Jump to content

[Επίσημο] Nokia N79

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

γεια σας,

θα ήθελα βοήθεια με τα internet calls!

έβαλα τις ρυθμίσεις στο "ρθθμίσεις sip" αλλά μετά δεν ξέρω τι να κάνω....

αν πάω στο κενβτρικό μενού με βγάζει στο εργαλεία > συνδεσιμότητα > ρυθμίσεις δικτύου....εγώ θέλω να ενεργοποιήσω το προφίλ που δημιούργησα με το voipdiscount....στο e71 ήταν πολύ εύκολο......εδώ μου έχει σπάσει τα νεύρα το κινητό της φίλης μου!

πως ενεργοποιώ το προφίλ που έφτιαξα εγώ?

πάω επαφές αλλά δεν βρίσκω κάτι....

βοήθεια διότι η κοπέλα πάει εξωτερικό και το χρειάζεται!

ευχαριστώ πολύ!

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

γεια σας,

θα ήθελα βοήθεια με τα internet calls!

http://europe.nokia.com/get-support-and-software/learn-how/internet-calling

Λογικά, τα έχει όλα. Δεν το έχω εγκαταστήσει ακόμα για να σε βοηθήσω περισσότερο. Δεν είναι πολύ ενημερωμένο, το Ν79 ας πούμε δεν το έχουν προσθέσει στη λίστα με τα συμβατά, αλλά οι ρυθμίσεις λογικά ίδιες θα είναι.

Εν τέλει πηγα το Ν79 στο υποκαταστημα της Nokia στο γαλατσι στην πρωτοπαπαδακη για αναβαθμιση λογω αδυναμιας εκκινησης ("Phone start-up failed. Contact the retailer")

,ο πωλητης εκει μου ειπε οτι θα το στειλει στα κεντρικα διοτι στα περισσοτερα καινουργια μοντελα N series δεν μπορουν να επεμβουν τεχνικα εντος του καταστηματος,απαραδεκτο για μενα που πρεπει να περιμενω 2 εβδομαδες τουλαχιστον,για να παρω το τηλεφωνο μου...Ειναι ξεφτιλα δηλαδη για μια υποθεση 20 λεπτων για εναν τεχνικο που σεβεται τον εαυτο του και την ιδιοτητα του και ποσο μαλλον για μια Νοκια που πουλαει χρυσαφι και απο support για αλλη μια φορα αποδεικνυεται λιαν επιεικως απαραδεκτη..

The deadly glance of Condor

Έπρεπε να το πας στα κεντρικά στη Βουλιαγμένης, το παίρνεις επιτόπου... Έστω πας για ένα καφέ και γυρνάς και το παίρνεις. Δέχομαι ότι δεν είναι δίπλα σε όλους (ούτε σε εμένα που μένω στην άλλη άκρη) αλλά είναι το μόνο που στο δίνει την ίδια μέρα, ότι και αν έχει. Η τουλάχιστον έτσι το διαφήμιζαν στην αρχή.

λογικη παρατηρηση αλλα δεν εχω μεταφορικο ρε ****το :( μου ειπε ο τυπος στην Νοκια πως θα το κοιταξει πρωτα αυτος αν μπορει να το φιαξει (για να παντελονιασει και τα φραγκα) αλλιως θα το στειλει στην νοκια και θα κανει γυρω στις δυο εβδομαδες,ευτηχως πουλησα ενα παραμυθι οτι μου κολησε στο update :P ενω εκανα εγω λαθος και εβαλα μια λαθος τιμη στην permanent memory !ενταξει την προηγουμενη εβδομαδα το ειχα παρει οποτε του απαιτησα εγγυηση ο καφρος !για να δουμε,μου ειπε πως αν το καταφερει αυτος θα με παρει σε δυο μερες..μακαρι..
The deadly glance of Condor

Από σήμερα είμαι κι γω ευτυχής (μέχρι αποδείξεως του εναντίου) κάτοχος του Ν79. Η έκδοση λογισμικού είναι η 11.049.231.4 . Λέω να περιμένω να κυκλοφορήσει η έκδοση 30 που περιμένουμε όλοι και μετά να βάλω τα Garmin που θα είναι και άλλωστε και η μοναδική εφαρμογή που θα εγκαταστήσω.

Από σήμερα είμαι κι γω ευτυχής (μέχρι αποδείξεως του εναντίου) κάτοχος του Ν79. Η έκδοση λογισμικού είναι η 11.049.231.4 . Λέω να περιμένω να κυκλοφορήσει η έκδοση 30 που περιμένουμε όλοι και μετά να βάλω τα Garmin που θα είναι και άλλωστε και η μοναδική εφαρμογή που θα εγκαταστήσω.

Μέχρι τότε μπορείς να βάλεις την έκδοση 20.175, αλλά και το Garmin. Εκτός αν θες να είναι τελείως καθαρό το κινητό σου, αλλά εγώ τουλάχιστον δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα με τις αναβαθμίσεις και τις εγκατεστημένες εφαρμογές και τα είχα βάλει όλα και πριν πάω καν στην 11.

Βασικά σκέφτομαι να κάνω την αναβάθμιση στην 20, αλλά αν περάσω τους Garmin και ξανακάνω αναβάθμιση για την 30 θα χαθούν ή όχι; Γιατί άμα χαθουν δεν θέλω να είμαι βάλε-βγάλε!

Αλήθεια!!!! Δηλαδή όταν εγκαθιστούμε εφαρμογές και μετά κάνουμε αναβαθμίσεις οι εφαρμογές δεν χάνονται; Άμα είναι έτσι να ξεκινήσω να περάσω τους Garmin.

Ευχαριστώ!

Ίσως να υπάρξουν κάποιες εφαρμογές οι οποίες να μην λειτουργούν πλήρως μετά την αναβάθμιση.

Τουλάχιστον όσο αφορά το Garmin, το πολύ-πολύ να χρειαστεί να εγκαταστήσεις εκ νέου το αρχείο sis. Τα υπόλοιπα δεν χρειάζονται.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Βλακώδης ερώτηση, αλλά δεν βγάζω άκρη...

Πως περιστρέφω την οθόνη; Γιατί γενικά παίρνει πρωτοβουλίες κι ενώ την θέλω portrait στρίβει σε landscape...

Καμιά ιδέα;

Βλακώδης ερώτηση, αλλά δεν βγάζω άκρη...

Πως περιστρέφω την οθόνη; Γιατί γενικά παίρνει πρωτοβουλίες κι ενώ την θέλω portrait στρίβει σε landscape...

Καμιά ιδέα;

Όσο έχεις ενεργοποιημένη τη λειτουργία της αυτόματης περιστροφής, όποτε στρίβεις το κινητό το επιταχυνσιόμετρο ενεργοποιείται και αλλάζει την οθόνη. Μπορείς να το απενεργοποιήσεις και να είναι πάντα σε portrait. Υπάρχουν και εφαρμογές για να αλλάζεις προσανατολισμό όποτε θες, αλλά δεν έχω χρησιμοποιήσει καμία.

Η αλλαγή γίνεται από εδώ: Εργαλεία->Ρυθμίσεις->Γενικές->Ρυθ. αισθητήρα

Με έπιασε μιά προκοπή και είπα να βάλω τις υπηρεσίες της Νοκια... Μάλλον να προσθέσω τις συνεργαζόμενες υπηρεσίες, οπότε έβαλα το Ovi και το Gizmo. Η μπαταρία άδειασε σε λιγότερο από μιά μέρα! Καλό το online, αλλά τρώει πολύ ρεύμα. Και είχα το WiFi στο OFF, να μην κάνει αναζήτηση κλπ. Μάλλον αυτές οι υπηρεσίες το παρακάμπτουν! Τις ξήλωσα, φυσικά. Τουλάχιστον έφτιαξα λογαριασμούς, οπότε αν θέλω να κάνω χρήση, μπαίνω κ τα σβήνω πάλι μόλις τελειώσω.

μπορει καποιος να μου πει γιατι οι πιο πολλες απο τις φωτογραφιες στην εκθεση οταν τις βλεπω δεν ειναι σε full screen αλλα με μαυρα πλαισια πανω και κατω?? ειδικα αυτες που εχω τραβηξει με το συγκεκριμενο τηλεφωνο ειναι ολες ετσι...ενω οταν τις τραβαω στην προεπισκοπηση που κανει για ενα δυο δευτερολεπτα τις δειχνει σε full screen...καποιες αλλες που εστειλα απο το παλιο τηλεφωνο στο n79 με bt τις δειχνει κανονικα full screen..ειναι καποια ρυθμιση που πρεπει να κανω?? ψαχνω τοση ωρα γμτ...

είναι επειδή βλέπεις της φωτογραφίες και το κινητό είναι κάθετο,αν το κρατάς οριζόντια θα βλέπεις τις φωτό χωρίς τα μαύρα...ελπίζω να βγάλεις νόημα ;)

ξερει κανεις αν γινεται στην καθετη διαταξη εικονιδιων,να αλλαξουν οι συντομευσεις?
Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

Στη κάθετη διάταξη, όχι δεν αλλάζουν.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Στη κάθετη διάταξη, όχι δεν αλλάζουν.

O κυριος λόγος που δεν την χρησιμοποιώ ενώ μου αρεσε σαν εμφανιση.

Ποιος ο λόγος να εχω εικονιδια που δεν χρησιμοποιώ στην οθόνη μου :wacko::wacko:

Όσον αφορά τον αισθητηρα που αναφερθηκε πιο πάνω μου έκανε το εξης κουλό: ενω τον είχα απενεργοποιησει η οθόνη αρκετές φορες περιστρεφοταν κανονικά. Οφειλόταν στο γεγονός οτι ειχα τικάρει μια απο τις δύο επιλογές στο μενου Ελεγχος με περιστροφή 1.Σιγαση κλήσεων 2. αναβολη αφυπνισεων.

Για 10 μέρες είχα ζαλιστεί, δεν μπορεί το απενεργοποιώ και αυτο να περιστρεφεται :confused::confused:. Όταν το ξετικαρα σταματησαν όλα

ΥΓ. που είναι η αναβαθμιση οεο :p:lol::lol:

Βαγγέλης

Προσφέρει πάρα πολλές συντομεύσεις χωρίς να σου κρύβει την εικόνα που έχεις επιλέξει ως ταπετσαρία. Αυτό είναι το μεγάλο πλεονέκτημα της συγκεκριμένης διάταξης.

Προσφέρει πάρα πολλές συντομεύσεις χωρίς να σου κρύβει την εικόνα που έχεις επιλέξει ως ταπετσαρία. Αυτό είναι το μεγάλο πλεονέκτημα της συγκεκριμένης διάταξης.

Ναι αλλα δεν παραμετροποιήται :(

Βαγγέλης

Παραμετροποιούνται οι 6 επιπλέον συντομεύσεις που σου δίνει.

Συμφωνώ σε αυτο αλλα εγω προσωπικά χρησιμποποιώ λίγο ως καθόλου την Αναζήτηση, τον Πομπο FM, και τον οδηγό WLAN οπότε τα 3 στα 7 δεν με ενδιαφέρουν.

Το οριζόντιο παραμετροποιήται;;

Βαγγέλης

Συμφωνώ σε αυτο αλλα εγω προσωπικά χρησιμποποιώ λίγο ως καθόλου την Αναζήτηση, τον Πομπο FM, και τον οδηγό WLAN οπότε τα 3 στα 7 δεν με ενδιαφέρουν.

Το οριζόντιο παραμετροποιήται;;

Εκεί που γράφει Συντόμευση ή Συντομεύσεις (δεν θυμάμαι ακριβώς) βάζεις ότι θες εσύ. Μιλάω για το πρώτο εικονίδιο που υπάρχει στην κατακόρυφη διάταξη.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Εκεί που γράφει Συντόμευση ή Συντομεύσεις (δεν θυμάμαι ακριβώς) βάζεις ότι θες εσύ. Μιλάω για το πρώτο εικονίδιο που υπάρχει στην κατακόρυφη διάταξη.

Το ξέρω τα αλλα δεν αλλαζουν

Βαγγέλης