mirrorofsorrow Δημ. June 15, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 Καλό είναι να γίνεται όμως μετά από κάθε νέα αναβάθμιση. Άλλα, όπως πολύ σωστά είπες, δεν είναι αναγκαία η διαδικασία του φορματ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pathos Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 εντελως ξαφνικα δεν μπορω να στειλω ουτε να δεχθω τιποτα μεταξυ τηλεφωνου και υπολογιστη μεσω bt..μεχρι πριν μια ωρα ολα λειτουργουσαν κανονικα... τωρα?? δοκιμασα και μεσω pc suite παλι τιποτα..μου γραφει αγνωστο σφαλμα..οταν συνδεομαι μεσω bt, κατω δεξια μια μου εμφανιζει n79 συνδεθηκε μεσω bt, μια n79 αποσυνδεθηκε μεσω bt...καμια ιδεα ρε παιδια?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 Σε άλλη συσκευή μπορείς να στείλεις χωρίς πρόβλημα; Για δοκίμασε... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pathos Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 σε αλλη συσκευη στελνω κανονικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. June 15, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 Κλείσε το ΒΤ στο Ν79 και ξαναπροσπάθησε. Κάνε και μια επανεκκίνηση. Ίσως έφαγε κάποιο κόλλημα. Συμβαίνουν αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 Κάνε επανεκκίνηση στον η/υ και δοκίμασε ξανά. Δεν νομίζω πως φταίει το κινητό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pathos Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 το εχει η μοιρα μου να παθαινω πλακες τελικα με αυτο το τηλεφωνο..δοκιμασα επανεκινηση στο pc τιποτα, στο bt, τιποτα, ανοιγοκλεισα το τηλ. τιποτα...οταν προσπαθω να στειλω απο το τηλ στο pc μου γραφει η συνδεση ειναι αδυνατη, και οταν απο το pc στο τηλ, μου εμφανιζει αυτο.. Δεν ήταν δυνατή η άμεση ολοκλήρωση μιας λειτουργίας υποδοχής που δεν προκαλεί μπλοκάρισμα.Και ολα αυτα τελειως ξαφνικα...εντωμεταξυ τωρα δοκιμασα να στειλω απο το pc σε αλλο τηλεφωνο και ολα οκ..αρα στο τηλεφωνακι μου ειναι το προβλημα...ασε που τωρα που ξανακοιταξα την οθονη του κινητου για να βεβαιωθω για πολλοστη φορα οτι ειναι ενεργο το bt ειδα οτι εχει παραμεινει στην οθονη το εικονιδιο των ακουστικων τα οποια τα εχω βγαλει εδω και 4 ωρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. June 15, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 Πήγαινε στο ΒΤ, στο μενού με τις αξιόπιστες συσκευές, και διέγραψέ τις όλες. Κλείσε το ΒΤ και μετά κλείσε το τηλέφωνο. Ξανάνοιξε το τηλέφωνο, άνοιξε το ΒΤ, πήγαινε στις αξιόπιστες συσκευές, και ξανακάνε ζευγάρωμα με τον υπολογιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Σας διαβάζω καιρό γιατί έψαχνα για κινητό, αλλά μόλις σήμερα έγινα μέλος... Πήρα σήμερα το Ν79 από το Πλαίσιο Μεταμόρφωσης. Δεν είναι Ελληνικό, παρ΄ότι το έθεσα το θέμα ξεκάθαρα στην πωλήτρια, μου λέει "δεν υπάρχουν παραεισαγωγές" αλλά τα μηνύματα που είχε ήταν στα Γερμανικά και το πληκτρολόγιο δεν είναι Ελληνικό. Το λογισμικό είναι το 11,049 και για την ώρα δοκίμασα αναβάθμιση μέσω WiFi αλλά δεν βλέπει καινούρια έκδοση. Το σκέφτομαι για να χρησιμοποιήσω το Nokia Update αλλά μην χάσει τα Ελληνικά όπως διαβάζω ότι συμβαίνει. Φυσικά μπορώ να κάνω το κολπάκι Nemesis, το έκανα ήδη στο Ν82 μιάς φίλης που την είχε πατήσει και δούλεψε αλλά δεν θέλω να το κάνω σε κινητό λίγων ωρών! Για την ώρα του πέρασα τις επαφές από το W810i που είχα μέσω Outlook, θα περάσω το Maps 3 και... Τη συμβουλή σας για το θέμα, αξίζει να κυνηγήσω το Ελληνικό ή να το αφήσω ως έχει; Πρακτικά σαν συσκευή διαφορές πέραν του πληκτρολογίου που δεν με χαλάει, δεν έχει. Οπότε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 δεν αξιζει...Ελληνικα εχει τωρα το μενου και η γραφη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Ναι κανονικά Ελληνική γλώσσα κλπ. Απλά λογικά αν γίνει αναβάθμιση από τα windows θα τη χάσει... Παρεμπιπτόντως, το PC Suite μου έβγαλε μήνυμα ότι έχει πιο καινούρια έκδοση 30.χχχχ, αλλά από το update του τηλεφώνου δεν την βλέπει. Κατάφερε κανείς να τη βάλει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Προφανώς είναι διαθέσιμη μόνο μέσω του NSU, και όχι μέσω FOTA. Και εγώ θα το κράταγα. Στο κάτω-κάτω, όταν θα ήθελα να αναβαθμίσω θα άλλαζα product code ώστε να μην χάσω τα ελληνικά και στη συνέχεια θα έβαζα ξανά το εργοστασιακό. Έτσι καλύπτεσαι από την πανευρωπαϊκή εγγύηση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Καταρχην καλως ηρθες.. :) Δεν εχω την συσκευη να δοκιμασω αλλα φαινεται να υπαρχει προβλημα. Δεν εισαι ο μονος που δεν μπορεις να κανεις αναβαθμιση μεσω fota: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2818016#post2818016 Απο την στιγμη που δεν εχει ελληνικα στο πληκρολογιο η συσκευη προοριζοταν για αλλη χωρα. Aρα ειναι παραεισαγωγης. Eπισης εαν η συσκευη δεν προοριζοταν για χωρα της Ε.Ε. δεν καλυπτεται απο εγγυηση στην Ελλαδα. Απο την στιγμη που δεν σε πειραζει το πληκτρολογιο το καλυετρο που εχεις να κανεις ειναι να δεις το product code της συσκευης και να κρινεις αναλογα. Εαν προοριζοταν για χωρα της Ε.Ε. αλλαξε το και προχωρησε σε αναβαθμιση. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 ΟΚ οπότε θα το συνδέσω στο Nemesis, θα δω το product code και αν είναι για χώρα εκτός ΕΕ θα πάω στο Πλαίσιο και θα κάνω ένα θεματάκι... Και θα ενημερώσω και την Alpha Copy γιατί στις σφραγίδες τους γράφουν για "2 χρόνια εγγύηση ΝΟΚΙΑ", ΛΟΛ ίσως να μην εννοούν την Ελληνική ΝΟΚΙΑ όμως.... Για πρώτη φόρτιση να το αφήσω όλη νύχτα ή μέχρι να φορτίσει πλήρως απλά; Για την ώρα αδειάζω τη μπαταρία. Καλώς σας βρήκα. Διάβασα και τις 107 σελίδες πριν το αγοράσω... Θα τις ξαναπάρω από την αρχή να δω διάφορα ενδιαφέροντα που είχα πετύχει... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Πρώτη φορά θα λειτουργήσεις το κινητό μέχρι να σου βγάλει ένδειξη για χαμηλή στάθμη και μετά θα το φορτίσεις. Όλες οι φορτίσεις θα πρέπει να γίνονται μέχρι να φορτίσει πλήρως, δεν χρειάζονται υπερβολές. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι οι 3-4 πρώτες φορτίσεις, οι οποίες θα πρέπει να πραγματοποιούνται μόνο εφόσον έχει εξαντληθεί τελείως η μπαταρία σε σημείο που να σβήσει το κινητό από μόνο του. Αυτό είναι το λεγόμενο "στρώσιμο της μπαταρίας". Όσο για το κινητό, εφόσον τα φυλλάδια του είναι γραμμένα στα Γερμανικά, δεν υπάρχει λόγος να ψάχνεσαι. Για τη Γερμανική αγορά προοριζόταν, οπότε όπως είπα και πιο πάνω, καλύπτεσαι από την πανευρωπαϊκή αγορά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Τα τρία "welcome messages" μέσα στο τηλέφωνο ήταν στα Γερμανικά, το manual είναι φωτοτυπία Ελληνικού ;) Όχι πρωτότυπο. Πράγμα που με παραξένεψε, αλλά είχα διαβάσει ότι παίζουν αυτά. Απορρώ πάντως, η Ελληνική αντιπροσωπεία, δεν κάνει κανένα έλεγχο στο τι κ πως των εμπορων; Και δεν μιλάμε για κανένα μαγαζάκι χωμένο στο πουθενά, μιλάμε για τη μεγαλύτερη αλυσίδα. Έχεις δίκιο πάντως... Είχα κόλλημα με το λευκό.... Αλλιώς θα το έπαιρνα από Cosmote ή Γερμανό, αλλά φέρνουν μόνο το γκρί/ασημί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Ο καθένας μπορεί να κάνει ελευθέρα εισαγωγή τις δικές σου συσκευές. Δεν είναι παράνομο αυτό, ούτε τον εμποδίζει κανένας. Παράνομο και εξαπάτηση είναι να πωλούν τέτοιες συσκευές ως ελληνικές.;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_xara_ Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Ναι κανονικά Ελληνική γλώσσα κλπ. Απλά λογικά αν γίνει αναβάθμιση από τα windows θα τη χάσει... Παρεμπιπτόντως, το PC Suite μου έβγαλε μήνυμα ότι έχει πιο καινούρια έκδοση 30.χχχχ, αλλά από το update του τηλεφώνου δεν την βλέπει. Κατάφερε κανείς να τη βάλει; ρε παιδιά έχει κάνει κανείς άλλος αναβάθμιση...??? γιατί εγώ προσπαθώ τόσες μέρες τώρα και δεν μπορώ ούτε μέσω του υπολογιστή ούτε απ'ευθείας από το κινητό..... συνέχεια μου λέει οτι το τηλέφωνό μου είναι ενημερωμένο και ότι έχω την πιο πρόσφατη έκδοση....... ενώ έχω την 20.175.53.1 !!!!! δεν βρίσκει καν την 30.xxx....:what::what: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Eαν η συσκευη σου ειναι Vodafone Live η καποιας αλλης εταιριας πρεπει να ακολουθησεις το παρακατω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253380#post2253380 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_xara_ Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Eαν η συσκευη σου ειναι Vodafone Live η καποιας αλλης εταιριας πρεπει να ακολουθησεις το παρακατω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253380#post2253380 δεν είναι... κανονική συσκευή είναι από το πλαίσιο... με ελληνικό πληκτρολόγιο οπότε δεν είναι παραεισαγωγή.... και όλες τις αναβαθμίσεις τις έχω κάνει μια χαρά.... έλεγα μήπως αυτή η αναβάθμιση δεν έχει βγει ακόμα.... αλλά μάλλον δεν φταίει αυτό αφού έχει "εμφανιστει" έστω και σε έναν.... εκτός και αν αργεί να βγει για ελληνικά product codes.... γι'αυτό ρωτάω αν την έχει κάνει κανείς άλλος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Aκολουθησε την διαδικασια και πες μας το Product Code τις συσκευης σου για να δουμε εαν ειναι διαφορετικο απο τα αλλα Ν79. Ισως αυτο να προκαλει το προβλημα αλλα εαν δεν το ψαξουμε δεν θα το βρουμε.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Μήπως απλά δεν είναι διαθέσιμη η αναβάθμιση για το ελληνικό product code...; Λέω εγώ τώρα.:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Σταυρο πρεπει να εχεις δικιο αλλιως δεν θα μπορουσε να κανει τις αλλες αναβαθμισεις κανονικα. Ωρες ωρες σκευτομαστε τα δυσκολα :O Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 xara ηρεμισε μην βιαζεσαι...τι τωρα τι σε μια βδομαδα...παντος συμβουλευω τους κατοχους να κανουν αν μπορουν αναβαθμιση μεσω fota γιατι την αναβαθμιση για να παω στο 20 την ειχα κανει στο pc και εχασα 5 χρονια ζωης μεχρι να τελειωσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_xara_ Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 xara ηρεμισε μην βιαζεσαι...τι τωρα τι σε μια βδομαδα...παντος συμβουλευω τους κατοχους να κανουν αν μπορουν αναβαθμιση μεσω fota γιατι την αναβαθμιση για να παω στο 20 την ειχα κανει στο pc και εχασα 5 χρονια ζωης μεχρι να τελειωσει... Μα ναι... δεν έχω πρόβλημα να περιμένω...:) απλά επειδή είδα ότι κάποιος βρήκε την νέα έκδοση λογισμικού είπα να ρωτήσω αν είναι γενικά διαθέσιμη σε άλλους που τα κινητά τους είναι ελληνικα... για να δω αν είναι δικό μου το πρόβλημα ή απλά δεν είναι διαθέσιμη ακόμα για ελληνικλα product codes όπως είπε και ο Itchrist86...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts