητική αναγγελία καλούντος?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2009 Καλησπέρα σε όλους. Μηπως ξέρει κάποιος φίλος πως ενεργοποιήται στο τηλέφωνό μας η φωνητική αναγγελία καλούντος?? Πας στα προφίλ, επιλέγεις το Γενικό και πατάς Επιλογές > Διαμόρφωση > Εκφώνηση ονόματος καλούντος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exelix Δημ. April 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2009 Μήπως γνωρίζει κανείς γιατί όταν με το Ν79 τραβάς βίντεο και το μεταφέρεις μετά στον υπολογιστή μέσω USB το βίντεο παίζει γρήγορα; Εμένα κανονικά παίζουν. Σου γίνεται αυτό συγκεκριμένα μέσω USB; Όταν κάνεις τη μεταφορά με Bluetooth όλα είναι καλά; Μήπως έχεις απλά κάποιο πρόβλημα με τους codecs του υπολογιστή σου; Δοκίμασε να κάνεις την αναπαραγωγή με κάποιο πρόγραμμα, όπως το VLC, που έχει ενσωματωμένους codecs. Περίεργο μου ακούγεται πάντως... το δοκίμασες σε άλλο υπολογιστή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
photosnipper Δημ. April 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2009 Πας στα προφίλ, επιλέγεις το Γενικό και πατάς Επιλογές > Διαμόρφωση > Εκφώνηση ονόματος καλούντος. Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobody4 Δημ. April 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2009 Εμένα κανονικά παίζουν. Σου γίνεται αυτό συγκεκριμένα μέσω USB; Όταν κάνεις τη μεταφορά με Bluetooth όλα είναι καλά; Μήπως έχεις απλά κάποιο πρόβλημα με τους codecs του υπολογιστή σου; Δοκίμασε να κάνεις την αναπαραγωγή με κάποιο πρόγραμμα, όπως το VLC, που έχει ενσωματωμένους codecs. Περίεργο μου ακούγεται πάντως... το δοκίμασες σε άλλο υπολογιστή; Να σε πω την αμαρτία μου δεν το πολυέψαξα λόγο χρόνου, αλλά θα πω λεπτομέρειες για το "πρόβλημα" ίσως και από αύριο. Πάντως και εμένα με παρεξένεψε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. April 13, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2009 Μήπως γνωρίζει κανείς γιατί όταν με το Ν79 τραβάς βίντεο και το μεταφέρεις μετά στον υπολογιστή μέσω USB το βίντεο παίζει γρήγορα; Αν παίζει καλά στο κινητό σου το βίντεο, και το μεταφέρεις μέσω μαζικής αποθήκευσης, τότε σίγουρα δεν έχει να κάνει με το κινητό σου. Σου προτείνω να βάλεις τον KMplayer που είναι κορυφαίος player. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobody4 Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 Τελικά όλα καλά. Ήταν πρόβλημα του υπολογιστή και όχι του Ν79! κάτι έπαιζε με τον player που το δοκίμαζα. Μόλις άλλαξα player όλα καλά! ;) Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odontiatros1986 Δημ. April 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2009 Παράθεση http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg Automagic * Automation @ Google Play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. April 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2009 wow καποιος ειναι ερωτευμενος με το νεο του κινητο..χιχι..υποθετω οτι απο τη προφορα εινα βρετανος.εκει το μαυρο κυκλοφορεί κανονικα.παντως ειναι αληθεια οτι τα βιντεο που βγαζει ειναι πολυ καλα(το μονο σπαστικο ειναι το ηλιθιο κοκκινο φωτακι)...το ιδιο ισχυει και για τις φωτο αρκει να γνωριζει καποιος να χρησιμοποιει τις ρυθμισεις για το μεγιστο αποτελεσμα.ασχετο αλλα αυτο μετα ψαρακια που ειχε ηταν θεμα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. April 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2009 Παιδιά αν έχω ανοιχτό να παίζει το WinAmp και συνδέσω το κινητό στο pc μέσω USB, με το που γίνεται η σύνδεση με επιλογή PC Suite, το WinAmp κρασάρει και βγάζει μήνυμα σφάλματος. Έχω ελέγξει τις ρυθμίσεις του και μάλιστα απεγκατέστησα το portable USB plugin αλλά και πάλι συμβαίνει το ίδιο. Έχω την τελευταία έκδοση στο WinAmp και στο PC Suite. Έχει συμβεί σε κάποιον άλλο αυτό; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_xara_ Δημ. April 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2009 να κάνω μια ερώτηση..?? έχω παρατηρησει οτι όταν έχω τα ακουστικά συνδεδεμένα και με παίρνει κάποιος απαντάει μόνο του....!!!!:blink::blink::blink::blink::blink: χωρίς να έχω πατήσει εγώ τίποτα...:blink::blink: υπάρχει κάποια ρυθμιση για να το απενεργοποιήσω αυτό...??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. April 18, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2009 Ρυθμίσεις - Γενικές - Εξαρτήματα - Ακουστικά (με μικρ) - Αυτόματη απάντηση - Απεργοποιημένο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_xara_ Δημ. April 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2009 Ρυθμίσεις - Γενικές - Εξαρτήματα - Ακουστικά (με μικρ) - Αυτόματη απάντηση - Απεργοποιημένο χίλια ευχαριστώ.. κάπου εκεί έψαχνα κ εγώ αλλά δεν το είχα βρει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. April 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2009 Εμένα όταν συνδέω τα ακουστικά σε ποσοστό 5-10% κάνει επανεκκίνηση :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfisti43100 Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 Εμενα μερικες φορες οταν συνδεω τα ακουστικα και ειμαι στη μουσικη κατι παθαινει και οταν παταω το κουμπι να παει πανω κατω ειτε στη μουσικη ειτε στο μενου παντου κανει οτι θελει.πηγαινει μονο ου 5 τραγουδια κατω αντι να παει ενα και στο μενου ειμαι πχ στα μυνηματα παταω κατω και μπορει να παει στα εργαλεια η να βγει τελειως απο το μενου.Αυτο σταματαει μονο οταν ξεσυνδεσω τα ακουστικα. Και κατι αλλο.Οταν παω να δω κανα σιριαλ στο greektube παιζει τα πρωτα δεκα δωδεκα λεπτα και μετα σταματαει.Εξαφανιζεται το βιντεο.Γιατι συμβαινει αυτο?Και με Skyfire αμα μπω παιζει με διακοπες και σαν να ειναι σε slow motion.Και αμα σβησει το φως της οθονης παει στην αρχικη του Skyfire οταν πατησω καποιο κουμπι.Καμια ιδεα μου εει σπασει τα νευρα.Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 εμενα στην αρχη οταν το αγορασα κόλλαγε λιγο στο music player αλλα μετα απο το νεο firmware διορθώθηκε το προβλημα...για το greektube δεν ξερω τι φταίει παντως στο youtube που το χρησιμοποιώ πολυ συχνα στο κινητο δεν εχει παρουσιαστει ποτε προβλημα... :what: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. April 23, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 Φ'ιλε alfisti43100, έχεις την τελευταία αναβάθμιση; Αν ναι, μετά την αναβάθμιση του έκανες φορματ σε κάρτ ακαι τηέφωνο. Αν όχι, να το κάνεις. Θα στρώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsosbb Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 Παιδια τι λετε, αξιζει τα λεφτα του το κινητο? Γιατι δεν θέλω να πληρωσω τοσα λεφτα και σκεφτομαι να παω για το Ν82 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 Αν ρίξεις μια ματιά στα προηγούμενα θα διαπιστώσεις πως αξίζειη αγορά της εν λόγω συσκευής. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts